darien Μάϊος 22, 2008 #4281 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 Eνας μεθυσμένος μπαίνει σε μία καθολική εκλλησία. Προχωρώντας στο διάδρομο τελικά μπαίνει στο εξομολογητήριο. Ο ιερέας της εκκλησίας βλέπει όλο το σκηνικό και θέλοντας να βοηθήσει τον μεθυσμένο, πηγαίνει στο διπλανό θάλαμο από τον μεθυσμένο και τον ρωτάει:- "Μπορώ να σε βοηθήσω τέκνο μου;"Ο μεθυσμένος το σκέφτεται λίγο και απαντά:- "Υπάρχει καθόλου χαρτί υγείας από τη μεριά σου;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 24, 2008 #4282 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2008 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΝ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΜΕ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΤΕΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάϊος 25, 2008 #4283 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 Δεν ξερω αν το ειπατε αυτο:Ηταν ενας που ειχε ενα αλογο πολυ στεναχωρημενο,σκετο χαλι.Και λεει ο ιδιοκτητης δινω 2000ευρω σε οποιον το κανει να γελασει.Μαζευονται καμια πενηνταρια ατομα,δοκιμαζουν, αλλα τιποτα.Τα ιδια χαλια ειχε το αλογο.Σκαει μυτη ενας κοντος με μουστακι.Παει στον ιδιοκτητη και λεει:να δοκιμασω?Απανταει ο ιδιοκτητης:Τι να σου πω ολοι δοκιμασανε αλλα κανεις δεν τα καταφερε,οχι οτι περιμενω τιποτα απο σενα,αλλα δοκιμασε αντε.Παει ο κοντος να δει το(στο δοματιο που το ειχε ο ιδιοκτητης μονο του) αλογο και μετα απο λιγο ακουγονται γελια φοβερα.Μπενει ο ιδιοκτητης στο δοματιο βλεπει το αλογο να σερνεται απο το γελιο. Πως τα καταφερες?Λεει ο ιδιοκτητης καταπληκτος.Απανταει ο κοντος:Του ειπα πως την εχω μεγαλυτερη.Περνει τα 2000 ευρω και φευγει.Το αλογο γελαγε τοσο πολυ που ο ιδιοκτητης εβαλε νεα ανακοινωση:Οποιο κανει το αλογο να κλαψει θα παρει 2000 ευρο.Πηγαινουν 100 ατομα αλλα τιποτα.Πεθενε στο γελιο το αλογο.Να σκαει μυτη παλι ο κοντος και λεει να δοκιμασω???Αντε πηγενε λεει αν και αυτη την φορα δεν πιστευω να κανεις τιποτα.Παει ο κοντος στο δοματιο.Το γελιο κοβεται μαχερι.Μπενει ο ιδιοκτητης μεσα,καλα πως τα καταφερες τωρα?Απανταει ο κοντος:Θημασε που ειχα πει οτι την εχω μεγαλυτερη?Ναι λεει ο ιδιοκτητης.Κοντος:Ε, τωρα του την εδειξα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 25, 2008 #4284 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 Το είπε ο Λαζόπουλος: Σε ένα αεροπλάνο ήταν ένας Αράπης, ένας Γερμανός και ένας Γιαπωνέζος. Πέφτει το αεροπλάνο και βρίσκονται και οι τρεις στη ζούγκλα. Έρχονται οι ζουλού και τους μαζεύουν. Τους λέει ο αρχηγός τους: -Για να σας αφήσουμε ελεύθερους, θα μετρήσουμε τους που***υς σας. Αν είναι και οι τρεις από 1m και πάνω, θα σας αφήσουμε ελεύθερους. Αλλιώς θα σας βράσουμε. Τη βγάζει έξω ο Αράπης >> 60cm Τη βγάζει έξω ο Γερμανός >> 37cm Τη βγάζει έξω και ο Γιαπωνέζος >> 3cm -Την τύχη μου, κάνει ο ζουλού. Φύγετε. Όπως περπατούσαν στο δάσος, κάνει ο Αράπης: "Να με συγχωράτε που την είχα 60cm". Συνεχίζει ο Γερμανός: "Και εγώ την είχα 37, κάτι έκανα". Και ο Γιαπωνέζος: "Εμένα να συγχωράτε και οι δυο σας, χάρη σε ΄μένα σωθήκατε. Ας μην ήμουν καυλ*****ς και θα μας έβραζαν" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Μάϊος 25, 2008 #4285 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 λολ πολυυ γελιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 27, 2008 #4286 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Δακρυσα απο το γελιο... South park διασκευη http://www.youtube.com/watch?v=CgRXAyBHZm8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 29, 2008 #4287 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 30, 2008 #4288 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Δυο φίλοι απο Καρδίτσα παίζουν το παιχνίδι των ερωτο-απαντήσεων.* Πες μι, ήνα έλληνα ποδουσφαιριστή που ήπαιζε στην Ελλάδα και τούρα παίζειστου εξωτερικού;* Τσάρτας, του απαντά ο άλλος.* Ούι βλάκα, αυτό ήνι γιοφύρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Μάϊος 30, 2008 #4289 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 γιουφυρ θες να πεις! :jump1::hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 31, 2008 #4290 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 1, 2008 #4291 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 <tag> Ouroboros: lets play Pong<Ouroboros> Ok.<tag> | .<Ouroboros> . |<tag> | .<Ouroboros> . |<tag> | .<Ouroboros> | .<Ouroboros> Whoops Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 2, 2008 #4292 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Δυο φίλοι απο Καρδίτσα παίζουν το παιχνίδι των ερωτο-απαντήσεων.* Πες μι, ήνα έλληνα ποδουσφαιριστή που ήπαιζε στην Ελλάδα και τούρα παίζει στου εξωτερικού; * Τσάρτας, του απαντά ο άλλος. * Ούι βλάκα, αυτό ήνι γιοφύρ... αλλα η προφορα ειναι εντελως λαθος. αφου ρε παιδια εκτος επαρχειας δε μπορειτε να τα μιλησετε μη το προσπαθειται. ακουγεστε σταυτια μας (επαρχιωτων) σαν εγγλεζος που προσπαθει να μιλησει ελληνικα ο σωστος διαλογος θα ηταν: - πεσει μι εναν (ι)ελληνα ποδουσφηριστη που επειζει ηλλαδα κι τωρα πιαιζ στο (ι)εξουτιερικο - τσαρτας? - ω, ρε βλακα, αυτο εινει γιουφυρ! ελπιζω να μην το εγραψες με ρατσιστικο υφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 2, 2008 #4293 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Ούτε και η δική σου προφορά ακούγεται σωστή στα αυτιά μου. Κάθε περιοχή έχει τη δική της διάλεκτο. Η διαφορά είναι πως οι καταυλακιώτες θεωρούν πως η δική τους είναι η επίσημη του κράτους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 2, 2008 #4294 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Παει ενας μεθυσμενος σε ενα μπαρ και λεει στην barwoman, βαλε μου ενα ποτο, του βαζει του ποτο, το πινει και της λεει: Το ξερεις οτι εισαι πολυ ασχημη?Η barwoman του λεει: το ξερεις οτι εισαι πολυ μεθυσμενος?μεθυσμενος: Εγω αυριο ομως δεν θα ειμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 2, 2008 #4295 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Ούτε και η δική σου προφορά ακούγεται σωστή στα αυτιά μου. Κάθε περιοχή έχει τη δική της διάλεκτο. Η διαφορά είναι πως οι καταυλακιώτες θεωρούν πως η δική τους είναι η επίσημη του κράτους. μπορει αλλα απο εκει καταγομαι οποτε ξερω πως μιλαμε εκει.(αν και (δυστυχως) χανεται η πρεοφορα. σχεδον μονο οι μεγαλοι μιλανε ετσι πια) εκτως και αν εννοεις οτι σε σχεση με τη δικια σου σου ακουγεται λαθος. θα συμφωνησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 2, 2008 #4296 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 μπορει αλλα απο εκει καταγομαι οποτε ξερω πως μιλαμε εκει.(αν και (δυστυχως) χανεται η πρεοφορα. σχεδον μονο οι μεγαλοι μιλανε ετσι πια) εκτως και αν εννοεις οτι σε σχεση με τη δικια σου σου ακουγεται λαθος. θα συμφωνησω δίκιο. δεν είχα δει το "Καρδίτσα". εμείς στα πιο βόρεια δεν τα μιλάμε έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 4, 2008 #4297 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Ναι εμείς λέμε Grand για τα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 4, 2008 #4298 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Βγήκαμε και στις εφημερίδες λέμε Υπόψην οι ατάκες δεν είναι δικές μου.. εγώ απλά ήθελα να τους κάνω πλάκα.. κι αυτοί πήγαν και το δημοσίευσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιούνιος 4, 2008 #4299 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Βγήκαμε και στις εφημερίδες λέμε Υπόψην οι ατάκες δεν είναι δικές μου.. εγώ απλά ήθελα να τους κάνω πλάκα.. κι αυτοί πήγαν και το δημοσίευσαν δε το έπιασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 4, 2008 #4300 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 δε το έπιασα!Ναι.. θα δυσκολευτώ λίγο να το εξηγήσω.. Οι ιρλανδοί έχουν το κακό (ή καλό όπως το πάρεις) συνήθειο να μη λένε όχι.. Χρησιμοποιούν συνέχεια την λέξη grand, το οποίο θα μπορούσε να μεταφραστεί μερικώς σε έξοχα. Είναι σαν να πας στην εφορία και να ρωτήσεις τα έχω όλα για την δήλωση και αντί για να σου πουν "Όχι τράβα φέρε το χαρτί".. να σου απαντήσουν "Όλα τέλεια! αλλά σου λείπει ένα χαρτί!" Αν έχεις δει την ταινία P.S. I love you.. έχει μια σκηνή που είναι η τύπισσα και ρωτάει αν πάει καλά στο δρόμο οπότε ο άλλος της απαντάει "Yeah.. you 're grand". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.