Maximus Μάρτιος 28, 2008 #4181 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Πεθαίνει ο ΛένινΘεός: Τι να τον κάνουμε αυτόν? Έκανε και καλά, έκανε και κακά.Διάβολος: Τον μοιραζόμαστε? Άστον να ρθει σε μένα πρώτα.Θεός: Οκ.Μια βδομάδα μετά:Θεός: Ρε συ Διάβολε τι νέα, καιρό έχω να σε ακούσω.Διάβολος: #$@#$@#$@#%^&&%^*^%*#@^#% ρε #$@$@#%@$^#&$%^$* ΠΑΡΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ!Θεός: Γιατί κάνεις έτσι, τι συμβαίνει?Διάβολος: ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ. Συνδικάτα κάνανε, απεργίες, ζητάνε λιγότερη φωτιά, κάτω το μαστίγιο, ο προλετάριος δαίμονας, ΠΑΡΤΟΝ ΕΙΠΑ.Θεός: Καλά οκ, πως κάνεις έτσι.Μια βδομάδα μετά.Δυο βδομάδες μετά.Τρεις μήνες μετά.Διάβολος: Ρε φίλε Θεέ, τι έγινε τόσον καιρό, που χάθηκες?Θεός: Πρώτον δεν είμαστε φίλοι αλλά σύντροφοι και δεύτερον δεν υπάρχει Θεός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Μάρτιος 29, 2008 #4182 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 The 30 dumbest videogame titles ever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 29, 2008 #4183 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 http://omg.wthax.org/math.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Μάρτιος 30, 2008 #4184 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 GREEK BUSINESS SCHOOL - LESSON 1 -father...: 'I want you to marry a girl of my choice.' -Son......: 'I will choose my own bride!!!' -father...:'But the girl is Bill Gates's daughter..' -Son: 'Well, in that case... ok' Next father approaches Bill Gates. -father...: 'I have a husband for your daughter....' -Bill Gates: 'But my daughter is too young to marry!' -father...'But this young man is a vice-president of the World Bank.' - Bill Gates: 'Ah, in that case... ok' Finally father goes to see the president of the World Bank. -father...:'I have a young man to be recommended as a vice-president.' -President: 'But I already have more vice- presidents than I need!' -father...: 'But this young man is Bill Gates's son-in-law.' -President: 'Ah, in that case... ok' And that my friends is how Greeks do business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 30, 2008 #4185 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 And that my friends is how Greeks do business. Μπορεί να το έχουμε στα ανέκδοτα, αλλά με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, έκλεινε δουλειές ο Ωνάσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 30, 2008 #4186 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Μπορεί να το έχουμε στα ανέκδοτα, αλλά με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, έκλεινε δουλειές ο Ωνάσης Ε οχι κ ετσι....Απλα ειχε πληροφοριοδοτες σε πολλα σημεια του κοσμου και ετσι ανα πασα στιγμη ηξερε που ειναι ατα καλυτερα λιμανια, τα φτηνοτερα πετρελαια κτλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 30, 2008 #4187 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Αυτο εγινε πολυ αργοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Μάρτιος 30, 2008 #4188 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Ενα ζευγάρι απο την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τονΔεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο. Είχανκανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα τουμέλιτος. Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσειΤετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη.Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέονυπάρχει laptop με σύνδεση στο internet.Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail στη γυναίκα του. Κατά λάθος ξεχνάει έναγράμμα απο το e-mail και το στέλνει αλλού χωρίς να καταλάβει τι έκανε.Στο Χιούστον μια χήρα έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα της καιτσεκάρει για mail από φίλους και συγγενείς.Μόλις διαβάζει το πρώτο, λιποθυμάει. Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκειτη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή. Το mailέγραφε:Προς : την αγαπημένη μου γυναίκαΘέμα : ΈφτασαΞέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα.Έχουν laptop πλέον εδώ καιμπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα .Όλα ειναιέτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχειςτο ίδιο καλό ταξίδι με μένα.υ.γ : ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 2, 2008 #4189 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 Το θεϊκό review! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 2, 2008 #4190 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 Tέλειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 3, 2008 #4191 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2008 Είχαμε τον Eclestone που έπιανε το Μιχαλάκη στα "αχαμνά" δημοσίως, τώρα έχουμε το Mosley να κάνει όργια με ναζί.Καλά πάει η FIA/F1... Μπράβο :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 3, 2008 #4192 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2008 Διαλεχτε βρακακι λεμεεεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 4, 2008 #4193 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα. Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους).Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:1. είχαμε παχύνει2. μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα3. αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα4. ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις5. μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο6. κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος7. είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ8. και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί.Περαιτέρω ανάλυση μάλλον είναι περιττή: Η ΜΠΙΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Απρίλιος 4, 2008 #4194 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2008 #4195 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Aυτο μου ηρθε με mail. Περιτο να σας πω οτι για 20 λεπτα το γραφειο γελαγε...-Σε όσους δεν έχουν λεφτά να κωλoφτιάξουν αµάξι αλλά παρόλα αυτά προσπαθούν: Είναι που είναι αυτή η ασχολία για τον πoύτσο. Τουλάχιστον κάντο σε αµάξι που να αξίζει την αναβάθµιση. Αν σ' αφήναµε, εσύ θα εβαζες ζάντες και στην τοστιέρα σου! Ή κάνειςκάτι ολοκληρωµένα ή δεν το κάνεις καθόλου. Και όχι, το Σταρλετάκι των 900 κυβικώντης µαµάς µε τα µπλε φωτάκια στα µπεκ των υαλοκαθαριστήρων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛOΦΤΙΑΓΜΕΝΟ!-Σε όσους δεν ξεκολλάνε το διάφανο αυτοκολλητάκι απ' την οθόνη καινούργιου κινητού:Αν ο κατασκευαστής δεν ήθελε να το βγάλεις, το αυτοκόλλητο δε θα είχε αυτή την ακρούλα που εξέχει λίγο! Στην ίδια κατηγορία ανήκουν αυτοί που δεν βγάζουν τελείως το χρυσόχαρτο απ' το βούτυρο. Δεν είναι δεύτερο προστατευτικό καπάκι! Είναι µια αηδία που όσο την κρατάς,τόσο πασαλείφεται µε βούτυρο και µου κόβει την όρεξη!- Σε όσους έχουν hands-free και µιλάνε κρατώντας το κινητό στο ύψος του στήθους µε το ένα χέρι και το µικρόφωνο του hands free κοντά στο στόµα µε το άλλο χέρι: Για να καταλάβω... µέχρι χθες χρησιµοποιούσες ένα µόνο χέρι για να µιλάς στο κινητό. Οπότε παίρνεις hands free για να µη χρησιµοποιείς κανένα. Και τελικά καταλήγεις να χρησιµοποιείς και τα δύο. ΟΚ. Λογικό. - Στις σκυλούδες που ακούνε Χατζηγιάννη και το θεωρούν ροκ ξεκάρφωµα: Α, ναι! Κι ο Κοργιαλάς είναι γκοθάς, σωστά; Δεν ξεγελάς κανέναν Γωγώ, Φωφώ, Ζωζώ. Λυπάµαι.- Σ' αυτούς που το τηλεκοντρόλ το λένε «κοµπιούτερ»: Το κοµπιούτερ είναι ή ο υπολογιστής ήτο κοµπιουτεράκι τσέπης ή αυτό που έχουνε στη ΝΑΣΑ και πιάνει 3 δωµάτια. Αν αλλάζεις κανάλιµε ένα απ' τα παραπάνω, πες µου κι εµένα πώς το κάνεις.-Σε όσους τρώνε κους κους. Κοίτα. Καταλαβαίνω ότι σ' αρέσει η λέξη κους κους. Και ξερώ ότι αν µπορούσες, θα αποκαλούσες κους κους ΟΛΑ τα φαγητά. Άκου τι γίνεται όµως. Πρώτον: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ!Οι κόκκοι του είναι πολύ χοντροί για να τους καταπιείς και πολύ ψιλοί για να τους µασήσεις.Και δεύτερον: Δε λέγεται κους κους. Λέγεται ΠΛΗΓΟΥΡΙ! Ξενέρωσες;-Σε όσους έχουν στο αµάξι µούφα ηχοσύστηµα και παρόλα αυτά το παίζουν στη διαπασών: Τα µαµίσια ηχεία που έχεις φτιαχτήκαν για να παίζουν Μελωδία FM, όχι σαϊκεντέλικ! Από µια ένταση και πάνωψαλιδίζουν τον ήχο, οπότε ούτε εσύ ακούς τίποτα, ούτε εµείς. Δε σπας αυτιά, σπας ******a! Χαµήλωσέ το.-Σ' αυτούς που αντί για «καρτούν» ή «παιδικά» λένε «µίκι µάους»: Όποιον ξανακούσω να λέει «ο µικρός βλέπει µίκι µάους» ή «Σάββατο πρωί το Σταρ βάζει µίκι µάους» και είναι κάτω των 70, οπότε ΞΕΡΕΙ ότιβγήκαν κι άλλα καρτούν µετά το Μίκι Μάους, θα τον καρφώσω στο µήλο του Αδάµ µε µπετόβεργα!-Στους πaπάρες που τους ζητάς να σε βγάλουν µια φωτογραφία και σε κοιτάνε σα να τους ζήτησες να εξουδετερώσουν βόµβα: «Ποιο πατάαααωωωωωωωωω;». Πατάς το κουµπί που δεν έχει αλλάξει ΠΟΤΕ θέση από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφία! ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ! Άχρηστε! Να αγοράζεις κινητό µε 3 κάµερες πάνω ξέρεις όµως. Μπούρτζο µaλάκα στρουγκανόβλαχε!-Στους κωλo-σπασίκλες που πέρασαν πρώτοι Ιατρική και λένε ότι δε διάβαζαν συνέχεια: Κλασικά,συνέντευξη στις ειδήσεις: «Διάβαζα, αλλά έβγαινα κι έξω.». Ναι, έβγaινες. Έ?γαινες απ' το δωµάτιο να δώσεις στη µάνα σου τον κουβά µε τα σκaτά για να στον αδειάσει.-Σε όσους ψάχνουν τα κανάλια ένα-ένα και χρησιµοποιούν τα κουµπιά µε τα νούµερα αντί για τοπάνω-κάτω: Κλασική µάνα µου: 1, 12, 2, 23, 3, 34, 4. Οπότε κάθοµαι εγώ δίπλα και βλέπω: ΕΤ1, Extra 3, ET2, Τηλεφώς, Mega, Blue Sky, ΑΝΤ1, TV Magic. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!-Στους µπαϊσέξουαλ: Στρέιτ εντάξει. Γκέι εντάξει. Αλλά µπάι όχι! Δεν είσαι αναποφάσιστος, είσαι πλεονέκτης και ποζεράς. Διάλεξε τρύπα και µείνε σ' αυτή! Αλλιώς άντε γaµήσου. Ή άντε γάµa. Δεν ξέρω, µπερδεύτηκα.-Στους φίλους που κάνουν «δικιά τους» περίπλοκη χειραψία: Δεν έχουµε 1992! Ο Tupac πέθανε, ο Biggie πέθανε κι εσύ είσαι λευκός! Δεν έχεις καµιά σύνδεση µ' αυτήν την κουλτούρα. Είναι σα να βγαίνεις έξω ντυµένος πειρατής. ΧΑΑΑΡΡΡ!-Σ' αυτούς που κόβουν το βούτυρο κάθετα και δεν το ξύνουν παράλληλα στην επιφάνεια: Δεν είναι παγωτό.Είναι βούτυρο! Κι εσύ είσαι σιχαµένος.-Στους τύπους που κάνουν µηνύσεις για ψυχική οδύνη: Ξαφνικά γεµίσαµε από «Αλέξης Κούγιας» wannabes! Δεν γουστάρεις κάτι που σου συνέβη και δεν έχεις να προσάψεις τίποτα σε κανέναν; Τσουπ! Ψυχική οδύνη!Επειδή οι γονείς σου ήταν κλασικοί Έλληνες µαλάκες και σου έκαναν όλα τα χατίρια, δε σηµαίνει θα κάνουµετο ίδιο κι εµείς! Είσαι ενήλικας. Φτύσε επιτέλους το µαστάρι της µάνας σου και µάθε να δέχεσαι καµιά προσβολή που και που. Κατά 99% την αξίζεις. (ΥΓ: σε παρακαλώ, µη µου κάνεις µήνυση!)-Σε όσους σηκώνουν το γιακά του Λακόστ: Ο µόνος που το 'κανε πριν γίνει µόδα ήταν ο Κόµης Δράκουλας και όλοι ξέρουµε πως κατέληξε αυτή η ιστορία.-Στους φανατικούς µη-καπνιστές: Ναι, βρωµάει, όλοι το ξέρουµε. Αν πιστεύεις όµως ότι θα πεθάνεις από «παθητική» έκθεση σε καπνό, κοίτα λίγο καλύτερα τον κόσµο που ζεις και βγάλε το σκασµό! Πλέον υπάρχουνκαι µαλάκες που κάνουν ότι βήχουν δίπλα σε καπνιστές στην πλατεία Οµονοίας! ΟΚ! Μισό λεπτό να το σβησω µέσα σ' αυτήν την κουράδα άστεγου εδώ δίπλα. Αρκετά χάλασε το τσιγάρο µου την ευαίσθητη φυσική ισορροπίατου κέντρου της Αθήνας.-Σ' αυτούς που σου περιγράφουν κάθε τηλεφωνική συνοµιλία που έχουν, κάνοντας το ακουστικό µε το χέριτους: Η κλασική µαλακία µε τον αντίχειρα και το µικρό δαχτυλάκι. Και µάλιστα όταν λένε ότι το 'κλεισαν, κατεβάζουν και το χέρι τους! Ξέρουµε πως λειτουργεί το τηλέφωνο µίµε!-Στις γκόµενες που φοράνε κολλητό παντελόνι µε κιλότα από µέσα, αντί για στριγκ: Βρε καλή µου. Βρε χρυσή µου. Μια χαρά κώλo έχεις. ΓΙΑΤΙ µας αναγκάζεις να βλέπουµε ένα πράµα που εξέχει δεξιά και αριστερά απ' τα δυο λάστιχα του περιοδόβρακου;-Σε όσους δεν πετάνε τίποτα. Ποτέ: Όταν συγυρίζεις το γραφείο σου και δεν πετάς σαβούρα, κι απλά της αλλάζειςθέση, είσαι ψυχωτικός! Υπάρχουν πράγµατα που αντικειµενικά είναι άχρηστα. Ο τσαλακωµένος έλεγχος της 2ας δηµοτικού που στοιχειώνει τα συρτάρια σου εδώ και 28 χρόνια ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ! Πέτα τον! Πέτα τον!Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον!-Στα ζευγάρια που στέλνουν ευχετήριες κάρτες µε φωτογραφίες των παιδιών τους: Φωτογραφίες που ποτέ δε ζήτησα και ποτέ δεν κρατάω. Και από πίσω γράφουν και πληροφορίες: «Η Νεκταρία έκλεισε τα 8 φέτος». Στονπούτσo µου λουλούδια και γύρω γύρω µέλισσες! Δε µε νοιάζει πόσο είναι η Νεκταρία! Βυζιά έβγαλε; Όταν µου στείλεις τα βυζιά της Νεκταρίας, θα 'χω καλά Χριστούγεννα ΚΑΙ καλή χρονιά!-Στους δισεκατοµµυριούχους που γυρνάνε τον κόσµο µε αερόστατα: Τι σκaτά; 1850 έχουµε; Πάρε το αεροπλάνοόπως όλος ο κόσµος, µaλάκα αλαζόνα! Κανείς δε νοιάζεται για έναν πλούσιο κατακaργιόλη που βαριέται τηζωή του! Ελπίζω στο επόµενο ταξίδι να σου χτυπήσει το αερόστατο κεραυνός! Και να γυρνάει στον αέρα σασκασµένο µπαλόνι κάνοντας «ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!». Να ένα διαφηµιστικό stunt που θα κάτσω να δω!-Στις γκόµενες που βάζουν σκούρο lip-liner: Μακράν η χειρότερη µαλακία που έχει βγάλει ο κόσµος τηςµόδας. Κοπελιά, µπορεί να το θεωρείς σέξι, αλλά κάνει τα χείλη σου να µοιάζουν µε κωλoτρυπίδa! -Στους καλλιτέχνες µε ένα όνοµα: Νίνο, Νίνο,Σαµπρίνα. Αν δε βρεις ένα επώνυµο µέσα στις επόµενες 2 µέρες θα σου βγάλω τα µάτια! Δε φτάνει που η µουσική τους είναι για το βόθρο. Χωρίς επώνυµο δε µπορώ να βρω και που µένουν για να ?άλω τη βόµβα!-Στους ταχυδακτυλουργούς που εξαφανίζουν πράµατα και δε σου λένε πως το κάνουν: Το ότι δεν ξέρουµετο τέχνασµα που χρησιµοποιείς, δε σηµαίνει πως αυτόµατα υποθέτουµε ότι ήταν µάγια! Αν ήταν µάγια,δε θα χρησιµοποιούσες τη µαύρη κουρτίνα πριν το εξαφανίσεις. Απλά λύσε µας την απορία και πήγαινεβρες κανονική δουλειά. Α! Και σταµάτα να ντύνεσαι σα γκέι ταυροµάχος!-Σ' αυτούς που για nickname στο MSN, στο Counter Strike κλπ βάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!: Φίλε! Το nicknameέχει ένα σκοπό µόνο: να σε ξεχωρίζω απ' τους υπόλοιπους. Δε θέλω να ξέρω: ούτε πόσο αγαπάς τη γκόµενάσου, ούτε το emo στιχάκι που άλλαξε τη ζωή σου αυτή την εβδοµάδα, ούτε την ηλίθια ατάκα που σκέφτηκεςχθες το βράδυ όταν βάραγες µaλακία!-Σε όσους ξέρουν τα κάλαντα µετά το «.και ποιητής των όλων»: Δε µπορώ να το προσδιορίσω ακρι?ώς, αλλάυπάρχει κάτι το πολύ αρρωστηµένο στις οικογένειες που µαθαίνουν στα παιδιά τους ολόκληρο το τραγούδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 7, 2008 #4196 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 κορυφη ειναι. εσκασα στα γελια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 7, 2008 #4197 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Απρίλιος 7, 2008 #4198 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Εμένα δε μου άρεσε, για να πω την αμαρτία μου.Γενικώς αυτό το ο ένας σωστός εναντίον όλων των καραγκιόζηδων που τα λέει χωρατατζήδικα και βγάζει (; ) γέλιο με αφήνει αδιάφορο παντελώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 7, 2008 #4199 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 συμφωνω σε ολα εκτος απο τη '' κοπη βουτυρου'' καθετα και να ακουγεται το μαχαιρι στον πατο του ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 8, 2008 #4200 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 -Σε όσους....- Σε οσους δεν εχουν με τι να γεμισουν τον χρονο τους και ασχολουνται με τους αλλους:Φιλε βρες τις δικες σου συνηθειες και κανε κουμαντο στο δικο σου βιταμ/κρεβατι/πορτοφολι...και ασε ολους εμας ησυχους.go find your self another hobby and maybe get a life while you're at it....(περα απ'την πλακα τωρα, δεν εχει κι αδικο... απλα το υφος ειναι πολυ "καπως") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.