vgiozo Μάρτιος 4, 2004 #281 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 ΧΑΧαΑυτό ήταν όντως αφίσα της Benetton ή την "πείραξε" κανείς;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 4, 2004 #282 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 ... ή Puma; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 4, 2004 #283 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozo ΧΑΧαΑυτό ήταν όντως αφίσα της Benetton ή την "πείραξε" κανείς;; Κανονικοτατες και οι 2!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 5, 2004 #284 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Διάλλειμα για διαφημίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 5, 2004 #285 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 6, 2004 #286 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Ίσως η καλύτερη αγγελία που έχω δει στα φόρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2004 Author #287 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 -Τι είπε ο Μπιν Λάντεν όταν πέρασε έξω από τον πύργο της Πίζας;-Ερασιτέχνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2004 Author #288 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Περιγραφή από σκηνή σε δημόσια τουαλέτα:Μόλις είχα καθήσει όταν ακούω από τον διπλανό χώρο:"Γεια σου, τί κάνεις;"Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θα πιάσει κουβέντα σε δημόσια τουαλέτα αλλά για κάποιο λόγο απάντησα κάπως αμήχανα:"Μια χαρά"Ο διπλανός ξαναλέει:"Λοιπόν τώρα με τί καταγίνεσαι;"Τί ερώτηση ήταν αυτή! Τη θεώρησα πολύ περίεργη, οπότε απάντησα:"Εεε, ταξιδεύω κι εγώ όπως εσείς!..."’ρχισα να βιάζομαι να τελειώσω πριν μου απευθύνει κι άλλη ερώτηση και τον ακούω να λέει:"Να περάσω από εκεί;"Εντάξει, παραήταν περίεργη μια τέτοια πρόταση αλλά προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και με μία ευγενική απάντηση να δώσω τέλος στη συνομιλία. Του λέω:"Όχι.... αυτή τη στιγμή είμαι κάπως... απασχολημένος!!!"Οπότε ακούω τον τύπο να λέει εκνευρισμένος:"Κοίτα. Πρέπει να κλείσω και θα σε ξαναπάρω αργότερα. Ένας ηλίθιος από δίπλα επιμένει να απαντά στις ερωτήσεις μου!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2004 Author #289 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Ένας μεθυσμένος μπαίνει σε μια ψησταριά και λέει στο σουβλατζή:- Φίλε, πιάσε ένα σουβλάκι.- Πίτα; Ρωτάει ο σουβλατζής.Κι ο μεθυσμένος:- Φαίνεται, ε;Υ.Γ. Πολυ δουλεια εχει πεσει σημερα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2004 Author #290 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Κατά την διάρκεια μιας νυκτερινής αστυνομικής περιπολίας σε ένα μέρος που συχνάζουν ζευγαράκια ο αστυνομικός βλέπει ένα ζευγάρι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με αναμμένα τα εσωτερικά φώτα. Στη θέση του οδηγού κάθεται ένας νεαρός ο οποίος διαβάζει ένα περιοδικό, ενώ στο πίσω κάθισμα, μια νεαρή κοπέλα πλέκει.Ο αστυνομικός, κάνοντας έλεγχο, σταματάει και πλησιάζει στο παράθυρο του οδηγού. Ο νεαρός κατεβάζοντας το παράθυρο ερωτά: Παρακαλώ; Τι κάνετε εδώ; ρωτά ο αστυνομικός. Διαβάζω ένα περιοδικό.Δείχνοντας την κοπέλα στο πίσω κάθισμα ρωτά ο αστυνομικός: Και τι κάνει αυτή; Πλέκει ένα πουλόβερ. Πόσων ετών είσαι; Είμαι 19. Και πόσων ετών είναι η κοπέλα;Ο νεαρός κοιτάζοντας το ρολόι του απαντά: Σε περίπου 12 λεπτά γίνεται 18... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2004 Author #291 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Ενταξει.....τελευταιο......Ο καπετάνιος του Τιτανικού μαζεύει όλο το πλήρωμα στο σαλόνι του πλοίου."Εχω ένα καλό και ένα κακό νέο να σας πω. Ποιο θέλετε πρώτα;", ρωτάει ο καπετάνιος."Πες μας το καλό, πες μας το καλό!", φωνάζει το πλήρωμα."θα κερδίσουμε 11 Οσκαρ!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάρτιος 9, 2004 #292 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Recently a "Husband Super Store" opened where women could go to choose a husband from among many men. It was laid out in five floors, with the men increasing in positive attributes as you ascended. The only rule was, once you opened the door to any floor, you HAD to choose a man from that floor; if you went up a floor, you couldn't go back down except to leave the place, never to return. A couple of girlfriends went to the shopping centre to find some husbands... First floor The door had a sign saying, "These men have jobs and love kids." The women read the sign and said, "Well, that's better than not having a job or not loving kids, but I wonder what's further up?" So up they went. Second floor The sign read, "These men have high paying jobs, love kids, and are extremely good looking." "Hmmm," said the ladies, "But, I wonder what's further up?" Third floor This sign read, "These men have high paying jobs, are extremely good looking, love kids and help with the housework." "Wow," said the women, "Very tempting." But there was another floor, so further up they went. Fourth floor This door had a sign saying "These men have high paying jobs, love kids, are extremely good looking, help with the housework and have a strong romantic streak." "Oh, mercy me," they cried, "Just think what must be waiting us further on! So up to the fifth floor they went. Fifth floor The sign on that door said, "This floor is empty and exists only to prove that women are f * cking impossible to please. The exit is to your left, we hope you fall down the stairs." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάρτιος 11, 2004 #293 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2004 Σήμερα το πρώι για ένα μικρό λαθάκι έχασα τη δουλεία μου :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάρτιος 11, 2004 #294 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2004 , Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 11, 2004 #295 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2004 κριμα και πηγενες για προαγογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάρτιος 11, 2004 #296 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2004 Αυτή την έχασα πέρυσι μωρέ για ένα άλλο μικρό λαθάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάρτιος 11, 2004 #297 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2004 Ευτυχώς ο γιός του αφεντικού ήταν μικρόσωμος και την γλύτωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 11, 2004 #298 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2004 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 12, 2004 #299 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2004 Scientists find water on Mars Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 12, 2004 #300 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2004 Η πρώτη τριάδα των ανεκδοτάνθρωπων.antonisk7 48DJD 43jax7480 27Συνεχίστε να μας δίνετε γέλιο.DJD το τελευταίο είναι δικιά σου έμπνευση ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.