racer Φεβρουάριος 1, 2008 #4081 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από Chosen Περνάει ο πατέρας έξω από το δωμάτιο του γιου του, και από την μισάνοικτη πόρτα βλέπει τον γιο να την παίζει. Μπαίνει σιγά σιγά στο δωμάτιο, πλησιάζει τον γιο του από πίσω και χωρίς να πει την παραμικρή λέξη, του σκάει φάπα στον σβέρκο. Κοκκαλώνει ο γιος, δεν γυρίζει να δει ποιος τον βάρεσε, κοντοστέκεται για 2-3 δευτερόλεπτα και συνεχίζει επί τω έργω. Σοκαρισμένος ο πατέρας που ο γιος του δεν πτοείται, του τραβάει μια ακόμα πιο δυνατή σφαλιάρα. Κόκκαλο πάλι ο γιος, με το πουλί στο χέρι και χωρίς να γυρίσει το κεφάλι του, περιμένει ακίνητος 3-4 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει ακάθεκτος. Εντελώς παρμένος ο πατέρας, του τραβάει μια τελευταία σφαλιάρα στον σβέρκο και ο γιος πέφτει στο πάτωμα. Κάνει μια να σηκωθεί και βλέποντας τον πατέρα του, η έκπληξη είναι εμφανής στο πρόσωπό του... - Πατέρα! Τώρα μπήκες; - Τι τώρα ρε ρεμάλι, είμαι ήδη εδώ και 2 λεπτά εδώ μέσα και σου έχω ρίξει 3 φάπες! Δεν ντρέπεσαι ρε να συνεχίζεις σα να μην τρέχει τίποτα; - Εσύ βαρούσες ρε πατέρα; Κι εγώ νόμιζα ότι με είχε βαρέσει η μaλaκία στο κεφάλι... Τώρα το 'δα.. Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 1, 2008 #4082 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 υπερκορυφαια... @gorilakos+chosen.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 1, 2008 #4083 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Τι σχέση έχει το Τμήμα Ηλεκτρονικης ωρε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 4, 2008 #4084 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Επιτέλους, το απόλυτο gadget! Τρέξτε να προλάβετε γιατί το Ελληνικό Δημόσιο θα εξαντλήσει σύντομα το στοκ!http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000640V0Y/qid%3D1137658781/0263016283-3166804/202-0187961-6803859 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 4, 2008 #4085 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 4, 2008 #4086 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 4, 2008 #4087 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 11:34] Επιτέλους, το απόλυτο gadget! Τρέξτε να προλάβετε γιατί το Ελληνικό Δημόσιο θα εξαντλήσει σύντομα το στοκ!http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000640V0Y/qid%3D1137658781/0263016283-3166804/202-0187961-6803859 PS. Following a rather unfortunate incident at a party, I would advise against leaving it in the kitchen after use (especially on a sweltering summer's day). It would have taken a braver man than myself to disabuse thirty-or-so guests of the notion that they had been using a rather trendy 'cocktail stirrer'.LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Φεβρουάριος 4, 2008 #4088 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 09:34] Επιτέλους, το απόλυτο gadget! Τρέξτε να προλάβετε γιατί το Ελληνικό Δημόσιο θα εξαντλήσει σύντομα το στοκ!http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000640V0Y/qid%3D1137658781/0263016283-3166804/202-0187961-6803859 Αμ, το willy care kit που πάει μαζι; Το φαντάζεσαι στην τηλεόραση σε εκπομπή τελεμάρκετινγκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Φεβρουάριος 5, 2008 #4089 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 http://www.2shared.com/file/2804720/e83f4f33/ARXIGOS.html Δειτε το εχει γελιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 5, 2008 #4090 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Γη, 2134μ.χ.Εκεί που προχωρούσε ο Κωστής στο δρόμο, πετυχαίνει το Γιάννη με τα μούτρα κατεβασμένα και φανερά καταβεβλημένο.-Τι έγινε ρε Γιάννη, τι έπαθες, γιατί είσαι έτσι?-’σε τα, που να στα λέω...-Τι έγινε, πες!-Να, με έπεισε η πεθερά μου να τη στείλω ταξίδι στη Χαβάη, με αυτή τη νέα τεχνολογία που σε διακτινίζει.-Ναι, και?-Στη διάρκεια της μεταφορά έφαγε BSoD και η πεθερά εξαφανίστηκε!!!-Καλά με δουλεύεις? Που είναι το κακό???-Στο ότι δεν είχα λεφτά να στείλω και τη γυναίκα μου μαζί...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 5, 2008 #4091 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 DIY ανεκδοτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 6, 2008 #4092 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Γυναίκα μπαίνει σε φαρμακείο και ζητάει δηλητήριο- "Κυρία μου, τι το θέλετε το αρσενικό...;;;" ρωτάει ο φαρμακοποιός. - "Να σκοτώσω τον άνδρα μου." - "Μα τι λέτε κυρία μου ? Δεν μπορώ να σας πουλήσω αρσενικό για να σκοτώσετε έναν άνθρωπο..."Τότε η κυρία βγάζει από την τσάντα της μια φωτογραφία όπου ο άνδρας της έχει την γυναίκα του φαρμακοποιού στα τέσσερα. Ο φαρμακοποιός παίρνει την φωτογραφία στα χέρια του, την κοιτά και απαντά...- "Τώρα μάλιστα. Δεν μου είπατε ότι έχετε συνταγή!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 6, 2008 #4093 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Επιτέλους, το απόλυτο gadget! Τρέξτε να προλάβετε γιατί το Ελληνικό Δημόσιο θα εξαντλήσει σύντομα το στοκ! http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000640V0Y/qid%3D1137658781/0263016283-3166804/202-0187961-6803859 :hehe: Έχει και Review!!!!!! I had always found the standard 'hands on' approach to be fairly successful, but this product offers a little more. The long handle really facilitates access to those awkward areas and the cold metal can be quite stimulating. Fortunately the makers have gone to the trouble of fashioning a hand that is distinctly feminine, so the homophobic have nothing to fear from this excellent product.PS. Following a rather unfortunate incident at a party, I would advise against leaving it in the kitchen after use (especially on a sweltering summer's day). It would have taken a braver man than myself to disabuse thirty-or-so guests of the notion that they had been using a rather trendy 'cocktail stirrer'. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 6, 2008 #4094 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ.Αν πέσει στα χέρια σας ένα dvd με τίτλο "Zaxopoulos" πρέπει να το προωθήσετε αμέσως σε όσους περισσότερους γνωστούς σας γίνεται. Είναι ένα dvd που ξεκίνησε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού στην Ελλάδα και έχει κάνει ήδη πέντε φορές το γύρο του κόσμου. Μη σπάσετε την αλυσίδα!Γνωστός δημοσιογράφος προώθησε το dvd σε ένα φίλο του σε εστιατόριο και την επόμενη ημέρα κέρδισε 5,5 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό!Ο Γρηγόρης έβαλε μερικές θαυματουργές εικόνες από το dvd στο ιστολόγιο του και η επισκεψιμότητα της σελίδας του έφτασε στα ύψη!ΠΡΟΣΟΧΗ: μην προσπαθήσετε να αγνοήσετε ή να σβήσετε το dvd, γιατί θα σας χτυπήσει ΦΟΒΕΡΗ κακοτυχία.Παρουσιάστρια μεγκάλου καναλιού είδε το dvd και το αγνόησε. Μερικές μέρες μετά την κάλεσε ο εισαγγελέας.Πρωθυπουργός γνωστής χώρας προσπάθησε να θάψει το θέμα και μετά από λίγο οιμισοί του βουλευτές βρέθηκαν μπλεγμένοι σε σκάνδαλα!Στείλτε αυτό το εμαιλ αμέσως σε φίλους σας:* έως 5 φίλοι: θα κερδίσετε μεγάλο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό σας* έως 10 φίλοι: θα δεχτείτε προτάσεις συνεργασίες από διακεκριμένους δημοσιογράφους και πολιτικούς* έως 20 φίλοι: θα γίνετε διάσημοι στο πανελλήνιο* πάνω από 20 φίλοι: τα έθνη της γης θα προσκυνήσουν στα πόδια σας και η χιλιόχρονη βασιλεία σας θα αρχίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Φεβρουάριος 6, 2008 #4095 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:10] Στείλτε αυτό το εμαιλ αμέσως σε φίλους σας: * έως 5 φίλοι: θα κερδίσετε μεγάλο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό σας Ευκολη αναβαθμηση κι ετσι ε? Λαμπιτες, βουρ στα emails σας μπας και πατε για κανα σοβαρο bench.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 6, 2008 #4096 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Σε ποιο παραμύθι ο πρίγκιπας πήγε να φιλήσει την πριγκίπισσα και τη βρήκε χαρακωμένη; Στην ωραία κ-emo-μένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Φεβρουάριος 6, 2008 #4097 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 (Ψιλοβλακεια) Γιατι ο batman ειναι μονιμως θεοπλουτος? Γιατι πιανει συνεχεια το joker. (Κι αν σου κατσει?..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Φεβρουάριος 6, 2008 #4098 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Λεξικό όρων.....* ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ: Ένας τύπος που δεν είναι αρκετά αρρενωπός για να γίνει΅ηχανικός, αλλά ούτε και αρκετά "αδερφή" για να γίνει στυλίστας.* ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Αυτή που καταφτάνει ΅ετά την ΅άχη και ΅αζεύει τους τραυ΅ατίες* ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Είναι αυτό ΅ε το οποίο παντρεύονται όλες οι γυναίκες χωρίςνα το ξέρουν.* ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ:Αυτός που σου λέει να πας να γ@@@@θείς ΅ε τέτοιο τρόπο, πουεσύ δεν ßλέπεις την ώρα να το κάνεις.* ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ: Ο ειδικός που θα ξέρει αύριο για ποιό λόγο αυτό πουπροέßλεψε δεν έγινε σή΅ερα.* ΕΥΚΟΛΗ: Λέγεται η γυναίκα που έχει τη σεξουαλική ηθική του άντρα.* ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ: Είναι ένας τυφλός άντρας ΅έσα σε ένα σκοτεινόδω΅άτιο, που ψάχνει ΅ια ΅αύρη γάτα, δηλαδή κάτι που δεν υπάρχει.* HARDWARE: Τ΅ή΅α του υπολογιστή, το οποίο δέχεται τα χτυπή΅ατά ΅ας όταντο software παρουσιάσει πρόßλη΅α.* ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ: Συ΅περιφορά της γυναίκας απέναντι σε έναν άντρα που δεν τηνενδιαφέρει, η οποία ΅εταφράζεται από τον άντρα ως "κάνει τη δύσκολη"* ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ: Aτο΅ο ικανό να σκέφτεται για περισσότερο από δύο ώρεςκάτι που δεν έχει σχέση ΅ε το σεξ.* ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Δυνατότητα να ρίξεις τις ευθύνες στους άλλους.* ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ: Το αντισυλληπτικό που χρησι΅οποιήθηκε κατά κόρον από τιςγυναίκες κατά τη δεκαετία του 90.* ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ: Καταπιεσ΅ένος πολυγα΅ικός* NANOSECOND: Κλάσ΅α του χρόνου ΅εταξύ της στιγ΅ής που θα ανάψει πράσινο΅έχρι τη στιγ΅ή που θα ακουστεί η κόρνα από το πίσω όχη΅α.* ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ: Όρος ΅ε τον οποίο ο άντρας χαρακτηρίζει ΅ια γυναίκα πουθέλει να κάνει σεξ πιο συχνά από αυτόν.* ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: Αισιόδοξος ΅ε ε΅πειρία.* ΠΑΠΑΣ: Aτο΅ο που όλοι τον φωνάζουν "πάτερ" εκτός από τα παιδιά του,που τον φωνάζουν θείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Φεβρουάριος 7, 2008 #4099 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει στην κόλαση. Εκεί που καθόταν του λέει ο Σατανάς:- "Ρε συ πολύ σκυθρωπος φαίνεσαι..."’παντα ο τυπάκος:"Ε όσο να'ναι... Κόλαση είναι εδώ. Δεν ξέρω τι με περιμένει... Αναθεωρώ τα λάθη που με έφεραν εδώ..."Ο Σατανάς του απαντά:- "Ίσως να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις... Να σου πω καπνίζεις;" - "Ε, κανά πακετάκι τη μέρα το κάπνιζα..."- "Τις Δευτέρες έχουμε ημέρα καπνίσματος με τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσμο. Για καρκίνο μη φοβάσαι, ήδη νεκρός είσαι"Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα...- "Πίνεις;", τον ρωτά ο Σατανάς.- "Ε, όλο και κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω..."- "Τις Τρίτες είναι μέρα ποτού, με τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια μη φοβάσαι, νεκρός είσαι..."Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον:- "Τζογάρεις;", τον ρωτά ο Σατανάς.- "Για να μαι ειλικρινής, μετανιώνω που άφησα την οικογένεια μου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους μου για το καζίνο, αλλά ναι τζόγαρα..."- "Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν μπαρμπουτάκι. Και να χρεοκοπήσεις δεν θα σ'ενδιαφέρει..."Τον ρωτά ξανά ο Σατανάς:- "Κανά τσιγαριλίκι έκανες; Πες αλήθεια!"- "Ναι έπινα... Που και που..."- "Πέμπτες είναι ημέρα ναρκωτικών. Τα καλύτερα πράγματα από την Κολομβία. Και να εθιστείς τι σε νοιάζει. Νεκρός είσαι."Ο τύπος πλέον είναι με χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας...- "Να σου πω, μεταξύ μας, τον έπαιρνες που και που από πίσω;", τον ρωτά ο Σατανάς.- "Α! Ολα κι όλα! Τις αμαρτίες μου τις έχω κάνει, αλλά αυτό ΠΟΤΕ!!!!"Κι ο Σατανάς:- "Χμμμ... Τότε οι Παρασκευές θα 'ναι ζόρικες..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 7, 2008 #4100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Τηλεφωνήτρια : "Pizza Hut, καλησπέρα σας."Πελάτης : "Καλησπέρα, θα ήθελα να δώσω μια παραγγελία."Τηλεφωνήτρια : "Θα μπορούσα να έχω τον ΕΑΤ σας, παρακαλώ;"Πελάτης : "Τον Εθνικό Αριθμό Ταυτοποίησής μου (National ID Number), ναι, μια στιγμή, ορίστε, είναι ο 6102049998-45-54610."Τηλεφωνήτρια : "Ευχαριστώ, κύριε Sheehan. Λοιπόν η διεύθυνσή σας είναι 1742 Meadowland Drive, και ο αριθμός τηλεφώνου σας 494-2366. Το επαγγελματικό τηλέφωνό σας στην Lincoln Insurance είναι 745-2302 και ο αριθμός του κινητού σας 266-2566. Από ποιον αριθμό καλείτε ;"Πελάτης : "Εεε; Είμαι στο σπίτι. Από πού τις βγάζετε όλες αυτές τις πληροφορίες;"Τηλεφωνήτρια : "Είμαστε συνδεδεμένοι με το σύστημα, κύριε."Πελάτης : (Στεναγμός) "Α μάλιστα ! Θα ήθελα δύο σπέσιαλ πίτσες με κρέας..."Τηλεφωνήτρια : "Δεν νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα, κύριε."Πελάτης : "Α μπα;"Τηλεφωνήτρια : "Σύμφωνα με τον ιατρικό σας φάκελο, υποφέρετε από υπέρταση και το επίπεδο της χοληστερόλης σας είναι υψηλό. Η ασφάλεια περίθαλψης που έχετε σας απαγορεύει μια τόσο επικίνδυνη για την υγεία σας επιλογή."Πελάτης : "Αϊ ! Τι μου προτείνετε λοιπόν; "Τηλεφωνήτρια : "Μπορείτε να δοκιμάσετε την Πίτσα Λάιτ με γιαούρτι σόγιας. Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ."Πελάτης : "Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα μου αρέσει αυτή η πίτσα; "Τηλεφωνήτρια : "Συμβουλευτήκατε τις 'Νόστιμες συνταγές με σόγια' στη βιβλιοθήκη της περιοχής σας την περασμένη εβδομάδα, κύριε. Εξ ου και η πρόταση μου."Πελάτης : "Καλά, εντάξει. Δώστε μου δυο, οικογενειακό μέγεθος. Τι οφείλω;"Τηλεφωνήτρια : "Πραγματική ευκαιρία για σας, τη σύζυγό σας και τα τέσσερα παιδιά σας, κύριε. Οφείλετε 49,99 $."Πελάτης : "Να σας δώσω τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας."Τηλεφωνήτρια : "Λυπάμαι, κύριε, αλλά φοβάμαι ότι θα πρέπει να πληρώσετε μετρητοίς. Το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας έχει υπερβεί το όριο ".Πελάτης : "Θα πάω να βγάλω μετρητά από το μηχάνημα προτού έρθει ο υπάλληλός σας."Τηλεφωνήτρια : "Ούτε αυτό είναι δυνατόν, κύριε. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός είναι ακάλυπτος."Πελάτης : "Να μη σας ενδιαφέρει. Εσείς στείλτε μου τις πίτσες. Θα έχω τα μετρητά. Πόσην ώρα θα πάρει; "Τηλεφωνήτρια : "Έχουμε μια μικρή καθυστέρηση, κύριε. Θα είναι στο σπίτι σας σε 45 λεπτά περίπου. Εάν βιάζεστε, μπορείτε να έρθετε να τις πάρετε, αφού βγάλετε τα μετρητά, αλλά η μεταφορά πίτσας με μοτοσυκλέτα είναι τουλάχιστον ακροβασία. "Πελάτης : "Πού στο διάολο ξέρετε ότι έχω μηχανή;"Τηλεφωνήτρια : "Βλέπω εδώ ότι επειδή δεν καταβάλατε εμπρόθεσμα τις δόσεις, το αυτοκίνητό σας έχει κατασχεθεί. Αλλά η Χάρλεϊ έχει εξοφληθεί, οπότε απλώς συνεπέρανα ότι θα την χρησιμοποιούσατε."Πελάτης : "@#%/$@&?#!"Τηλεφωνήτρια : "Σας συμβουλεύω να παραμείνετε κόσμιος, κύριε. Έχετε ήδη καταδικαστεί τον Ιούλιο του 2006 για προσβολή οργάνου της τάξεως."Πελάτης : (’φωνος)Τηλεφωνήτρια : "Κάτι άλλο κύριε;"Πελάτης : "Όχι τίποτα. Α ναι, μην ξεχάσετε τα δυο λίτρα δωρεάν Κόκα Κόλα μαζί με τις πίτσες, σύμφωνα με τη διαφήμισή σας."Τηλεφωνήτρια : "Λυπάμαι, κύριε, αλλά υπάρχει ρήτρα στη διαφήμισή μας που μας απαγορεύει να προσφέρουμε δωρεάν αναψυκτικά σε διαβητικούς." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.