Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Μια ομάδα καταδρομέων του ΟΗΕ αποτελούμενη από έναν ’γγλο αρχηγό, ένα Γερμανό, έναν Γάλλο και ένα Πόντιο εκτελούν μια μυστική αποστολή στην ζούγκλα. Περπατούσαν όλη μέρα και κάποια στιγμή ο ’γγλος είδε ένα ωραίο ξέφωτο και αποφασισε να κατασκηνώσουν εκεί.

’ρχισε να μοιράζει τις δουλειές : " You german set up the tent, you French start the fire and cook meal and you Pontios go for supplies."

Αμέσως όλοι ξεχυθήκαν να εκτελέσουν τις διαταγές.

Σε 2 ώρες ο Γερμανός είχε στήσει την σκηνή και ο Γάλλος είχε μαγειρέψει, αλλά ο Πόντιος πουθενά.Κάτσανε φάγανε, περάσαν άλλες 2 ώρες και ο Πόντιος τίποτα.

"I'm worried about Pontios", είπε ο ’γγλος "Let's go find him" , και σηκωθήκαν όλοι να πάνε να τον βρούνε.

Όπως βγαίναν από το ξέφωτο, πετάχτηκε ξαφνικά ο Πόντιος πίσω από ένα θάμνο που ήταν κρυμμένος και φώναξε :

" Supplieeeezzzz!!!!!!!!"

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και ένα έναν. Περνάει ο πρώτος, του λέει ο καθηγητής:

Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα u=100km/h και

Κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο.

Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε:

Ο φοιτητής απαντά

Ανοίγω το παράθυρο

Οπότε του λέει ο καθηγητής

Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου:

Ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου:

Ο κακόμοιρος ο φοιτητής μην ξέροντας να απαντήσει κόβεται. Αυτό συνεχίζεται μςε όλους τους φοιτητές ώσπου μπαίνει ο τελευταίος, ο οποίος είναι μεγάλο έτος.

Του λέει ο καθηγητής:

_ Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα u=100 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε:

Οπότε ο φοιτητής του λέει:

Βγάζω το σακάκι μου.

Ο καθηγητής του λέει

Ζεσταίνεσαι πολύ!

Φοιτητής

_ Ε τότε βγάζω και τη μπλούζα μου

Καθηγητής

Ζεσταίνεσαι παρα πολύ

Φοιτητής

_ Ε βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ

Καθηγητής

Μα μιλάμε καίγεσαι!

Φοιτητής

Ε τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνουμε

Καθηγητής

Ωραία. Είναι κι ένας αράπης εκεί και αν το βγάλεις θα σε @@@αμήσει

Ακόμα θες να γδυθείς;

Φοιτητής

Κοιτάξτε κύριε καθηγητά εγώ προσπαθώ να πάρω το πτυχίο εδώ και πόσα χρόνια και συνέχεια με χ κόβετε. Και ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ να με @@@μήσει εγώ το παράθυρο

ΔΕΝ το ανοίγω!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.