Chosen Ιανουάριος 16, 2008 #4001 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αυτό μου άρεσε και μένα, τα υπόλοιπα δεν πολυταιριάζουν κι όλας, γιατί το Emo προφέρεται "ήμο", οπότε αιμορροήδες και καθαρόαιμα δεν κάθονται καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 16, 2008 #4002 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 πως λέγεται το ΕΜΟ που κλειδώνεται στο αμάξι του?imobilizer Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 16, 2008 #4003 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 18:29] πως λέγεται το ΕΜΟ που κλειδώνεται στο αμάξι του? imobilizer ΑΧΧΑΧΑΧΑχαχαχαχαχΑΧΑΧαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2008 #4004 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από Chosen Αυτό μου άρεσε και μένα, τα υπόλοιπα δεν πολυταιριάζουν κι όλας, γιατί το Emo προφέρεται "ήμο", οπότε αιμορροήδες και καθαρόαιμα δεν κάθονται καλά Περιεργε ηλικιωμενε κυριε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 16, 2008 #4005 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από DarkSaga πως λέγεται το ΕΜΟ που κλειδώνεται στο αμάξι του? imobilizer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 16, 2008 #4006 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Πως λέγεται ο emo με άποψη;imho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 16, 2008 #4007 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos Ένας οδηγός βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα σε αυτοκινητόδρομο στη Νέα Υόρκη. Δεν κινείται τίποτα. Ξαφνικά, ένας άνδρας του χτυπάει το τζάμι. Ο οδηγός κατεβάζει το παράθυρο και ρωτάει τον άγνωστο άνδρα:- Τι συμβαίνει;- Τρομοκράτες απήγαγαν τον Πρόεδρο Μπους και ζητούν 10 εκατομμύρια δολάρια για λύτρα. Αλλιώς θα τον λούσουν με βενζίνη και θα τον κάψουν ζωντανό.!!! Πηγαίνουμε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και μαζεύουμε από τους οδηγούς ό,τι μπορεί να δώσει ο καθένας.Ο οδηγός λοιπόν τον ρωτάει:- Τι δίνει συνήθως ο κάθε οδηγός;- Ένα λίτρο περίπου... χαχα καλο καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2008 #4008 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Δυο μεθύστακες συζητάνε. - ρε εχεις καθολου λεφτά πάνω σου? - μπα! τίποτα, μονο 0,60 λεπτα... - α! πα πα ούτε εγω δεν έχω μία, πως θα την βγάλουμε σήμερα? - λοιπον ακου! εχω μια ιδέα, θα παμε με αυτά τα λεφτά να αγοράσουμε ενα λουκάνικο,θα μπαίνουμε στα μπαράκια, θα πίνουμε και όταν είναι η ώρα να φύγουμε θα κατεβάζω το φερμουάρ του παντελονιού θαβάζω το λουκάνικο, εσύ θα κάνεις οτι μου παίρνεις πίπα, θα νομιζουν οτιειμαστε π@υστηδες και θα μας πετανε έξω χωρίς να πληρώνουμε... Όντως έτσι κάνανε, πηγαν στο 1ο μπαρ , στο 2ο, στο 3ο, το κόλπο δούλεβε καλά... καπου μετά το 9ο μπαράκι, πιτα και οι δύο συζητάνε τρεκλίζοντας, - ρε μ@λάκα δεν το παραταμε πια να πάμε σπιτια μας? όχι τίποτα άλλο, αλλά εχουν πονέσει και τα γόνατα μου τόσες φορές σκύψεκαι σκύψε... - δίκιο έχεις... ας το αφήσουμε... χάσαμε και το λουκάνικο μετά το 4ο μπαρ.....+++++Μ'έπιασε σήμερα κι έχω κολλήσει με ανέκδοτα! ’λλο ένα που μ'άρεσε: Το αεροσκάφος 747 απογειώνεται γεμάτο επιβάτες. Μόλις οριζοντιώνεται ο κυβερνήτης ανοίγει τα μικρόφωνα και λέει: Το πλήρωμα σας καλοσωρίζει στην πτήση 512 της Ολυμπιακής Αεροπορίας πρός Λονδίνο. Ο καιρός είναι θαυμάσιος και σας ευχομάστε να απολαύστε το ταξίδι. Θα πετάξουμε στα 3300 πόδια. Ξεχνώντας να τα κλείσει γυρνάει πρός τον συγκυβερνήτη και του λέει : Να χαμε και μια παγωμένη φραπεδιά ρε Μηνά και όπως θα μας τους φέρει η αεροσυνοδός να μας κάνει και απο μία πίπα δω πάνω στα ψηλά.!! Τί ωραία!! Το ακούει η αεροσυνοδός και τρέχει πανικόβλητη προς το πιλοτήριο να τους ενημερώσει για το ολίσθημα. Εκεί λοιπόν στον διάδρομο την σταματάει ένας επιβάτης όπως ήτανε φουριόζα , της πιάνει το χέρι και της λέει δείχνοντας το ηχείο: Είπανε και φραπέδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2008 #4009 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 18, 2008 #4010 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Moar emo jokes: Σε ποιο παραμύθι ο πρίγκιπας πήγε να φιλήσει την πριγκίπισσα και τη βρήκε χαρακωμένη? Στην ωραία κemoμένη. Πώς λέγεται το emo που έχει κλίση στα μαθηματικά? Τριώνemo. Πώς λέγεται το emo που οδηγεί ακριβό αμάξι? Λemo. Για τους Αθηναιους αυτο: Τι πρέπει να πεις σε ένα παιδί emo για να βάλει τα κλάματα έξω από το "The Mall"? Τίποτα. Αν μία ξανθιά και ένα emo πηδήξουν από ένα κτίριο, ποιος θα πεθάνει πρώτος? Η ξανθιά, γιατί πνίγεται από τα δάκρυα του emo. Κ ενα που μου ηρθε τωρα: Ποιο ειναι το αγαπημενο ροφημα των Εmo? H-emo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 18, 2008 #4011 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Aς αυτοσχεδιάσω και εγώ ένα . XD . ----------------------------------------------------- Ποιο ειναι το αγαπημένο παιχνίδι των έμο ? Οποιοδήποτε Demo . ----------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 18, 2008 #4012 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 18, 2008 #4013 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 18, 2008 #4014 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 respect SLN.........xaxaxaxa ξηγήθηκε ο τύπος λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 18, 2008 #4015 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 - Ποτε γιορταζουν οι emo ? - Του Αι-λινερ (eye-liner) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 18, 2008 #4016 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Αρχική απάντηση από SLN ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Ιανουάριος 18, 2008 #4017 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 τη διαφορα εχει μια emo-πιτσα απο μια κανονικη πιτσα.....?η emo πιτσα κοβεται μονη της............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιανουάριος 18, 2008 #4018 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 γ@μ@τος :hehe: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 18, 2008 #4019 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Πως συστηνεται ενας emo? Ειμ'ο Γιωργος, ειμ' ο Νικος κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 18, 2008 #4020 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 jajajajajajajajajaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.