grgkopanas Απρίλιος 18, 2008 #4241 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 so true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 20, 2008 #4242 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 So I guess I got kicked off another "My Little Pony" forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 21, 2008 #4243 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=aJCWziYxRVsΤρέμε Pete Sandoval! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 21, 2008 #4244 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2008 omg ownz..:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Απρίλιος 21, 2008 #4245 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2008 ahahahah θεός...απλα θεός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 21, 2008 #4246 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2008 Tυφλα να 'χει ο Portnoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 22, 2008 #4247 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 Ένας τύπος δουλεύει στο ταχυδρομείο, στο τμήμα που επεξεργάζεται γράμματα που έχουν σταλεί σε λανθασμένες διευθύνσεις και άγνωστους παραλήπτες.Μια μέρα, βλέπει ένα γράμμα με διεύθυνση 'Προς τον Θεό'.Αυτό πρέπει να το διαβάσω, σκέφτηκε... Για να δούμε τι λέει!Ανοίγει το γράμμα και διαβάζει.'Αγαπητέ Θεούλη, σου ζητώ απεγνωσμένα τη βοήθεια σου. Είμαι μια γριούλα 87 ετών που παίρνω μια πενιχρή σύνταξη που τσίμα τσίμα με φτάνει να τα φέρω βόλτα.Χτες στο τρόλεϊ μου κλέψανε την τσάντα μου με 100 ευρώ μέσα. Ήταν τα τελευταία λεφτά που είχα για να περάσω μέχρι να έρθει η σύνταξη του άλλου μήνα, την άλλη βδομάδα είναι Πάσχα και μάζευα αυτά τα λεφτά πόσους μήνες για να αγοράσω λαμπάδες και δώρα στα εγγονάκια μου.Δεν έχω άλλα λεφτά στην τράπεζα και δεν έχω κανέναν να μου δανείσει, και άμα δεν τους πάρω δώρα θα στενοχωρηθούν πάρα πολύ γιατί περιμένουν πως και πως όλο το χρόνο.Σε παρακαλώ αν θα μπορούσες να με βοηθήσεις κι' εγώ θα σου ανάβω ένα κεράκι κάθε βδομάδα για να σ' ευχαριστήσω...'Ο υπάλληλος κατασυγκινήθηκε και άρχισε να διαβάζει το γράμμα σε όλους του τους συναδέλφους στο ταχυδρομείο. Όλοι στενοχωρήθηκαν και αποφάσισαν να ξηλωθούν και να βάλουν ό,τι μπορεί ο καθένας και τελικά όλοι μαζί κατάφεραν και συγκέντρωσαν 96 ευρώ.Τα έβαλαν στο φάκελο και τα ταχυδρόμησαν στη γιαγιά, και μετά επέστρεψαν στη δουλειά τους έχοντας αυτή την θερμή και όμορφη αίσθηση πως έκαναν μια όμορφη, χριστιανική πράξη για το Πάσχα..Την επόμενη βδομάδα έφτασε νέο γράμμα από τη γριούλα, πάλι με παραλήπτη το Θεό.Όλοι οι υπάλληλοι του ταχυδρομείου μαζεύτηκαν μέσα στην αγωνία για να διαβάσουν την απάντηση.'Αγαπητέ Θεέ,πώς να σε ευχαριστήσω για το καλό που μου έκανες...;Με τα λεφτά που μου έστειλες πήρα δώρα και λαμπάδες και πασχαλινά αυγά στα εγγονάκια μου και χάρηκαν πάρα πολύ. Περάσαμε πολύ όμορφα χάρις στο δώρο που μου έκανες από αγάπη. Θα σου ανάβω ένα κεράκι κάθε βδομάδα για να σε ευχαριστήσω.Αιώνια η βασιλεία Σου.Υ.Γ. παρεμπιπτόντως, λείπανε 4 ευρώ από το φάκελο. Νομίζω πως τα βουτήξανε αυτά τα καθάρματα που δουλεύουν στο ταχυδρομείο...τους ξέρω εγώ τι αληταράδες είναι!!' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 25, 2008 #4248 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=wwLQewe4TrY Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 25, 2008 #4249 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=wwLQewe4TrYΑυτό είναι απόδειξη της πόσης μλκίας προμοτάρει το Hollywood για τα όπλα και το πόσο άνετα πυροβολάς παντού με το ένα χέρι και είσαι μάγκας κλπ κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Απρίλιος 25, 2008 #4250 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 Αυτό είναι απόδειξη της πόσης μλκίας προμοτάρει το Hollywood για τα όπλα και το πόσο άνετα πυροβολάς παντού με το ένα χέρι και είσαι μάγκας κλπ κλπ.+ των παιχνιδιών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 25, 2008 #4251 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 H μόνη μ@κία εδώ βρίσκεται στο κεφάλι αυτής κι αυτού που της το έδωσε.Έχω ρίξει με το συγκεκριμένο όπλο και ρίχνεις άνετα με το ένα χέρι, αν ξέρεις πως. Απλά το κοριτσάκι μάλλον δεν έφαγε πρωινό κι πήγε εκεί νομίζοντας ότι κρατάει νεροπίστολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 25, 2008 #4252 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 H μόνη μ@κία εδώ βρίσκεται στο κεφάλι αυτής κι αυτού που της το έδωσε.Έχω ρίξει με το συγκεκριμένο όπλο και ρίχνεις άνετα με το ένα χέρι, αν ξέρεις πως. Απλά το κοριτσάκι μάλλον δεν έφαγε πρωινό κι πήγε εκεί νομίζοντας ότι κρατάει νεροπίστολο... ......ή να μην πούμε τίποτε άλλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Απρίλιος 25, 2008 #4253 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 δλδ θελει πολυ δυναμη στο χερι την συκγεκριμενη στιγμη για να το συκγρατησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 25, 2008 #4254 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 Όχι, θέλει τεχνική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Απρίλιος 25, 2008 #4255 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Απρίλιος 25, 2008 #4256 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 Όχι, θέλει τεχνικήοντως δεν θελει δυναμη αλλα το να πετύχεις στόχο σημαδεύοντας με το ενα χερι προυποθέτει μεταξύ άλλων μερικές εκατοντάδες ώρες προπόνηση. Ο ασφαλέστερος τρόπος να είσαι εύστοχος είναι να κρατάς το όπλο με τα 2 χέρια είτε με ισοσκελή σταση είτε μαζεμένος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 26, 2008 #4257 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 Πιστεύω εις έναν Τουξ,πιγκουίνο παντοκράτωρα,ποιητή παντός OSSορατών scriptsκαι αοράτων processes.Και εις ένα Kernel Χρηστικόν,μονολιθικόν, εκ του Linus γεννηθέντα, προ πάντων των UNIXοειδών.C++ εκ της C,GUI αληθινόν,εκ χρηστών αληθινών,γεννηθέν, ου Aeroίζων,ομοούσιον του KDE,διού τα πάντα εγένοντο.Τον δι ημάς τους χρήσταςκαι δια την ημετέραν σωτηρίαν,ανελθόντα εκ του τερματικούκαι σαρκωθέντα εκ GUIτων Gnome, XFCE και εύκολον KDE.Σταυρωθέντα τα (s)Vista εις τοίχονεκ Πόντιας πετρόςκαι παθόντα πολλούς ιούς και φορμάτκαι ταφέντα.Και αναστάντα μόνο εις το VirtualBox.Kαι ανελθόντα εις τον Κάδον Απορριμάτωνκαι καθιζόμενος ο κάδος απορριμάτωνστο 6ο μας Desktop.Kαι τότε ερχόμενος ο kernel o μονολιθικόςμετά δόξης κρίναι Gnome & KDE εν μέσω XFCEκαι κρίναι αυτά ως το τέλος.Και εις τον Kernel τον γρήγορον,τον 2.6.25,τον παλαιού hardware ζωοποιόν,εκ του Linus εκπορευόμενον,το συν Ubuntu, Mandriva, Suse συνπροσκυνούμενονκαι συνδοξαζόμενον,το λαλήσαν δια των προγραμματιστών.Εις μίαν Αγίαν, Καθολικήν και Αποστολικήν Λινουξοκαθεδρία.ΟΙμολογώ το install πολλαπλών Desktop.Προσδοκώ ανάστασιν webcam & scanner 10ετίας.Και κανένα πια φορμάτ στους μέλλοντες αιώνες.ΑΜΗΝ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 26, 2008 #4258 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 Καλά έκανες και το έβαλες στα ανέκδοτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Απρίλιος 29, 2008 #4259 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 Μια μητέρα είχε τρεις παρθένες κόρες. Κάποτε παντρεύτηκαν και οι τρεις μαζί αλλά η μητέρα ανησυχούσε για την σεξουαλική απειρία τους. Ήθελε λοιπόν να ξέρει πως περνάνε κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Τις έβαλε να υποσχεθούν ότι θα στείλουν από μια κάρτα που θα έγραφε με υπονοούμενα πως είναι η εμπειρία τους.Η πρώτη έστειλε μια κάρτα από την Καραϊβική, δύο μέρες μετά τον γάμο. Έγραφε μόνο τη λέξη «Nescafe»! Η μητέρα έτρεξε στην κουζίνα και έβγαλε από το ντουλάπι ένα κουτάκι «Nescafe» πάνω στο οποίο ήταν γραμμένο «Good to the last drop». Η μητέρα κοκκίνισε, αλλά ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της.Η δεύτερη έστειλε μια κάρτα από το Ντουμπάι, μια εβδομάδα μετά τον γάμο, που έγραφε «Rothmans». Η μητέρα πήγε στο περίπτερο και αγόρασε ένα πακέτο τσιγάρα πάνω στο οποίο έλεγε «Extra Long. King Size». Πάλι κοκκίνισε λίγο, άλλα ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της,Η τρίτη έφυγε για μήνα του μέλιτος στο Μπαλί. Η μητέρα περίμενε μια βδομάδα, δύο, τρεις... Τελικά, μετά από ένα μήνα, μια κάρτα έφτασε. Μόνο οι παρακάτω λέξεις ήταν γραμμένες, και αυτές με τρεμάμενο χέρι «South African Airways». Η μητέρα άρπαξε ένα ταξιδιωτικό περιοδικό, ξεφύλλισε με ανυπομονησία τις σελίδες, και βρήκε την διαφήμιση της South African Airways. Η διαφήμιση έγραφε«Ten times a day, seven days a week, both ways.»Η μαμά λιποθύμησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 2, 2008 #4260 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 http://img262.imageshack.us/img262/1539/inevitabilityzk8.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.