Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

trailer απο την ταινια που γυρησαν κατι φιλαρακια (ενας εκ των οποιων ειναι και στο βιντεακι που ποσταρα πριν).

τα γυρησματα της ταινιας ξεκινησαν πριν απο περιπου 4 χρονια και μεχρι να την τελειωσουν τους πηρε γυρω στα 3-3.5 χρονια.

με την πρωτη ευκαιρια 8α προσπα8ησω να την ανεβασω και σε torrent ;)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Δυο μεθύστακες συζητάνε.

- ρε εχεις καθολου λεφτά πάνω σου?

- μπα! τίποτα, μονο 0,60 λεπτα...

- α! πα πα ούτε εγω δεν έχω μία, πως θα την βγάλουμε σήμερα?

- λοιπον ακου! εχω μια ιδέα, θα παμε με αυτά τα λεφτά να αγοράσουμε ενα λουκάνικο,θα μπαίνουμε στα μπαράκια, θα πίνουμε και όταν είναι η ώρα να φύγουμε θα κατεβάζω το φερμουάρ του παντελονιού θαβάζω το λουκάνικο, εσύ θα κάνεις οτι μου παίρνεις πίπα, θα νομιζουν οτιειμαστε π@υστηδες και θα μας πετανε έξω χωρίς να πληρώνουμε...

Όντως έτσι κάνανε, πηγαν στο 1ο μπαρ , στο 2ο, στο 3ο, το κόλπο δούλεβε καλά... καπου μετά το 9ο μπαράκι, πιτα και οι δύο συζητάνε τρεκλίζοντας,

- ρε μ@λάκα δεν το παραταμε πια να πάμε σπιτια μας? όχι τίποτα άλλο, αλλά εχουν πονέσει και τα γόνατα μου τόσες φορές σκύψεκαι σκύψε...

- δίκιο έχεις... ας το αφήσουμε... χάσαμε και το λουκάνικο μετά το 4ο μπαρ.....

:rofl::rofl::rofl:

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

trailer απο την ταινια που γυρησαν κατι φιλαρακια (ενας εκ των οποιων ειναι και στο βιντεακι που ποσταρα πριν).

τα γυρησματα της ταινιας ξεκινησαν πριν απο περιπου 4 χρονια και μεχρι να την τελειωσουν τους πηρε γυρω στα 3-3.5 χρονια.

με την πρωτη ευκαιρια 8α προσπα8ησω να την ανεβασω και σε torrent ;)

:yawn: :yawn:

ενταξει ρε παιδες δεν ειπες κανεις οτι ειναι holywoodιανη παραγωγη.ερασυτεχνικη ταινια ειναι 90+ λεπτων με τελειως ερασιτεχνες η8οποιους.μια παρεα κοινως.

τεσπα

Taking a woman to bed

What is the difference between girls/woman aged: 8, 18, 28, 38, 48, 58, 68 and 78?

At 8 -- You take her to bed and tell her a story.

At 18 -- You tell her a story and take her to bed.

At 28 -- You don't need to tell her a story to take her to bed.

At 38 -- She tells you a story and takes you to bed

At 48 -- She tells you a story to avoid going to bed.

At 58 -- You stay in bed to avoid her story.

At 68 -- If you take her to bed, that'll be a story!

At 78 -- What story??? What bed??? Who the hell are you???

Ένας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ, και ο

> > γιατρός τον ρωτάει:

> >

> > - Πώς αισθάνεστε;

> >

> > - Ποτέ δεν ένοιωσα καλύτερα! Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη

> > ξανθιά θεά,

> >

> > με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος! Μου

> > ετοιμάζει παιδί!

> >

> > Ο ιατρός αφού τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός, του

> > λέει:

> >

> > - Να σας πω μια ιστορία... Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος

> > καθώς

> >

> > έφευγε από το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε την

> > ομπρέλα. Αφού

> >

> > περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά

> > μια

> >

> > τεράστια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να

> > πυροβολήσει,

> >

> > αλλά ΦΡΑΠ! ανοίγει η ομπρέλα. Παρόλα αυτά η αρκούδα έπεσε κάτω

> > νεκρή, τέζα!

> >

> > - Αποκλείεται! φωνάζει ο παππούς, κάποιος άλλος την πυροβόλησε!

> >

> > - Και εγώ βασικά εκεί το πήγαινα... του λέει και ο γιατρός.

:rofl:

Kαλα ρε γμτ... πληρώνεις για να βάλεις διαφήμιση και δεν σκεφτεσε λίγο?

Δείτε παρακάτω:

61604104im2.jpg

To είδα το πρωί και με έπιασαν τα γέλια!

α) Για αλλαγή ενός cpu χρειάζονται 2 τεχνικοί!

β) Για να αλλαχθεί πρέπει να βγει η μητρική από το κουτί.

γ) Ακόμη και αν πρέπει να την βγάλουμε δεν χρειαζετε η πίσω μεριά της να πατάει πάνω σε κάτι αντιστατικό ή έστω σε αφρολέξ αλλά στο σκελετό του κουτιού.

δ) Εννοείτε πως δεν βγάζουμε ούτε το 24απινο! (οι πυκνωτές αποφορτίζονται ακαριαία άλλωστε!)

ε) Τα πάντα γίνονται από τους έμπειρους τεχνικούς στο πάτωμα το οποίο είναι στρωμένο με μοκέτα!

ζ) Αντιστατικό βραχιολακι και τρίχες...

η)Φοράμε και βέρα!(Κρέμασε και καμιά καδένα μεγάλε όταν σκύβεις πάνω από κυκλώματα!)

θ) Δεν το ξέρετε ότι οι επεξεργαστες βγαίνουν από το σοκετ με το νύχι??

Eυγε παλικάρια! Ευχαριστούμε για την διαφήμιση της δουλειάς μας!

Υγ

ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!

-----Ένας πατέρας περνώντας από τη κρεβατοκάμαρα του γιου του έμεινε κατάπληκτος όταν είδε το κρεβάτι του ωραία στρωμένο και όλα τακτοποιημένα και καθαρά. Μετά είδε ένα φάκελο τοποθετημένο σε περίβλεπτη θέση στο μαξιλάρι. Όνομα παραλήπτη “Μπαμπάς”. Με το χειρότερο προαίσθημα, άνοιξε το φάκελο και διάβασε το γράμμα με τρεμάμενα χέρια:

Αγαπημένε μου πατέρα,

Με μεγάλη μου λύπη και θλίψη σου γράφω, γιατί κλέφτηκα με την καινούργια μου φιλενάδα και ήθελα έτσι να αποφύγω τη σύγκρουση με εσένα και τη μαμά. Έχω βρει το πραγματικό πάθος με την Τζίνα και είναι τόσο συμπαθητική.

Ήξερα ότι δεν θα την εγκρίνατε εξαιτίας των σκουλαρικιών στη μύτη και στη γλώσσα, των τατουάζ, των κολλητών δερμάτινων ρούχων μοτοσικλέτας αλλά και επειδή είναι αρκετά μεγαλύτερη μου.

Αλλά δεν είναι μόνο το πάθος, μπαμπά. Είναι έγκυος. Η Τζίνα λέει ότι θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί.

Έχει δικό της τροχόσπιτο και μένει στο δάσος. Έχει μαζέψει αρκετά καυσόξυλα για όλο το χειμώνα.

Ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε πολλά παιδιά. Η Τζίνα μου άνοιξε τα μάτια, με έκανε να καταλάβω πως η μαριχουάνα δεν βλάπτει στην πραγματικότητα κανένα. Θα την καλλιεργούμε και θα την ανταλλάσσουμε με άλλα άτομα στη κοινότητα για όση κοκαΐνη και Ecstasy θέλουμε. Εντωμεταξύ θα προσευχόμαστε ώστε η επιστήμη να βρει τη θεραπεία για το AIDS και έτσι η Τζίνα να είναι καλύτερα, εξάλλου το αξίζει!

Μην ανησυχείς για εμένα μπαμπά, είμαι 15 χρονών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου. Κάποια μέρα, είμαι σίγουρος πως θα έρθουμε πίσω να σας επισκεφτούμε για να γνωρίσεις τα εγγόνια σου.

Ο Γιος σου,

Πιτ

Υ.Γ. Μπαμπά, τίποτα από τα προηγούμενα δεν είναι αλήθεια. Είμαι πέρα στο σπίτι του Νικ.

Απλά ήθελα να σου θυμίσω πως υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή από τον έλεγχο που είναι στο συρτάρι του γραφείου μου.

Σ’ αγαπώ πολύ!

Πάρε με όταν θα είναι ασφαλές για μένα να γυρίσω σπίτι.

"Μη χασετε στο επομενο επισοδειο του Lost οπου ο Chuck Norris εμφανιζεται και στους σωζει ολους, και επειδη βαριεται να πηγαινοερχεται τους φορτωνει ολους στην πλατη και πετανε μακρια."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.