defiant Ιανουάριος 30, 2007 #3461 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 30, 2007 #3462 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από defiant χμμμ... για αυτό λέμε το thread "και όχι μόνο....". Μάλιστα, μάλιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιανουάριος 31, 2007 #3463 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 ^^wtf??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 31, 2007 #3464 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Round Two.....Fight!!! Perfect!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιανουάριος 31, 2007 #3465 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 31, 2007 #3466 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=3UN1z_MtxAc&NRτο νούμερο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 31, 2007 #3467 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 :D :D Σωστός!!!!! Αρε street fighter αθανατο.... http://www.youtube.com/watch?v=ssrUTvqXcwU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 1, 2007 #3468 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Από το casting που κάνανε πριν κάτι μήνες: http://aarising.com/forums/showthread.php?t=562 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 1, 2007 #3469 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Την επόμενη φορά που θα ßρεθείτε σε αεροπλάνο, και καθίσετε δίπλα σε κάποιον που δεν στα΅ατάει να σας ΅ιλάει, σας προτείνου΅ε να ßγάλετε από την τσάντα σας το laptop, να ανοίξετε προσεκτικά την οθόνη (E_τσι ώστε το ενοχλητικό άτο΅ο που κάθεται δίπλα σας να ΅πορεί να δεί), και να κάνετε κλίκ σε αυτό το link Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 1, 2007 #3470 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Πιστευω και στο ταξι θα βοηθησει!!!(Αν ειχε και ηχο εκρηξης στο τελος θα ηταν τελειο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 1, 2007 #3471 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Σημερα πηγα να ρωτησω για τιμες σε αυτοκινητα και κοιτουσα τα audi... Οταν ρωτησα τιμη για ενα...μου ειπε ο πωλητης να μου πει πρωτα τον καφε και ιδου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 1, 2007 #3472 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Σημερα πηγα να ρωτησω για τιμες σε αυτοκινητα και κοιτουσα τα audi...Οταν ρωτησα τιμη για ενα...μου ειπε ο πωλητης να μου πει πρωτα τον καφε και ιδου... Κολάμαξα τα Audi. Μην το σκέφτεσαι καν. Μόνο το όνομα έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 1, 2007 #3473 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Κολάμαξα τα Audi. Μην το σκέφτεσαι καν. Μόνο το όνομα έχουν. εννοας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 1, 2007 #3474 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 αλλά. Τα Audi δεν είναι όπως ήταν παλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 2, 2007 #3475 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Κολάμαξα τα Audi. Μην το σκέφτεσαι καν. Μόνο το όνομα έχουν. Ανεκδοτο ειναι αυτο?:...: Το αμαξι ειναι και λιγο θεμα τυχης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 3, 2007 #3476 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Ανοιξτε αυτη τη διευθυνση για να ακουσετε το παρακατω τραγουδι του Χαρρυ Κλυνν με τιτλο Computer Lovehttp://www.harry-klynn.gr/klynngreek/components/com_docman/dl2.php?archive=0&file=MDFfNTEubXAz Computer Love«Ανοιγω το computer και ταρραζομαιστο scrapbook σε εχω σωσει και στο clipboardMου καιγεται το SCSI και το CPUαπο τα δακρυα που τρεχουνε στο keyboardΦορτωνω τα backup απο το zipp-ακι μουκαι τα παλια μας τα αρχεια κανω copyΜα μολις κανω open με το photoshopμου λεει το συστημα please register this copy!60 mb ram και ομως με ξεχασεςστα απορριματα με πεταξες και εμενανα μην σου πιανω χωρο τωρα στο σκληρομαζι με κατι χαλασμενα δεδομενα(δις)Scannar-ισα την μαγεμενη σου μορφησε jpeg format την εχω φυλαγμενηκαι τη φωνη σου εχω γραψει σε wavκαι real audio encod-αρισμενηΚοιτω το αδειο mailbox μου και πονωγιατι email δε μου στελνεις τοσην ωρακαι με το modem δεν μπορω να συνδεθωγιατι κολλαει το ^%$%^$ το eudora60 mb ram και ομως με ξεχασεςστα απορριματα με πεταξες και εμενανα μην σου πιανω χωρο τωρα στο σκληρομαζι με κατι χαλασμενα δεδομενα(τετρακις)» Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 4, 2007 #3477 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Κολάμαξα τα Audi. Μην το σκέφτεσαι καν. Μόνο το όνομα έχουν. ε? αλλο και τουτο σημερα!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 5, 2007 #3478 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αν θυμαστε εκεινο το παιχνιδι που σκας φουσκαλες απο bubblewrap, δοκιμαστε και αυτο. Ισως να σας αρεσει λιγακι παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 5, 2007 #3479 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Αν θυμαστε εκεινο το παιχνιδι που σκας φουσκαλες απο bubblewrap, δοκιμαστε και αυτο. Ισως να σας αρεσει λιγακι παραπανω a0ax00ax0ax0ax0xa0ax0xa00xa0ax Eleoooooooooosss!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 8, 2007 #3480 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Surfing με δυναμίτη φδγ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.