Solid Snake Φεβρουάριος 2, 2006 #2781 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos οεο; :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 2, 2006 #2782 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Γράφει ο Σούπερμαν σ' ένα ψηλό κτίριο της Νέας Υόρκης: - "Ο Μπάτμαν είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ"! Το βλέπει λιοπόν ο Μπάτμαν και τσαντισμένος γράφει σ' ένα πιο ψηλό κτίριο: - "Ο Σούπερμαν είναι ο ΚΛΑΡΚ ΚΕΝΤ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 2, 2006 #2783 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Eρωτηση:Ο Πολυζωγοπουλος δεχτηκε ξυλοδαρμο οπως αναφερουν τα ΜΜΕ ?...η του τον δωσαν με το ζορι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 2, 2006 #2784 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Πολυ κριμα τον ανθρωπο.... Τον ξερω και προσωπικα κ στεναχωρηθηκα πολυ... Uber καφριλικι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 2, 2006 #2785 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 προβλημα λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2006 #2786 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Για τους κατόχους dfi, υπάρχει και άλλη λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2006 #2787 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 ^^ επιτελους το περιμενα αυτο το update Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 3, 2006 #2788 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Aπλα απίθανο.... *** An Irish daughter had not been home for over 5 years. Upon her return, her father cussed her. "Where have ye been all this time? Why did ye not write to us, not even a line? Why didn't ye call? Can ye not understand what ye put yer old mum thru? The girl, crying, replied, "Sniff, sniff....dad....I became a prostitute...." "Ye what!!? Out of here, ye shameless harlot! Sinner! You're a disgrace to this family." OK, dad-- as ye wish. I just came back to give mum this luxurious fur coat, title deed to a ten bedroom mansion plus a $5 million savings certificate. For me little brother, this gold Rolex and for ye daddy, the sparkling new Mercedes limited edition convertible that's parked outside plus a membership to the country club....(takes a breath)....and an invitation for ye all to spend New Years Eve on board my new yacht in the Riviera and...." "Now what was it ye said ye had become?" says dad. Girl, crying again, "Sniff, sniff....a prostitute dad! Sniff, sniff." "Oh! Be Jesus! Ye scared me half to death, girl! I thought ye said a Protestant. Come here and give yer old man a hug!" *** :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Φεβρουάριος 3, 2006 #2789 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 5, 2006 #2790 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 5, 2006 #2791 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Φεβρουάριος 5, 2006 #2792 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Φεβρουάριος 6, 2006 #2793 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 στην κυριολεξία... :hehe: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 6, 2006 #2794 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 David Hasselhoff walks into a bar. The barman says "Hey! David Hasselhoff!"David says "Hey buddy, I don't really wanna be recognised, could you call me David Hoff?"The barman replies "Sure, no hassel!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 6, 2006 #2795 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 A Counselor was conducting a group therapy session with four young mothers and their small children..."You all have obsessions," he observed.To the first mother, he said, "You are obsessed with eating.You've even named your daughter Candy."He turned to the second Mom." Your obsession is with money.Again, it manifests itself in your child's name, Penny. "He turns to the third Mom. "Your obsession is alcohol.This too manifests itself in your child's name, Brandy. "At this point, the fourth mother gets up, takes her little boy by thehand and whispers,"Come on, Dick, we're leaving." Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 6, 2006 #2796 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 6, 2006 #2797 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 κορυφαιο αντωνακι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 7, 2006 #2798 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Διαχείριση ΘυμούΓια όλους εσάς που ενίοτε βιώνετε μια άσχημη μέρα ,και απλά θέλετε να τα χώσετε σε κάποιον, μην το κάνετε σε κάποιον γνωστό σας, αλλά σε κάποιονάγνωστο.Καθόμουν στο γραφείο μου μια μέρα, όταν ξαφνικά θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσεινα κάνω ένα τηλεφώνημα. Βρήκα το νούμερο του τηλεφώνου και το κάλεσα. Έναςάντρας από την άλλη άκρη της γραμμής απάντησε λέγοντας « Εμπρός?».Πολύ ευγενικά του είπα ότι είμαι ο Fred Hannifin, και ότι ήθελα ναμιλήσω με την Robin Carter?" Ξαφνικά κατάλαβα ότι μου έκλεισε το τηλέφωνοστα μούτρα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος θα μπορούσε ναείναι τόσο αγενής.Τελικά βρήκα το σωστό νούμερο της Robin', και της τηλεφώνησα. (Είχα κάνειλάθος στα δύο τελευταία ψηφία)Αφού τα είπαμε, έκλεισα το τηλέφωνο και αποφάσισα να ξανακαλέσω το λάθοςνούμερο.Όταν ο ίδιος τύπος απάντησε, του φώναξα « είσαι πολύ *******» καιέκλεισα το τηλέφωνο με δύναμη. Σημείωσα το νούμερο στην ατζέντα μουκαταχωρώντας τον με το όνομα «*******» και την έβαλα στο συρτάρι μου. Κάθεδύο εβδομάδες περίπου όταν μού έρχονταν οι λογαριασμοί ή είχα πραγματικά μιαάσχημη μέρα συνήθιζα τον παίρνω τηλέφωνο και να του φωνάζω «εισαι πολυ*******» .Κάθε φορά που το έκανα μου έφτιαχνε τη διάθεση.Όταν κάποτε έκανε την εμφάνιση της η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων,σκέφτηκα ότι έπρεπε να σταματήσω τα «θεραπευτικά» τηλεφωνήματα στον«μαλάκα». Έτσι τον πήρα ξανά τηλέφωνο και του είπα :" Γεια, είμαι ο JohnSmith από την τηλεφωνική εταιρεία και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετεσχετικά για την νέα υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων". Εκείνος μου φώναξε «ΟΧΙ!» και μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Τον ξανακάλεσα αμέσως και τουαπάντησα « πως να το ξέρεις αφού είσαι *******»Μια μέρα, καθώς πήγαινα στο μαγαζί και ετοιμαζόμουν να παρκάρω τοαυτοκίνητο μου στο parking, ένας τύπος με μια μαύρη BMW μου έκλεισε το δρόμοκαι μου πήρε τη θέση, που τόσο υπομονετικά περίμενα, για να παρκάρω τοαυτοκίνητο μου. Κορνάρισα και του φώναξα ότι αυτή η θέση ήταν δική μου,καθώς ήμουν εκεί πολύ πριν από αυτόν. Ο κόπανος, επιδεικτικά με αγνόησε,αλλά για καλή μου τύχη πρόσεξα, ότι στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου, υπήρχεένα «ΠΩΛΕΙΤΑΙ». Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα το στυλό και σημείωσα το τηλέφωνοτου.Δύο μέρες αργότερα, και αφού είχα καλέσει τον «πρώτο μαλάκα» (τώρα, είχαβάλει το τηλέφωνο του στην αυτόματη κλήση), μου ήρθε η ιδέα να καλέσω καιτον μαλάκα με τη BMW.Τηλεφώνησα και μία φωνή απάντησε « Έμπρός?». « Είστε αυτός που πουλάειμια μαύρη BMW» του λέω. « Ναι, ακριβώς» μου απαντάει. « Μήπως μπορείτε ναμου δώσετε την διεύθυνση σας για να έρθω να δω το αυτοκίνητο από κοντά» τονρωτάω. «Βεβαίως,μένω στη οδό 1802 West 34th Street. Είναι ένα κίτρινο σπίτι,και ακριβώς απ' έξω είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο " ."Και πώς λέγεστε?" τον ρώτησα." Το όνομα μου είναι Don Hansen," απάντησε." Ποια είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να περάσω από εκεί, Don?"" Φτάνω στο σπίτι γύρω στις 5 το απόγευμα." μου απαντάει."’κου, Don, μπορώ να σου πω κάτι ?"" Ναι?""Don, είσαι *******!" Το έκλεισα και αποφάσισα να βάλω και το δικό τουτηλέφωνο στη αυτόματη κλήση.Τώρα, όποτε αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα, είχα 2 μαλάκες να καλώ.Ωστόσο, μετά από κάποιους μήνες αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων και στους 2μαλάκες, συνειδητοποίησα, ότι δεν μου έδινε την ίδια χαρά όπως παλιά.Μια μέρα τηλεφώνησα στον μαλάκαI #1."Γεια""Είσαι *******!" ( αλλά δεν το έκλεισα αυτή τη φορά)" Είσαι ακόμα στη γραμμή?" με ρώτησε."Φυσικά," απάντησα"Σταμάτα να μου τηλεφωνείς," μου φώναξε ουρλιάζοντας." Ανάγκασε με" του απάντησα.." Ποιος είσαι ρε?" με ρώτησε." Λέγομαι Don Hansen."" Αλήθεια? Καιι που μένεις αν επιτρέπεται?"" Μένω στην οδό 1802 West 34th Street, μαλάκα . Είναι ένα κίτρινο σπίτικαι ακριβώς μπροστά είναι παρκαρισμένη μια μαύρη BMW".Τότε μου λέει, " Έρχομαι από εκεί τώρα!! Don και καλά θα κάνεις νααρχίσεις να προσεύχεσαι."Του λέω, " Ναι, τώρα φοβήθηκα, μαλάκα!"Έπειτα, πήρα τηλέφωνο τον μαλάκα # 2. "Έμπρός?" απάντησε." Γεια σου μαλάκα" του λέω.Τότε εκείνος φώναξε, " Αν μάθω ποιος είσαι..."" Τι θα κάνεις?" του απάντησα." Θα σου κόψω το κώλο" μου ξεκαθάρισε.Τότε απάντησα, " Λοιπόν μαλάκα, να η ευκαιρία που έψαχνες. Έρχομαι τώρασπίτι σου!"Έκλεισα το τηλέφωνο και πήρα αμέσως την Αστυνομία, λέγοντας ότιετοιμαζόμουν να σκοτώσω το gay εραστή μου, ο οποίος μένει στη 1802 West 34thStreet.Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο το Channel 13 και τους ανέφερα για ένα πόλεμοσυμμοριών, που γινόταν εκείνη τη στιγμή στη West 34th.Μπήκα γρήγορα στο αυτοκίνητο μου και κατευθύνθηκα στη West 34th. . Ότανέφτασα εκεί είδα 2 μαλάκες να πλακώνουν αλύπητα ο ένας τον άλλο , μπροστά σε6 περιπολικά, 1 ελικόπτερο της Αστυνομίας και το πλήρωμα του Channel 13 .Τώρα πραγματικά αισθανόμουν καλύτερα.Σωστός ο παίχτης !!! λέω να πάρω ένα νουμεράκι για τι δεν νιώθω καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Φεβρουάριος 7, 2006 #2799 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 :worship: :worship: :worship: :clap: :worship: :clap: :jump: τι να πω παιθανα στα γελια!!!!!! κορυφαιο να σαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 7, 2006 #2800 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Aψογο....ελιωσα στα γελια ! Μπραβο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.