jpavly Φεβρουάριος 14, 2008 #4121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 www.google.gr "Βρες τον Μάκη" και πατήστε Αισθάνομαι τυχερός Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 14, 2008 #4122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Χθες, στις 20:42] Δυσχρωματοψία λέγετε, η δαλτονισμός http://biolaser.gr/newsdesk_info.php?newsdesk_id=23 αχρωματοψία πάντως βγάζει 10x αποτελέσματα παραπάνω απο δυσχρωματοψία.... επιπλέον οι ξένοι αναφέρονται στην πάθηση σαν Achromatopsia Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 14, 2008 #4123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 10:15] www.google.gr "Βρες τον Μάκη" και πατήστε Αισθάνομαι τυχερός :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Φεβρουάριος 14, 2008 #4124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Φαντάσου ότι είσαι μέσα σε ένα πυκνό δάσος, φτάνεις σε μια καλύβα, μπαίνεις και βλέπεις ένα τραπέζι κι απάνω 5 διαφορετικά φρούτα: Α. Ένα μήλο Β. Μία μπανάνα Γ. Ένα αχλάδι Δ. Ένα ροδάκινο Ε. Ένα πορτοκάλι Ποιό φρούτο θα διαλέξεις;(μόνο ένα) Η επιλογή σου, λέει πολλά για το χαρακτήρα σου. Για τις απαντήσεις στο τεστ, κάνε βουτιά * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * α. αν διάλεξες το μήλο αυτό σημαίνει ότι σου αρέσουν τα μήλα β. αν διάλεξες την μπανάνα αυτό σημαίνει ότι σου αρέσουν οι μπανάνες γ. αν διάλεξες το αχλάδι αυτό σημαίνει ότι σου αρέσουν τα αχλάδια δ. αν διάλεξες το ροδάκινο αυτό σημαίνει ότι σου αρέσουν τα ροδάκινα ε. αν διάλεξες το πορτοκάλι αυτό σημαίνει ότι σου αρέσουν τα πορτοκάλια και πάω στοίχημα ότι αν με είχες μπροστά σου θα μου έριχνες σφαλιάρα...αλλά πού να με βρεις που έχω πάρει τους δρόμους μπας και εντοπίσω τον μ@λάκα που μου έστειλε αυτό το τεστ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Φεβρουάριος 14, 2008 #4125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από alfa156 [Σήμερα, στις 12:45] Φαντάσου ότι είσαι μέσα σε ένα πυκνό δάσος, φτάνεις σε μια καλύβα, μπαίνεις και βλέπεις ένα τραπέζι κι απάνω 5 διαφορετικά φρούτα: XAXAXAXAXXAAXXAAAXXAXA:clap: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2008 #4126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Σφαλιαρα? Γονατια στο στομαχι, μη πω Round-house-Kick -αλα- Chuck Norris ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 14, 2008 #4127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από JaguarOne αχρωματοψία πάντως βγάζει 10x αποτελέσματα παραπάνω απο δυσχρωματοψία.... επιπλέον οι ξένοι αναφέρονται στην πάθηση σαν Achromatopsia Κι αν έβαζες και τα δύο μαζί, θα έβλεπες ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές παθήσεις. Διαταραχές που σχετίζονται με την αντίληψη των χρωμάτων είναι οι εξής: 1) Αχρωματοψία: Αδυναμία διάκρισης όλων των χρωμάτων (αφορά και τα 3 βασικά χρώματα) 2) Δυσχρωματοψία: Αδυναμία διάκρισης ενός από τα βασικά χρώματα (κόκκινο-πράσινο-μπλε) 3) Ανώμαλη Χρωματοψία: Δυσκολία διάκρισης ενός χρώματος. Link Πάντως θα πρέπει να το συζητήσουμε αλλού γιατί δε μου κάνει για "Ανέκδοτο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 14, 2008 #4128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 13:23] Κι αν έβαζες και τα δύο μαζί, θα έβλεπες ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές παθήσεις. Link Πάντως θα πρέπει να το συζητήσουμε αλλού γιατί δε μου κάνει για "Ανέκδοτο". ah sweet, δεν το είχα πάρει γραμμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 15, 2008 #4129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Jackass Valentine prank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Φεβρουάριος 19, 2008 #4130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Συναντιούνται δυο κολημένοι computer-άδες. Λέει ο ένας. ’σε μεγάλε χθες γνώρισα μια ξανθιά σουηδέζα στο net cafe που να στα λέω. Ο άλλος " Σοβαρά μιλάς; Για λέγε για λέγε"... Ε να, εκεί που καθόμουν στο PC έρχεται και μου λέει "Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο να δω το mail μου;" "Σου μίλησε αυτή; Για λέγε για λέγε..." Της δείχνω για το mail, την κερνάω ένα ποτάκι, με γούσταρε. Της λέω, δεν πάμε σπίτι μου που έχω καλά μηχανήματα και γρήγορη γραμμή; Πάμε μου λεει.. "Την πήγες σπίτι σου; Για λέγε για λέγε..." Πάμε σπίτι, της δείχνω τα μηχανήματα, της βάζω άλλο ένα ποτάκι και μου λέει, αχ ζεσταίνομαι, μπορώ να βγάλω τα ρούχα μου; "Έβγαλε τα ρούχα της; Για λέγε για λέγε..." Βγάζει τα ρούχα και δε φορούσε τίποτε από μέσα. Και όχι μόνο αυτό αλλά έτσι όπως ήταν γυμνή έρχεται και κάθεται πάνω στο γραφείο δίπλα στο laptop... "Σοβαρά μιλάς; ΠΗΡΕΣ LAPTOP; Για λέγε για λέγε..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 19, 2008 #4131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Αρχική απάντηση από Chosen Jackass Valentine prank Ειναι και μεσα στην 2η ταινια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 23, 2008 #4132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Ο άντρας διαβάζει την εφημερίδα του και ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο η γυναίκα του και χωρις να του πεί τίποτα, του αστράφτει μια σφαλιάρα:ΑΝΤΡΑΣΜα καλά τρελάθηκες; Τι με χτυπάς;ΓΥΝΑΙΚΑΤι είναι αυτό το χαρτάκι που βρήκα στην τσέπη του παντελονιού σου και γράφει ΜΑΡΙΛΟΥ;ΑΝΤΡΑΣΔεν θυμάσαι πριν από 2 βδομάδες που πήγα στον ιππόδρομο; ΜΑΡΙΛΟΥ είναι το όνομα του αλόγου που είχα ποντάρει.ΓΥΝΑΙΚΑΠω-πω, με συγχωρείς, ώρες-ώρες και γω δεν καταλαβαίνω πώς γίνομαι τόσο ζηλιάρα. Ελπίζω να μην σε πόνεσα πολύ.Μετά από 3 μέρες το ίδιο σκηνικό. Ο άντρας να διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του στην πολυθρόνα και η γυναίκα του ρίχνει μια δυνατή με το τηγάνι στο κεφάλι.ΑΝΤΡΑΣΜα καλά, τι έπαθες πάλι;ΓΥΝΑΙΚΑΤηλεφώνησε το ΑΛΟΓΟ σου και σε θέλει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Φεβρουάριος 23, 2008 #4133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Three male programmers were in the bathroom standing at the urinals.The first programmer finishes, walks over to the sink to wash his hands.He then proceeds to dry his hands very carefully. He uses paper towel after paper towel and ensures that every single spot of water on his hands is dried.Turning to the other two, he says, "At Microsoft, we are trained to be extremely thorough."The second programmer finishes his task at the urinal and he proceeds to wash his hands. He uses a single paper towel and makes sure that he dries his hands using every available portion of the paper towel.He turns and says, "At Intel not only are we trained to be extremely thorough but we are also trained to be extremely efficient."The third programmer finished and walks straight for the door, shouting over his shoulder, "At Sun, we don`t **** on our hands. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 26, 2008 #4134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 Στο ίδιο κουπέ ενός τρένου ταξιδεύουν ένας Έλληνας και ένας Γερμανός. Απέναντι τους κάθεται μια 80χρονή και μια εντυπωσιακή 20χρονη. Τη λιγουρεύονται την 20χρονη και ο Έλληνας και ο Γερμανός αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι αφού είναι η γριά μπροστά.Κάποια στιγμή το τρένο περνάει μέσα από ένα σκοτεινό τούνελ και ξαφνικά, σπλάααατς, ακούγεται μια σφαλιάρα που έπεσε. Σκέφτεται ο Έλληνας : «Ατιμος ο Γερμανός πήγε να βάλει χέρι στην κοπέλα και αυτή τον χαστούκισε».Σκέφτεται ο Γερμανός: «Έφαγα εγώ τη σφαλιάρα κατά λάθος».Σκέφτεται η κοπέλα: «Αυτοί οι δύο βλάκες πήγαν να μου βάλουν χέρι αλλά κατά λάθος το έβαλαν στη γριά ».Σκέφτεται η γριά: «Κουφάλα, Γερμανέ, από την κατοχή σου τη χρωστούσα! ». Link to comment Share on other sites More sharing options...
koutsoundad Φεβρουάριος 28, 2008 #4135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Πιστεύω εις έναν φραπέ,αφρώδη, παγοκράτορα,ρουφηχτόν εκ καλάμου σπαστής,εις στομάχους πάντων ερριμένον.Και εις ένα αφρόγαλα, λευκόν, πηχτόν,του καφέ συνοδό, και λιπογενέςτο δια τον καφέ ποιηθέντα προ πάντων καπουτσίνο.Milk εκ βοδώς,αφρόν αληθινόν, εκ μιξερός ηλεκτρικούχτυπηθέντα, ού γεννηθέντα,ομοχρήσιμου του φραπέδι ου το μάτι ορθάνοιξε.Τον δι' ημάς τους ανθρώπουςκαι δια την ημετέραν εργασίανφυτροθέντα εν καφεοδένδρωνκαι μαζευθέντα εξ άρρενος εργάτουκαι αγοράσθη εξ εταιρείαςκαι εσυσκευάσθηκε.Αγορασθέντα τε υπό ημώνεντός μικρής σακουλίτσαςή κουτιού ή βαζακίουΚαι ετοιμάσθη τας πρώτας ώραςκατά τας πρωινάς.Και εισέπεσε εντός ποτηριούκαι ζαχαρώθηκε εκ κουταλιάς του γλυκού.Και πάλιν άφρισε μετά δόξηςτσίτα κάνων κοιμητούςώστε χουζουρίου έλθη το τέλος.Και εις το ρεύμα το πάγιον,το χρήσιμον, το μιξεροκινόν,το εκ της δεής επαραγόμενοντο συν ψυγείου και θηκών συνεργαζώμενο,ωστε παρασκευαζώμενο,παγακίων και υδάτων ψυχρών.Εις μίαν, καφετερίαν, ομαδικήν και φιλικήν φραπεδοποσίαν.Ομολογώ εν τσίμπημα εις μπισκότου εκ του μπολ.Προσδοκώ τασάκι καθαρόν.Και να είναι η ζάχαρη λιωμένη.Αμήν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koutsoundad Φεβρουάριος 28, 2008 #4136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Όταν εμείς είχαμε στο δίκτυό μας Yahoo από το 1984 οι άλλοι δεν είχαν ούτε internet!!! :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2008 #4137 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Η σημαντικότερη είδηση της ημέρας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 28, 2008 #4138 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 WTF?!?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 28, 2008 #4139 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από Samael WTF?!?!!? Και εσύ ξενέρωσες με το μενταγιόν που φοράει η τύπισσα ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 28, 2008 #4140 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Για τους JP & Astro Για τον Chosen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.