Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Ήτανε μια φορά ένας γάτος και το παιδί του το γατάκι.

Λέει ο πατέρας στον γιο του:

-Απόψε θα σου δείξω πως πηδάνε γιε μου...

-Γιατί?

-Γιατί έχεις μεγαλώσει και πρέπει να μάθεις

-Καλά μπαμπά

Φτάνει το βράδυ και τα δύο γατιά πάνε στα κεραμίδια για να βρουν καμιά θυληκιά γάτα...

-Λοιπόν γιε μου τώρα θα αρχίσεις να νιαουρίζεις...

Αρχίζουνε λοιπόν

-Νιαου

-Νιαου

-Νιαου

-Νιαου

τίποτα...

Περνάει η ώρα...

-Νιάου

-Νιάου

-Νιαου

-Νιάου

ΤΙΠΟΤΑ

Κάποια στιγμή πετάγεται το γατάκι και λέει...!

-Μπαμπά εγώ βαρέθηκα να πηδάω, πάω για ύπνο!

:hehe::hehe:

Μόνο στα "Ανέκδοτα" έμπαινε αυτό: το BestBuy έχει το Ubuntu σε πολύ καλή τιμή.

Να τονίσω εδώ ότι το Ubuntu γενικότερα το κατεβάζεις δωρεάν και μπορείς να παραγγείλεις και τα CD δωρεάν...

Νομίζω ότι πουλάνε το βιβλιαράκι και την υποστήριξη;

BestBuy δεν έχουνε τμήμα support. Επίσης, από τα user reviews:

The reason for the low rating is that this OS costs nothing to download, and the official Ubuntu CD is mailed to you for free via their "shipit" service. For $20, I'd expect some kind of product support, but the product overview doesn't promise any support.
I'd like to see Best Buy include some sort of support for the price they are charging, though.

Καλά και χρήσιμα τα αστεία, αλλά εξίσου η αλήθεια.

Την εποχή που κατασκευάστηκε ο ήρωας, ο ρατσισμός ήταν απροκάλυπτος.

Ο Μίκη είναι μαύρος, και τα χέρια των μαύρων εθεωρούντο βρώμικα και σιχαμένα.

Για να είναι συμπαθής του βάλανε γάντια.Οι περισσότεροι ήρωες του Ντίσνεϊ είναι κατακάθια της κοινωνίας. Ο ίδιος δε, επιβεβαιώνει τον νόμο ότι τα σκaτά επιπλέουν.

Συγγνώμη για το οφτοπικ και για το "in media res",αλλά μόλις είδα το παραπάνω ποστ-και οσα επακουλούθησαν- δε κρατήθηκα...Οι χαρακτήρες της εταιρίας Walt Disney,δεν δημιουργήθηκαν όλοι απο τον ομόνυμο σκιτσογράφο...και οι χαρακτήρες αντιπροσωπεύουν ρεαλιστικές φιγούρες των σημερινών κοινωνιών...δηλαδή άτομα με + και -...και αν όντως έχετε αμφιβολίες για τα + των εν λόγω χαρακτήρων δεν έχετε πάρα να διαβάσετε ιστορίες του carl barks,romano scarpa,don rosa,καθώς και νέων ιταλών σκιτσογράγων/σεναριογράφων που δίνουν τα έρα τους στη disney...και οσον αφορά το σκρούτζ δεν έχει καμια σχέση με ενα στυγνο καπιτάλι....αν είχες διαβάσει καλύτερα θα βλεπες οτι όσες περιπέτειες κάνει τις κάνει για να αποδειξει στο εαυτό του οτι ακομα στέκει,για προσθέσει στη συλλογή του πολύτιμα κειμήλια,αλλα κάνει και τις περιπέτειες για τις περιπέτειες...τα κόμιξ αυτά με τα οποία μεγάλωσαν τόσα παιδια,όντως έχουν βαθύτερα νοήματα,αλλά όχι αυτά που κακοπροαίρετα προσπαθείς αν αποδόσει ο ΓιαγκΤ...

Υγ1)NoOffense ΓιαγκΤ,απλά επείδη μεγάλωσα με αυτές τις ιστορίες,και δε μ'αρέσει να τους αποδίδονται τόσο κακοπροαίρετες ιδιότητες,δε λέω οτι το κάνεις με δόλο,απλά ως αποτέλεσμα αυτό το μήνυμα που προσπάθησες να περάσεις μεσω του ποστ σου καθε άλλο παρα ορθο το θεωρώ....

Υγ2)ΣΟρρυ για το οφτόπικ!:OT::sorry::dots:

Συγγνώμη για το οφτοπικ και για το "in media res",αλλά μόλις είδα το παραπάνω ποστ-και οσα επακουλούθησαν- δε κρατήθηκα...Οι χαρακτήρες της εταιρίας Walt Disney,δεν δημιουργήθηκαν όλοι απο τον ομόνυμο σκιτσογράφο...και οι χαρακτήρες αντιπροσωπεύουν ρεαλιστικές φιγούρες των σημερινών κοινωνιών...δηλαδή άτομα με + και -...και αν όντως έχετε αμφιβολίες για τα + των εν λόγω χαρακτήρων δεν έχετε πάρα να διαβάσετε ιστορίες του carl barks,romano scarpa,don rosa,καθώς και νέων ιταλών σκιτσογράγων/σεναριογράφων που δίνουν τα έρα τους στη disney...και οσον αφορά το σκρούτζ δεν έχει καμια σχέση με ενα στυγνο καπιτάλι....αν είχες διαβάσει καλύτερα θα βλεπες οτι όσες περιπέτειες κάνει τις κάνει για να αποδειξει στο εαυτό του οτι ακομα στέκει,για προσθέσει στη συλλογή του πολύτιμα κειμήλια,αλλα κάνει και τις περιπέτειες για τις περιπέτειες...τα κόμιξ αυτά με τα οποία μεγάλωσαν τόσα παιδια,όντως έχουν βαθύτερα νοήματα,αλλά όχι αυτά που κακοπροαίρετα προσπαθείς αν αποδόσει ο ΓιαγκΤ...

Υγ1)NoOffense ΓιαγκΤ,απλά επείδη μεγάλωσα με αυτές τις ιστορίες,και δε μ'αρέσει να τους αποδίδονται τόσο κακοπροαίρετες ιδιότητες,δε λέω οτι το κάνεις με δόλο,απλά ως αποτέλεσμα αυτό το μήνυμα που προσπάθησες να περάσεις μεσω του ποστ σου καθε άλλο παρα ορθο το θεωρώ....

Υγ2)ΣΟρρυ για το οφτόπικ!:OT::sorry::dots:

Ακριβώς όπως το γράφεις : Μεγάλωσες με αυτά.

Εγώ δεν μεγάλωσα με αυτά, όποτε τα κρίνω αποστασιοποιημένος.

Σου αρέσει η όχι, αυτές είναι οι απόψεις μου. Δόλιες η όχι, δεν έχει διαφορά.

Άλλωστε ο καθένας με τα γούστα του. Εσένα σου αρέσει ο Ντόναλντ και ο Γκαστονε, εμένα ο Τορπεντο και ο Κορτο.

Με τη διαφορα οτι εσυ κρινεις εξ αποστασεως και κρινεις προκατειλημένα...και μενα δε μ'αρεσει λ.χ. ο μπομπ ο σφουγγαράκης,αλλά δε λέω οτι ειναι και ερωμένη του πάτρικ...και εχω διαβάσει και μπλεκ,και καπταιν αμέρικα και πολλα...και απερριψα μεγαλόνωντας καποιους απο αυτούς τους χαρακτήρες...οπότε δε μπορεις να με πεις προκατελειμενο...

Τέσπα,κουβέντα να γίνεται φίλε μου....απλα δε μ'αρεσε η "κοσμοθεωρία" σου!

Ενδιαφέρουσα άποψη, ομολογώ πως δεν την είχα σκεφτεί. Θεωρούσα πως απλά το κάναν για περισσότερο "ανθρωπομορφισμό" των χαρακτήρων, τα γάντια, τα ρούχα και τα παππούτσια είναι ανθρώπινα στοιχεία, πάνω σε ένα...ποντίκι ;)

Από την άλλη ίσως να υπάρχει και ένα δίκιο στο όλο θέμα - δε ζήσαμε στην Αμερική εκείνης της εποχής για να ξέρουμε...

ok!

"Ο δημόσιος κατήγορος στο δικαστήριο μιας μικρής επαρχιακής πόλης καλεί την πρώτη του μάρτυρα, μια γιαγιά γύρω στα 80 και την ρωτάει με τελείως επαγγελματικό ύφος:

- Με γνωρίζετε εμένα κυρία Θεοδώρου;

- Και βέβαια σας γνωρίζω κύριε Αλεξίου. Σας ξέρω από μικρό παιδάκι και πρέπει να ομολογήσω ότι με έχετε απογοητεύσει. Λέτε ψέματα, απατάτε συνέχεια τη γυναίκα σας, κουτσομπολεύετε τους πελάτες σας. Βεβαίως σας γνωρίζω!

Αποσβολωμένος τελείως ο δικηγόρος από την απρόσμενη απάντηση της γριάς και μη ξέροντας τι άλλο να πει, δείχνει με το δάχτυλό του στην άλλη μεριά της αίθουσας και λέει:

- Τον δικηγόρο της υπεράσπισης τον γνωρίζετε;

- Ω ναι και τον κύριο Σοφόπουλο τον γνωρίζω, και μπορώ να πω ότι κι αυτός με έχει απογοητεύσει. Είναι μέθυσος και χαρτοπαίκτης, δεν μπορεί να κάνει σχέση με κανένα και είναι από τους χειρότερους δικηγόρους της πόλης μας!

Στο σημείο αυτό, ο πρόεδρος κτυπά το σφυράκι του στην έδρα, διακόπτει τη διαδικασία και καλεί και τους δύο δικηγόρους να πλησιάσουν την έδρα. Όταν πλησιάζουν, σκύβει μπροστά και τους λέει με σιγανή φωνή:

- Όποιος άτιμος από τους δυο σας τη ρωτήσει αν με ξέρει, την έβαψε!":jump:

Ένας τύπος γυρίζει σπίτι του μαζί με 3 φίλους του, μετά από μια 8ωρη βόλτα σε bars & clubs. Μπαίνουνε στο σπίτι παραπατώντας, αράζουνε στον καναπέ και ο οικοδεσπότης πάει πίσω από το μπαράκι για να βάλει ποτά. Ένας από τους 3 καλεσμένους παρατηρεί το τεράστιο χάλκινο gong που ο οικοδεσπότης έχει μέσα στο σαλόνι...

- Ρε συ Μπάμπη, τι είναι αυτό;

- Αυτό είναι ένα ρολόι που μιλάει!

- Τι λε ρε φίλε, υπάρχει τέτοιο πράγμα; Και πως δουλεύει;

- Να, δες...

Αρπάζει λοιπόν ο οικοδεσπότης το σφυρί και τραβάει ένα δυνατό χτύπημα στο gong, τόσο δυνατό που έτριξαν τα τζάμια του διαμερίσματος.

Κάθονται και οι 3 φίλοι και κοιτάνε προσεκτικά το gong περιμένοντας να το ακούσουν να λέει την ώρα, ώσπου ακούγεται μια φωνή από το διπλανό διαμέρισμα:

- ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ?! ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ !!!

Bash ftfw:

<Jay> Did you hear about the Linux-car finishing last in the indy500?

<MrBeek> I did now

<MrBeek> Not surprised though... You know how impossible it is to find a decent driver for linux hardware?

<mutey> whats the lowest priority in linux?

<smcn> mutey: ease of use

<Codi> Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.