darthtony Ιούνιος 4, 2008 #4301 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 αααα το'πιασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 4, 2008 #4302 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 you're grand τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 6, 2008 #4303 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 6, 2008 #4304 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 ισως να ειναι ΟΤΙ καλιτερο εχω δει ποτε μου. ειναι παραπανω απο αστειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 6, 2008 #4305 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Κόντεψε να μου βγει η coca cola από τη μύτη: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 6, 2008 #4306 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 7, 2008 #4307 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 Πόσα μέλη φόρουμ χρειάζονται για αλλαγή μιας λάμπας;1 για να αλλάξει τη λάμπα και να ποστάρει ότι η λάμπα έχει αλλαχτεί!14 για να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες αλλαγής λαμπών και για να προτείνουν διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία!7 για να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους που περιέχει η αλλαγή λάμπας!1 για να μετακινήσει το τοπικ στη θεματική ενότητα περί λυχνιών!2 που αντιδρούν στην μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί λυχνιών και προτείνουν τη μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί ηλεκτρολογικών!7 για να υποδείξουν greeklish/ορθογραφικά/ γραμματικά λάθη στα posts!5 για να την πουν στους moderators που επέτρεψαν τα λάθη αυτά!3 moderators για να διαγράψουν τα flames περί των λαθών!6 που μαλώνουν για το εάν πρέπει να προφέρετε λάμπα ή λάμ-πα, άλλοι έξι που αποκαλούν τους προαναφερόμενους ηλίθιους!2 επαγγελματίες που πληροφορούν πως η σωστή ονομασία είναι λαμπτήρας!15 ξερόλες που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες και υποστηρίζουν ότι η ονομασία λάμπα είναι απόλυτα σωστή!19 για να πουν ότι το φόρουμ δεν ασχολείται με λάμπες και η συζήτηση θα πρέπει να γίνει σε φόρουμ που ασχολείται με λάμπες!11 για να υποστηρίξουν πως αφού όλοι χρησιμοποιούμε λάμπες τότε μας αφορά!36 για να συζητήσουν ποια μέθοδος αλλαγής είναι η καλύτερη, πού θα βρείτε τις καλύτερες λάμπες, ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες και ποιες οι χειρότερες!7 για να ποστάρουν λινκς όπου υπάρχουν διαφορετικά είδη λαμπών!4 για να ποστάρουν τα σωστά λινκς γιατί τα παραπάνω ήταν λάθος!13 που κάνουν quote σχεδόν όλα τα ποστς που έχουν γίνει μέχρι τώρα και προσθέτουν κάτω-κάτω ένα smile!5 για να δηλώσουν ότι αφού αμφισβητούνται ή παρεξηγούνται οι προθέσεις τους δεν θα ξαναγράψουν στο φόρουμ!4 για να πουν ότι τα θέμα αυτό έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα!13 για να πουν ότι όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικό με λάμπες να κάνει πρώτα ένα ψάξιμο στο Google!και 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό post μετά από 6 μήνες ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 7, 2008 #4308 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 ... παρόμοιες εμπειρίες αλλαγής λαμπών........ διαφορετικά είδη λαμπών! ....λαμπτήρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 7, 2008 #4309 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 λαμπτήρων Eχει δικιο ο φιλος επαγγελματιας απο πανω. 2 επαγγελματίες που πληροφορούν πως η σωστή ονομασία είναι λαμπτήρας! Ενταξει με αυτο ..τελειωσαμε. Περιμενουμε τους υπολοιπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 7, 2008 #4310 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 l2phile μου θύμισες ένα που άκουσα από έναν παίχτη WoW: Πόσοι Paladin χρειάζονται για την αλλαγή ενός λαμπτήρα? Δύο. Ένας αλλάζει το λαμπτήρα και ένας κρατάει το φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 9, 2008 #4311 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Το thread εκείνο σε ξένο forum που λέει ένας οτι πέθανε ο αδερφός του, κάνει μια περιγραφή, ευχαριστεί τους διάφορους για τη συμπαράσταση και απαντάει ενας απο κάτω "What did it drop?" είναι ένα βήμα μετά (θέλω link) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 9, 2008 #4312 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Το thread εκείνο σε ξένο forum που λέει ένας οτι πέθανε ο αδερφός του, κάνει μια περιγραφή, ευχαριστεί τους διάφορους για τη συμπαράσταση και απαντάει ενας απο κάτω "What did it drop?" είναι ένα βήμα μετά (θέλω link) το βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 9, 2008 #4313 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Το thread εκείνο σε ξένο forum που λέει ένας οτι πέθανε ο αδερφός του, κάνει μια περιγραφή, ευχαριστεί τους διάφορους για τη συμπαράσταση και απαντάει ενας απο κάτω "What did it drop?" είναι ένα βήμα μετά (θέλω link) o ΚΑΦΡΟΣ ο ίδιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούνιος 9, 2008 #4314 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Ε τον καφρο..(Προσωπικα εγω δεν το βρησκω αστειο.. Μερικοι αλλοι ισως..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 10, 2008 #4315 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Ε, δεν είπα ότι είναι αστείο(δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί ο άλλος κάνει επικήδειο στο φόρουμ του WoW αλλά τέσπα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 10, 2008 #4316 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 λιωστε.... IndianaJonesTrabajo.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 10, 2008 #4317 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 xaxaxaaxxaxaxaxaxaxaaxsxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ξανθιά rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούνιος 10, 2008 #4318 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Εγω στην αρχη νομιζα 2.. (Το ονομα τις ταινιας στα ελληνικα.. Ιντιαννα Τζoουνς ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 10, 2008 #4319 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 :hehe::hehe: πολιύ καλιό Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 12, 2008 #4320 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 έχετε καιρό να καθαρίσετε την οθόνη σας?εδώ η λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.