GoriLLakoS Ιούνιος 22, 2007 #3721 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 22, 2007 #3722 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Ήταν μια φορά στις ΗΠΑ ένας άνεργος που έψαχνε για δουλειά. Πήγε, λοιπόν στη Μicrosoft και ζήτησε να τον προσλάβουν ως καθαριστή. Ο προϊστάμενος, τον έβαλε να κάνει μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων του και τα πήγε καλά. Κατόπιν του πήρε τη συνηθισμένη συνέντευξη (interview) και αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος του είπε:-Με μεγάλη μας τιμή σας ανακοινώνουμε ότι η Microsoft είναι πρόθυμη να σας προσλάβει. Δώστε μας το email σας για να σας στείλουμε ένα έντυπο να συμπληρώσετε και να σας πούμε πότε και πού θα πρέπει να παρουσιαστείτε. -Αχ, ξέρετε δεν έχω υπολογιστή στο σπίτι μου και φυσικά ούτε και email.-Τι!!!! Δεν έχετε email κι έχετε το θράσος να ζητάτε εργασία στη Microsoft!!!! Αν δεν έχετε email κύριε για τη Microsoft δεν υπάρχετε. Απελπισμένος ο άνθρωπος φεύγει. Στη τσέπη του είχε μόνο 10$. Πήγε λοιπόν στο σούπερ μάρκετ και αγόρασε ένα καφάσι με 10 κιλά ντομάτες.Αφού γύρισε από σπίτι σε σπίτι πούλησε τις ντομάτες και διπλασίασε το κεφάλαιο. Αφού επανέλαβε το αυτό άλλες τρεις φορές έφτασε τα 160$. Σκέφτηκε λοιπόν ότι έτσι θα μπορούσε να βγάλει το ψωμί του και έκανε κάθε μέρα αυτή τη δουλειά. Σηκωνόταν όλο και πιο νωρίς το πρωί και επέστρεφε όλο και πιο αργά πολλαπλασιάζοντας συνεχώς το κεφάλαιό του.Κάποια στιγμή αγόρασε καρότσι, αργότερα φορτηγό μέχρι που έφτασε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τροφίμων των ΗΠΑ. Αποφασίζει, λοιπόν, να κάνει μια ασφάλεια ζωής γι'αυτόν και την οικογένειά του. Πάει λοιπόν σε έναν ασφαλιστή και αφού συμφώνησαν του λέει οασφαλιστής:-Δώστε μου το email σας να σας στείλω τα έγγραφα που θα συμπληρώσετε. -Α, ξέρετε, δεν έχω email.-Δεν έχετε email; Καλά έχετε χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία και δεν έχετε email; Αναρρωτιέμαι τι θα ήσασταν σήμερα αν είχατε και email.-Καθαριστής στη MicrosoftΗΘΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ1. To ίντερνετ δεν είναι η ιδανική λύση στη ζωή.2. Αν θες να δουλέψεις σαν καθαριστής στη microsoft φρόντισε να έχεις email.3. Ακόμα κι αν δεν έχεις email, αν δουλέψεις σκληρά μπορείς να γίνεις εκατομμυριούχος4. Αν έλαβες αυτό το μήνυμα μέσω email έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνεις καθαριστής παρα εκατομμυριούχος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 22, 2007 #3723 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 http://greek-emo-kids.phpbb24.com/index.php ενα μικρο δειγμα http://greek-emo-kids.phpbb24.com/viewtopic.php?t=118 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 23, 2007 #3724 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 OMGz τα Β.Π. αντεπιτίθενται! Ρε καθίστε στα αυγά σας που μου κάνατε και φόρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis_01 Ιούνιος 23, 2007 #3725 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 02:49] http://greek-emo-kids.phpbb24.com/index.php ενα μικρο δειγμα http://greek-emo-kids.phpbb24.com/viewtopic.php?t=118 Τι ειναι το emo? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 23, 2007 #3726 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly OMGz τα Β.Π. αντεπιτίθενται! Ρε καθίστε στα αυγά σας που μου κάνατε και φόρα! Δεν είναι όλα τα ΒΠ έτσι. ΟΚ? Μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα :devil: (ξύπνησε ο Νονός μέσα μου ) ΥΓ Κοίτα που με έφτασες, να υπερασπίζομαι περιοχή της Αθήνας :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 24, 2007 #3727 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR http://greek-emo-kids.phpbb24.com/index.php ενα μικρο δειγμα http://greek-emo-kids.phpbb24.com/viewtopic.php?t=118 AXAXAXaxaxaxax omg kai 3 lol τι ειναι αυτα ρεεε χααχχααχαχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 24, 2007 #3728 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από tolis_01 [Χθες, στις 17:15] Τι ειναι το emo? :...: Λογικη η απορια σου αφου δεν μενεις κηφισια πχ http://greek-emo-kids.phpbb24.com/viewtopic.php?t=15&start=0 Ας απαντησει και καποιος αλλος για μενα : loipon oi emo lovers einai paidia erwteumena emo p exoun polu dunata ais8hmata gia ton allo k sunh8ws an ta xalasoun m auton p goustaroun 'h s xilopites k teoia kanoun apopoires autoktonies k tetoia... Οριστε ενα αλλο ακυρο thread, αυτοι που μπαινουν μεσα και ρωτανε ειναι ολα τα λεφτα http://greek-emo-kids.phpbb24.com/viewtopic.php?t=30&start=15 "paidia geia sas eimai neos stin parea sas maresei to emo style alla eimai ligo asxetos Embarassed Embarassed tha mporousate na mou peite pos na ntynomai na symperiferomai na milao k.tl.??? a na rwtisw to kalokairi epeidi bgazo kalous eksaitas mias arrostias dermatologikis pou exo den forao papoutsia!!peirazei pou forao sagionares??" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 24, 2007 #3729 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Αλλα 2 κορυφαια http://greek-emo-kids.phpbb24.com/viewtopic.php?t=36"tin prwti fora pou dokimasa na kanw epesa panw se mia kopelia kai tis espasa to xeritin defteri espasa tin myth moutrith den 8a ypar3i giati ama einai na spame ka8e fora pou pianoume sanida 8a mas baloun mesakai stis fylakes 8a mas biazoun sta ntouzden einai wraio"http://greek-emo-kids.phpbb24.com/viewtopic.php?t=9An emoticon depicting an emo kid. Parentheses are an acceptable subsitute for the slashes. ((.-Many variations of the "emo"ticon exist to express different moods (as emo kids often do).Among the most popular are:The Sad Emo Kid //_;The Happy Emo Kid //_^The Amazed Emo Kid //_oThe Angry Emo Kid //_<The ****ed Off Emo Kid //_-The "I Don't Care" Emo Kid //.-The Sleepy Emo Kid //_~an example of how Emo Emoticons appear in an IM conversation"I don't care" //.-"REALLY? HOLY CRAP!" //_O"GRRRR" //_<"YAY!" //_^"My girlfried broke up with me." //_;"Just leave me alone." //_-a conversation can go something like this:1: Hello!2: //_< //_;1: //_O2: //.- //_-DEN XERW TI NA PW..JUST KEEP CRYING Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Crying or Very sad Crying or Very sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 24, 2007 #3730 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 24, 2007 #3731 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Εγω ακομα δεν καταλαβα τι σκ8τα ειναι αυτα τα emo. κανονικα δεν θα με ενοιαζε, αλλα απο τα 10' που διαβασα φοβηθηκα μην πανε σε 10 χρονια και "αντικαταστησουν" την hip hop... Κατι ακυρα σχολια "emo ειναι τροπος ζωης", "δεν ειναι μονο μουσικη" κλπ κλπ μου θυμησαν επικινδυνα αναμασσημενο KRS-1 στα τελη του '80 που παλευε να δωσει ταυτοτητα στην hip hop. :nuke: :nuke: Βεβαια δεν τον ρωτουσανε "Αν εχεις φρατζα μπορεις να θεωρεισαι rapper?, και ολοι οι rapper εχουνε φρατζα?"¨ Απο την αλλη, παντως αν αυτη η emo way of life παρει την θεση της hip hop, και γινει trendouria θα βγει κατι πολυ καλο.... Θα παει προς τα κει και ο Βουρλιωτης με ολο το Family και θα ηρεμησουμε απο στιχους οπως "Γυναικες τριγυρω πολλες παρα πολλες" και "Δωδεκα παρα", "Δωδεκα ακριβως", "Δωδεκα και εικοσιεξι", "Μια παρα δεκα... παει παρε πεντε":happy2: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 24, 2007 #3732 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 09:01] Εγω ακομα δεν καταλαβα τι σκ8τα ειναι αυτα τα emo. κανονικα δεν θα με ενοιαζε, αλλα απο τα 10' που διαβασα φοβηθηκα μην πανε σε 10 χρονια και "αντικαταστησουν" την hip hop... Κατι ακυρα σχολια "emo ειναι τροπος ζωης", "δεν ειναι μονο μουσικη" κλπ κλπ μου θυμησαν επικινδυνα αναμασσημενο KRS-1 στα τελη του '80 που παλευε να δωσει ταυτοτητα στην hip hop. :nuke: :nuke: Βεβαια δεν τον ρωτουσανε "Αν εχεις φρατζα μπορεις να θεωρεισαι rapper?, και ολοι οι rapper εχουνε φρατζα?"¨ Απο την αλλη, παντως αν αυτη η emo way of life παρει την θεση της hip hop, και γινει trendouria θα βγει κατι πολυ καλο.... Θα παει προς τα κει και ο Βουρλιωτης με ολο το Family και θα ηρεμησουμε απο στιχους οπως "Γυναικες τριγυρω πολλες παρα πολλες" και "Δωδεκα παρα", "Δωδεκα ακριβως", "Δωδεκα και εικοσιεξι", "Μια παρα δεκα... παει παρε πεντε":happy2: :happy2: κι εγω το προσπαθω ακομα...για τσεκαρε εδω μπας και διαφωτιστεις... εμενα δεν με πολυβοηθησε παντως http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_%28slang%29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 24, 2007 #3733 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 12:05] κι εγω το προσπαθω ακομα...για τσεκαρε εδω μπας και διαφωτιστεις... εμενα δεν με πολυβοηθησε παντως http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_%28slang%29 Κατι σαν goth-style εκσυχρονισμενο για το 2Κ μου θυμιζει...Τι να πω...Απλα μια εκκληση στα φιλτατα emo-kids...."Παρτε" τον Βουρλιωτη και το FAMILY!!!!! Θα βαλει και το "Θηριο" να emo-αρει (κατα το ραπαρει) backvocals σε τραγουδι των Greenday μαζι με τον Πασχαλη και τον Μαζωνακη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 24, 2007 #3734 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από SLNΑπο την αλλη, παντως αν αυτη η emo way of life παρει την θεση της hip hop, και γινει trendouria θα βγει κατι πολυ καλο.... Θα παει προς τα κει και ο Βουρλιωτης με ολο το Family και θα ηρεμησουμε απο στιχους οπως "Γυναικες τριγυρω πολλες παρα πολλες" και "Δωδεκα παρα", "Δωδεκα ακριβως", "Δωδεκα και εικοσιεξι", "Μια παρα δεκα... παει παρε πεντε" :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 25, 2007 #3735 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 16:28] Κατι σαν goth-style εκσυχρονισμενο για το 2Κ μου θυμιζει... Τι να πω... Απλα μια εκκληση στα φιλτατα emo-kids.... "Παρτε" τον Βουρλιωτη και το FAMILY!!!!! Θα βαλει και το "Θηριο" να emo-αρει (κατα το ραπαρει) backvocals σε τραγουδι των Greenday μαζι με τον Πασχαλη και τον Μαζωνακη!! Εδω συμφωνα με την συζητηση 2 emo εισαι λιγο ακυρος - Geia sas!Eimai neo emaki kai psaxno ti mousiki na akouso!!Mou exoune pei pos prepei na eimai psagmenos gia na ta katalabo alla ego nomizw pws eimai! Proteinete mou kapoio kalo sygkrotima!!Egw akouw bullet for valentine mono! Kai ligo PlaCebo! Oi greenday einai emo??? Exoune wraia frantzoula!! - prwton i fratza dn kanei ton emo... mporeis na exeis fratza k na mn eisai... oxi oi green day dn einai emo... gia sugrotima ta mporeis na deis sto topic p uparxei sxetika me emo music... - Ok eyxaristw para poly! Tha apeuthintho ekei! Sxetika me tin frantza, ntaks opoios exei frantza den einai emo alla opoios einai emo exei frantza!!! - em nai ok... Btw ωρα να μαθετε και την αλφαβητο των emo http://greek-emo-kids.phpbb24.com/viewtopic.php?t=13 Αληθεια ποσοι ξερουμε πραγματικα τι σημαινει emo ? http://greek-emo-kids.phpbb24.com/viewtopic.php?t=12&start=0 Καποια πραγματα καλυτερα να μενουν στο σκοταδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 25, 2007 #3736 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 "egw stenaxwriemai gt eimai o monos sto sxoleio pou akouei emo mpantes kai exei emo styl(nai nai kanw kai sk8 ;D) alla einai oloi skylades kai trendydes..eksairesh kati aparadektoi metallades pou sinexeia mou thn lene kai kala gt einai <<skliroi>> kai me apokaloun "aderfh".einai toso vlakes,tous misw pio poli apo tous skylades!niwthw apomwnomenos,entelws monos mesa se enan kosmo ilithiwn,kai eytyxws iparxoun ta diskakia twn hot water music kai leatherface kai mou kratoun sintrofia mesa apo oles aytes tis diskoles katastaseis..kamia kopela episis pou eixa den akouge emo,oles itan skylopyrinikes kai eniwtha teleiws avola stis xlidates parees tous se magazia typou castello sthn paralia(thessnikis).mono sto silver dollar exw gnwrisei kapoia paidia apo anatolika kiriws sthn ilikia mou,pou einai porwmenoi kai skaters kai thn exoume katavrei ekei!kata ta alla einai xalia!eidika salonika kiriarxitai apo kafrous metallades i apo punkides pou sinexeia mas koroideyoun kai mas thn peftoun kai kala gt to thewroun magia..pou na ikseran omws oti i magia einai ston pono,sta sinaisthimata pou niwthoume emeis kai melagxoloume....kai oxi sto lofio,sth moikana kai sthn magia se mikra koritsia..kai egw akouw(liga) punk opws pennywise,blink 182,no fx,alla autoi ta thewroun...mh-punk.as gelasw!as ginoume loipon oloi edw mia meglh parea..."ΑΧΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟχαχαχαέχω πεθάνει στο γέλιο, μιλάμε τρελή παρακμήΥΓ : pistuete pws ta emo boys prepei na einai bi?egw pistebw NAI(eimai bi)Δηλαδή για να καταλάβω, έστω ότι ακούς την ιδια μουσική με τα παιδιά, και πορώνεσαι κτλ, άμα δεν έχεις φράτζα , δε κάνεις σκειτ, δε φοράς συγκεκριμένα παντελόνια και δεν είσαι και bi δεν είσαι emo ?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 25, 2007 #3737 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Νταξ, σηκωθήκανε οι φλώροι, θα κάνουνε και κόμμα σε λίγο. Πάντε ρε σε καμμιά οικοδομή ή κανά ΠΝ καράβι να γίνετε άντρε! Εδιτ: @SLN: μόλις σκέφτηκα κι άλλη θετική πλευρά. Ας μεγαλώσουν τα παληκάρια να γίνουν όλοι bi άμα θέλουν. (’μα μου έλεγε δικό μου παιδί είμαι emo θα το έχωνα στα ΟΥΚ). Τα γκομενάκια σε μας θα γυρνάνε για πάντα Οι άντρες είναι άντρες λέμε. Α... και άσε τον nivo ήσυχο, χρειάζεται και η εμπορικάτζα για να πάει μπροστά το "κίνημα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 25, 2007 #3738 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 πωω, στην αρχή δεν πρόσεξα τα εισαγωγικά, και νόμιζα ότι ήρθε κάποιο τέτοιο παιδάκι να μας πει τον πόνο του, και ήμουν έτοιμος να πω να γράφεις με ελληνικα :hehe: Εδιτ: @jpavly Για να πάει μπροστά το χιπ χοπ θα πρέπει να θυμηθεί το παρελθόν του.. τα σαλονια, η γκλαμουρια, τα φωτα, τα σταρ, η χρυσοι σταυροι και οι θεογκομενες σε ενα hiphop που εχει σαν σκοπο να σε κανει να προβληματιστεις ειναι παντελως αχρηστα.. Αυτό που κάνει ο βουρλιώτης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως χιπ ποπ. Χιπ Χοπ πάντως δεν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 25, 2007 #3739 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Γι'αυτό με ρώταγε ο spc τις προάλες αν έχω το Finding Emo σε δισκάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 25, 2007 #3740 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.