GoriLLakoS Απρίλιος 8, 2007 #3601 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt to CS το εχω κοψει εδω και 4 χρονια αλλα στη Dota anytime,anyplace Μονο μη με πεις οτι παιζεις eleos/gtp.... Koita...οπως εχεις το DOTA εχω το CS....μονο να μου πεις οτι σου αρεσουν τα μαχαιρια πολυ...γιατι ολο με κανενα μαχαιρι θα σου σκαω.... Για DOTA δωσε μου 1 μηνα ακομα να το μαθω καλυτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 8, 2007 #3602 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 Δε μαθαίνεις DotA σε ένα μήνα Bill... Αναρωτιέμαι γιατί κάθεστε και παίζετε CS ακόμα πάντως... Ένα UT2004 Instagib σε έπαιζα όμως :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 8, 2007 #3603 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 Για το χαβαλε .... Γρηγορο ειναι, ψέυτικο ειναι (1.6@ τσιμεντα,τοιχοι,κουτια ) και το ξερουν ολοι εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Απρίλιος 8, 2007 #3604 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 u got 1 month time boy αν και οπως ειπε και ο απο πανω σου :sic: δεν φτανει ενας μηνας @ergotelis σε καμια μα καμια ελληνικη Clan δεν παιζω....και γενικα αποφευγω να παιζω με Ελληνες εκτος εαν ειναι φιλοι ή εαν εχουν αποδειξει στο battlefield οτι δεν ειναι κα8υστερημενοι... ο λογος ειναι οτι δυστυχως εμεις οι Ελληνες δεν μπορουμε να παραδεχτουμε οτι μπορει να υπαρχει καποιος που να ειναι καλυτερος απο εμας/ειμαστε τρελλοι flamers/noobs/leavers και φυσικα ενας πολυ νμεγαλος αρι8μος χρησημοποιει maphack και αλλου ειδους cheat.... επαιζα πριν κανα μηνα+ ενα public και σκαει μυτη ενας γρεκος,με τον Ursa Warrior,χωρις boots,και περπατουσε σαν να ειχε haste....(το speedhack που λεγαμε πιο πανω).ε μολις τον καντηλιασα που επαιζε με speedhack βαλ8ηκε να με τρελανει οτι δεν το χρησημοποιει και προσπα8ουσε με επιστημονικο τροπο να μου εξηγησει πως πηγαινε τοσο γρηγορα.. δλδ οχι μονο ειαμστε κλεφτες,αλλα δεν εχουμε και τα @@ να τοπ παραδεχτουμε...FFS δλδ... οποτε προτιμω να παιξω κανα public game παρα με Ελληνες οταν δεν υπαρχουν αρκετα ατομα απο τις friendlists online για πριβε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 8, 2007 #3605 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 Δωσε μου λινκ γι'αυτα το cheats.. Send pm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 8, 2007 #3606 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 Δε μαζευόμαστε να παίξουμε καμμιά παρτίδα; Δε θα σας κυνηγάω με την καραμπίνα...όποιος θέλει πάντως wisp tsathoguah................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 9, 2007 #3607 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 :D :D :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 9, 2007 #3608 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Απρίλιος 9, 2007 #3609 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 A:\> install *Enter* . . . (24 hours later) Please insert disk #1402 (if you can find it) and press Enter. *Enter* Data error (Cyclic Redundancy Check). Please contact technical support to obtain a replacement disk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 9, 2007 #3610 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Τοποθετείστε περίπου 100 τούβλα με κάποια συγκεκριμένη σειρά σ'ένα κλειστό δωμάτιο με παράθυρο που να είναι ανοιχτό. Μετά στείλτε 2 με 3 υποψήφιους στο δωμάτιο και κλείστε τη πόρτα. Αφήστε τους μόνους, γυρίστε μετά από 6 ώρες και αναλύστε την κατάσταση: Εάν μετράνε τα τούβλα, βάλτε τους στο λογιστήριο. Εάν τα ξαναμετράνε, βάλτε τους στον εσωτερικό έλεγχο. Εάν τα έχουν κάνει όλα τελείως χάλια, βάλτε τους στο μηχανολογικό. Εάν κανονίζουν να βάλουν τα τούβλα με κάποια περίεργη σειρά, βάλτε τους στον σχεδιασμό Εάν πετάνε τα τούβλα ο ένας στον άλλον, βάλτε τους στο επιχειρησιακό κομμάτι. Εάν κοιμούνται, βάλτε τους στην ασφάλεια. Εάν έσπασαν τα τούβλα σε κομμάτια, βάλτε τους στη μηχανογράφηση. Εάν κάθονται και δεν κάνουν τίποτα, βάλτε τους στη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων - προσωπικό. Εάν λένε ότι έχουν δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς, αλλά δεν έχει μετακινηθεί ούτε ένα τούβλο, βάλτε τους στις πωλήσεις. Εάν έχουν ήδη φύγει, βάλτε τους στο μάρκετινκ. Εάν κοιτάνε έξω από το παράθυρο, βάλτε τους στο στρατηγικό-μακρόπνοο σχεδιασμό. Και τέλος, εάν μιλάνε μεταξύ τους και δεν έχουν κουνήσει ούτε ένα τούβλο, δώστε τους συγχαρητήρια και βάλτε τους στα υψηλότερα διευθυντικά κλιμάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 9, 2007 #3611 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 OMG cellphone hacking! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 9, 2007 #3612 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 22:16] A:\> install *Enter* . . . (24 hours later) Please insert disk #1402 (if you can find it) and press Enter. *Enter* Data error (Cyclic Redundancy Check). Please contact technical support to obtain a replacement disk. Παίζει και χειρότερο, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Απρίλιος 10, 2007 #3613 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 ELEOSεχω κλασει απο το γελιο με τα τελευταιαOMAFAGAD δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 10, 2007 #3614 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 lol !!! Πολυ καλα...Aυτο που μου εχει αφησει σημαδι ειναι ενα το "DOS/4GW fatal error (1004)" Στον 486 μου (Στα 100Ηζ με turbo mode) προσπαθουσα να παιξω το Fade to Black (f2b.exe)Και με εκοβε το γ@μηδι 19 στις 20 φορες.... Το τι βρισιδια, φωνες, κοπανηματα σε τοιχους εχω ριξει δεν περιγραφεται !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 10, 2007 #3615 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 10, 2007 #3616 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Γιατι αξιζει να κανετε ενα τατουαζ με το χαρτονομισμα των 100$ στο πεος σας ? -Γιατι θα μπορειτε να παιζετε με τα λεφτα σας οποτε θελετε -Γιατι ειναι ωραιο να βλεπεις τα λεφτα σου να μεγαλονουν -Γιατι η γυναικα σου θα να σου ρουφαει τα λεφτα οποτε θελεις :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 12, 2007 #3617 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Γονάτισα λέμε!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 12, 2007 #3618 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 13, 2007 #3619 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 Και η τελευταία είναι μια διαφήμιση που την κόβω να μπανάρεται στις μισές χώρες που θα επιχειρήσουν να την βγάλουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 16, 2007 #3620 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.