Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Γιώργη όσο ευαίσθητος και να είναι κάποιος με τη θρησκεία αυτό το πράγμα είναι μεγάλη κοροϊδία και ντροπή κι είναι λογικό να το παίρνουμε στη πλάκα. Εικόνα της Παναγίας στο κινητό μας; Να βάλουμε και το πάτερ ημών για ringtone...

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

κι ομως εχουμε ηδη δειγματα μεσα στο φορουμ οτι καποιοι βαζουν αγιογραφιες για wallpaper στο πισι τους.(χωρις να θελω να τους ονομασω προσωπικα γιατι σιγουρα μπορουν να βαλουν οποιοδηποτε wallpaper θελουν χωρις να δινουν λογο σε κανεναν)

και σιγουρα δεν το λεω για να κατηγορησω καποιον για οτιδηποτε.απλα μου φανηκε οτι ισως ενοχλησει ορισμενα ατομα.

Δεν είπα για κατηγορία, κουβέντα κάνουμε :) Κι ο darkcount δε νομίζω να ήθελε να προσβάλει κανέναν, την (αν-)ουσία του πράγματος σχολίασε. Απλά μου φαίνεται χαζό για κάποιον πραγματικά "πιστό" να θέλει να έχει την εικόνα της Παναγίας στο κινητό του.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 13:56]

Δεν είπα για κατηγορία, κουβέντα κάνουμε :) Κι ο darkcount δε νομίζω να ήθελε να προσβάλει κανέναν, την (αν-)ουσία του πράγματος σχολίασε. Απλά μου φαίνεται χαζό για κάποιον πραγματικά "πιστό" να θέλει να έχει την εικόνα της Παναγίας στο κινητό του.

με αυτο το σκεπτικο συμφωνουμε:)

Αρχική απάντηση από DJD

Γιώργη όσο ευαίσθητος και να είναι κάποιος με τη θρησκεία αυτό το πράγμα είναι μεγάλη κοροϊδία και ντροπή κι είναι λογικό να το παίρνουμε στη πλάκα. Εικόνα της Παναγίας στο κινητό μας; Να βάλουμε και το πάτερ ημών για ringtone...

Tι?Δεν το εχεις?:rofl:

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:55]

Poll : Πόσοι από δω μέσα θα έβαζαν τέτοια εικόνα στο κινητό τους (Αν δεν έχουν βάλει ήδη) ????? :p

Απαπα ο πατερας μου εχει πει "σε μπ@ρδελ@ και σε εκκλησιες μην πατας παιδι μου..":P :p :P

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:44]

η παναγιτσα στο κινητο αποδεικνυει με αριστο τροπο την επιχειρηματικοτητα της "Εκκλησια ΑΕ - εμπορια-εκμεταλευση ψυχων" και των περιτρεχαμενων της.

μη τα ισοπεδονουμε ολα

το οτι καποιοι Πιτήδειοι εκαναν κατι (που και γω το κατακρινω ως θρησκευομενος ) δεν σημαίνει πως αυτό είναι το πρόσωπο της εκκλησίας αμα ηταν ετσι τοτε οκ βλεπουκε και καποιους αλλους που εκμεταλευονται την αρχαριοτιτα ορισμενον και τους πουλουνε ενα 486 για 586(εχει γινει) αυτο τι σημαινει πως ολοι οι πλιροφορικαριοι ειναι αλητες και απατεωνες?

Αρχική απάντηση από bold

μη τα ισοπεδονουμε ολα

το οτι καποιοι Πιτήδειοι εκαναν κατι (που και γω το κατακρινω ως θρησκευομενος ) δεν σημαίνει πως αυτό είναι το πρόσωπο της εκκλησίας αμα ηταν ετσι τοτε οκ βλεπουκε και καποιους αλλους που εκμεταλευονται την αρχαριοτιτα ορισμενον και τους πουλουνε ενα 486 για 586(εχει γινει) αυτο τι σημαινει πως ολοι οι πλιροφορικαριοι ειναι αλητες και απατεωνες?

Αρχική απάντηση από astrolabos

Και για τους θιγόμενους, τόσο τώρα, όσο και μελλοντικά, τα παζάρια με τις εικόνες με τα πολύχρωμα φωτάκια του Ιησού και της Παναγίτσας, δεν ενοχλούν;

ε;

Μια είναι η ουσία μπακλαβάς γωνία...κατα την γνώμη μου τα wallpapers Αγίων στο κινητό εφάπτονται στην προσωπική κρίση του κάθενος...φυσικά και μερικά άτομα θα βγάλουν λεφτά από αυτό...εγώ προσωπικά δεν το βλέπω σκόπιμο να βάζω στο κινητό μου εικόνες Αγίων καθώς εάν πιστεύεις εσύ στην Τριαδικότητα του θεού, όλες εικόνες είναι για να σου θυμίζουν την πίστη σου και δεν αποτελούν κάποιο ουσιώδες μέρος προς αυτήν....οι εικόνες είναι ένα μέσο επικοινωνίας με τον θεό...από μια παρόμοια συζήτηση ξεκίνησαν και οι εικονομαχίες...όσοι δεν θέλουν να λησμονούν ποτέ την πίστη τους ή απλά θέλουν να την επιδεικνύουν ας βάλουν και στην ταπετσαρία του υπολογιστή τους εικόνες...όσοι πάλι νομίζουν οτι δεν λησμονουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα ας μην βάλουν...πολύ απλό...Δεν κάνουν οι εικόνες και τα κομποσκύνια των Χριστιανό...όσοι πάλι πιστεύουν οτι με το να φοράνε κομποσκύνια και σταυρόυς και να έχουν στο κινητό τους και δεν ξέρω και γώ που αλλού εικόνες Αγιών και νομίζουν οτι με αυτόν τον τρόπο έιναι Χριστιανοί και έχουν εξασφαλίση μια θέση στον παράδεισο είναι γελασμένοι και τυπολάτρες...ή ουσία της πίστεως είναι αλλού...διεκτυλήσεται σε υψηλότερα διανοήματα που δεν μπορούν να εκφραστούν υλικά....

’παιχτο! :clap:

Είχα δει και ένα ακόμη από την ίδια εκπομπή , με τουαλέτα ασανσέρ , αλλά μπροστά σ' αυτό δεν έπιανε μία

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.