Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Μερικα ακομα επικαιρα..

- ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ??

- VILLABAFO (ΒΙΛΑΜΠΑΦΟ)

- Στα Ζωνιανά έχουν λέει την καλύτερη ομάδα πόλο

- παίζουν όλοι ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΙ

- Πως λέγονται οι λύκοι που ζουν στα βουνα των Ζωνιανών?

- ΤΣΙΓΑΡΙΛΥΚΟΙ....!!!!

- Πώς λέγεται το γήπεδο μπάσκετ στα Ζωνιανά;

- Στάδιο ειρήνης και ΦΥΤΕΙΑΣ!!!

- Πως περνάει ο χρόνος στα Ζωνιανά ???

- μπαμ ! μπαμ !

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΒΟΣΚΟΣ....

ΖΩΝΙΑΝΑΚΗΣ. :hehe:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Επιστρέφω το απόγευμα από τη δουλειά. Καθώς περπατάω στο δρόμο, βλέπω μια κουνιστή* να έρχεται προς το μέρος μου, μιλώντας στο κινητό. Την ώρα που περνάει δίπλα μου, ακούω να λέει στο συνομιλητή του:

... και μου λέει ότι είναι πολύ ερεθισμένος από πίσω και δε θέλει να το κάνουμε...

:blink: :wassat: :shutup:

*συκιά, αδέρφο, λούγκρα, ή όπως αλλιώς θέλετε...

Ε: Πώς λέγονται τα Ζωνιανά στα Ισπανικά;

Α: Villabafo.

Ε: Γιατί στα Ζωνιανά έχουν την καλύτερη ομάδα πόλο;

Α: Γιατί παίζουν όλοι φουνταριστοί.

Ε: Πώς λέγονται οι λύκοι που ζουν στα βουνά των Ζωνιανών;

Α: Τσιγαριλύκοι.

Ε: Πώς λέγεται το γήπεδο μπάσκετ των Ζωνιανών;

Α: Στάδιο Ειρήνης Και Φυτείας

Ε: Γιατί στα Ζωνιανά είναι όλοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού;

Α: Γιατί έχουν ως έμβλημα το τρίφ

- Γιατί τα ΕΚΑΜ μαζεύουν το χασίς των Ζωνιανών;

- Γιατί μετά τις φωτιές στην Πελοπόννησο παρατηρήθηκε έλλειψη στο Κολωνάκι.

- Αν η ιστορία των Ζωνιανών γίνει κάποτε ταινία, θα πρωταγωνιστεί ο Φούντας;

:tomato:

Πως λέγεται το γήπεδο στα Ζωνιανά;

- ΣΕΦ, Στάδιο Ειρήνης και Φυτείας.

- Γιατί αν τα Ζωνιανά είχανε ομάδα πόλο θα ήταν πρώτοι παγκοσμίως;

- Γιατί θα παίζανε όλοι φουνταριστοί.

- Γιατί στα Ζωνιανά είναι όλοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού;

- Γιατί έχει ως έμβλημα το τρίφυλλο.

- Γιατί το γήπεδο των Ζωνιανών δεν έχει χόρτο και γραμμές;

- Γιατί καπνίσαν όλο το χόρτο και ρουφήξαν τις γραμμές.

- Τι στολίζουν στα Ζωνιανά τα Χριστούγεννα αντί για έλατο;

- Χασισόδεντρο.

- Ποιό είναι το αγαπημένο τραγούδι όλων στα Ζωνιανά;

- Πίνω μπάφους και παίζω Προ.

- Γιατί έμεινε χθες κλειστό το σχολείο στα Ζωνιανά;

- Γιατί οι δάσκαλοι παρουσιάζουν ήδη συμπτώματα στέρησης.

- Τι κοινό έχουν τα Ζωνιανά με την εκκλησία;

- Και στα δύο όταν μπαίνεις κάνεις το Σταυρό σου.

- Σε ένα αμάξι είναι ένας από τα Ζωνιανά, ένας από τα Ανώγεια και ένας από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου. Ποιός οδηγεί;

- Η ασφάλεια.

- Και ποιο είναι το αγαπημένο άθλημα των Ζωνιανών;

- Το μπάφκετ!!!

- Γιατί στα Ζωνιανά δεν έχει πλέον άλλο πράσινο;

- Που να βρεθεί πράσινο αφού το ξεριζώνουν τα ΕΚΑΜ.

- Γιατί τα ΕΚΑΜ μαζεύουν το χασίς των Ζωνιανών;

- Γιατί μετά τις φωτιές στην Πελοπόννησο παρατηρήθηκε έλλειψη στο Κολωνάκι.

- Γιατί τα Ζωνιανά έχουν τα πιο γρήγορα γαϊδούρια;

- Γιατί με τόσο χόρτο που βόσκουν γίνονται καθαρόαιμα κούρσας.

- Αν η ιστορία των Ζωνιανών γίνει κάποτε ταινία, θα πρωταγωνιστεί ο Φούντας;

- Ποτ@ν@ παγκοσμιοποίηση. Μπαίνουν τα ΕΚΑΜ στα Ζωνιανά και παραλύει η οικονομία της Ολλανδίας.

Ο Μητσάρας είναι στο "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" και τα πάει πολύ καλά.

Έχει τις 500.000 και πάει για την τελευταία ερώτηση για το 1.000.000.

Του λέει λοιπόν ο παρουσιαστής:

- Είσαι έτοιμος Μητσάρα για την τελευταία ερώτηση για το ένα εκατομμύριο ευρώ;

- Ναι, είμαι έτοιμος, Σπύρο μου!

- Τελευταία ερώτηση λοιπόν, και για 1.000.000 πες μας: ποιος σκώτωσε τον John F. Kennedy;

α) John Cottrell

β) Mark David Chapman

γ) Charles Manson

δ) Lee Harvey Osvald

- Είναι πολύ εύκολη η ερώτηση, Μητσάρα, πιστεύω ότι αν είσαι λίγο προσεκτικός, το εκατομμύριο είναι δικό σου!

- Εμ, Σπύρο, θα σταματήσω εδώ, στις 500.000...

- Είσαι σίγουρος, Μητσάρα; Δεν έχεις χρησιμοποιήσει καμία από τις 3 βοήθειές σου! Είμαι σίγουρος ότι αν πάρεις την βοήθεια του κοινού, ή αν πάρεις τηλέφωνο κάποιον φίλο σου, το 1.000.000 είναι δικό σου!

- Όχι Σπύρο, θα σταματήσω εδώ, τελική απόφαση.

- Τι να σου πω βρε Μητσάρα, έφτασες τόσο κοντά... Τέλος πάντων, ορίστε η επιταγή για τις 500.000. Φαντάζομαι πως θέλεις να μάθεις ποια είναι η σωστή απάντηση τώρα, ε Μητσάρα;

- Μπα, την ξέρω την απάντηση...

- Και πέταξες έτσι ένα εκατομμύριο ευρώ; ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;!

- Μπορεί να είμαι τρελός, αλλά ο Μητσάρας σπιούνος δεν γίνεται!...

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

- Τι κοινό έχουν τα Ζωνιανά με την εκκλησία;

- Και στα δύο όταν μπαίνεις κάνεις το Σταυρό σου.

- Σε ένα αμάξι είναι ένας από τα Ζωνιανά, ένας από τα Ανώγεια και ένας από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου. Ποιός οδηγεί;

- Η ασφάλεια.

- Γιατί στα Ζωνιανά δεν έχει πλέον άλλο πράσινο;

- Που να βρεθεί πράσινο αφού το ξεριζώνουν τα ΕΚΑΜ.

3 ανέκδοτα 3 σχόλια:

-Στα Ζωνιανά και στα εκεί γύρω χωριά ζούνε οι καλύτεροι άνθρωποι. Επειδή γίνεται κάτι παράνομο από μερικούς εκεί δε σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι κακοί. Απλά μερικοί από τότε που γεννήθηκαν έχουν μάθει να ασχολούνται με παράνομες ενέργειες. Αλλά ακόμη και αυτοί, παρόλο που οπλοφορούν&παρανομούν δεν είναι κακοί άνθρωποι. Έχουν μάθει να ζουν έτσι γιατί για αυτούς είναι φυσιολογικό. Το πρόβλημα είναι έλλειψη παιδείας και μόρφωσης. Πάντα λόγω των μεγαλοσυμφερόντων αδιαφορούσαν πλήρως για αυτούς πολλά χρόνια οι πολιτικές ηγεσίες.

-Σχετικά με το ποιος οδηγεί, θα έλεγα απλά ότι η ασφάλεια γενικά "οδηγεί" εκεί πάνω και οι άλλοι είναι "επιβάτες"...

-Το ξεριζώνουν τα ΕΚΑΜ? Ε ναι κάποια στιγμή θα τα ξερίζωναν....Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο από όσο νομίζετε και δυστυχώς δυσφημίζεται μια περιοχή η οποία έχει πάρα πολύ ζεστούς ανθρώπους....Και γιατί δεν γίνεται το ίδιο σε άλλες περιοχές?Πως δε γίνεται, αλλά δεν είναι τυχαίο πως στη περιοχή του Μυλοποτάμου υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό αγράμματων νέων παιδιών....

Όπως και το ότι οι πόντιοι δεν είναι βλάκες, οι ξανθιές δεν είναι ηλίθιες (lol) και η μικρή αννούλα δεν βρίσκεται σκορπισμένη σε όλο το δωμάτιο.

Τα ανέκδοτα βγαίνουν από τα τρέχοντα κοινωνικά (ή μη) δρώμενα. Αναφέρονται σε καταστάσεις και όχι σε πρόσωπα.

Αρχική απάντηση από ergotelis [Χθες, στις 22:23]

είναι τυχαίο πως στη περιοχή του Μυλοποτάμου υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό αγράμματων νέων παιδιών....

Ειναι γεννετικο το ζητημα. Απλα δεν ειναι τοσο εξυπνοι λογω... DNA και εχουνε την εγκληματικοτητα μεσα τους.

Ετσι μου απαντουσανε κι εμενα οι "αρειοι απογονοι του Θεμιστοκλη και του Λεωνιδα" οταν ρωτουσα γιατι να παει ο μικρος "bro" απο το Southcentral L.A. στο κολλεγιο οταν οι φιλοι του στην γειτονια καθαριζουν $3000/week deal-αροντας.

Αυτα για να καταλαβαινουμε τι ηλιθιοτητες εχουν γραφτει κατα καιρους :tomato:

Αρχική απάντηση από ergotelis

3 ανέκδοτα 3 σχόλια:

-Στα Ζωνιανά και στα εκεί γύρω χωριά ζούνε οι καλύτεροι άνθρωποι. Επειδή γίνεται κάτι παράνομο από μερικούς εκεί δε σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι κακοί. Απλά μερικοί από τότε που γεννήθηκαν έχουν μάθει να ασχολούνται με παράνομες ενέργειες. Αλλά ακόμη και αυτοί, παρόλο που οπλοφορούν&παρανομούν δεν είναι κακοί άνθρωποι. Έχουν μάθει να ζουν έτσι γιατί για αυτούς είναι φυσιολογικό. Το πρόβλημα είναι έλλειψη παιδείας και μόρφωσης. Πάντα λόγω των μεγαλοσυμφερόντων αδιαφορούσαν πλήρως για αυτούς πολλά χρόνια οι πολιτικές ηγεσίες.

-Σχετικά με το ποιος οδηγεί, θα έλεγα απλά ότι η ασφάλεια γενικά "οδηγεί" εκεί πάνω και οι άλλοι είναι "επιβάτες"...

-Το ξεριζώνουν τα ΕΚΑΜ? Ε ναι κάποια στιγμή θα τα ξερίζωναν....Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο από όσο νομίζετε και δυστυχώς δυσφημίζεται μια περιοχή η οποία έχει πάρα πολύ ζεστούς ανθρώπους....Και γιατί δεν γίνεται το ίδιο σε άλλες περιοχές?Πως δε γίνεται, αλλά δεν είναι τυχαίο πως στη περιοχή του Μυλοποτάμου υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό αγράμματων νέων παιδιών....

@ergotelis Δεν πιστέυω να τσαντίστηκες γι'άυτο που πόσταρα..ήταν ένα ατόφιο mail όπως μου παραδόθηκε :)

Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους εκέί...:flower:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

@ergotelis Δεν πιστέυω να τσαντίστηκες γι'άυτο που πόσταρα..ήταν ένα ατόφιο mail όπως μου παραδόθηκε :)

Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους εκέί...:flower:

lol Βασίλη εννοείται πως δε τσαντίστηκα και καλά κάνεις και τα ποστάρεις αυτά γιατί έχουν χιουμοριστικό σκοπό. Δυστυχώς όμως με τα τωρινά συμβάντα δημιουργείται μια αρνητική εικόνα για τους ανθρώπους εκεί η οποία είναι πολύ άδικη , για αυτό έκανα μερικά διευκρινιστικά σχόλια. Για αυτή την εικόνα δε φταίνε τα ανέκδοτα(που πολύ εύστοχα τα αντιστοίχισε ο djd με αυτά για ξανθιές και πόντιους) αλλά γενικά ο τρόπος που προβάλλεται το θέμα από τα ΜΜΕ.

Συγνώμη για το τελείως off-topic εδώ. Ξαναμπαίνω αύριο μέσα(στρατό) οπότε δε θα σας ξαναζαλήσω! :D

Πριν το γάμο...

Αυτός: Ναι. Επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.

Αυτή: Θέλεις να φύγω;

Αυτός: Όχι. Ούτε καν να το σκέφτεσαι!

Αυτή : Με αγαπάς;

Αυτός : Φυσικά! Όσο πάει και πιο πολύ!

Αυτή: Με έχεις απατήσει ποτέ;

Αυτός: Όχι βέβαια!

Αυτή: Θα με φιλήσεις;

Αυτός: Οπωσδήποτε!

Αυτή : Θα με χτυπήσεις;

Αυτός: Είσαι τρελή; Δεν είμαι τέτοιος τύπος!

Αυτή: Μπορώ να σε εμπιστευτώ;

Αυτός: Ναι.

Αυτή: Αγάπη μου!

Μετά το γάμο...

Απλά ξαναδιάβασε από το τέλος προς την αρχή!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.