Thresh86 Νοέμβριος 30, 2006 #3401 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra [28-11-2006 01:30] Νιωθω τοσο ερωτευμενος..... :inlove: :inlove: Τι είπες για την αδερφή μου ρε?????Ελλλααα δω ρεεε.... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 30, 2006 #3402 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 30, 2006 #3403 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 http://youtube.com/watch?v=fJar6fsmVFI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 2, 2006 #3404 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=U1RT8Iz8Og4+(ελπίζω να μην έχει περάσει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 2, 2006 #3405 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 02:51] http://youtube.com/watch?v=fJar6fsmVFI Τα πουλια τους που ειναι ???:...: :...: :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 3, 2006 #3406 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 6, 2006 #3407 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 6, 2006 #3408 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 7, 2006 #3409 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 1. Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου, θα βρέξει. 2. Αν δεν πλύνεις το αυτοκίνητό σου, δε θα βρέξει. 3. Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου για να βρέξει, δεν θα βρέξει. 4. Αν δεν πλύνεις το αυτοκίνητό σου για να μη βρέξει, θα βρέξει. 5. Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου σκεπτόμενος ότι αφού το πλένεις για να βρέξει, δεν θα βρέξει, θα βρέξει... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 7, 2006 #3410 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Chosen έγραψες, που τα βρήκες ρε γμτ :D Κορυφαία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 7, 2006 #3411 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Είναι ο Μήτσος και ο Κίτσος, δύο τσοπάνοι καθισμένοι στην ραχούλα:- Ρε συ Κίτσο, πόσο καιρό έχεις να το κάνεις;- Έξι μήνες. Εσύ;- Και εγώ το ίδιο, απαντάει ο Μήτσος.- Ωρέ συ, λέει ο Κίτσος, αφού έχουμε να το κάνουμε τόσο καιρό, και αποκλείεται να βρούμε εδώ καμία γυναίκα, δεν το κάνουμε τα δυο μας πίσω από τα δέντρα;- Τι λες ρε;;; Και αν μας δουν θα βγει βρώμα, και δεν θα μπορούμε να καθαρίσουμε το όνομά μας με τίποτε!- Ποιος να μας δει εδώ πάνω;Πάνε πίσω από τα δέντρα και το κάνουνε, αλλά εκείνη την στιγμή περνάει ένας λαγός και τους βλέπει.- Μήτσο, πιάσε τον λαγό, γιατί θα μας κάνει ρεζίλι!Τρέχει ο λαγός, τρέχουν και οι τσομπάνηδες. Πέφτει ο λαγός με μία βουτιά στην λίμνη.- Ρε συ, πάνε εσύ από την μία μεριά και εγώ από την άλλη, να μην μας ξεφύγει.Πέφτουν στην λίμνη, ψάχνουν, ψάχνουν, ο λαγός άφαντος.Μετά από λίγο πιάνει μία πέστροφα ο Μήτσος και την ρωτάει:- Ρε συ, μήπως είδες κανέναν λαγό;Και η πέστροφα:- Εγώ με αδερφές δεν μιλάω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 7, 2006 #3412 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Chosen έγραψες, που τα βρήκες ρε γμτ :D Κορυφαία! Ειναι αληθινες διαφημισεις απο την Ν.Αφρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 8, 2006 #3413 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 OMFG, what a Man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2006 #3414 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 ο νεος σπονσορας του ολυμπιακου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 8, 2006 #3415 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 ^^ουστ γρια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 10, 2006 #3416 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 10, 2006 #3417 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 ειδες οι νορβηγοι την τιμανε την ελλαδα .ενω εμεις ξενομανεις κυνηγαμε το champions league, ζωα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 10, 2006 #3418 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπά Λάμπρος με το Υugo του και πέφτει πάνω σε μια Ferrari πουερχόνταν από την άλλη μεριά και γίνεται μια τρομακτική σύγκρουση από την οποία καταστρέφoνται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους όμως δεν έχουν ούτε μια γρατζουνιά. Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός της Ferrari και κατεβάζει όλα τα καντήλια στον παπά Λάμπρο: -Μα καλά ρε αρχ*%δι ποιός σου έδωσε το δίπλωμα, γαμώ το #$%σου, πούσ#η θα σε γα%ήσω.. Ατάραχος ο παπάς Λάμπρος απεγκλωβίζεται κι αυτός από το Yugo του και πράος του λέει: -Τέκνον μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή την στιγμή που έχει επιτελεστεί ένα πραγματικό θαύμα.Τα αυτοκίνητά μας καταστράφηκαν τελείως όμως εμείς δεν πάθαμε απολύτως τίποτα! Αυτό δεν είναι θαύμα; Ο τύπος συνειδητοποιεί πράγματι πως είναι σώος και αβλαβής και ότι επιπλέον μιλάει με έναν παπά και δαγκώνεται: -Εεεεε.. παπά μου.ναι..ίσως έχεις κάποιο δίκιο..συγγνώμη... -Κι όχι μόνο αυτό τέκνον μου συνεχίζει ακάθεκτος ο παπάς αλλά μας δίνεται ευκαιρία να δοξάσουμε τον Κύριο πίνωντας από αυτό το κρασί που προόριζα για την Θεία Κοινωνία και του δείχνει ένα μπουκάλι μαυροδάφνη που ήταν άθικτο από τη σύγκρουση στη θέση του συνοδηγού.Το ανοίγει ο παπάς και του το προσφέρει. Ο τύπος με ύφος αποκάλυψης το παίρνει και κατεβάζει δυο-τρεις γερές γουλιές για να στανιάρει: -Πάτερ μου δεν ξέρω τι να πω... είναι πράγματι ένα θαύμα.Πιες κι εσύ για να δοξάσεις τον Κύριο.. -Α,όχι τέκνον μου, εγώ θα περιμένω την αστυνομία....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 10, 2006 #3419 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Δεκέμβριος 13, 2006 #3420 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 gj παπά Λάμπρο Αν και δεν πρέπει να σε λένε παπά Ένα ακόμα ανέκδοτο για cars..... ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ LADA : 1) Πώς μπορείς να διπλασιάσεις την αξία ενός Lada; Το γεμίζεις βενζίνη. 2) Πώς μπορείς να εξαφανίσεις ένα Lada; Το ψεκάζεις με αντισκωριακό. 3) Γιατι τα LADA εχουνε πισω θερμενομενο τζαμι ? 4) Για να ζεστaiνουνε τα χερια τους αυτοι που σπρωχνουνε.... Very Happy 5) Γιατί τα Lada έχουν τέσσερα πεντάλ; Με το τέταρτο ανοίγει ο αερόσακος. 6) Γιατί το βιβλιαράκι που έχουν τα Lada έχει τόσες πολλές σελίδες; Γιατί περιέχει τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρένων... 7) Ποιο είναι ο όνειρο όλων των κατόχων Lada; Να τους σταματήσουν για υπερβολική ταχύτητα... Very Happy 8) Πάει ένας κάτοχος Lada 2105 στο συνεργείο και λέει στο μάστορα: -Θέλω να βάλεις πάνω μηχανή 5.000 κυβικά, με 2 turbo ώστε να έχω τελική 350 Km/h. Θέλω ακόμα να το κάνεις 4x4, λάστιχα 355 με 19άρες ζάντες, ABS, δερμάτινο σαλόνι και αυτόματο πιλότο. Πότε να περάσω να το πάρω; -Πέρνα σε ένα τεταρτάκι, απαντάει ο μάστορας. -Ρε φίλε, δεν κόβεις τις ********; -Εγώ τις άρχισα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.