DarkSaga Οκτώβριος 10, 2007 #3861 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Ήταν ένας τύπος όπου η γυναίκα του είχε τα γενέθλια της. Γνωρίζοντας ότι της αρέσουν τα ζωάκια, πηγαίνει σε ένα πετ σοπ. Έχοντας δει πολλά ζώα, παίρνει το μάτι του και ένα βατραχάκι.- Αυτό εδώ πόσο κοστίζει;- Ξέρετε το συγκεκριμένο ζωάκι είναι ξεχωριστό και κοστίζει 300 ευρώ, λέει ο πωλητής.- Τόσο πολύ, γιατί;- Ξέρετε το συγκεκριμένο βατραχάκι κάνει πολύ καλές πίπες, λέει ο πωλητής.Χωρίς να το σκεφτεί ο τύπος το αγοράζει. Το πάει στη γυναίκα του για δώρο, χωρίς εκείνη να εντυπωσιαστεί πολύ. Κάθε μέρα ο τύπος σχολώντας από τη δουλειά, έπαιρνε το βατραχάκι και πήγαινε στην τουαλέτα. Αυτό γινόταν αρκετό καιρό και η γυναίκα του είχε παρεξενευτεί. Μια μέρα λοιπόν την έστησε πίσω από την πόρτα για να κρυφακούσει. Ακούει λοιπόν:- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σοτάρουμε σε λίγο λάδι και αφού το βάλουμε στην κατσαρόλα το ανακατεύουμε αργά. Ακούει αυτά η γυναίκα του και μπαίνει αιφνιδιαστικά στην τουαλέτα. Βλέπει το βατραχάκι να παίρνει πίπα στον άνδρα της και εκείνος να του διαβάζει τον τσελεμεντέ. Γυρίζει λοιπόν και της λέει:- Έτσι και το μάθω να μαγειρεύει, έχεις πάρει τον πούλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2007 #3862 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Στην Εκάλη ένας δισεκατομμυριούχος κάνει ένα πάρτι και καλεί όλη την αφρόκρεμα της Αθήνας. Ενώ το πάρτι εξελισσόταν μια χαρά με τη μουσικούλα του και τα όλα του, γύρω στα μεσάνυχτα ο οικοδεσπότης μαζεύει όλο τον κόσμο γύρω από την πισίνα και αφού σιγουρευτεί ότι όλοι τον ακούνε, λέει: "Μέσα σε αυτή την πισίνα, έχω σκυλόψαρα από τον Ειρηνικό και κροκόδειλους από τον Αμαζόνιο. Οποίος καταφέρει και τη διασχίσει κατά μήκος, θα κερδίσει 5.000.000 ?." Αμέσως άρχισαν οι ψίθυροι από τους καλεσμένους, αλλά κανείς δεν κουνιόταν ρούπι. Βλέποντας ότι όλοι δειλιάζουν, αυξάνει το βραβείο σε 20.000.000 ?, αλλά και πάλι κανείς δεν δέχτηκε. Ο λεφτάς όμως δεν ήθελε να του χαλάσουν το κλου της βραδιάς και λέει: "Όποιος το κάνει, θα πάρει 100.000.000 ? καθώς και το κότερό μου με τις 3 κρεβατοκάμαρες και τον μπάτλερ που είναι ομοφυλόφιλος." Αμέσως, ακούγεται ένα ΣΠΛΑΑΑΑΣ και όλοι κοιτάνε ένα τυπάκο που έπεσε στην πισίνα και αρχίζει να κολυμπάει. Φτάνει στους κροκόδειλους αλλά δεν πτοείται. Ξεφεύγει με κάτι γρατσουνιές και προχωράει για τα σκυλόψαρα. Εκεί παλεύει να ξεφύγει και μένει πολύ ώρα κάτω από το νερό. o λοι έχουν χεστεί απάνω τους μήπως τον έφαγαν τα σκυλόψαρα, αλλά μετά από δύο λεπτά, αυτός βγαίνει στην επιφάνεια και τερματίζει στην άλλη άκρη της. Όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα, ενώ ο κολυμβητής πιάνει τον οικοδεσπότη από το γιακά: - Φέρε μου τον πούστη. - Τι; Κάτσε ντε, από αύριο, να ξημερώσει πρώτα. Πολύ δεν βιάζεσαι. - ΟΧΙ. ΘΕΛΩ ΤΟΝ Π*ΥΣΤΗ ΤΩΡΑ! - Μα... - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ Π*ΥΣΤΗ! - Μα φίλε μου, τα λεφτά και το κότερο με τον π*ύστη μπάτλερ θα το πάρεις αύριο, παρουσία συμβολαιογράφων κλπ κλπ. - ΟΧΙ! ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Π*ΥΣΤΗ! ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΟ*ΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 11, 2007 #3863 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 xaxa το ηξερα λιγο διαφορετικο...ντινοπουλος ζητα απο τους αντμιν να σε κοψουν μισθο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 11, 2007 #3864 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από oxide xaxa το ηξερα λιγο διαφορετικο... ντινοπουλος ζητα απο τους αντμιν να σε κοψουν μισθο... Τα βιντεάκια που στέλνει με emails κάθε μέρα να δεις, κώλαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 12, 2007 #3865 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από oxideντινοπουλος ζητα απο τους αντμιν να σε κοψουν μισθο... Aπαπα....Δεν προσφερουν καλα λεφτα και το περιβαλλον ανθυγεινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 12, 2007 #3866 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 Η 19χρονη κόρη ομολογεί στον πατέρα της ότι είναι έγκυος. Φωνές, κακό και μετά από λίγο ξύλο ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμoσύνη να συζητήσουν την κατάσταση. Το Σάββατο το απόγευμα στημένος ο πατέρας στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει, οπότε σε κάποια φάση βλέπει μια Φερράρι να στρίβει από τη γωνία, να σταματά μπρός στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένα κουστουμαρισμένος νεος με ρολόι γυαλιά και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο. Μπαίνει στο σπίτι ο νέος του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα.-"Ακούστε κύριε" λέει ο νέος "για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε"-"Μα. . ....."-"Όμως αν το παιδί είναι αγόρι του δίνω δύο εργοστάσιά μου, ένα στην Πάτρα (ελαστικών αυτοκινήτων) και ένα στην Λάρισα υδροηλεκτρικό. Του δίνω επίσης τρείς πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια, δύο εξοχικά στη Μύκονο, τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος. Αν είναι κορίτσι, βέβαια, δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια γιατί πως θα τα δούλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστεια, και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα. Αν τώρα η κοπέλλα αποβάλει..."-"Αν αποβάλει" διακόπτει ο μπαμπάς "στη φέρνουμε και την ξανα....." Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Οκτώβριος 12, 2007 #3867 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 Πάει ένας τύπος σε ένα σουβλατζή: - 'Θέλω να μου κάνεις 4 πίτες, αλλά τις θέλω ειδική παραγγελία. Θέλω 2 πίτες σουβλάκια και 2 σεφταλιές. Στο πρώτο σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από την μία, ωμό από την άλλη, και την πίτα ωμή. Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ ξερό το κρέας και η πίτα μαύρη. Στην μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά, με το αίμα τους, και μόνο με αγγούρι. Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο, την πίτα μαυρισμένη από την μία, ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι'. - 'Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου', του λέει ο σουβλατζής. Και ο τύπος απαντά: - 'Προχτές ρε καραγκιόζη που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς, χωρίς να στο ζητήσω, δεν ήταν δύσκολα;;;' Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 12, 2007 #3868 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 hahaahahaahaahhahaahahaaahhilarius!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 16, 2007 #3869 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Τρομεροι Simpsons Parody ***γκουχ**** και ενα με βρισιδια αλλα εχει γελιο ο τροπος που τα λενε ***γκουχ**** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 17, 2007 #3870 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Μια όμορφη νύκτα, ένα μεγάλο διώροφο πούλμαν γεμάτο με εβραίους, κατευθύνετε προς το στρατόπεδο του ’ουσβιτς, για να επισκεφθούν τους τάφους και το μνημείο των προγόνων τους. Δύσκολη όπως είναι η διαδρομή στα βόρεια δάση της Ευρώπης, κάπου χάθηκαν. Σε μια στιγμή, βλέπει ο οδηγός ένα φώς μέσα στο δάσος. Οδηγεί προς τα εκεί και προς μεγάλη χαρά του, βρίσκει μια μικρή καλύβα.Κατεβαίνει αμέσως και χτυπάει την πόρτα για να ζητήσει οδηγίες. Την πόρτα ανοίγει ένας ασπρομάλλης γέροντας, φανερά γερασμένος και ταλαιπωρημένος.-Τι κάνεις παλικάρι μου μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα στη μέση του πουθενά?-Παπούλη συγνώμη για την ενόχληση, αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σου.-Τι μπορώ να κάνω για σένα?-Να, έχω ένα πούλμαν γεμάτο εβραίους και τους πήγαινα στο ’ουσβιτς, αλλά χαθήκαμε μέσα στο δάσος-Πώς να σε βοηθήσω εγώ παλικάρι μου? Ένα φουρνάκι τόσο δα έχω μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Οκτώβριος 17, 2007 #3871 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 αχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 17, 2007 #3872 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Wiz θεός Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 26, 2007 #3873 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Επικαιρο...κ με πολυ γελιο Η 28η Οκτωβρίου είναι μια πάρα πολύ σπουδαία μέρα. Η 27η Οκτωβρίου και η 29η Οκτωβρίου δεν λένε και πάρα πολλά πράγματα. Η 26η Οκτωβρίου κάτι λέει άμα σε λένε Δημήτρη. Ο Δημήτρης Καλπακλής που τον λένε Δημήτρη και πάει Δευτέρα, χαίρεται πάρα πολύ που τον λένε Δημήτρη γιατί γιορτάζει και παίρνει πάρα πολλά παιχνίδια και είναι πάρα πολύ τυχερός. Ενώ άμα σε λένε Νεκτάριο δεν είσαι και πολύ τυχερός, γιατί κανένας δεν ξέρει πότε γιορτάζουν οι Νεκτάριοι. Κάποτε πρέπει να γιορτάζουν οι Νεκτάριοι, γιατί ένα παιδί που το λένε Νεκτάριο μού είπε ότι κάποτε γιορτάζουν ακόμα και οι Νεκτάριοι, αλλά επειδή κανένας άνθρωπος στον κόσμο δεν ξέρει πότε γιορτάζουν οι Νεκτάριοι, αυτό το παιδί είναι πολύ στενοχωρημένο και τρέχουν και οι μύξες του. -------------------------------------------------------------------------- Η 28η Οκτωβρίου είναι μια πάρα πολύ σπουδαία μέρα άμα πέφτει Δευτέρα, γιατί έχουμε τριήμερο και πάμε εκδρομή στο χωριό του μπαμπά μου. Εκτός αν δεν πάμε, γιατί η μαμά μου δεν χωνεύει τη μαμά του μπαμπά μου, ενώ χωνεύει πάρα πολύ τη δική της μαμά που δεν τη χωνεύει ο μπαμπάς μου, οπότε μπορεί να μείνουμε και σπίτι. -------------------------------------------------------------------- Εμείς τα παιδιά είμαστε πάρα πολύ περήφανα που έχουμε την 28η Οκτωβρίου. Γιατί πριν γίνει η 28η Οκτωβρίου, είχανε να γιορτάζουνε μόνο την 25η Μαρτίου. Την 28η Οκτωβρίου πηγαίνανε σχολείο κανονικά γιατί δεν υπήρχε 28η Οκτωβρίου. Δηλαδή υπήρχε 28η Οκτωβρίου, αλλά κανένας δεν το έκανε θέμα γιατί δεν είχανε μπει οι Γερμανοί. Έπρεπε πρώτα να μπουν οι Γερμανοί και μετά να γίνει μια μέρα της προκοπής. ------------------------------------------------------------------------------ Εγώ είμαι πολύ περήφανη Ελληνοπούλα. Νιώθω ένα ρίγος. Και μόλις το είπα στη μαμά μου μού έβαλε θερμόμετρο και είχα 37,4 και μου έδωσε σιρόπι και μου πέρασε το ρίγος. Η γιαγιά μου νιώθει ένα ρίγος από μόνη της, γιατί εκείνη την έζησε την 28η Οκτωβρίου και πρέπει να την πέρασε πάρα πολύ ωραία. ---------------------------------------------------------------------------------- Η κυρία Χρυσάνθη, η δασκάλα μας, μας είπε ότι την 28η Οκτωβρίου ήρθε ο Ιταλός πρέσβης στο σπίτι του Ιωάννη Μεταξά, νύχτα, χωρίς να τηλεφωνήσει πρώτα και τον ρώτησε αν μπορούν να πάρουνε την Ελλάδα και να την έχουνε για δικιά τους σ' όλη του τη ζωή. Και ο Ιωάννης Μεταξάς τσαντίστηκε που τον ξυπνήσανε και είπε «ΟΧΙ». Κι αυτό το «ΟΧΙ» το είπε πολύ ηρωικά γι' αυτό κι εμείς το λέμε «το ηρωικό ΟΧΙ». ------------------------------------------------------------------------------ Κι εμένα όταν ήρθε η Χαρούλα σπίτι μου, μου ζήτησε όλες μου τις Μπάρμπι και τη Σίντι αστροναύτη, της είπα ηρωικά «ΟΧΙ» γιατί δεν είναι καθόλου ευγενικό αυτό που έκανε ο Ιταλός πρέσβης και η Χαρούλα. ’μα θέλεις να χαρίσεις κάτι το κάνεις από μόνος σου. Κι ο κύριος Μεταξάς δεν ήθελε να χαρίσει την Ελλάδα ούτε εγώ τη Σίντι αστροναύτη. ---------------------------------------------------------------------- · Και μετά τους πολεμήσαμε τους Ιταλούς. Δηλαδή, εγώ δεν τους πολέμησα γιατί δεν είχα γεννηθεί ακόμα. Ούτε ο μπαμπάς ούτε η μαμά. Η μαμά δεν ξέρω πότε γεννήθηκε γιατί όποτε τη ρωτάω «μαμά, πόσων χρόνων είσαι;» μου απαντάει «μήπως είδες το Βετέξ της κουζίνας;». ------------------------------------------------------------------------------ Και μετά πέρασε η 28η Οκτωβρίου και μπήκανε άλλοι μήνες άσχετοι και διώξαμε τους Ιταλούς και μπήκανε οι Τούρκοι. Όχι, λάθος, Θάνο, μου δίνεις τη γόμα σου; Μπήκανε οι Γερμανοί. Μπήκανε οι Γερμανοί και η γιαγιά μου έκλεισε τα παντζούρια για να μην τους βλέπει και τους έβλεπε κρυφά από τις γρίλιες και την έπιασε η μαμά της και την έδειρε. Κι άλλοι άνθρωποι κλείσανε τα παντζούρια γιατί τους σιχαίνονταν. Κι εγώ σιχαίνομαι το γάλα άμα κάνει πέτσα. ------------------------------------------------------------------------------- Και όλοι οι Γερμανοί ήτανε χάλια, αλλά ο πιο χάλια απ' όλους ήτανε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός. Αυτός ήτανε από μητέρα Πατρινιά, πατέρα Γερμανό και το μικρό του όνομα ήταν «Παλαιών» και δεν ξέρω πότε γιορτάζει ούτε αν του φέρνανε δώρα. Αυτός πήγαινε μπροστά μπροστά και είχε μια ελληνική σημαία και την έσκισε και την πέταξε και την πάτησε και την έφτυσε. Και μετά πήρε μια γερμανικιά, πιο σιδερωμένη και μετά πήγε στην Ακρόπολη και την έβαλε στην Ακρόπολη. Και ένα παιδί θύμωσε πάρα πολύ και πήγε με ένα φίλο του και την έβγαλε και την πέταξε στο κεφάλι ενός περαστικού. Και τον φίλο του τον λέγανε Σάντσο και το παιδί Απόστολο Γκλέτσο και μετά επειδή ήτανε τόσο γενναίος, οι άνθρωποι θέλανε να τον κάνουνε υπερνομάρχη, αλλά κάνανε μια κυρία Φώφη. ------------------------------------------------------------------- Και μετά δεν ήτανε πια 28η Οκτωβρίου και όλοι πεινάγανε και τρώγανε γάτες. Εμείς έχουμε μια γάτα τη Λουλού, αλλά δεν την τρώμε γιατί την αγαπάμε, αλλά γιατί είναι πολύ νευρικιά και τη φοβόμαστε. Κι εκτός από γάτες σκοτώσανε και τον αδελφό της γιαγιάς μου πάνω σε ένα βουνό που νομίζω ότι ήτανε ο Παρνασσός χωρίς τις πίστες. Και μετά περάσανε τα χρόνια και οι Γερμανοί δεν θυμάμαι πώς φύγανε. Ή τους διώξαμε ή μας βαρέθηκαν. ---------------------------------------------------------------------- Και τότε όλοι οι Έλληνες βγήκανε έξω και φιλιόντουσαν κι εμένα δεν μου αρέσει να με φιλάνε οι φίλες της μαμάς μου γιατί έχουνε σάλια. Αλλά εκείνη η μέρα ήτανε πολύ σπουδαία και δεν τους ένοιαζε τους ηρωικούς Έλληνες που σαλιώνανε ο ένας τον άλλον. ---------------------------------------------------------- Και τώρα, από τη χαρά μας βάζουμε την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι. Όμως εμείς δεν βάζουμε την ελληνική σημαία, γιατί όταν μετακομίσαμε τη χάσαμε. Και κάθε 28 Οκτωβρίου ντρεπόμαστε πάρα πολύ, αλλά τον υπόλοιπο χρόνο το ξεχνάμε και δεν πάμε να αγοράσουμε μια καινούργια. Αυτά και ελπίζω να μην ξανάρθουν οι Γερμανοί. Ελπίζω επίσης η έκθεση να είναι τρεις σελίδες και ελπίζω μετά να πάμε στο Βίλατζ Σέντερ, γιατί δεν έχω δει ακόμα το Σκούμπι Ντου. Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!_________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 30, 2007 #3874 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Φρέσκα Ελληνικά ψάρια, σαν ανέκδοτο. Ξεκινάει το ψαράδικο από εδώ που δεν έχουν αφήσει λέπι, και πάει στην Αφρική που έχει πολλά .Εκεί ψαρεύουν ότι κάτσει. Μικρά μεγάλα τα ρίχνουν ζωντανά σε κλουβιά που έχουν στην θάλασσα.Όταν γεμίσουν τα κλουβιά, πλώρη για Πειραιά.Στο δρόμο επιβιώνουν τα μεγάλα τρώγοντας τα μικρά.Τα μοσχοπουλάνε ως φρέσκα ελληνικά.Γάτοι λέμε : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Οκτώβριος 31, 2007 #3875 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Φρέσκα Ελληνικά ψάρια, σαν ανέκδοτο. Ξεκινάει το ψαράδικο από εδώ που δεν έχουν αφήσει λέπι, και πάει στην Αφρική που έχει πολλά .Εκεί ψαρεύουν ότι κάτσει. Μικρά μεγάλα τα ρίχνουν ζωντανά σε κλουβιά που έχουν στην θάλασσα.Όταν γεμίσουν τα κλουβιά, πλώρη για Πειραιά.Στο δρόμο επιβιώνουν τα μεγάλα τρώγοντας τα μικρά.Τα μοσχοπουλάνε ως φρέσκα ελληνικά.Γάτοι λέμε : ) Φαντάζομαι θα έχεις ακούσει για τα φορτία με φρέσκα 'ελληνικά' ψάρια που έρχονται αεροπορικώς απευθείας από Μαρόκο( με ιδιόκτητα εμπορικά αεροπλάνα παρακαλώ)?Δε λέω λεπτομέρειες, απλά δυστυχώς συμβαίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 31, 2007 #3876 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 10:31] Φαντάζομαι θα έχεις ακούσει για τα φορτία με φρέσκα 'ελληνικά' ψάρια που έρχονται αεροπορικώς απευθείας από Μαρόκο( με ιδιόκτητα εμπορικά αεροπλάνα παρακαλώ)?Δε λέω λεπτομέρειες, απλά δυστυχώς συμβαίνει... πφφφ σε κατι λεπτομερειες που στεκεσαι κι εσυ...αφου και το Μαροκο ηταν ελληνικη αποικια και ολοι ξερουν οτι ηγεμονας εκει ητανε ο Αναξιμανδρος ο Χαιδαρευς.... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 31, 2007 #3877 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 12:31] Φαντάζομαι θα έχεις ακούσει για τα φορτία με φρέσκα 'ελληνικά' ψάρια που έρχονται αεροπορικώς απευθείας από Μαρόκο( με ιδιόκτητα εμπορικά αεροπλάνα παρακαλώ)?Δε λέω λεπτομέρειες, απλά δυστυχώς συμβαίνει... Το ξέρω αλλά αυτά είναι ψόφια, και αν θέλουν τους πιάνουν για απάτη.Στα κλουβιά όμως έρχονται ζωντανά. Δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για τίποτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 7, 2007 #3878 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Πως εμπνεύστηκε η Κίνα το logo για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου 2008; Κωμικοτραγικό και αληθινό :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 7, 2007 #3879 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Απιστευτο....Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή οχι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 8, 2007 #3880 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2007 Πιθανότατα κάποιος να το έχει ξαναβάλει.. αλλά δε πειράζει 1)Γυρίζεις σπίτι κατάκοπος και σου λένε: - Ήρθες; (Όχι, έρχομαι σε 10 λεπτά!) 2)Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό: - Έλα ρε σπίτι είσαι; ( Όχι, είμαι στο χωράφι κι έχω κάνει εκτροπή!) 3)Σε καφετέρια: - Ένα frappe γλυκό, χωρίς. - Χωρίς γάλα; (Όχι, χωρίς καλαμάκι!) 4)Συναντιέσαι με ένα φίλο: - Έλα ρε που είσαι; (Στην απέναντι γωνία???) 5)Ανάβεις στο θερμοσίφωνο: - Θα κάνεις μπάνιο; (Όχι, το άναψα για να καίει ρεύμα!) 6)Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς: - θα βγεις; ( Όχι, προβάρω ρούχα!) 7)Τρως το φαΐ, ζητάς δεύτερο πιάτο και σου λένε: - Σ' άρεσε; (Όχι, αλλά θα φάω και 2ο , μη σε προσβάλω!) 8)Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει: - Καλή είναι; (Όχι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει...) 9)Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει: - Ήρθατε για τη βρύση; (Όχι! Ν' αλλάξω μια λάμπα & να κρεμάσω και τις κουρτίνες!) 10)Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου οπότε σε ρωτάνε: - Πας για ύπνο; (Όχι πάω να ρίξω μπετά σε μια οικοδομή!) 11)Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός: - Α, εδώ κάτσατε; ( Όχι, ολογράμματα είμαστε!) 12)Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκι της βενζίνης: - Βενζίνη θέλεις; (Όχι, να του βάλω πορτοκαλάδα!) 13)Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει από έξω: - Κλειδώθηκες απ έξω; ( Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να ανοίγω πόρτες!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.