Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Μόνο για γέλιο δεν είναι αυτό το βίντεο... Όπως λένε και κάποιοι στα σχόλια "τοσο @@ας ήταν, που δε σκέφτηκε να πάει σγα σγα με την όπισθεν..."

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 12:38]

Μόνο για γέλιο δεν είναι αυτό το βίντεο... Όπως λένε και κάποιοι στα σχόλια "τοσο @@ας ήταν, που δε σκέφτηκε να πάει σγα σγα με την όπισθεν..."

εμμμ βασικα κι εγω θα ηθελα να πω σε αυτους και σε σενα τι θα παθαινε αν εβγαινε 5-10-15 χιλιομετρα αργοτερα....???

δε διαφωνώ... αλλά αφού του κόλλησε να βγει από αυτην την μαμημένη έξοδο, ας έβγαινε με την όπισθεν

Αρχική απάντηση από o polonos

:blink: :blink:

Παιδια ο ανθρωπος ειναι ηλιθιος ετσι...

Αρχική απάντηση από o polonos [07-06-2007 14:10]

:blink: :blink:

Ελεος. Στον τιτλο "the greek driver" ομως δεν εχει και αδικο. Οι περισσοτεροι ετσι κανουν. Νομιζουν οτι ο δρομος ειναι η αλανα τους. Ας εβγαινε πιο κατω. Εχω κανει ολοκληρο κυκλο πολλες φορες επειδη ξεχασα να βγω σε μια εξοδο.

edit: Α, αυτο εχει τιτλο "Greek Crazy driver", κυκλοφορει το ιδιο και με τιτλο "the greek driver"

O Γιώργος και η Μαρία γνωρίζονται ερωτεύονται και μετά την πρώτη φορά που........ξαπλωμένοι συζητάνε:

-Θα σε λέω Ευα, λέει ο Γιώργος.

-Γιατί Ευα; τον ρωτάει η Μαρία.

-Γιατί είσαι η πρώτη μου, της απαντάει Γιώργος.

-Ωραία και εγώ τότε θα σε λέω Peugeot, του λέει η Μαρία.

-Γιατί Peugeot; την ρωτάει.

-Γιατί είσαι ο 307ος!

How many American army veterans who fought in Vietnam, does it take to screw in a lightbulb?

YOU DON'T KNOW MAN, YOU WEREN'T THERE!!!

Αρχική απάντηση από Chosen

How many American army veterans who fought in Vietnam, does it take to screw in a lightbulb?

καλοοοοοοοοοο!

rofl

Αρχική απάντηση από Tsakonas

http://www.youtube.com/watch?v=GwOv0xg31nk γιατι θελω γρηγορο ιντερνετ :)

πραγματικα πρεπει να παει σε ψυχιατρο. ο πατερας του που διαολο ειοναι να του σπασει τον υπολογιστη και το κεφαλι μαζι?

η φωτο με τις γυναικες πολυ λολ.... οντως παραξενο...:p

Αρχική απάντηση από Reaper

τελος.

ποιο το νοημα? δε το ποιανω? ποιος ειναι τι? τελικα? και γενικα τι θελει να πει? τα "χωνει" στις λουγκρες ή οχι?

:p

- ειναι μια γατα και ενα γατι σε ενα καλαθακι. ποιο θα φυγει πρωτα?

- δε ξερω ποιο?

- η γατα.

- γιατι?

- γιατι κλανει το γατι!

ξανθια μιλαει με μια μελαχρινη φιλη της.

- ασε ρε τι επαθε χτες η μανα μου...(μελαχρινη)

- τι? (ξανθια)

- ε, να που λες, ξεχασε τη τσαντα της στο φουρνο(αρτοπολειο δλδ).(μαλαχρινη)

- πο! ασε ρε! και καϊκε?(ξανθια)

Ρε συ obi....αυτά έβλεπες και φόρτωσες τη μητρική τίγκα βαζελίνη????? :hehe:

600FSB----> Έτσι μ'αρέσει!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.