knight_77 Νοέμβριος 21, 2007 #3921 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 LOL :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 21, 2007 #3922 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Για τους φίλους μου τους θεσσαλονικιούς http://www.lobortis.com/n/8926337262 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 22, 2007 #3923 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 Ιδού πως κάθε είδος μεταλλά θα έσωζε την κλασσική πριγκίπισσα από τον Δράκο. HEAVY METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε μία Χάρλευ, Σκοτώνει τον δράκο, πίνει μερικές μπύρες και μαμάει την πριγκίπισσα GRIND METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ουρλιάζει κάτι ακατανόητο για περίπου 2 λεπτα και μετά φεύγει,αφήνοντας απορημένο το δράκο... EPIC METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει καβάλα σε ένα άσπρο Μονόκερο, αποφεύγει τον δράκο, σώζει την πριγκίπισσα και κάνουν έρωτα μέσα σε ένα μαγικό δάσος POWER METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει και αρχίζει να χοροπηδάει κοροϊδευτικά γύρο από τον δράκο, ο δράκος νευριασμένος στην προσπάθεια του να πετύχει τον πρωταγωνιστή καίει την πριγκίπισσα, το κάστρο και το διπλανό χωριό, στο τέλος παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει. Ο ήρωας φεύγει να βρει άλλες πριγκίπισσες. TRASH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και μαμάει την πριγκίπισσα. Απλά και γρήγορα. FOLK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει μαζί με μερικούς φίλους του παίζοντας ακορντεόν, βιολιά, φλάουτα και πολλά ακόμα παράξενα όργανα, ο δράκος αποκοιμάται βαριεστημένος (απο όλο αυτό τον χωρό). Ο πρωταγωνιστής φεύγει χωρίς την πριγκίπισσα VIKING METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε ένα πολεμικό καράβι, σκοτώνει τον δράκο με το τρομερό του πέλεκυ, τον ψήνει και τον τρώει πίνοντας κρασί από τον κρανίο του, βιάζει την πριγκίπισσα μέχρι θανάτου, λαφυραγωγεί το κάστρο και το καίει πριν φύγει. DEATH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο, μαμάει την πριγκίπισσα, την σκοτώνει και φεύγει. BLACK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει τα μεσάνυχτα, σκοτώνει τον δράκο και τον παλουκώνει μπροστά από το κάστρο... μετά σοδομίζει την πριγκίπισσα και πίνει το αίμα της σε μια ιεροτελεστία πριν την σκοτώσει... υστερα ανασκολοπίζει την ξεπαρθενεμένη πριγκίπισσα. GORE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και σκορπίζει τα εντόσθια του μπροστά από το κάστρο, μαμάει την πριγκίπισσα και την σκοτώνει... μετά μαμάει το νεκρό κορμί, ανοίγει την κοιλιά και τρώει τα έντερα της, μαμάει το πτώμα για τρίτη φορά, το καίει και μετά μαμάει ότι έχει απομείνει για μία τελευταία φορά. DOOM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, βλέπει το μέγεθος του δράκου και σκέφτεται ότι δεν θα τον νικήσει ποτέ, παθαίνει κατάθλιψη και αυτοκτονεί. Ο δράκος τρώει το πτώμα και την πριγκίπισσα... και είμαστε όλοι καταδικασμένοι PROGRESSIVE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με το όργανο της επιλογής του και παίζει ένα απίστευτο σόλο για 26 λεπτά, ο δράκος αυτοκτονεί από βαρεμάρα. Ο πρωταγωνιστής πάει στο δωμάτιο της πριγκίπισσας, αλλάζει όργανο και της παίζει ακόμα ένα solo με όλες τις τεχνικές που έμαθε τον τελευταίο χρόνο... η πριγκίπισσα αποδρά και τώρα ψάχνει έναν από τους Heavy και Epic Metal πρωταγωνιστές. GLAM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ο δράκος γελάει με την εμφάνιση του και τον αφήνει να περάσει. Ο πρωταγωνιστής κλέβει το μακιγιάζ της πριγκίπισσας και προσπαθεί να βάψει το κάστρο με ένα πανέμορφο λιλά χρώμα. INDUSTRIAL METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει φορώντας ένα λαδωμένο παλτό, κάνει χυδαίες χειρονομίες στον δράκο και συνοδεύεται έξω από την χώρα των θαυμάτων από τους φρουρούς ασφαλείας. CHRISTIAN METAL: Ο Πρωταγωνιστής περνάει καθώς γυρνάει από την εκκλησία και τραγουδάει μία μελιστάλακτη μπαλάντα στον δράκο για το πόσο τον αγαπάει ο Ιησούς και ότι ο δράκος πρέπει να γυρίσει σε αυτόν. Ο Δράκος αλλαξοπιστεί αμέσως και πάει να εξομολογηθεί. Όταν η πριγκίπισσα προσπαθεί να "ευχαριστήσει" τον ήρωα της απαντάει ότι δεν κάνει σεξ πριν τον γάμο. TECH METAL: Ο Πρωταγωνιστής παίζει ένα ολόκληρο τονικό riff αλλάζοντας ανάμεσα στα 11/16 και 13/16 με το αριστερό του χέρι καθώς χτυπάει μία αυξανόμενη χρωματική σειρά με το δεξί. Ο Δράκος παθαίνει ένα μαζικό εγκεφαλικό ανεύρυσμα και πεθαίνει. Η πριγκίπισσα πάει σε μουσική σχολή για να καταλάβει τι στο διάολο έπαιζε ο πρωταγωνιστής. SPEED METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με απίστευτη ταχύτητα, φρενάρει απότομα και καρφώνεται πάνω στον τοίχο του κάστρου, ο δράκος πεθαίνει απο τα γέλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 22, 2007 #3924 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από SamaelSPEED METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με απίστευτη ταχύτητα, φρενάρει απότομα και καρφώνεται πάνω στον τοίχο του κάστρου, ο δράκος πεθαίνει απο τα γέλια. LMFAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Νοέμβριος 22, 2007 #3925 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 so true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 22, 2007 #3926 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 PROGRESSIVE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με το όργανο της επιλογής του και παίζει ένα απίστευτο σόλο για 26 λεπτά, ο δράκος αυτοκτονεί από βαρεμάρα. Ο πρωταγωνιστής πάει στο δωμάτιο της πριγκίπισσας, αλλάζει όργανο και της παίζει ακόμα ένα solo με όλες τις τεχνικές που έμαθε τον τελευταίο χρόνο... η πριγκίπισσα αποδρά και τώρα ψάχνει έναν από τους Heavy και Epic Metal πρωταγωνιστές. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 22, 2007 #3927 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 Ήταν ένα Έλληνας, ένα Κύπριο και ένας Πόντιος και θέλανε να ανοίξουν ένα μαγαζί με παπούτσια.Ο Έλληνας έψαξε και βρήκε το κατάστημα. Ωραίο, γωνιακό, και σε καλή τιμή.Ο Κύπριος έψαξε και αγόρασε το εμπόρευμα. Καινούργια μοδάτα και καλής ποιότητας.Ο Πόντιος ανέλαβε την διαφήμιση.Ανοίγουν λοιπόν ο Έλληνας και ο Κύπριος την τηλεόραση να δούνε την διαφήμιση.Βλέπουν τον Πόντιο να βγαίνει κουστουμαρισμένος στην οθόνη και να λέει:"Χάλασε η τηλεόρασή σας; Χάλασε το πλυντήριό σας; Στα ******α μας! Εμείς παπούτσια πουλάμε!!!"______________________________ Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και έναν έναν.Περνάει ο πρώτος, του λέει ο καθηγητής:- Eίσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;Ο φοιτητής απαντάει:- Ανοίγω το παράθυρο.Οπότε του λέει ο καθηγητής:- Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου;O κακόμοιρος ο φοιτητής μην ξέροντας να απαντήσει κόβεται.Αυτό συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές ώσπου μπαίνει ο τελευταίος, ο οποίος είναι στο τελευταίο έτος.Του λέει ο καθηγητής:- Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;- Βγάζω το σακάκι μου, λέει ο φοιτητής.Ο καθηγητής του λέει:- Ζεσταίνεσαι πολύ!- Ε τότε βγάζω και τη μπλούζα μου.- Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ!- Ε, βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ.- Μα μιλάμε καίγεσαι!- Ε, τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνουμε.- Ωραία... Είναι κι ένας αράπης εκεί και αν το βγάλεις θα σε μαμήσει... Ακόμα θες να γδυθείς;- Κοιτάξτε κύριε καθηγητά εγώ προσπαθώ να πάρω πτυχίο εδώ και πόσα χρόνια και συνέχεια με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να με μαμήσει, εγώ το παράθυρο ΔΕΝ το ανοίγω!!!______________________________ Ένας παππούς πηγαίνει τη γριά του στο γιατρό. Αφού αυτός την εξετάζει, θέλοντας να πειράξει τον παππού του λέει.- Παππού υπάρχει πρόβλημα με την υγεία της γιαγιάς και θεραπεία είναι το sex.- Sex; τι εννοείς ρωτάει ο παππούς.- Sex παππού, του λέει ο γιατρός, δεν ξέρεις από sex;- A! sex! λέει ο παππούς. Και πόσο συχνά πρέπει;- Τουλάχιστον τρεις φορές τη βδομάδα, λέει ο γιατρός.- Δηλαδή; ρωτάει ο παππούς.- Ε, να παππού, λέει ο γιατρός, ας πούμε Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο.- Λοιπόν παιδί μου, λέει ο παππούς, Τρίτη και Πέμπτη εντάξει. Αλλά το Σάββατο αποκλείεται να σου τη φέρνω__________________________________ Ένα κλασσικό αντρόγυνο πηγαίνει στον Ζωλογικό κηπο. Τους βλέπει ο ξεναγός του κήπου και αρχίζει την περιήγηση:Ξεναγός: - Αυτό εδώ που βλέπετε είναι η κλασσική καμηλοπάρδαλη. Τρώει 5 κιλά φύλλα την ημέρα, η σεξουαλική της πράξη διαρκεί 45 λεπτά και κάνει 1 μωράκι ανά 2 χρόνια.Γυναίκα: - Τα βλέπεις; Τα βλέπεις;Αντρας: - (Ταπεινωμένος) Τα βλέπω...τα βλέπω...Ξεναγός: - Προχωράμε παρακάτω... Αυτός εδώ είναι ο Μπαμπουίνος. Τρώει 2 κιλά μπανάνες την ημέρα, η σεξουαλική του πράξη διαρκεί 40 λεπτά και κάνει 1 μπαμπουινάκι το χρόνο!Γυναίκα: - Τα βλέπεις; Τα βλέπεις;;;Αντρας: - (Ταπεινωμένος) Τα βλέπω... Τα Βλέπω...Ξεναγός: - Προχωράμε παρακάτω... Εδώ είναι το κλασσικό ελάφι... Τρώει 3 κιλά φύλλα την ημέρα, κάνει 1 ελαφάκι τα 3 χρόνια και η σεξουαλική του πράξη διαρκεί ... 45 δευτερόλεπτα!Αντρας: - (επιτέλους δικαιωμένος) Τα βλέπεις;;;...Τα βλέπεις;;;Γυναίκα: - Ναι!......... Αλλα εσύ τα βλέπεις τα κέρατα;;;________________________________________Πάει μια σε ένα μπαρ και ζητάει ένα ουίσκι. Της το δίνει ο μπάρμαν και της λέει 10 λεπτά. Λέει και αυτή:- Κέρασε όλο το μαγαζί. Πόσο θες;- 1 Εuro, της απαντάει.Παραξενεμένη ρωτάει:- Που είναι ο ιδιοκτήτης;- Πάνω.- Και τι κάνει;- Μου μαμάει την γυναίκα.- Και εσύ τι κάνεις εδώ;- Του μαμάω το μαγαζί...!!!____________________________________Ο Τζέιμς Μποντ μπαίνει σ' ένα μπαρ και κάθεται δίπλα σε μια καρακουκλάρα.Πέφτουν κλεφτές ματιές κι αρχίζει το 'παιχνίδι'. Κάποια στιγμή ο Τζέιμς αρχίζει να περιεργάζεται το χρυσό του Ρόλεξ με επιδεικτικό τρόπο, οπότε η καρακουκλάρα μας λιγάκι ενοχλημένη ρωτά:- Έχει αργήσει το ραντεβού σου;- Α, όχι αγαπητή μου, απαντάει αυτός, απλά τεστάρω το τελευταίας τεχνολογίας ρολόι που μόλις μου έδωσε ο Κιου.Επανέρχεται το ενδιαφέρον της καρακουκλάρας:- Τελευταίας τεχνολογίας, ε; Δηλαδή σαν τι μπορεί να κάνει;Ο Τζέιμς αμέσως της εξηγεί:- Χρησιμοποιεί κύματα άλφα και μου μιλάει τηλεπαθητικά!Έκπληκτη η κυρία:- Και τι σου έλεγε μόλις προηγουμένως;- Να . . . μου έλεγε ότι δε φοράς εσώρουχα!Η κυρία χαμογελά κοροϊδευτικά:- Λυπάμαι που σε απογοητεύω, το ρολόι πρέπει να έχει πρόβλημα! Φοράω εσώρουχα!Και ο Τζέιμς:- Χμ . . . όχι . . . απλά το παλιόπραμα πάει μία ώρα μπροστά!!!________________________________________________Ήταν ένας άντρας ο οποίος δεν είχε κάνει ποτέ έρωτα.Κάποια μέρα κανόνισε ραντεβού με την Βούλα, γνωστή νυμφομανή, και έτσι ήταν σίγουρος πως το ίδιο βράδυ επιτέλους θα έκανε σεξ.Πριν το ραντεβού βρέθηκε με έναν φίλο του για να του δώσει μερικές πληροφορίες για να μην της δώσει την εικόνα του παρθένου.- Λοιπόν Γιώργο τα πράγματα είναι πολύ απλά, του είπε ο φίλος του. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κανείς ότι κάνει και αυτή και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.Έτσι και ο Γιώργος με πολύ ενθουσιασμό και σιγουριά πήγε για την μεγάλη συνάντηση.Αφού έφαγαν και ήπιαν τα ποτά τους βρέθηκαν επιτέλους στο σπίτι της Βούλας και συνέχισαν με αλκοόλ.Με την απαλή μουσική τα πράγματα πήγαιναν προς την κρεβατοκάμαρα. ρχισαν να τρίβονται και να φιλιούνται παθιασμένα.Η Βούλα έβγαλε την μπλούζα της και αμέσως ο Κώστας έβγαλε το πουκάμισο του. Συνέχισε η Βούλα και έβγαλε την φούστα της και αμέσως ο Κώστας έβγαλε το παντελόνι του. Βγάζει το σουτιέν και το κιλοτάκι της η Βούλα και ο Κώστας τα εσώρουχα του.Αφού έμειναν γυμνοί η Βούλα πάει στο κρεβάτι και στήνεται στα τέσσερα. νετος ο Κώστας πάει και στήνεται δίπλα της και αυτός στα τέσσερα.Την κοιτάει στα μάτια και περιμένει την επόμενη κίνηση της. Και τότε γυρνάει η Βούλα και του λέει:- Ωραία, να είχαμε και κάποιον τώρα να μας μαμήσει! _________________________________________Ο Μήτσος συναντά στο δρόμο τον Τάκη, έναν φίλο που έχει μερικούς μήνες να τον δει. Ο Τάκης φορά στο στόμα του μια μαύρη κορδέλα...- Ρε Τάκη τι χαμπάρια; Τι ναι αυτό το πράγμα στο κεφάλι σου ρε; Πονόδοντος;- Μπα Μήτσο μου... πένθος. πέθανε η πεθερά μου...- Τι λες ρε παιδί μου... Καλά όμως ρε... Το πένθος το φοράνε στο μπράτσο!- Ναι, αλλά γελάω πανάθεμα μου!_________________________________________ Προχωράει ένας άσπρος και βλέπει στον δρόμο έναν μαύρο. Σκάει στα γέλια. Του λέει ο μαύρος:- Γιατί γελάς;Του λέει ο άσπρος:- Ξέρεις γιατί οι πατούσες σου είναι άσπρες;- Γιατί;- Γιατί όταν ο Θεός σε έβαφε, πάταγες κάτω! Χαχαχαχα!!!!!Την άλλη μέρα ξανασυναντιούνται. Σκάει πάλι στα γέλια ο άσπρος.Του λέει ο μαύρος:- Γιατί γελάς;Λέει ο άσπρος- Ξέρεις γιατί οι παλάμες σου είναι άσπρες;- Γιατί;- Γιατί όταν ο Θεός σε έβαφε, ακούμπαγες στο τοίχο! Χαχαχα!!!!!Την άλλη μέρα συναντιούνται πάλι.Αυτή τη φορά σκάει στα γέλια ο μαύρος.Λέει ο άσπρος:- Καλά, εσύ, γιατί γελάς;Λέει ο μαύρος:- Ξέρεις γιατί ή κ-------δα σου είναι μαύρη;- Γιατί;- Γιατί όταν σε γαμ--σα ήμουν φρεσκοβαμμένος!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 23, 2007 #3928 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 υγ: προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, όχι μόνο δεν έχω κάτι με τους Κρητικούς, αντίθετα, τη λατρεύω την Κρήτη και τους κατοίκους της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 23, 2007 #3929 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen LMFAO x1000 χαχχαχαχααχαχχαχαχαχα απίστευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 23, 2007 #3930 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Wizard! για εναν περιεργο λογο δεν μπορουσα να δω της εικονες που ποσταρες .... Γιατι ? κολλησα στο avatar σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 23, 2007 #3931 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Εγώ πέραν της πλάκας, δε μπορώ να δω την εικόνα του Chosen... Μου βγάζει ένα πελώριο broken image που πρέπει να σκρολάρω 7-8 σελίδες κάτω για να τελειώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 23, 2007 #3932 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 14:38] Εγώ πέραν της πλάκας, δε μπορώ να δω την εικόνα του Chosen... Μου βγάζει ένα πελώριο broken image που πρέπει να σκρολάρω 7-8 σελίδες κάτω για να τελειώσει... Η εικόνα του Chosen δε φαίνεται σε λειτουργικά της Microsoft. Πρέπει να βάλεις Linux να την δείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 23, 2007 #3933 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 ποια εικόνα του chosen? δε βλέπω καν το broken image. Vista 64bit εδώ. Να περιμένω patch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 23, 2007 #3934 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 15:44] ποια εικόνα του chosen? δε βλέπω καν το broken image. Vista 64bit εδώ. Να περιμένω patch? Βάλε Vixta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 29, 2007 #3935 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Hacker ημών ο εν των προγραμματιστών, αγιασθήτω ο κώδικάς Σου, ελθέτω το Πρόγραμμά Σου, γεννηθήτω το Update Σου ως εν server και επί του client. Το patch ημών το critical δος ημίν σήμερον, και άφες ημίν τα exploits ημών ως και ημείς αφίεμεν τα advisories ημών. Και μη εισενέγκης ημάς εις μπλε οθονών, αλλά ρύσαι ημάς από το data loss. Δι' ευχών των Hackerάδων Προγραμματισταράδων ημών,Κύριε Root Admin ο Θεός ημών, ελέησον ημάς. Admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 1, 2007 #3936 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Η μέρα ήταν δύσκολη. Τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπάνε. Πέσαν όλοι επάνω σας να σας ζητήσουν δουλειές, χάρες τα πάντα. Ακόμη και τώρα που η μέρα βαδίζει προς το τέλος της αυτοί συνεχίζουν να σας κουράζουν. Ο κάθενας σας ζητάει «κάνε μου εκείνο κάνε μου το άλλο» Δεν πάει άλλο... Αυτή τη δύσκολη ώρα μόνο κάτι μπορεί να σας σώσει.. Δύο ταμπλέτες την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό είναι αρκετές τέτοιες ώρες.. Δοκιμάστε το θα με θυμηθείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 1, 2007 #3937 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 θα παρακαλεσω τον φιλο Κοπρίτη να ποσταρει το αυθεντικο ΛΙΒΑΣΑΛΟΝ φαρμακο για αυτες τις περιπτωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Δεκέμβριος 3, 2007 #3938 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Κρητικός Κροίσος κτηνοτρόφος....8 γράμματα : - Ζωνιανός.-Πως λέγεται τώρα η Κρήτη : - Χασισογέννα Κρήτη.-Γιατί όλοι οι κάτοικοι των Ζωνιανών είναι πλούσιοι; - Γιατί έχουν δουλειές με φούντες!-Πώς λέγεται ο μόδιστρος που κατάγεται από τα Ζωνιανά; - ΧΑρμάνι.-Τι φώναζαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στα Ζωνιανά : - Αέέέέραααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 3, 2007 #3939 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 -Τι κάνει ένας κάτοικος των Ζωνιανών στη Μεσσηνία; -Μεταπτυχιακά Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Δεκέμβριος 5, 2007 #3940 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos -Τι κάνει ένας κάτοικος των Ζωνιανών στη Μεσσηνία; -Μεταπτυχιακά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.