Strumf Φεβρουάριος 20, 2007 #3501 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Μια σύζυγος φτάνει σπίτι της μετά από μια βόλτα στα μαγαζιά, και πιάνει στα«πράσα» το σύζυγό της στο κρεβάτι με μία όμορφη νέα γυναίκα. Ακριβώς όπως είναι έτοιμη να τον πετάξει έξω από το σπίτι, ο σύζυγός της, της λέει:"Ίσως πρέπει να ακούσεις πώς έγιναν όλα αυτά.... Οδηγούσα προς το σπίτι στην εθνική οδό, όταν είδα αυτή τη νεαρή γυναίκα. Έδειχνε πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη, έτσι την έφερα στο σπίτι μας και της μαγείρεψα ένα γεύμα από εκείνο το φιλέτο βοδινού που είχες ξεχάσει στο ψυγείο.....Ήταν ξυπόλυτη, έτσι της έδωσα τα καλά σου τα παπούτσια τα οποία είχες απορρίψει επειδή είχαν βγει εκτός μόδας.....Επειδή κρύωνε, της έδωσα το πουλόβερ που σου αγόρασα για τα γενέθλιά σου αλλά εσύ ποτέ δεν φόρεσες επειδή το χρώμα όπως μου είπες δεν σου ταίριαζε.....Τα ρούχα της ήταν σχισμένα, έτσι της έδωσα ένα ζευγάρι από τα τζιν που έχεις, τα οποία της εφάρμοζαν τέλεια, άλλωστε δεν σου κάνουν πλέον.....Έπειτα, ακριβώς όπως ήταν έτοιμη να φύγει η κοπέλα, με ρώτησε:"Υπάρχει τίποτα άλλο που η σύζυγός σας δεν χρησιμοποιεί πια;..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 21, 2007 #3502 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑBACKGROUND, KAI ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 21, 2007 #3503 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 ΛΟΛ πες πες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 21, 2007 #3504 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 !!!!! Πρόσεχε τι λες για τις ξανθιές "δημόσια" !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 21, 2007 #3505 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑBACKGROUND, KAI ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ? παλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 21, 2007 #3506 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 !!!!! Πρόσεχε τι λες για τις ξανθιές "δημόσια" !!!!! ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 21, 2007 #3507 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 16:10] -> ??? To παρακολουθούν το LAB πολλές :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 23, 2007 #3508 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 http://majman.net/fly_loader.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Φεβρουάριος 24, 2007 #3509 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Παιδεσ ποσταρω μια συνομιλια που ειχα στο msn για πολυ γελιο........αμα ενοχλει κανεναν να σβηστει..... akis............ says: ti upologisti exeis MiX4LhZzZzZ says: ti enoeis? akis............ says: ti exei akis............ says: cpu etc MiX4LhZzZzZ says: dn 3erw tpt apo auta man akis............ says: a kala MiX4LhZzZzZ says: alla 3erw ena MiX4LhZzZzZ says: oti gamAei akis............ says: apo pou to katalaves MiX4LhZzZzZ says: konika re c MiX4LhZzZzZ says: 8 eprepe apo ta programmat pou exw pw MiX4LhZzZzZ says: na eixe kaei MiX4LhZzZzZ says: ase ta paixnidia :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 24, 2007 #3510 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 http://www.cavestudioz.com/karatedownload.htm Aπό του δημιουργούς του πανίσχυρου μεγιστάνα των νιντζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 24, 2007 #3511 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Παρομοια συζητηση με ενα γνωστο μου -Ρε συ δε παιζει to FIFA στο PC μου -Τι Pc εχεις; -Δεν ξερω Την αλλη μερα ερχεται στη προπονηση και μου λεει -Εμαθα τη υπολογιστη εχω!!!!! -Τι; -Windows :tomato: -Ti windows ρε βλακα... (δεν το ρωταω αλλα το λεω με απογοητευση) -Windows XP!!!!!...... (Gorillako μπορεις να μαντεψεις ποιος μπορει να το ειπε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 24, 2007 #3512 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 http://www.metacafe.com/watch/304338/crazycats/http://www.metacafe.com/watch/364956/for_all_rap_lovers/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 24, 2007 #3513 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Winters Παρομοια συζητηση με ενα γνωστο μου -Ρε συ δε παιζει to FIFA στο PC μου -Τι Pc εχεις; -Δεν ξερω Την αλλη μερα ερχεται στη προπονηση και μου λεει -Εμαθα τη υπολογιστη εχω!!!!! -Τι; -Windows :tomato: -Ti windows ρε βλακα... (δεν το ρωταω αλλα το λεω με απογοητευση) -Windows XP!!!!!...... (Gorillako μπορεις να μαντεψεις ποιος μπορει να το ειπε?) Aυτος με την μεγαλη μυτη??? ή ο ψιλός???? Δεν ξερω ποιος κολυμπαει ακομα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 25, 2007 #3514 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Ο Ελιο....:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Φεβρουάριος 27, 2007 #3515 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Ο Μήτσος ο βοθρατζής ξεκινά με τον βοηθό του τον τον Γιακουμή για ναξεβουλώσουν έναν βόθρο. Με το που φθάνουν ο Μήτσος φοράει μια μάσκα καιβουτάει μέσα στον βόθρο. Σε δυο λεπτά βγάζει το κεφάλι από τα ***** καιλέει στον Γιακουμή:- "Φέρε μου το κατσαβίδι."Ξαναπέφτει μέσα. Μετά από λίγο βγάζει το κεφάλι και λέει στον Γιακουμή:- "Φέρε την πένσα."Ξαναπέφτει μέσα. Αφού ζήτησε κι αλλά εργαλεία από τον Γιακουμή σε είκοσιλεπτά τελειώνει και βγαίνει από το βόθρο. Όπως σκουπιζόταν γυρίζει στονΓιακουμή και λέει:- "Κοίτα κωλόπαιδο να μάθεις γρήγορα την δουλειά γιατί μια ζωή εργαλεία Θα δίνεις!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 27, 2007 #3516 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ. Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά και ασυναίσθητα τη χαζεύει.Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα. Την ξανακοιτάζει πιο έντονα, τον κοιτάζει και αυτή, αυτό τραβάει κάμποση ώρα και αποφασίζει να της μιλήσει:- Συγνώμη, της λέει, μήπως γνωριζόμαστε;- Βέβαια, του απαντάει. Ένα από τα παιδιά μου είναι δικό σας!Ο τύπος σαστίζει, σκέφτεται και ξαφνικά θυμάται τη μοναδική φορά που απάτησε τη γυναίκα του.Τη ρωτάει λοιπόν:- Μήπως είστε εκείνη η στριπτηζέζ που είχανε καλέσει σε ένα bachelor πάρτυ στην Πεύκη πρόπερσι την άνοιξη και είχαμε καταλήξει να κάνουμε άγριο σεξ στην κουζίνα; Μου είχατε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και μου χώσατε και ένα καρότο στον κ@@ο!Συνοφρυωμένη αυτή του απαντάει:- Όχι, είμαι η φιλόλογος του γιου σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 27, 2007 #3517 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Μπαίνει ο σύζυγος αιφνιδιαστικά στο σπίτι του και βλέπει την γυναικα του στοκρεβάτι με τον καλύτερο του φίλο. Βγάζει το πιστόλι και μπαμ μπαμ τον σκοτωνει.Μετά από μια μικρή σιωπή λέει η γυναίκα του σαστισμένη:- Τάκη, ετσι όπως πας σε λίγο θα μείνεις χωρίς φίλους!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 28, 2007 #3518 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από 2cpu Μπαίνει ο σύζυγος αιφνιδιαστικά στο σπίτι του και βλέπει την γυναικα του στοκρεβάτι με τον καλύτερο του φίλο. Βγάζει το πιστόλι και μπαμ μπαμ τον σκοτωνει.Μετά από μια μικρή σιωπή λέει η γυναίκα του σαστισμένη:- Τάκη, ετσι όπως πας σε λίγο θα μείνεις χωρίς φίλους!!!!! ROFL LOL καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 28, 2007 #3519 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Mitsos lived above his restaurant with only his beloved pet dog called Stavros for company. One day Stavros the dog died and Mitsos went tohis local priest and asked, "Father, my dog Stavros died. Could you do aTrisagion for the poor animal, he was like a son to me?"Father Nikos shook his head, "I'm afraid not; we cannot have servicesfor an animal in the church. But, there's an English church on the next block.God knows what they believe. Maybe they'll do something for your dog?" Mitsos said, "I'll go right away Father. Do you think $5,000 is enoughto donate to them for the service?"Father Niko exclaimed, "Kyrie Eleison! Vre Mitso, why didn't you tellme the dog was Greek Orthodox?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 28, 2007 #3520 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Πρέπει να δείτε/ακούσετε τουλάχιστον μέχρι το ρεφραίν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.