Wizard! Απρίλιος 8, 2008 #4201 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Βασικά το είχα λάβει σε email εδώ και καιρό. Στην αρχή άρχισα να γελάω. Μετά όμως, διαπίστωσα ότι ο τύπος πρέπει να είναι αποστειρωμένος εγκεφαλικά. Αν ήταν να είμαστε όλοι ίδιοι, κι όλοι στρατιωτάκια, ο κόσμος θα ήταν ένας απέραντος στρατώνας. Πιστεύει ότι αυτός τα κάνει όλα τέλεια και δεν ενοχλεί κανένα διπλανό του? Ε, το ίδιο πιστεύουν κι άλλα 6 δις άτομα εκεί έξω.Η κριτική είναι πάντα κακόβουλη... Δεν υπάρχει καλοπροαίρετη κριτική κι ο κάθε κριτικός καλά θα κάνει να δει τον καθρέπτη πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 8, 2008 #4202 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 E-ε-έρ-χε-τε! Αργεί, αλλά θα έρθει σε Digital3d http://www.cinemag.gr/summary.asp?catid=10167&subid=2&pubid=940046 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 9, 2008 #4203 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπάς με το Fiat Panta του και πέφτει πάνω σε μια Ferrari που έρχονταν από την άλλη μεριά και γίνεται μια τρομακτική σύγκρουση από την οποία καταστρέφονται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους όμως δεν έχουν ούτε μια γρατσουνιά. Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός της Ferrari και κατεβάζει όλα τα καντήλια στον παπά: - Μα καλά ρε ηλίθιε ποιος σου έδωσε το δίπλωμα γαμώ το ..., θα σε .... Ατάραχος ο παπάς απεγκλωβίζεται κι αυτός από το Panta του και πράος του λέει: - Τέκνο μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή την στιγμή που έχει επιτελεστεί ένα πραγματικό θαύμα. Τα αυτοκίνητα μας καταστράφηκαν τελείως όμως εμείς δεν πάθαμε απολύτως τίποτα! Αυτό δεν είναι θαύμα; Ο τύπος συνειδητοποιεί πράγματι πως είναι σώος και αβλαβής και ότι επιπλέον μιλάει με έναν παπά και δαγκώνεται: - Εεεεε; παπά μου; ναι; ίσως έχεις κάποιο δίκιο συγγνώμη... - Κι όχι μόνο αυτό τέκνο μου, συνεχίζει ακάθεκτος ο παπάς αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να δοξάσουμε τον Κύριο πίνοντας από αυτό το κρασί που προόριζα για την Θεία Κοινωνία και του δείχνει ένα μπουκάλι μαυροδάφνη που ήταν άθικτο από την σύγκρουση στην θέση του συνοδηγού. Το ανοίγει ο παπάς και του το προσφέρει. Ο τύπος με ύφος αποκάλυψης το παίρνει και κατεβάζει κάμποσο για να στανιάρει: - Πάτερ μου, δεν ξέρω τι να πω, είναι πράγματι ένα θαύμα. Πιες κι εσύ για να δοξάσεις τον Κύριο - Α, όχι τέκνο μου! Εγώ θα περιμένω την αστυνομία. PWNED!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 9, 2008 #4204 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Στατιστικές έδειξαν ότι οι παντρεμένοι ζουν περισσότερo από τους ελεύθερους. Οι παντρεμένοι όμως, δηλώνουν πρόθυμοι, να πεθανουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 9, 2008 #4205 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Γιατί οι παντρεμένοι πεθαίνουν πριν από τις γυναίκες τους?Γιατί το θέλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 9, 2008 #4206 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Αυτοι οι αυτές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 10, 2008 #4207 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 http://i214.photobucket.com/albums/cc203/Tesda_1/12_perec_22013.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 10, 2008 #4208 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 ^^^2pac back from the grave (στην Κουβα ειναι αλλα λεμε οτι πεθανε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 10, 2008 #4209 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 φαααααακ! Τι φρικιο ειναι τουτο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2008 #4210 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Δε μπορούσα να φανταστώ που αλλού θα έμπαινε... To thelab (ή βαθιά νυκτωμένοι ΑΕ) ξαφνικά ξύπνησε... Για τα προβλήματα της AMD έχω γράψει πολλάκις. Στο blog υπάρχει καταχώρηση. Update της κατάστασης πόσταρα στο insomnia και παραθέτω και εδώ τις απόψεις μου: Σύμφωνα με φήμες που δημοσιεύτηκαν στο inquirer (και άλλα site) η Intel δεν πρόκειται να δώσει τις τεχνικές προδιαγραφές του CSI (το interconnect που θα δούμε να υλοποιείται με τους Nehalem) στην Nvidia. Ο πόλεμος είναι γνωστός και αφορά την άδεια για SLI που δε δίνει η Nvidia στην Intel. Η Intel λοιπόν αφήνει "στην απέξω" την Nvidia για το CSI με αποτέλεσμα η τελευταία να μην μπορεί να φτιάξει chipset για Nehalem. Αν οι φήμες αληθεύουν, η Nvidia οδηγείται σε απομόνωση (καθώς θα μπορεί να κατασκευάζει chipset και SLI μόνο για AMD επεξεργαστές). Λογικά, λοιπόν, αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα σαν μοναδική επιλογή η εξαγορά της AMD, οπότε όλο το graphic division της αγοράς θα περάσει στα χέρια της Nvidia. Το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται πολύ ενδιαφέρον καθώς τα πάντα είναι ρευστά. Υ.Γ. Σε ένα εφιαλτικό σενάριο, η Intel μπορεί να μείνει και χωρίς συμβατές κάρτες γραφικών για τα chipset της... __________________ Για μια up-to-date ενημέρωση των πιθανών αγοραστών της AMD διαβάστε την πολύ καλή ανάλυση από toms : LINK Επίσης πολύ καλή ανάλυση για την κατάσταση της Nvidia αυτή τη στιγμή : LINK Τα ξυπνοπούλια του thelab μετά το κράξιμο που μου είχαν ρίξει εδώ όταν μιλούσα για εξαγορά ή πτώχευση της ΑMD, ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό με πρωτεργάτη τον gznp, ο οποίος ούτε τους λόγους της πιθανής εξαγοράς ή συγχώνευσης της AMD με την Nvidia έχει καταλάβει... Keep walking... Πηγή: Banned users' blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 10, 2008 #4211 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Που το θυμηθηκες αυτόν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 10, 2008 #4212 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2008 #4213 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Πάντως πιστεύω ότι πρέπει να του επιτρέψουμε να ξαναγράψει... Μου έχει λείψει... Για να γελάσω πλέον, μόνο στα ανέκδοτα ή στις αστείες εικόνες πρέπει να μπω... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 10, 2008 #4214 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Πάντως πιστεύω ότι πρέπει να του επιτρέψουμε να ξαναγράψει... Μου έχει λείψει... και εμενα...πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 10, 2008 #4215 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 ε παντως ban forever δε λέει. Ποιος θα υπερασπίζεται λινουξ τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 10, 2008 #4216 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 http://www.quizyourprofile.com/guessyournumber.swf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Απρίλιος 10, 2008 #4217 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 μου φαινεται για SREAMER και δεν συνεχησα πιο πολλυ απο το πρωτο βημα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 10, 2008 #4218 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Πάντως πιστεύω ότι πρέπει να του επιτρέψουμε να ξαναγράψει... Μου έχει λείψει... Για να γελάσω πλέον, μόνο στα ανέκδοτα ή στις αστείες εικόνες πρέπει να μπω... :cry: εγώ πιστεύω, πως αφού δεν του επιτρέπουμε να γράφει, πιο σωστό θα ήταν να μην τον σχολιάζετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 10, 2008 #4219 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 στην πρώτη καρτέλα διαλέγεις έναν αριθμό σύμφωνα με το χρώμα του(το κάθε χρώμα έχει 5 αριθμούς) στην τρίτη καρτέλα είναι έτσι τοποθετημένη αριθμοί ώστε κάθε αριθμός (για κάθε 1 χρώμα) από την πρώτη καρτέλα να είναι σε 1 σπιτάκι δηλαδή στο πρώτο σπιτάκι έχει 1αριθμό μπλε 1αριθμό πράσινο ... όταν φτάσεις στις πόρτες συνδυάζει το σπίτι με το χρώμα τις πρώτης καρτέλας και βγάζει τον αριθμό τα αλλα δυο είναι τυχαία οι υπόλοιπες ερώτησης είναι για να σε εκνευρίσει κάποτε είχα βρει ένα που σου έδειχνε 10 κάρτες τράπουλας και σου έλεγε να βάλεις στο μυαλό σου μια,μετά έκανε τα "δικά του" και εξαφάνιζε την κάρτα που έχεις στο μυαλό σου και άφηνε τις άλλες ίδιες...τελικά άλλαζε όλες τις κάρτες με αποτέλεσμα να λίπη και η δικη σου μέχρι να βρω τι παίζει μου είχε σπάσει τα νεύρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 10, 2008 #4220 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 εγώ πιστεύω, πως αφού δεν του επιτρέπουμε να γράφει, πιο σωστό θα ήταν να μην τον σχολιάζετε.Δεκτό, αλλά κι εμείς δε μπορούμε να γράψουμε στο blog του στο οποίο μας κράζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.