SLN Σεπτέμβριος 8, 2007 #3802 Σεπτέμβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από 2cpu [04-09-2007 21:02] ΜαντιναδεςΣχετικά με οχήματα και το κλασσικό10 ζευγάρια λάστιχα αλλάζω κάθε χρόνογιατί περνώ απ' το σπίτι σου, με (μ)παντιλίκια μόνο!
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 9, 2007 #3803 Σεπτέμβριος 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=dMUmvT1rFac&mode=related&search=Τι να μας πει ο Collins και ο κάθε Bonham !!
LevelOne Σεπτέμβριος 9, 2007 #3804 Σεπτέμβριος 9, 2007 F'kin Yeah! Τα σπάει το πιθήκι!!!Ακυρο: Στο συγκεκριμένο τραγούδι ο ίδιος ο Phil Collins δεν ήταν και ο drummer?Edit: Νέο αίμα στα drums. Ακουστε τον πιτσιρικά προς το τέλος.Και επειδή είναι εκτός θέματος το λινκ παει στο ΠΟΘ.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=592452#post592452
YDinopoulos Σεπτέμβριος 11, 2007 #3805 Σεπτέμβριος 11, 2007 Πιστεύω εις έναν φραπέ,αφρώδη, παγοκράτορα,ρουφηχτόν εκ καλάμου σπαστής,εις στομάχους πάντων ερριμένον.Και εις ένα αφρόγαλα, λευκόν, πηχτόν,του καφέ συνοδό, και λιπογενέςτο δια τον καφέ ποιηθέντα προ πάντων καπουτσίνο.Milk εκ βοδώς,αφρόν αληθινόν, εκ μιξερός ηλεκτρικούχτυπηθέντα, ού γεννηθέντα,ομοχρήσιμου του φραπέδι ου το μάτι ορθάνοιξε.Τον δι' ημάς τους ανθρώπουςκαι δια την ημετέραν εργασίανφυτροθέντα εν καφεοδένδρωνκαι μαζευθέντα εξ άρρενος εργάτουκαι αγοράσθη εξ εταιρείαςκαι εσυσκευάσθηκε.Αγορασθέντα τε υπό ημώνεντός μικρής σακουλίτσαςή κουτιού ή βαζακίουΚαι ετοιμάσθη τας πρώτας ώραςκατά τας πρωινάς.Και εισέπεσε εντός ποτηριούκαι ζαχαρώθηκε εκ κουταλιάς του γλυκού.Και πάλιν άφρισε μετά δόξηςτσίτα κάνων κοιμητούςώστε χουζουρίου έλθη το τέλος.Και εις το ρεύμα το πάγιον,το χρήσιμον, το μιξεροκινόν,το εκ της δεής επαραγόμενοντο συν ψυγείου και θηκών συνεργαζώμενο,ωστε παρασκευαζώμενο,παγακίων και υδάτων ψυχρών.Εις μίαν, καφετερίαν, ομαδικήν και φιλικήν φραπεδοποσίαν.Ομολογώ εν τσίμπημα εις μπισκότου εκ του μπολ.Προσδοκώ τασάκι καθαρόν.Και να είναι η ζάχαρη λιωμένη.Αμήν.
Wizard! Σεπτέμβριος 12, 2007 #3808 Σεπτέμβριος 12, 2007 Wiring in India ...3 Για αυτό έχουν όλοι adsl εκεί... Πετάνε τα καλώδια από ταράτσα σε ταράτσα
jpavly Σεπτέμβριος 14, 2007 #3811 Σεπτέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen χαχαχαχα! LOL /fail
Dem Σεπτέμβριος 14, 2007 #3813 Σεπτέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 12:18] χαχαχαχα! Αρχική απάντηση από Wizard! [12-09-2007 14:48] Wiring in India... 1 Δεν έχω προβλημα να δουλέψω στο εξωτερικο...αλλά για την Ινδια θα έχω υπ όψη μου αυτες τις εικονες. Έλεος ειδικά η πρώτη κολώνα είναι για δυνατούς λύτες. edit: Aπο την άλλη τώρα που το σκεφτομαι μπορει να είναι καλή περίπτωση
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 14, 2007 #3814 Σεπτέμβριος 14, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=7-yp_TUu-qY&mode=related&search=rolf
Wizard! Σεπτέμβριος 17, 2007 #3815 Σεπτέμβριος 17, 2007 Δεν ξέρω αν είναι ανέκδοτο...., δεν ξέρω αν βγάζει γέλιο ή οργή.... Οι περισσότεροι ξέρουμε ότι γίνεται, αλλά εγώ προσωπικά είναι η πρώτη φορά που το βλέπω έτσι. Θαυμάστε:
2cpu Σεπτέμβριος 17, 2007 #3817 Σεπτέμβριος 17, 2007 Ένας άνεργος αποφάσισε να πάει στα καράβια. Μπήκε λοιπόν στο πλοίο καιξεκίνησε το ταξίδι του. Έπειτα από 6 μήνες και αφού δεν πιάνανε λιμάνιβρίσκει ένα ναύτη και τον ρωτά.-Εσείς εδώ πως την βγάζετε;-Τι εννοείς; -Να, δεν γ.μ.τε;-Ααα έχουμε ένα καταπληκτικό κινέζο μάγειρα. Δίνουμε 1000 ευρώ και τον γ.μ.με.-Πολλά δεν είναι 1000 ευρώ για να γ.μ.σω τον κινέζο μάγειρα;-Ναι αλλά παίρνει 200 ευρώ ο καπετάνιος γιατί δεν συμφωνεί με αυτό που γίνεται. - Και πάλι πολλά δεν είναι 800 ευρώ για να γ.μ.σω τον κινέζο μάγειρα;-Ναι αλλά παίρνει 200 ευρώ και ο πρώτος μηχανικός γιατί ούτε και αυτόςσυμφωνεί με αυτό που γίνεται.- Και πάλι πολλά δεν είναι 600 ευρώ για να γ.μ.σω τον κινέζο μάγειρα; -Ναι αλλά παίρνει 200 ευρώ και ο αρχιλοστρόμος γιατί ούτε κι αυτόςσυμφωνεί με αυτό που γίνεται.- Και πάλι πολλά δεν είναι 400 ευρώ για να γ.μ.σω τον κινέζο μάγειρα;-Ναι αλλά παίρνουν και δυο μούτσοι από 200 ευρώ για να τον κρατάνε γιατί ούτε κι ο κινέζος μάγειρας συμφωνεί με αυτό που γίνεται.Ήταν 2 φίλες παντρεμένες που είχαν κανονίσει ένα βράδυ να βγούν γιαφαγητό χωρίς τους συζύγους τους. Στο γυρισμό τις πιάνει και τις 2κόψιμο μες στο αυτοκίνητο οπότε λέει η μια στην άλλη:- "Σταμάτα όπου βρεις δεν κρατιέμαι!"- "Κι εγώ το ίδιο" λέει και η άλλη.Σταματάνε λοιπόν χωρίς να το προσέξουν κοντά σε ένα νεκροταφείο. Τρέχει η μια από τη μια πλευρά κι η άλλη από την άλλη. Κάνει ότι κάνειη πρώτη, ψάχνει για χαρτί,τίποτα. Τι να κάνει, βγάζει το εσώρουχο της,σκουπίζεται και το πετάει. Το ίδιο κι η άλλη δεν είχε χαρτί, τι νακάνει ψάχνει γύρω με το χέρι της πίσω, πιάνει κάτι και σκουπίζεται.Την επόμενη μέρα συναντιούνται οι άντρες τους.- "Αχ τι έπαθα!" λέει ο πρώτος.- "Τι έπαθες;" του λέει ο 2ος.- "Πάντως χειρότερο από αυτό που έπαθα εγώ αποκλείεται!" - "Για πες...".- "Να, χθες που είχαν βγει οι γυναίκες μας για φαγητό, θυμάσαι, ηδικιά μου γύρισε σπίτι χωρίς εσώρουχο! Ποιος ξέρει με ποιόν θαπ.δ..ταν!". Κι απαντά ο άλλος:- Κι όμως, αυτό δεν είναι τίποτα! Η δικιά μου γύρισε με μια κορδέλλα στον κ.λο που έλεγε: "Θα σε θυμόμαστε για πάντα..."Ένας Γερμανός, ένας Ιταλός κι ένας Έλληνας συζητούν με ποιόν τρόπομαθαίνουν αν δεν πάει κάτι καλά με τις γυναίκες τους.Λέει ο Γερμανός: - Μπαίνω σπίτι, βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά με τη γυναίκα μου, ρωτάω,κι αν δεν πάρω απάντηση, κατεβαίνω στην αποθήκη,παίρνω ένα ρόπαλο καιτη μαυρίζω στο ξύλο, οπότε τα μαρτυράει όλα!Λέει ο Ιταλός:- Μπαίνω σπίτι βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά με τη γυναίκα μου, τη παίρνω να πάμε σε ένα ρομαντικό εστιατόριο, εκεί αυτή συγκινείται, καιμου τα μαρτυράει όλα!Λέει ο Έλληνας:- Μπαίνω σπίτι, βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά με τη γυναίκα μου, ανοίγωτο παράθυρο και φωνάζω στη γειτόνισα: "Ρε Μαρία, ε Μαρία *******!" Βγαίνει τότε η γειτόνισσα και φωνάζει: "Εγώ είμαι π..τ.να ρε μ.λ.κα, ήη γυναίκα σου που πηγαίνει με τον τάδε και τον τάδε;" Κι έτσι ταμαθαίνω όλα!!!!
astrolabos Σεπτέμβριος 17, 2007 #3819 Σεπτέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly XAXXAAXXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXA spammer:P
tassoss Σεπτέμβριος 17, 2007 #3820 Σεπτέμβριος 17, 2007 Είμαστε ήδη 2 χρόνια μαζί με την κοπέλα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μου βοήθησαν όσο μπορούσαν και όλοι μου οι φίλοι μου έλεγαν πως είναι πολύ καλή ιδέα.Η κοπέλα μου; Είναι ένα όνειρο! Αλλά υπάρχει κάτι που με ενοχλεί! Αυτό το κάτι είναι η μικρή της αδερφή.Η μέλλουσα κουνιάδα μου είναι 20 χρονών, φοράει κολλητά σουπερ μίνι και στενές κοντές μπλούζες. Σκύβει πάντοτε μπροστά και είχα την ευτυχία πολλές φορές να δω τα εσώρουχα της. Ποτέ δεν το έκανε μπροστά σε κάποιον άλλον!Μια μέρα μου τηλεφωνεί και μου ζητάει να πάω σπίτι τους και να δω τις προσκλήσεις του γάμου. Όταν έφτασα ήταν μόνη. Μου ψιθύρισε ότι σύντομα παντρεύομαι και έχει αισθήματα για μένα εδώ και καιρό και ότι δεν νομίζει ότι μπορεί να τα ξεπεράσει. Μου είπε ότι ήθελε μανιασμένα να κάνει σεξ μαζί μου μια φορά πριν παντρευτώ την αδερφή της.Σοκαρίστηκα και δεν μπορούσα να πώ λέξη...Αυτή είπε ότι πάει στην κρεβατοκάμαρα και αν ήθελα και εγώ να πάω επάνω.Πάγωσα και την κοιτούσα να ανεβαίνει τις σκάλες.Ανεβαίνοντας έβγαλε την κιλότα της και την πέταξε σε μένα.Έμεινα εκεί για μια στιγμή και μετά έτρεξα στην πόρτα. Την άνοιξα και περπάτησα προς το αμάξι.Ο μέλλον πεθερός μου στεκόταν απέξω και με δάκρυα στα μάτια με αγκάλιασε και είπε: Χαίρομαι που πέρασες αυτό το μικρό τεστ και είμαι σίγουρος ότι η κόρη μου δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερον άντρα. Καλώς ήρθες στην οικογένεια, γιε μου!Ηθικό δίδαγμα: ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ!----------------------------------------------Ένας δικηγόρος και μια ξανθιά κάθονται δίπλα - δίπλα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης.Ο δικηγόρος γυρίζει και τη ρωτάει αν θα ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα. Η ξανθιά είναι κουρασμένη και αρνείται ευγενικά. Ο δικηγόρος επιμένει και της λέει ότι το παιχνίδι είναι πολύ απλό κι έχει πλάκα.Της λέει: "Θα σου κάνω ερωτήσεις και αν δεν ξέρεις την απάντηση, θα μου δώσεις κάποια λεφτά και το ίδιο θα κάνω κι εγώ αν δεν απαντήσω σε μια δική σου ερώτηση."H ξανθιά τον κοιτάει κουρασμένα και του ξαναλέει ότι δεν την ενδιαφέρει.Ο δικηγόρος το ξανασκέφτεται και της κάνει άλλη προσφορά:"Λοιπόν, να σου προτείνω κάτι άλλο. Αν δεν ξέρεις εσύ την απάντηση θα μου δώσεις 5 ευρώ και αν δεν την ξέρω εγώ θα σου δώσω 500 ευρώ.�"Η ξανθιά το ξανασκέφτεται και τελικά συμφωνεί να παίξει.Ο δικηγόρος τη ρωτάει:"Ποια είναι η απόσταση μεταξύ της γης και της σελήνης;".Η ξανθιά τον κοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του δίνει 5 ευρώ. Ο δικηγόρος χαμογελάει και παίρνει τα λεφτά.Τώρα είναι η σειρά της ξανθιάς. Τον ρωτάει λοιπόν:"Τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;"Ο δικηγόρος την κοιτάζει απορημένος. Βγάζει το laptop από την τσάντα του και ψάχνει όλα τα αρχεία του. Θυμωμένος που δε βρίσκει την απάντηση στέλνει e-mail σε όλους τους φίλους του μήπως και πάρει απάντηση. Μάταια όμως γιατί κανένας δε γνωρίζει. Μετά από καμιά ώρα που ψάχνει για την απάντηση, ανοίγει το πορτοφόλι του και δίνει στην ξανθιά 500 ευρώ. Εκείνη τα παίρνει και γυρίζει δίπλα να κοιμηθεί.Ο δικηγόρος φανερά εκνευρισμένος ,τη σκουντάει και τη ρωτάει:"Λοιπόν, τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;".Η ξανθιά τον ξανακοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα ανοίγει το πορτοφόλι της, του ξαναδίνει 5 ευρώ και ξαναπέφτει για ύπνο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.