JaguarOne Απρίλιος 10, 2008 #4221 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Δεκτό, αλλά κι εμείς δε μπορούμε να γράψουμε στο blog του στο οποίο μας κράζει... το ban δεν έγινε για να αποφεύγονται ανούσιες και προσβλητικές κόντρες? το τι κάνει στο "blog" του είναι υπόθεση δικιά του, μην την φέρνουμε εδώ. Αμα θές όμως μπορώ να υποδυθώ τον φανατισμένο λινουξά για να ξεδώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Απρίλιος 14, 2008 #4222 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Τι είναι πιο ηλίθιο από 2 Πόντιους που χτίζουν ένα σπίτι κάτω από το νερό της θάλασσας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 14, 2008 #4223 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 3 πόντιοι που χτίζουν ένα σπίτι κάτω από το νερό της θάλασσας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Απρίλιος 14, 2008 #4224 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 2 πόντιοι που πανε να το κάψουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 14, 2008 #4225 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 βαλανε και τζακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Απρίλιος 14, 2008 #4226 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Από αυτά που γίνονται μόνο στην Αμερική... Συνέβη, σύμφωνα με δημοσίευμα, στη μοναδική χώρα που θα μπορούσε να εκλέξειγια πρόεδρο τον Τζωρτζ Μπους Τζούνιορ ... Ένας δικηγόρος αγόρασε ένα πακέτο πούρα και τα ασφάλισε αμέσως με ασφάλειαπυρός από κάθε αιτία! ... ( ΓΙΝΕΤΑΙ; ) Έπειτα από μερικούς μήνες που κάπνισε τα πούρα, ζήτησε από την ασφαλιστικήεταιρεία αποζημίωση για τη ζημιά που προκλήθηκε στα πούρα του από τη φωτιά! ... ( ΤΡΕΛΟ ) Φυσικά, η εταιρεία αρνήθηκε να πληρώσει, με το επιχείρημα ότι ο δικηγόροςαπλώς είχε καταναλώσει τα πούρα του με το συνηθισμένο - για πούρα - τρόπο ... ( ΛΟΓΙΚΟ ) Ο δικηγόρος όμως κατέθεσε αγωγή και το δικαστήριο τον δικαίωσε! ... ( ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ) Το δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι, όντως, το αίτημα είναι θρασύτατο, αλλά ταπούρα είχαν νόμιμα ασφαλιστεί κατά οποιασδήποτε μορφής πυρός! ... ( ΓΕΛΟΙΟ ) Η ασφάλεια αναγκάστηκε να πληρώσει 15.000 δολάρια (!!!). ( ΚΟΥΛΟ ) Έπειτα από λίγο, ωστόσο, η ασφάλεια μήνυσε το δικηγόρο για εμπρησμό! ... ( ΚΟΥΦΟ ) Εφ' όσον ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είχε βάλει φωτιά στα πούρα κατηγορήθηκεκαι κρίθηκε ένοχος από ΤΟ ΙΔΙΟ δικαστήριο ''εκούσιου εμπρησμού ασφαλισμένηςπεριουσίας'', καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή καιυποχρεώθηκε να πληρώσει πρόστιμο 24.000 δολάρια!!! ( ΠΑΡΑΛΟΓΟ;;; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 14, 2008 #4227 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 14, 2008 #4228 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 αρρωστημένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 14, 2008 #4229 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 LawL pwnage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Απρίλιος 14, 2008 #4230 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 LawL pwnage. ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ pwnage δεν λες τίποτα χααχχααχαχχαχα:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 15, 2008 #4231 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Στην κιβωτό του Νώε, τα ζώα την 3η ημέρα δεν κρατιούνται και το ρίχνουν στο σεξ. Η κιβωτός κουνιέται επικίνδυνα, ο Νώε τσαντίζεται και παίρνει δραστικά μέτρα. Το κάθε αρσενικό ζώο παίρνει μια κάρτα στην οποία αναγράφεται το όνομα της συζύγου και η ημέρα που επιτρέπεται να ζευγαρώσουν. Πάει την επομένη ο πίθηκος στην γυναίκα του και της λέει:- Ετοιμάσου γιατί την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις βάναυσα!Η θυληκιά ντροπιάζεται γιατί το σκηνικό παίχτηκε μπροστά σε όλα τα ζώα.Την επόμενη, ο πίθηκος ξανασκάει μύτη, και μπροστά σε όλα τα ζώα:- Ετοιμάσου, την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις βάναυσα!Η φάση επαναλαμβάνεται ώσπου η θηλύκια το λέει στον Νώε. Καλεί ο Νώε Τον πίθηκο και του ζητάει εξηγήσεις. Γιατί ρε μα...κισμένο δεν κρατιέσαι και ντροπιάζεις τη γυναίκα σου μπροστά σε όλους;Δεν είναι ότι δεν κρατιέμαι. Προειδοποίηση είναι. Την Τρίτη θα υποφέρει γιατί έχασα την κάρτα μου στο πόκερ και την έχει ο ελέφαντας τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 15, 2008 #4232 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 15, 2008 #4233 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 O ορισμός του "αν δε θέλει η π.... να μπει....!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 15, 2008 #4234 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Κάθονται δυό τύποι στο καφενείο κι ο ένας λύνει σταυρόλεξο.- Ρε συ πες μου, γυναικείο όργανο ηδονής με πέντε γράμματα.- Οριζόντια ή κάθετα;- Οριζόντια.- Στόμα.Γιος: Βρε μπαμπά, εσύ είσαι μαύρος και η μαμά άσπρη. Εγώ πώς βγήκα κινέζος;Μπαμπάς: Σώπα παιδί μου, γιατί μετά από κείνο το όργιο, να ευχαριστείς το θεό που δεν γαβγίζεις!Ο σύζυγος: Ρε γυναίκα, τώρα που πεθαίνω πες μου την αλήθεια, ήμουν ο μοναδικός άντρας στην ζωή σου; Έλα πες μουτην αλήθεια να μην πάω μ' αυτή την απορία στον άλλο κόσμο;Η σύζυγος: Ναι, κι αν δεν πεθάνεις;!Μετά από ένα καυγά, η γυναίκα λεει στο σύζυγο της.-Το ξέρεις ότι όταν σε παντρεύτηκα ήμουν τελείως ηλίθια;;!!'Και ο σύζυγος απαντά,-Ναι γλυκιά μου, απλώς τότε ήμουν πολύ ερωτευμένος για να το καταλάβω!Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών.Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:- Έλα μαλάκα, παραδέξου ότι χαθήκαμεΟ σύζυγος γυρνάει στο σπίτι και βλέπει την γυναίκα του στο κρεββάτι με άλλο άνδρα:- Μαρία, τι κάνεις εκεί;- Βλέπεις; Στο είπα οτι είναι χαζούλης!- Πιστεύεις ότι στ' αλήθεια ήταν τυφλός ο ζητιάνος που ελεήσαμε; ρωτάει η σύζυγος.- Θεόστραβος! Δεν άκουσες που είπε: "Ευχαριστώ, ωραία μου κυρία";- Κύριε Μπάμπη μου, ζητώ το χέρι της κόρης σας.- Γιατί, δεν κατάλαβα, εσύ δεν έχεις χέρι;- Έχω, κύριε Μπάμπη, αλλά έχω βαρεθεί πια με το δικό μου χέρι!Ο άντρας στη γυναίκα του:- Γυναίκα πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις για να απολύσουμε την υπηρέτρια.Και εκείνη:- Και εσύ πρέπει να μάθεις να πηδάς για να απολύσουμε τον κηπουρό!Γυναίκα: Αγάπη μου; Κοιμάσαι με άλλες γυναίκες;Ανδρας: Όχι αγάπη μου, μόνο μαζί σου. Με τις άλλες μένω ξύπνιος όλο το βράδυ!Ένα παιδάκι ρωτάει τη μητέρα του:- Τι ωραίο φόρεμα! Ο μπαμπάς σου το χάρισε;- Όχι βέβαια! αν περίμενα από αυτόν τον τσιφούτη ούτε εσένα δεν θα είχα!Μια κοπέλα αναρωτιέται συζητώντας με τη φίλη της...- Άραγε να με αγαπάει στ΄αλήθεια ο Γιώργος;Εκείνη σκέφτεται για λίγο και μετά της απαντάει:- Ο Γιώργος τις αγαπάει όλες. Γιατί λοιπόν να κάνει εξαίρεση σ΄εσένα καλή μου;-Ποιά η διαφορά ανάμεσα σε ανύπαντρο άντρα και σε ανύπαντρη γυναίκα 35 χρονών;-Η γυναίκα θέλει να κάνει μωρά και ο άντρας θέλει να βγαίνει με μωρά!ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!!!!!Το δίλημμα ενός παντρεμένου:Να βγω έξω για να βλέπω αυτό που δεν μπορώ να πηδήξω ή να μείνω μέσα για να πηδήξω αυτό που δεν μπορώ να βλέπω;Τι διαφορά έχει κάποιος που πέφτει από τον 10ο όροφο μιας πολυκατοικίας με αυτόν που πέφτει από το κρεβάτι του;Ο πρώτος κάνει: Αααααααααα! Μπαμ!!!Ενώ ο δεύτερος: Μπαμ!!! Αααααααααα!Το σεξ ήταν τόσο καλό, που μετά και οι γείτονες άναψαν τσιγάρο.- Γιατί οι ανύπαντροι είναι πιο αδύνατοι από τους παντρεμένους;- Γιατί οι ανύπαντροι μόλις γυρίσουν σπίτι βλέπουν τι έχει στο ψυγείο (τίποτα) και πέφτουν στο κρεβάτι, ενώ οιπαντρεμένοι βλέπουν τι έχει στο κρεβάτι και αμέσως πέφτουν με τα μούτρα στο ψυγείο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 15, 2008 #4235 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Ερώτηση 1:Αν ήξερες μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη 8 παιδιά, τρία από τα οποία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική καθυστέρηση, και είχε και σύφιλη, θα της συστήνατε να κάνει άμβλωση;Διαβάστε και την επόμενη ερώτηση πριν απαντήσετε.Ερώτηση 2:Είναι χρόνος να εκλεχτεί ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης και μόνο η ψήφος σας μετράει. Tα γεγονότα για τους τρεις κορυφαίους υποψηφίους είναι τα ακόλουθα.Ο υποψήφιος ΑΣυναναστρέφεται με διεφθαρμένους πολιτικούς.Συμβουλεύεται αστρολόγους.Απατά τη γυναίκα του.Πίνει 8 με 10 martinis ημερησίως και καπνίζει μανιωδώς πούρα.Ο υποψήφιος ΒΑπολύθηκε από τη δουλειά του δύο φορές,Κοιμάται μέχρι το μεσημέρι,Έκανε χρήση ναρκωτικών στο ΠανεπιστήμιοΚαι πίνει ένα τέταρτο γαλονιού ουίσκι κάθε βράδυ.Ο υποψήφιος ΓΕίναι παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου.Χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπύρα που και που και δεν έχει ποτέαπατήσει τη σύζυγό του.Σε ποιον από τους τρεις θα ρίχνατε την ψήφο σας;Αποφασίσατε;Ο υποψήφιος Α είναι o Franklin D. Roosevelt.Ο υποψήφιος Β είναι ο Winston Churchill.Ο υποψήφιος Γ είναι ο Adolph Hitler.Και, επ' ευκαιρία η απάντηση στην ερώτηση της άμβλωσης:Εάν είπατε ναι, μόλις σκοτώσατε τον Beethoven.Αρκετά ενδιαφέρον έτσι;Μπορείτε να φανταστείτε μια επιχείρηση που έχει λίγο περισσότερο από 500υπάλληλους οι οποίοι έχουν τις ακόλουθες στατιστικές:* 29 έχουν κατηγορηθεί για μοιχεία* 7 έχουν συλληφθεί για εμπλοκή σε οικονομικά σκάνδαλα* 19 έχουν κατηγορηθεί για πλαστογράφηση απορρήτων εγγράφων* 117 άμεσα ή έμμεσα έχουν οδηγήσει τουλάχιστον 2 επιχειρήσεις σε πτώχευση* 3 έχουν μπει για κάποιο διάστημα φυλακή για επίθεση* 71 δεν μπορούν να πάρουν μια πιστωτική κάρτα λόγω της κακής πίστωσης* 14 έχουν κατηγορηθεί για αδικαιολόγητες δαπάνες* 8 έχουν συλληφθεί για κλοπή σε μαγαζί* 21 είναι αυτήν την περίοδο κατηγορούμενοι σε δίκες* 84 έχουν συλληφθεί να οδηγούν μεθυσμένοι τα δυο τελευταία χρόνιαΜπορείτε να υποθέσετε σε ποια οργάνωση ανήκουν;Είναι κάποια από τα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου.....Η ίδια ομάδα ηλιθίων που ψηφίζουν εκατοντάδες νόμων για να κρατήσουν τον υπόλοιπο κόσμο σε τάξη ... [their motto: "Either you do our own thing OR we bring democracy to your country" !!!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 16, 2008 #4236 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 ΝΕΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ RAZER !! ( LEAK ) ΤΑ ΣΠΑΕΙ !! http://www.impelgd.co.uk/razor/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 16, 2008 #4237 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 -Στους φανατικούς µη-καπνιστές: Ναι, βρωµάει, όλοι το ξέρουµε. Αν πιστεύεις όµως ότι θα πεθάνεις από «παθητική» έκθεση σε καπνό, κοίτα λίγο καλύτερα τον κόσµο που ζεις και βγάλε το σκασµό! Πλέον υπάρχουν και µαλάκες που κάνουν ότι βήχουν δίπλα σε καπνιστές στην πλατεία Οµονοίας! ΟΚ! Μισό λεπτό να το σβησω µέσα σ' αυτήν την κουράδα άστεγου εδώ δίπλα. Αρκετά χάλασε το τσιγάρο µου την ευαίσθητη φυσική ισορροπία του κέντρου της Αθήνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 17, 2008 #4238 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Εμενα μου αρεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 17, 2008 #4239 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 http://www.santorine.org/adolph/ohyes.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Απρίλιος 18, 2008 #4240 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 http://www.santorine.org/adolph/ohyes.html :rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.