jax7480 Μάρτιος 15, 2004 Author #301 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Συνέβη στο καφέ "ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ" στη Θεσσαλονίκη.Έρχεται η σερβιτόρα στο τραπέζι να πάρει παραγγελία:-Τι θα πάρετε;-Ένα capuccino.-Ααα.... Δεν έχει capuccino, χάλασε η μηχανή-Καλά, λοιπόν, τι έχει;-Δεν ξέρω τι έχει, την έστειλαν στο μάστορα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 15, 2004 Author #302 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Περιμένουν όλοι οι επιβάτες ενός αεροπλάνου στο "Ελ.Βενιζελος" στις θέσεις τους περιμένοντας την απογείωση. Είχε και λίγη ώρα καθυστέρηση η Ολυμπιακή κατά τα γνωστά και υπάρχει ένας γενικός εκνευρισμός.Σε κάποια στιγμή, μπαίνουν στο αεροπλάνό οι δύο πιλότοι από την πίσω πόρτα του αεροπλάνου και περπατάνε στη μέση του διαδρόμου προς την καμπίνα. Και οι δύο μοιάζουν να είναι τυφλοί. Ο ένας για να προχωρήσει πιάνεται από κάθισμα σε κάθισμα, ο άλλος έχει ένα άσπρο μπαστούνι και το χτυπάει δεξιά κι αριστερά και φοράνε και οι δύο μαύρα γυαλιά.Οι επιβάτες δεν δίνουν πολλή σημασία στην αρχή, νομίζοντας ότι θα είναι καμία κακόγουστη φάρσα. Οι πιλότοι όμως μπαίνουν μέσα στην καμπίνα και βάζουν μπροστά τις μηχανές. Μερικοί αρχίζουν κάτι να ψιθυρίζουν και να κοιτάνε με ανησυχία τις συνοδούς. Εκείνες μοιάζουν να είναι ήρεμες και χαμογελάνε με επαγγελματική ψυχρότητα.Το αεροπλάνο ξεκινάει, κάνει μια επιτόπου στροφή και ξεχύνεται με μεγάλη ταχύτητα στο διάδρομο απογείωσης. Αρχίζει να πέφτει ένας πανικός στον κόσμο. Μερικοί επιβάτες κάνουν το σταυρό τους, οι γυναίκες αρχίζουν να στριγκλίζουν και κάποιοι τρέχουν έντρομοι στα παράθυρα. Το αεροπλάνο επιταχύνει συνέχεια, καταβροχθίζοντας τα μέτρα του διαδρόμου απογείωσης.Οι υστερικές κραυγές δυναμώνουν, ακούγονται κάτι "Βαγγελίστρα μου !" και όλοι πλέον έντρομοι βλέπουν να φτάνει το τέλος του διαδρόμου απογείωσης και το σιδερένιο πουλί να μη λέει να σηκωθεί. Όταν πια δεν μένουν παρά 50-60 μέτρα για το τέλος, ακούγεται πια μια δυνατή κραυγή τρόμου από όλους τους επιβάτες, αλλά ευτυχώς την τελευταία στιγμή, το αεροπλάνο παίρνει απότομα κλίση και επιτέλους απογειώνεται.Μέσα στην καμπίνα γυρίζει ο ένας πιλότος και λέει στον άλλον. "Θα τύχει καμία από αυτές τις μέρες ξέρεις, να μη φωνάξουν οι επιβάτες και θα σκοτωθούμε !!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 15, 2004 Author #303 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Ο πατέρας κάθεται στην πολυθρόνα και διαβάζει εφημερίδα και η μαμά πλέκει. Έρχεται το πιτσιρίκι και κάθεται κοντά στον μπαμπά.-Μπαμπά, πόσο μακριά είναι από τη γη είναι η σελήνη;Αυτός χωρίς να πάρει τα μάτια του από την εφημερίδα, λέει αδιάφορα:-Δεν ξέρω παιδί μου.Μετά από λίγο ρωτάει πάλι το πιτσιρίκι.-Μπαμπά, πόση ώρα κάνει το αεροπλάνο να πάει στην Αμερική;-Δεν ξέρω παιδί μου, απαντά αυτός συνεχίζοντας να διαβάζει την εφημερίδα του.-Μπαμπά, γιατί εγώ έχω πουλάκι, ενώ η Μαιρούλα δεν έχει;-Δεν ξέρω παιδί μου.Οπότε επεμβαίνει η μαμά:-’σε επιτέλους τον πατέρα σου, να διαβάσει την εφημερίδα του!Σηκώνει τότε τα μάτια ο πατέρας εκνευρισμενος και της λέει.-’σε ρε γυναίκα το παιδί να ρωτήσει! Αν δε ρωτήσει, πως θα μάθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 15, 2004 Author #304 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Η δασκάλα της Α' Γυμνασίου έχει πρόβλημα με τον Τοτό.- Ποιο είναι το πρόβλημά σου, Τοτέ; τον ρωτάει.- Είμαι πολύ έξυπνος για να 'μαι στην πρώτη τάξη, απαντά ο Τοτός. Ηαδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη κι είμαι εξυπνότερος απ' αυτή. Πιστεύω ότιπρέπει να πάω στην τρίτη κι εγώ.Η δασκάλα δεν τον άντεχε πλέον. Τον πήγε στο διευθυντή.Ο διευθυντής συμφώνησε να του κάνουν τεστ κι αν απαντήσει σωστά, νατον βάλουν στην τρίτη τάξη.- Πόσο κάνουν 3 Χ 3; τον ρωτάει ο διευθυντής.- 9, απαντάει ο Τοτός.- 3Χ13;- 39Ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις κι απαντούσε σωστά ο Τοτός. Μετά ήρθε ησειρά της δασκάλας για ερωτήσεις. Ρωτάει:- Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει τέσσερα κι εγώ δυο;- Τα πόδια.- Τι έχεις στο παντελόνι σου που εγώ δεν έχω στο δικό μου;- Τσέπες.- Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό;- Η καρύδα.- Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο; Οδιευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά, πριν προλάβει ναδιακόψει,ο Τοτός απαντά:- Η τσίχλα.- Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρίαπόδια του; Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πρινπρολάβει να πεικάτι,- Χειραψία, λέει ο Τοτός.- Και τώρα μερικές ερωτήσεις του στυλ "Τι είμαι εγώ". Αρχίζω: Χώνειςτα παλούκια σου μέσα μου. Με πιέζεις, με καρφώνεις κι εγώ ανεβαίνω.Δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις, κι εγώ βρέχομαι.- Η σκηνή.- Βάζεις ένα δάχτυλό σου μέσα μου. Με παίζεις νευρικά. Ο σωστός άντραςαυτό κάνει πρώτα.Ο διευθυντής κοιτάζει σα χαμένος.- Η βέρα.- Είμαι σε διάφορα μεγέθη. Οταν δεν είμαι καλά, στάζω. Οταν με πιάνειςκαι με αναταράζεις, ανακουφίζομαι.- Η μύτη.- Είμαι ένα σκληρό δοκάρι με σουβλερή άκρη. Καρφώνομαι με δύναμητρέμοντας.- Το βέλος, απαντά ο Τοτός.- Αρχίζω από Μ κι όταν με δοκιμάσεις λιγώνεσαι.- Το μέλι.Ο διευθυντής έβγαλε ένα στεναγμό ανακούφισης και είπε:- Στείλ' τον στο Πανεπιστήμιο. Εγώ από μέσα μου απαντησα λαθος σ' όλες τις ερωτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 15, 2004 Author #305 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Μερικα "γρηγορα":-"Βάλε μου μισό κιλό φέτα."- "Είναι 650 να τ` αφήσω;"- "’στο και βάλε μου μισό κιλό φέτα." - Μαμά, τώρα που έγινα 16 χρονών μπορώ να φορέσω σουτιέν;"- "Όχι Βαγγέλη μου!" ΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ: Πείτε μας το ύψος σας και τη θέση σας.ΠΙΛΟΤΟΣ: Είμαι ένα και εβδομήντα και κάθομαι αριστερά στο πιλοτήριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 15, 2004 Author #306 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Πως αρχιζουν οι παρεξηγησεις στη δουλεια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 17, 2004 #307 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 Τρεις φίλοι ενας φυσικός, ένα χη΅ικός κι ένας πληροφορικάριος αποφασίζουν να πάνε ßόλτα στην εξοχή. Σε κάποια φάση σε ένα καρόδρο΅ο στη ΅έση του πουθενά, το α΅άξι στα΅ατάει. Σίγουρα το πρόßλη΅α είναι ΅ηχανικό, λέει ο φυσικός. Η ροπή του κινητήρα δεν είναι ικανή να αποδόση την κατάλληλη ισχύ ώστε να ξεκινήσει το α΅άξι. Μπα, λέει ο χη΅ικός, ΅άλλον τα στοιχεία της ΅παταρίας αντέδρασαν ΅εταξύ τους ώστε να εκλυθεί πολύ ενέργεια. Εγώ πάντως, λέει ο πληροφορικάριος, λέω να ßγού΅ε και να ξανα΅πού΅ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 17, 2004 #308 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 Στο πνέυμα των ημερών και της τρέχουσας επικαιρότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 18, 2004 #309 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 18, 2004 #310 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 ,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 18, 2004 #311 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 /// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 18, 2004 #312 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 %%% Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 22, 2004 #313 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Μάρτιος 22, 2004 #314 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 xaxaxaxaxaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Μάρτιος 22, 2004 #315 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 22, 2004 #316 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από flameboy [Σήμερα, στις 15:53] Μετριως εως καθολου αστειο. Σορυ μαν, αλλα φαινεται οτι η Lili που το εφτιαξε ειναι ψευτο-φεμινιστρια με απωθημενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 22, 2004 #317 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Τι κάνει ένας σκαντζόχοιρος πάνω σ' έναν άλλο; - Βελονισμό!! Τι ζυγίζει τέσσερις τόνους και σιγά-σιγά από γκρι γίνεται κόκκινο; - Ένας ελέφαντας που κρατάει την αναπνοή του! Και τι είναι γκρι, ογκώδες και πηδάει ψηλά κάθε δέκα δευτερόλεπτα; - Ένας ελέφαντας με λόξιγκα!!!! Πώς λένε τον dj φίλο του Asterix; - In the mix! Πως λέγεται ο Γαλάτης τραβεστί που κάνει πιάτσα; - Συγγρού-Φιξ! Γιατί ο Ηρακλής ήταν πάντα γυμνός και κρατούσε ρόπαλο; -Γιατί γαμούσε κι έδερνε. Πως λέγανε οι αρχαίοι `Έλληνες την *******; -Πεοταλάντωσις η δια της χειρός εξαναγκαζόμενη!!!!!! Πως λέγεται ο αδερφός του Μίκη Θεοδωράκη; -Γκούφη Θεοδωράκη!!! Πες μου ένα όνομα που αρχίζει σε ωμέγα... - Ωμέγας Αλέξανδρος! Περπατάνε δύο οδοντογλυφίδες και γυρίζοντας πίσω τους βλέπουν μίακαρφίτσα. Οπότε λέει η μία στην άλλη: - Καλέ κοίτα...ο Ρόμποκοπ....!!!! Τι βρίσκεται πιο πάνω από τον Πήτερ Πάν; - Ο Πήτερ παραπάν Πως λέγεται στην καθαρεύουσα ο Φώσκολος; - Φωτεινόπρωκτος! Τι τρώει ένας κανίβαλος όταν νυστεύει; - Ψαράδες και γεωργούς!!! Στο συνεργείο αυτοκινήτων : - Δεν μπόρεσα να σας φτιάξω τα φρένα γι αυτό σας δυνάμωσα την κόρνα. Τι πετάει και βρομάει; - Το σπουργυφτάκι!! Πως ένας μαθηματικός περνάει μέσα από μία πόρτα; - Έστω ότι υπάρχει πόρτα Πως ένας μαθηματικός περνάει μέσα από έναν τοίχο; - Έστω ότι υπάρχει πόρτα Πως ένας μαθηματικός περνάει μέσα από ένα δέντρο; - Το υψώνει στο τετράγωνο και φεύγει η ρίζα! Πως ένας μαθηματικός πλένει 100 πιάτα; - Πλένει ένα και τα άλλα ομοίως! Πώς λέγεται το νεκροταφείο στα Τούρκικα; -Ψοφίμ μπαξέ Πώς λέγεται η πεταλούδα στα τούρκικα; -Εμπριμέ κουνούπ! Πώς λέγεται το βιογραφικο πετεινου : ......κουκουρικουλουμ βιτε Τι είναι πρασινο και μετακινειται πηδωντας : ......το αγγουρώ Σε ένα εστιατόριο ο πελάτης λέει στο γκαρσόν: - Σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να πάρετε το κοτόπουλο να το ψήσετε λιγάκι ακόμα; - Γιατί, τι έχει; - Μου τρώει τις πατάτες! Τι βρήκαν ένας τράγος και ένα ελάφι στον πάτο ενός πηγαδιού? - Τραγελαφικό θάνατο!! Δυο συγκρατούμενοι Πόντιοι συζητάνε. Λέει ο ένας στον άλλο: - Και σου το έλεγα ότι το κόλπο με τα πλαστά οχτακοσάρικα ποτέ δεν πιάνει!Ποιά σκηνή έκοψαν από τον Τιτανικό; -Τον Μητσοτάκη που αποχαιρετάει το πλοίο. Τι λέει το 0 στο 6; - Σου πετάει μια τρίχα. Τι είπε το 0 στο 8; - Μπα, μπα, βάλαμε και ζωνούλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Μάρτιος 22, 2004 #318 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 λοοοοολ πειτε και κανενα καλο σιτε.. για ανεκδοτα και φωτο.. εγω ξερω:www.filaki.grwww.blackhumor.grwww.humor.grwww.jokes.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 22, 2004 #319 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 http://www.intel.com/education/sts/2004highlights.htm?iid=HPAGE+up_feat_04ww12& Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 23, 2004 #320 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Για οσους δεν το καταλαβαν η γυναικα απο πανω ειναι αυτη που σχεδιασε τον prescott... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.