Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:42]

Τηλεφωνήτρια : "Pizza Hut, καλησπέρα σας."

Πελάτης : "Καλησπέρα, θα ήθελα να δώσω μια παραγγελία."

Τηλεφωνήτρια : "Θα μπορούσα να έχω τον ΕΑΤ σας, παρακαλώ;"

Πελάτης : "Τον Εθνικό Αριθμό Ταυτοποίησής μου (National ID Number), ναι, μια στιγμή, ορίστε, είναι ο 6102049998-45-54610."

Τηλεφωνήτρια : "Ευχαριστώ, κύριε Sheehan. Λοιπόν η διεύθυνσή σας είναι 1742 Meadowland Drive, και ο αριθμός τηλεφώνου σας 494-2366. Το επαγγελματικό τηλέφωνό σας στην Lincoln Insurance είναι 745-2302 και ο αριθμός του κινητού σας 266-2566. Από ποιον αριθμό καλείτε ;"

Πελάτης : "Εεε; Είμαι στο σπίτι. Από πού τις βγάζετε όλες αυτές τις πληροφορίες;"

Τηλεφωνήτρια : "Είμαστε συνδεδεμένοι με το σύστημα, κύριε."

Πελάτης : (Στεναγμός) "Α μάλιστα ! Θα ήθελα δύο σπέσιαλ πίτσες με κρέας..."

Τηλεφωνήτρια : "Δεν νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα, κύριε."

Πελάτης : "Α μπα;"

Τηλεφωνήτρια : "Σύμφωνα με τον ιατρικό σας φάκελο, υποφέρετε από υπέρταση και το επίπεδο της χοληστερόλης σας είναι υψηλό. Η ασφάλεια περίθαλψης που έχετε σας απαγορεύει μια τόσο επικίνδυνη για την υγεία σας επιλογή."

Πελάτης : "Αϊ ! Τι μου προτείνετε λοιπόν; "

Τηλεφωνήτρια : "Μπορείτε να δοκιμάσετε την Πίτσα Λάιτ με γιαούρτι σόγιας. Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ."

Πελάτης : "Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα μου αρέσει αυτή η πίτσα; "

Τηλεφωνήτρια : "Συμβουλευτήκατε τις 'Νόστιμες συνταγές με σόγια' στη βιβλιοθήκη της περιοχής σας την περασμένη εβδομάδα, κύριε. Εξ ου και η πρόταση μου."

Πελάτης : "Καλά, εντάξει. Δώστε μου δυο, οικογενειακό μέγεθος. Τι οφείλω;"

Τηλεφωνήτρια : "Πραγματική ευκαιρία για σας, τη σύζυγό σας και τα τέσσερα παιδιά σας, κύριε. Οφείλετε 49,99 $."

Πελάτης : "Να σας δώσω τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας."

Τηλεφωνήτρια : "Λυπάμαι, κύριε, αλλά φοβάμαι ότι θα πρέπει να πληρώσετε μετρητοίς. Το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας έχει υπερβεί το όριο ".

Πελάτης : "Θα πάω να βγάλω μετρητά από το μηχάνημα προτού έρθει ο υπάλληλός σας."

Τηλεφωνήτρια : "Ούτε αυτό είναι δυνατόν, κύριε. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός είναι ακάλυπτος."

Πελάτης : "Να μη σας ενδιαφέρει. Εσείς στείλτε μου τις πίτσες. Θα έχω τα μετρητά. Πόσην ώρα θα πάρει; "

Τηλεφωνήτρια : "Έχουμε μια μικρή καθυστέρηση, κύριε. Θα είναι στο σπίτι σας σε 45 λεπτά περίπου. Εάν βιάζεστε, μπορείτε να έρθετε να τις πάρετε, αφού βγάλετε τα μετρητά, αλλά η μεταφορά πίτσας με μοτοσυκλέτα είναι τουλάχιστον ακροβασία. "

Πελάτης : "Πού στο διάολο ξέρετε ότι έχω μηχανή;"

Τηλεφωνήτρια : "Βλέπω εδώ ότι επειδή δεν καταβάλατε εμπρόθεσμα τις δόσεις, το αυτοκίνητό σας έχει κατασχεθεί. Αλλά η Χάρλεϊ έχει εξοφληθεί, οπότε απλώς συνεπέρανα ότι θα την χρησιμοποιούσατε."

Πελάτης : "@#%/$@&?#!"

Τηλεφωνήτρια : "Σας συμβουλεύω να παραμείνετε κόσμιος, κύριε. Έχετε ήδη καταδικαστεί τον Ιούλιο του 2006 για προσβολή οργάνου της τάξεως."

Πελάτης : (’φωνος)

Τηλεφωνήτρια : "Κάτι άλλο κύριε;"

Πελάτης : "Όχι τίποτα. Α ναι, μην ξεχάσετε τα δυο λίτρα δωρεάν Κόκα Κόλα μαζί με τις πίτσες, σύμφωνα με τη διαφήμισή σας."

Τηλεφωνήτρια : "Λυπάμαι, κύριε, αλλά υπάρχει ρήτρα στη διαφήμισή μας που μας απαγορεύει να προσφέρουμε δωρεάν αναψυκτικά σε διαβητικούς."

ο ορισμός του οργουελικού ανεκδότου?

Αρχική απάντηση από mitsosoft

Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει στην κόλαση. Εκεί που καθόταν του λέει ο Σατανάς:

- "Ρε συ πολύ σκυθρωπος φαίνεσαι..."

’παντα ο τυπάκος:

"Ε όσο να'ναι... Κόλαση είναι εδώ. Δεν ξέρω τι με περιμένει... Αναθεωρώ τα λάθη που με έφεραν εδώ..."

Ο Σατανάς του απαντά:

- "Ίσως να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις... Να σου πω καπνίζεις;" - "Ε, κανά πακετάκι τη μέρα το κάπνιζα..."

- "Τις Δευτέρες έχουμε ημέρα καπνίσματος με τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσμο. Για καρκίνο μη φοβάσαι, ήδη νεκρός είσαι"

Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα...

- "Πίνεις;", τον ρωτά ο Σατανάς.

- "Ε, όλο και κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω..."

- "Τις Τρίτες είναι μέρα ποτού, με τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια μη φοβάσαι, νεκρός είσαι..."

Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον:

- "Τζογάρεις;", τον ρωτά ο Σατανάς.

- "Για να μαι ειλικρινής, μετανιώνω που άφησα την οικογένεια μου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους μου για το καζίνο, αλλά ναι τζόγαρα..."

- "Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν μπαρμπουτάκι. Και να χρεοκοπήσεις δεν θα σ'ενδιαφέρει..."

Τον ρωτά ξανά ο Σατανάς:

- "Κανά τσιγαριλίκι έκανες; Πες αλήθεια!"

- "Ναι έπινα... Που και που..."

- "Πέμπτες είναι ημέρα ναρκωτικών. Τα καλύτερα πράγματα από την Κολομβία. Και να εθιστείς τι σε νοιάζει. Νεκρός είσαι."

Ο τύπος πλέον είναι με χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας...

- "Να σου πω, μεταξύ μας, τον έπαιρνες που και που από πίσω;", τον ρωτά ο Σατανάς.

- "Α! Ολα κι όλα! Τις αμαρτίες μου τις έχω κάνει, αλλά αυτό ΠΟΤΕ!!!!"

Κι ο Σατανάς:

- "Χμμμ... Τότε οι Παρασκευές θα 'ναι ζόρικες..."

:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 10:27]

Απίστευτη παρουσίαση online καταστήματος: http://producten.hema.nl/

Θυμιζει λιγο the Incredible Machine αυτο.. :D

Δεν ξερω αν εχει ξανα-ειπωθει το παρακατω, αλλα το γραφω.. :hehe:

Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις έναν ωραίο άντρα . Τον πλησιάζεις και του λες Είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι.

- Αυτό λέγεται Direct Marketing.

Είσαι σε ένα πάρτυ με παρέα και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Μια φίλη απ την παρέα σου τον πλησιάζει, δείχνει εσένα, και του λέει: Είναι καταπληκτική στο κρεβάτι.

- Αυτό λέγεται Διαφήμιση.

Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Tον πλησιάζεις και παίρνεις τον αριθμό του τηλεφώνου του. Tην επόμενη μέρα τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες « Γεια, είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι.»

- Αυτό λέγεται Telemarketing.

Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις έναν ωραίο άντρα . Σηκώνεσαι, ισιώνεις το φόρεμα σου. Τον πλησιάζεις και του κερνάς ένα ποτό. Του λες «Μπορώ;» και του ισιώνεις τη γραβάτα ενώ ακουμπάς απαλά πάνω στο μπράτσο του, και του λες «Α , επίσης είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι.»

- Αυτό λεγεται δημοσιες σχεσεις.

Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις έναν ωραίο άντρα . Σε πλησιάζει αυτός και σου λέει «Έμαθα πως είσαι καταπληκτική στο κρεβάτι.»

- Αυτό λέγεται αναγνωρισιμότητα προϊόντος.

Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Τον πλησιάζεις και τον πείθεις να πάρει την φίλη σου σπίτι του.

- Αυτό λέγεται πώληση προϊόντος.

Αυτός όμως δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση της φίλης σου, και έτσι σε παίρνει τηλέφωνο.

- Αυτό λέγεται Τεχνική Υποστήριξη.

Πας σε ένα πάρτυ , και στον δρόμο διαπιστώνεις πως μέσα σε όλα αυτά τα σπίτια που περνάς μπορεί να υπάρχουν ωραίοι άντρες. Σκαρφαλώνεις πάνω σε ένα απτα σπίτια που βρίσκονται ακριβώς στο κέντρο της γειτονιάς , και ξελαρυγγιάζεσαι φωνάζοντας «Είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι!»

- Αυτό λέγεται Spam.

:hehe:

μοιάζει να γέρνει πιο πολύ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει περισσότερο μπλε αριστερά (της φωτογραφίας στα δεξιά, αλλά και το μπλε στα δεξιά, της αριστερής φωτογραφίας)

κολλημα ε?

και ομως η φώτο ειναι ιδια....

επειδη δεν το πιστευα και εγω, ανέβασα την φωτο ως single φωτο και απλα εκανα copy paste για να τις φέρω διπλα διπλα... δοκιμαστε και μονοι σας.... εγω κολλησα για ενα 20λεπτο

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 16:32]

Εγώ γιατί τις βλέπω ίδιες; Σαν να βλέπω 2 φωτογραφίες δίπλα δίπλα απλά.

Για να δουμε κατι διαφορετικο τωρα.... το συμβολο του απείρου σε στερεόγραμμα τουλάχιστον μπορεις να το δεις? :p

2002204123916128829_rs.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.