Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Ένας κυνηγός πάει σαφάρι στην Αφρική και παίρνει μαζί το σκύλο του. Ενώ ο σκύλος περιφέρεται στη ζούγκλα, βλέπει μια λεοπάρδαλη να κατευθύνεται προς το μέρος του, φανερά πεινασμένη. Ο σκύλος σκέφτεται, «Ωχ μπλέξαμε!» Τότε βλέπει κάτι κόκαλα λίγο πιο πέρα και αρχίζει να τα ροκανίζει, με την πλάτη του στην λεοπάρδαλη. Ενώ εκείνη είναι έτοιμη να του χιμήξει, ο σκύλος λέει, «Πολύ νόστιμη αυτή η λεοπάρδαλη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλες εδώ τριγύρω.» Η λεοπάρδαλη, κι ενώ ήδη βρίσκεται στον αέρα παγώνει, και εξαφανίζεται πίσω από κάτι δέντρα. «Παραλίγο», λέει «λίγο έλειψε. Αυτός ο σκύλος σχεδόν με είχε.»

Ένας πίθηκος, παρακολουθώντας όλο το σκηνικό από ένα δέντρο, σκέφτεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει την εύνοια της λεοπάρδαλης και να γλιτώσει το τομάρι του εξηγώντας της αυτό που είχε συμβεί. Πάει προς το μέρος της και εξηγεί τα πάντα. Η λεοπάρδαλη, έξαλλη για την κοροϊδία, λέει στον πίθηκο «Έλα, πίθηκε. Ανέβα στη ράχη μου να δεις από κοντά τι πρόκειται να πάθει ο σκύλος»

Ο σκύλος βλέπει τη λεοπάρδαλη να έρχεται προς το μέρος του με τον πίθηκο καβάλα. «Τι θα κάνω τώρα;» σκέφτεται. Τότε, αντί να το βάλει στα πόδια, κάθεται με την πλάτη γυρισμένη στους δυο. Όταν η λεοπάρδαλη και ο πίθηκος έχουν πλησιάσει αρκετά, ο σκύλος λέει, «Που είναι αυτός ο ηλίθιος πίθηκος; Ποτέ δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ, τον έστειλα πριν από μισή ώρα να μου φέρει άλλη μια λεοπάρδαλη κι ακόμα να φανεί!»

Αρχική απάντηση από gprhellas [Σήμερα, στις 15:29]

Ένας κυνηγός πάει σαφάρι στην Αφρική και παίρνει μαζί το σκύλο του. Ενώ ο σκύλος περιφέρεται στη ζούγκλα, βλέπει μια λεοπάρδαλη να κατευθύνεται προς το μέρος του, φανερά πεινασμένη. Ο σκύλος σκέφτεται, «Ωχ μπλέξαμε!» Τότε βλέπει κάτι κόκαλα λίγο πιο πέρα και αρχίζει να τα ροκανίζει, με την πλάτη του στην λεοπάρδαλη. Ενώ εκείνη είναι έτοιμη να του χιμήξει, ο σκύλος λέει, «Πολύ νόστιμη αυτή η λεοπάρδαλη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλες εδώ τριγύρω.» Η λεοπάρδαλη, κι ενώ ήδη βρίσκεται στον αέρα παγώνει, και εξαφανίζεται πίσω από κάτι δέντρα. «Παραλίγο», λέει «λίγο έλειψε. Αυτός ο σκύλος σχεδόν με είχε.»

Ένας πίθηκος, παρακολουθώντας όλο το σκηνικό από ένα δέντρο, σκέφτεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει την εύνοια της λεοπάρδαλης και να γλιτώσει το τομάρι του εξηγώντας της αυτό που είχε συμβεί. Πάει προς το μέρος της και εξηγεί τα πάντα. Η λεοπάρδαλη, έξαλλη για την κοροϊδία, λέει στον πίθηκο «Έλα, πίθηκε. Ανέβα στη ράχη μου να δεις από κοντά τι πρόκειται να πάθει ο σκύλος»

Ο σκύλος βλέπει τη λεοπάρδαλη να έρχεται προς το μέρος του με τον πίθηκο καβάλα. «Τι θα κάνω τώρα;» σκέφτεται. Τότε, αντί να το βάλει στα πόδια, κάθεται με την πλάτη γυρισμένη στους δυο. Όταν η λεοπάρδαλη και ο πίθηκος έχουν πλησιάσει αρκετά, ο σκύλος λέει, «Που είναι αυτός ο ηλίθιος πίθηκος; Ποτέ δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ, τον έστειλα πριν από μισή ώρα να μου φέρει άλλη μια λεοπάρδαλη κι ακόμα να φανεί!»

γαματο ειναι!!! :clap: :clap: :clap: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από gprhellas [Σήμερα, στις 15:29]

Kαρα-cool :D :clap:

Ο Σωτήρης παίρνει τηλέφωνο τον φίλο του το Σταμάτη στην

Θεσσαλονίκη και του λέει:

- ΣΩΤΗΡΗΣ: φίλε Σταμάτη έρχομαι εκτάκτως στην Θεσσαλονίκη για

δουλειά, θα φτάσω αργά το βράδυ, μπορείς να με φιλοξενήσεις για μία βραδιά;

- ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Καλά ρε Σώτο και το συζητάς;

Φτάνοντας ο Σωτήρης κατά της 1:30 το βράδυ στο σπίτι του Σταμάτη .

- ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Φιλε Σώτο θες να κοιμηθείς με το μωρό στο δωμάτιο; ή

στο σαλόνι να σου στρώσω κάτω;

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Ασε μην ανησυχήσω το μωρό θα κοιμηθώ στο σαλόνι.

Το πρωί ο Σωτήρης σηκώθηκε πιο νωρίς από τους άλλους και πήγε στην

κουζίνα να φτιάξει ένα καφέ και τι να δει !!! Μια ψήλη ξανθιά 2μετρη με το

στήθος έξω και φορώντας μόνο ένα string!!!! Τα ψιλοχάνει για λίγο και

ρωτάει γεμάτος απορία!!!!

- Συγγνώμη εσύ ποια είσαι;

- ΞΑΝΘΙΑ: Εγώ είμαι το μωρό, εσύ ποιος είσαι;

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Εγώ είμαι ο Μαλ@κας που ήρθε χθες.....

Παντα ειχα την απορια... Αυτοι οι "συνεργατες" ειναι τοσο αποτελεσματικοι και χαρισματικοι οσο ο .... franchise player (κα Ευαγγελια στην περιπτωση μας).

Για παραδειγμα εγω θελω να παρω τον Χορταρεα να μου πει αν θα παρουμε το Μουντομπασκετ! Αν μου βγει ο... DJD (που ειναι ανεργος μετα την στρατιωτικη θητεια του και απλα βγαζει χαρτζιλικι στα 090) θα εχει καμμια αξια η προβλεψη???

Αρχική απάντηση από SLN

Αν μου βγει ο... DJD (που ειναι ανεργος μετα την στρατιωτικη θητεια του και απλα βγαζει χαρτζιλικι στα 090) θα εχει καμμια αξια η προβλεψη???

Με αυτά που βλέπω εδώ που μαι σε λίγο άνεργος θα μαι.. θα παραιτηθώ :hehe:

DJD: 901 666 666 666

Μικρός έπεσε στο καζάνι με κάτι 286 κι από τότε έχει χαρισματικές ικανότητες στο να διαβάζει τα steppings και να σας λέει που θα φτάσει ο cpu σας (με ακρίβεια 3ου δεκαδικού) :hehe:

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:55]

Poll : Πόσοι από δω μέσα θα έβαζαν τέτοια εικόνα στο κινητό τους (Αν δεν έχουν βάλει ήδη) ????? :p

αγαπητε μοδερατορα.ξεκινωντας μια ερωτηση με θρησκευτικο περιεχομενο και ειδικοτερα μεσα στο Πειτε οτι Θελετε οπου το κλιμα ειναι χαλλλαρο ελπιζω να περιμενεις και λιγο φλεημ απο καποιους που ειναι ευαισθητοι στη θρησκεια και βρηκαν την περιπαιχτικη ερωτηση σου αστοχη αλλα και απο αυτους που δεν ειναι ευαισθητοι και βρηκαν την περιπαιχτικη ερωτηση σου ευστοχη και ευκαιρια για λιγο πλακιτσα.

:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.