spc Σεπτέμβριος 1, 2006 #3161 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάειένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτεροκαι του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο : -"Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μουπου είναι εκεί πάνω στον λόφο». Ο πελάτης ρίχνει μια ματια προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.- «Που είναι το αστείο;» του λέει ο υπάλληλος. - «βλέπω ένα γυμνό ανδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου» απαντά οπελάτης.Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα τουγυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και τουλέει: - «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να τηνφυτέψεις στο κεφάλι αυτής της πουτ@ν@ς και την άλλη στον π@τσο αυτού τουαλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο». - «Έγινε» απαντά ο πελάτης.Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά καιεπιστρέφει την μια σφαίρα στον υπάλληλο. - «Δεν χρειάζομαι δεύτερη» του λέει. «Αυτή τη στιγμή, γίνεται και με μια.......». Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 1, 2006 #3162 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:35] Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο : -"Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο». Ο πελάτης ρίχνει μια ματια προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει. - «Που είναι το αστείο;» του λέει ο υπάλληλος. - «βλέπω ένα γυμνό ανδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου» απαντά ο πελάτης. Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει: - «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της πουτ@ν@ς και την άλλη στον π@τσο αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο». - «Έγινε» απαντά ο πελάτης. Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά και επιστρέφει την μια σφαίρα στον υπάλληλο. - «Δεν χρειάζομαι δεύτερη» του λέει. «Αυτή τη στιγμή, γίνεται και με μια.......». γιατι μου θυμιζει cs με μαγκνουμ και σουβλακι!? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 1, 2006 #3163 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Το έχω ακούσει ελαφρώς διαφορετικά: ο τύπος είναι εκτελεστής και λέει στον υπάλληλο πληρώνομαι 1000$ την "δουλειά". Μετά ο υπάλληλος τσατισμένος λέει στον εκτελεστή "πάρε 2.000$ και θέλω να φυτέψεις μια σφαίρα στο κεφάλι της και μια στον π***ο του τύπου". Και στο τέλος ο εκτελεστής καθυστερεί να πυροβολήσει και ο υπάλληλος του λέει "Τι έγινε γιατί γιατί αργείς;" και του λέει ο εκτελεστής "Κάτσε ρε φίλε γιατί πάω να σου γλιτώσω 1000$..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 2, 2006 #3164 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 "Ασφαλώς γνωρίζετε την συμπάθεια που τρέφω για τους φίλους μας τους Ισπανούς.Τους εύχομαι λοιπόν, ολόψυχα Καλή επιτυχία στον αγώνα τους με την Εθνική Ελλάδος"Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 2, 2006 #3165 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 10:13] "Ασφαλώς γνωρίζετε την συμπάθεια που τρέφω για τους φίλους μας τους Ισπανούς. Τους εύχομαι λοιπόν, ολόψυχα Καλή επιτυχία στον αγώνα τους με την Εθνική Ελλάδος" Κωνσταντίνος Μητσοτάκης :clap: :clap: :worship: :worship: το πηραμε παει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 2, 2006 #3166 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis "Ασφαλώς γνωρίζετε την συμπάθεια που τρέφω για τους φίλους μας τους Ισπανούς. Τους εύχομαι λοιπόν, ολόψυχα Καλή επιτυχία στον αγώνα τους με την Εθνική Ελλάδος" Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Ρε θέλεις να πέσει το site και να τρέχουμε σαββατοκυριακάτικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 2, 2006 #3167 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 τωρα που ειπαμε για το μητσοτακη,θυμηθηκα μια κοπελα γνωστη μου, που ειναι λιγο... γρουσουζα.1. Εκει που ημασταν στην σκιαθο ολοι παρεα,περνει τηλ. ενα παιδι που μεναμε μαζι στο δωματιο και του πεφτει κατω η κολωνια και σπαει.2. Ηθελε ενα αγορι,τους ειδε στο δρομο μαζι με αλλη κοπελα,πολυ ποιο ωραια απο αυτην και της ειπε που να μην σωσει. την αλλη μετα η κοπελα ειχε ερθει σχολειο με σπασμενο χερι.3. παλι στο δρομο. Χαιρετησε ενα φιλο μου στο σχολειο,σηναντηθηκαν στην πορτα και επεσε στα σκαλια του σχολειου και εσκασε να γελαει ολο το σχολειο.4.ειπε στο παιδι με την κοπελα παραπανω καλη επιτυχια στις παννεληνιες και πατωσε εκεινη την μερα που γραφαμε.5.εχει και αλλα... θα τα θυμηθω ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 2, 2006 #3168 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 @magicman Μην την μνημονευεις και πολυ γιατι βλεπω το pc σου να μην ξανα-boot-αρει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 8, 2006 #3169 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 8, 2006 #3170 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 ήμαρτον τα καημένα τα ζωντανά, με την αρρώστια κάθε ανθρώπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2006 #3171 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 15 προβατα ενας σκυλος και ενα ΓΙΔΙ στα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 8, 2006 #3172 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 αισχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 8, 2006 #3173 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Το βάψιμο που πραγματοποιεί το 90% του ανθρώπινου πληθυσμού, θεωρείται κατάπτυστο στα πρόβατα.Το σφάξιμο βεβαίως είναι μια αδιάφορη πραγματικότητα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 8, 2006 #3174 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Αρχική απάντηση από astrolabos Για χάλασέ μου το 500άρικο γιατι δε το κατάλαβα... SUDO= superuser do Βάλε κανά Linux ρααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 8, 2006 #3175 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly SUDO= superuser do Βάλε κανά Linux ρααα The correct title of this article is sudo. The initial letter is capitalized due to technical restrictions. sudo (substitute user [or superuser] do), pronounced like pseudo, is a program in Unix, Linux, and similar operating systems such as Mac OS X that allows users to run programs with the security privileges of another user (normally the system's superuser) in a secure manner. Σιγά μην ασχοληθώ με λειτουργικά που τα χρησιμοποιούν κομμουνιστές, τρομοκράτες και xημικοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 9, 2006 #3176 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2006 Μην κατσεις σου λεω ειναι πιασμενο, ρεζερβε, αλλουνου... καταλαβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 9, 2006 #3177 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Σεπτέμβριος 9, 2006 #3178 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2006 busted... άσχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 9, 2006 #3179 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2006 :hehe: :hehe: :hehe: αυτο θα πει να ντρεπεσαι να πας σπιτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 10, 2006 #3180 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 O μικρός Δημητράκης μπήκε στην κουζίνα όπου η μαμά του ετοίμαζε βραδινό.Πλησίαζαν τα γενέθλιά του και σκέφτηκε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να πει στη μαμά του τι δώρο ήθελε."Μαμά", είπε ο μικρός Δημητράκης "θέλω ένα ποδήλατο για τα γενέθλιά μου".Ο μικρός Δημητράκης ήταν ένας φασαρτζής του κερατά. Και στο σχολείο καιστο σπίτι όλο μπελάδες δημιουργούσε. Έτσι λοιπόν η μαμά του τον ρώτησε αν πιστεύει ότι το δικαιούται το δώρο."Φυσικά", είπε ο μικρός.Η μαμά του, χριστιανή γυναίκα, ήθελε να βάλει τον γιο της να σκεφτεί τησυμπεριφορά του όλο τον χρόνο που είχε περάσει. Έτσι του είπε να πάει στο δωμάτιό του και να σκεφτεί πως φέρθηκε όλους τουςμήνες από τα προηγούμενα γενέθλιά του.Και μετά, του είπε, να γράψει ένα γράμμα στον θεούλη και να εξηγεί γιατίαξίζει το ποδήλατο! Έτσι ο μικρός Δημητράκης πήγε στο δωμάτιό του και άρχισε να γράφει:-ΓΡΑΜΜΑ 1ο-Αγαπητέ ΘεούληΉμουν πολύ καλό παιδί φέτος και θάθελα ένα ποδήλατο για τα γενέθλιά μου.Το προτιμώ κόκκινο.Ο φίλος σου, ΔημητράκηςΟ Δημητράκης όμως ήξερε ότι αυτά που έγραψε δεν ήταν αλήθεια.Δεν ήταν και τόσο καλό παιδί.Έτσι, έσκισε το πρώτο γράμμα και ξανάρχισε.-ΓΡΑΜΜΑ 2ο-Αγαπητέ ΘεούληΕίμαι ο φίλος σου ο Δημητράκης. Ήμουν καλό παιδί φέτος και θάθελα ένα κόκκινο ποδήλατο για τα γενέθλιά μου.Σ' ευχαριστώΟ φίλος σουΔημητράκηςΉξερε όμως ότι ούτε αυτό ήταν αλήθεια.Έτσι, έσκισε και αυτό το γράμμα και άρχισε ξανά. -ΓΡΑΜΜΑ 3ο-Αγαπητέ ΘεούληΉμουν εντάξει τη χρονιά που πέρασε.Θα 'θελα ένα ποδήλατο για τα γενέθλιά μου.ΔημητράκηςΟ Δημητράκης ήξερε ότι ούτε αυτό το γράμμα μπορούσε να το στείλει στο Θεό.Έτσι έγραψε το...-ΓΡΑΜΜΑ 4ο-ΘεέΞέρω ότι δεν ήμουν καλό παιδί φέτος.Λυπάμαι πραγματικά.Θα γίνω καλό παιδί όμως αν μου στείλεις ένα ποδήλατο για τα γενέθλιά μου.Σε παρακαλώ...ΕυχαριστώΔημητράκης Ο μικρός ήξερε όμως, ότι ακόμη κι αν έλεγε αλήθεια, αυτό το γράμμα δεν θατου έφερνε το ποδήλατο. . .Τώρα πια ανησύχησε.Πήγε στην κουζίνα και είπε στη μαμά του ότι ήθελε να πάει στην εκκλησία.Η μαμά σκέφτηκε ότι το "κόλπο" της είχε πιάσει, μιας και είδε τον μικρό να είναι σκεφτικός και λυπημένος."Πήγαινε, αλλά νά γυρίσεις γρήγορα".Ο Δημητράκης πήγε στην εκκλησία της γειτονιάς. Μπήκε μέσα κι έριξε μια ματιάγύρω του να δει αν ήταν κανένας άλλος εκεί. Προχώρησε προς το ιερό και βρήκε μια εικόνα της Παναγίας. Πολύ προσεκτικά την ξεκρέμασε και την έχωσε κάτιαπό το παλτό του και έφυγε από την εκκλησία τρέχοντας.Μπήκε γρήγορα στο σπίτι του, χώθηκε στο δωμάτιό του και πήρε μολύβι καιχαρτί. -ΓΡΑΜΜΑ 5ο-ΘεέΈχω στα χέρια μου τη μάνα σου.Αν θέλεις να την ξαναδείς,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.