jpavly Ιανουάριος 28, 2008 #4061 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos www.makisfacts.com τέλος.- loooolll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 28, 2008 #4062 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Όταν ο Μάκης παίζει Call of Duty οι σφαίρες του σκοτώνουν παίχτες και σε άλλους servers :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 28, 2008 #4063 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Ο Μάκης ξέρει που είναι η μπάλα... Οέο...XAXAXAXAXAAXAXAXXAAXAXXAAXAXXAAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιανουάριος 28, 2008 #4064 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!! :worship: :worship: :rofl: :rofl: :hehe: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis_01 Ιανουάριος 28, 2008 #4065 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:25] www.makisfacts.com τέλος.- "Ο Μάκης γνωρίζει για την διπλή ταυτότητα του Κλαρκ Κεντ. Ας δούμε το βιντεο..." "Ο Μάκης ξέρει το τελευταίο δεκαδικό του π." "Ο Μάκης έβαλε την εντολή whois στο Unix" "Ο Μάκης έχει σε video την δημιουργία της πρώτης βιντεοκάμερας." "Όταν ο Μάκης παίζει Call of Duty οι σφαίρες του σκοτώνουν παίχτες και σε άλλους servers." "Ο Μακης ξερει ολες τις αληθειες για το βιταμ. Και τις δεκα." "Οι θεοί έφυγαν απ' τον Όλυμπο όταν ο Μάκης αποκάλυψε πως είχαν χτίσει με άδεια γι' αναψυκτήριο." "Η εξομολόγηση είναι ένας διάλογος ανάμεσα στον Θεό και τον άνθρωπο. Και τον Μάκη." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 28, 2008 #4066 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 "Αν ο Σάρουμαν είχε τον Μάκη για βοηθό, θα είχε βρει τον Φρόντο σε μία ώρα." Ο Μάκης δε χρησιμοποιεί το Google Earth. Το Google Earth χρησιμοποιεί το Μάκη. Ο Μάκης ξέρει τη μυστική συνταγή του Drambuie.. Ο Μάκης έσωσε τον Ζαχόπουλο κατεβάζοντας την τέντα στον δεύτερο όροφο. Ο Μάκης ξέρει πόσο αγόρασε την TV του ο Αλέκος... Ο Μακης δημιουργησε το youtube , για τους συνεργατες του Ο Ζαχό πήδηξε από την απογοήτευσή του όταν έμαθε ότι ο Μάκης δεν είχε ιδέα για το DVD. Πάρε μία χύτρα, βράσε μαζί τον Αλ Καπόνε, τον Αρτέμη Μάτσα, τον Φου Μαν Τσου, έναν επαρχιώτη εργολάβο οικοδομών και ένα κιλό πλιγούρι. Θα πάρεις τελικά τον Μάκη. Όντως το άτιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 28, 2008 #4067 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 και ενα δικο μου DIY o chuck norris δεν φοβαται το μακη.εκεινος τον δημιουργησε για οταν κοιμαται. ναι αλλα ο μακης εχει βαλει καμερα ακομα και πανω απο το κρεβατι του chuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 29, 2008 #4068 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Όταν ο Μάκης παίζει Call of Duty οι σφαίρες του σκοτώνουν παίχτες και σε άλλους servers.http://www.makisfacts.com/facts/popular?page=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 29, 2008 #4069 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Όταν ο Μάκης παίζει Call of Duty οι σφαίρες του σκοτώνουν παίχτες και σε άλλους servers. http://www.makisfacts.com/facts/popular?page=5 εχω λιωσει λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 29, 2008 #4070 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από YDinopoulos ^^ Νομιζεις....Το εχω Πατρα/ Βολο και Χαλκιδα Ποιο?Το ψυχολογικο?!? Αρχική απάντηση από RootX Μα ακούς κι εσύ τον Samael μωρέ... αφού δεν έχουν τα mounts κόρνα, πως να το κάνουμε Πατωντας το κομβιων Space Bar ο λυκος κανει κατι οπως θυμασαι Αρχική απάντηση από astrolabos www.makisfacts.com τέλος.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 29, 2008 #4071 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Κι ενα δικο μου:Οταν ο Bill Gates έφτιαξε τα Windows, ο Μάκης έφτιαξε τα Spyware Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 29, 2008 #4072 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από Chosen 1: http://www.google.com 2: "find chuck norris" 3: I'm feeling lucky 4: .........άντε γεία......... μίλια μπροστά....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 30, 2008 #4073 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αγοράζει ένα σπίτι σε μια μικρή κωμόπολη. Δυο μήνες μετά την εγκατάστασή τους, τους κάνει επίσκεψη ο δήμαρχος και τους ρωτά:- Πως σας φαίνεται το χωριό μας; - Α, πολύ ωραίο.- Είστε ευχαριστημένοι από το σπίτι σας;- Πολύ, πολύ.- Πως περνάτε λοιπόν τον καιρό σας στην πόλη μας;- Το πρωί, λέει ο γέρος, ξυπνάμε κατά τις 7 και ξεκινάμε με σεξουαλική δραστηριότητα. Στις 8 παίρνουμε το πρωινό μας και μετά το μπάνιο μας και ξανά σεξουαλική δραστηριότητα. Μετά ξεκινάμε για την αγορά και στον γυρισμό ταχτοποιούμε τα ψώνια μας και έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα. Το μεσημέρι κατά τις 1 τρώμε και μετά έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα. Μετά πάμε για ύπνο μέχρι τις 4 και ξυπνώντας έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα. Αργότερα βλέπουμε τηλεόραση μέχρι τις 8, διακόπτοντας βεβαίως το πρόγραμμα λόγω σεξουαλικής δραστηριότητας. Μετά θα φάμε κάτι ελαφρύ και θα συνεχίσουμε με σεξουαλική δραστηριότητα. Στην συνέχεια θα διαβάσουμε κάτι στο κρεβάτι και θα κοιμηθούμε, αφού πρώτα έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα.Ο δήμαρχος που ακούει τόση ώρα με τις τρίχες σηκωμένες στο κεφάλι, ρωτά τον γέρο: - Τι ηλικία έχετε;- Εγώ 88 και η γυναίκα μου 82, του απαντά ο γέρος.Σκύβοντας στο αυτί του γέρου ο δήμαρχος τον ρωτά:- Τι εννοείτε παρακαλώ με τον όρο "σεξουαλική δραστηριότητα"; Και ο γέρος:- Μου σπάει τα αρχ...α!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 30, 2008 #4074 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Xαχααχαχαχ :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 31, 2008 #4075 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Περνάει ο πατέρας έξω από το δωμάτιο του γιου του, και από την μισάνοικτη πόρτα βλέπει τον γιο να την παίζει. Μπαίνει σιγά σιγά στο δωμάτιο, πλησιάζει τον γιο του από πίσω και χωρίς να πει την παραμικρή λέξη, του σκάει φάπα στον σβέρκο. Κοκκαλώνει ο γιος, δεν γυρίζει να δει ποιος τον βάρεσε, κοντοστέκεται για 2-3 δευτερόλεπτα και συνεχίζει επί τω έργω. Σοκαρισμένος ο πατέρας που ο γιος του δεν πτοείται, του τραβάει μια ακόμα πιο δυνατή σφαλιάρα. Κόκκαλο πάλι ο γιος, με το πουλί στο χέρι και χωρίς να γυρίσει το κεφάλι του, περιμένει ακίνητος 3-4 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει ακάθεκτος. Εντελώς παρμένος ο πατέρας, του τραβάει μια τελευταία σφαλιάρα στον σβέρκο και ο γιος πέφτει στο πάτωμα. Κάνει μια να σηκωθεί και βλέποντας τον πατέρα του, η έκπληξη είναι εμφανής στο πρόσωπό του... - Πατέρα! Τώρα μπήκες; - Τι τώρα ρε ρεμάλι, είμαι ήδη εδώ και 2 λεπτά εδώ μέσα και σου έχω ρίξει 3 φάπες! Δεν ντρέπεσαι ρε να συνεχίζεις σα να μην τρέχει τίποτα; - Εσύ βαρούσες ρε πατέρα; Κι εγώ νόμιζα ότι με είχε βαρέσει η μaλaκία στο κεφάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 1, 2008 #4076 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Τρεις φεμινίστριες αποφασίζουν στο παγκόσμιο συνέδριο να συνετίσουν τους άνδρες τους .Μετά από 6 μήνες συναντιόνται και διηγούνται τα αποτελέσματα.Εγώ λέει η γερμανίδα , μόλις έφτασα του το ξεκαθάρισα αμέσως : ’κουσε Χανς αν θες καθαρό σπίτι να σφουγγαρίσεις μόνος σου. Την πρώτη μέρα δεν είδα τίποτα, από την δεύτερη όμως άρχισε να σκουπίζει και τις επόμενες σφουγγάριζε.Εγώ λέει η Εγγλέζα , του το ξέκοψα επίσης : Αν θες Τζον σιδερωμένα πουκάμισα να τα σιδερώνεις μόνος σου.Την πρώτη μέρα δεν είδα τίποτα , την δεύτερη το ίδιο , από την τρίτη μέρα αναγκάσθηκε να σιδερώσει.Εγώ λέει η Ελληνίδα, μόλις έφτασα του το ξέκοψα : Δεν είναι δυνατόν Βαγγέλη να κάνω μόνη μου όλες τις δουλειές, να βοηθήσεις τουλάχιστον στο σκούπισμα των πιάτων.Την πρώτη μέρα δεν είδα τίποτα , την δεύτερη και την τρίτη το ίδιο.Από την τέταρτη μέρα άρχισα κάπως να βλέπω θολά από το δεξί μάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 1, 2008 #4077 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 1, 2008 #4078 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 ELIWSAAAA respect :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 1, 2008 #4079 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 :clap: :clap: :clap: http://www.sendspace.com/file/pyket9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 1, 2008 #4080 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Eδωσε ρεστα! /bow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.