Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Εγω (αντιθετα με τον saxon) που ειμαι κ*λορατσισταρος το βρηκα εξαιρετικα αστειο...

H ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Ο σύλλογος Αλβανών "Ο Κατσαπλιάς", με την ευγενική συμμετοχή του συλλόγου Ρουμάνων μπουκαδόρων " η Παραβιασμένη κλειδαριά " και του Συλλόγου Ρωσίδων καλλιτέχνιδων "η Παράνομη Βίζα(ρα)", σας προσκαλεί στο νυχτερινό κέντρο "Όλα τα Σφάζω Όλα τα Μαχαιρώνω", για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του. Θα υπάρχει μπουφές με αρνί κλεψιμαίικο και έκθεση μεταχειρισμένων Hi-Fi καί μοτοσικλετών, καθώς επίσης και καλάσνικωφ και χειροβομβίδων σε πολύ προσιτές τιμές.

Θα χορέψει παραδοσιακούς κλέφτικους χορούς της πατρίδας του, συγκρότημα από τα 'Ανω Βουτηχτά Τιράνων.

Ο Αλβανός τραγουδιστής Τσογλάν Ξεφτίλι θα τραγουδήσει τη μεγάλη επιτυχία του "Κάθε βράδυ κάνω γιούρια στο χωράφι με τα αγγούρια".

Τα έξοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανέγερση μνημείου "Τω άγνωστο Αλβανό Κλέπτη".

Παρακαλούνται οι φίλοι έλληνες πελάτες να δηλώνουν την εθνικότητα τους κατά την είσοδό τους ώστε να τύχουν "ειδικής περιποίησης".

Η διεύθυνση μας :

Σφαγιασθείσης Γριούλας 80 (ετών) και Καταληστευθέντος Αγρότη 54 (ετών), γωνία

Για το πρωτο, ηταν τοσο γελοιο που δεν ηξερα που να το βαλω.... Απλα να πω οτι στο προηγουμενο σπιτι του τυπου, το γκαραζ ηταν μικρογραφια τοθ παρθενωνα.... Το 2ο, απλα lol, στο αεροδρομιο...:p

image0310ym.th.jpg

image0397sm.th.jpg

Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία έβγαλε ανακοίνωση:

Στην ερώτηση: "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση: "Πάρτε τα αρχ***α μου" θα θεωρείται αρνητική!:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl::hehe: :hehe:

και η απαντηση του ΤΣΑΚ ειναι ...

http://www.chucknorris.com/html/events.aspx?type=1

IN RESPONSE TO THE "RANDOM FACTS" THAT ARE BEING GENERATED ON THE INTERNET

I'm aware of the made up declarations about me that have recently begun to appear on the Internet and in emails as "Chuck Norris facts." I've seen some of them. Some are funny. Some are pretty far out. Being more a student of the Wild West than the wild world of the Internet, I'm not quite sure what to make of it. It's quite surprising. I do know that boys will be boys, and I neither take offense nor take these things too seriously. Who knows, maybe these made up one-liners will prompt young people to seek out the real facts as found in my recent autobiographical book, "Against All Odds?" They may even be interested enough to check out my novels set in the Old West, "The Justice Riders," released this month. I'm very proud of these literary efforts.

~ Chuck Norris

:rofl:

και...

Μπαίνει ο Σπύρος σπίτι του μετά τη δουλειά, πτώμα στην κούραση...

Πριν προλάβει να κλείσει την πόρτα πίσω του, φωνάζει στη γυναίκα του...

"Γυναίκα, έλα πάρε μου μια π**α ΤΩΡΑ! Δεν αντέχω!!!"

-"Μα τι λες τώρα, Σπύρο? Tι έπαθες? Πως μιλάς έτσι?"

-"'Ελα σου λέω και δεν αντέχω άλλο!!!"

-"Μα κάτσε να πούμε ένα γειά, να μιλήσουμε!!!"

-"Γυναίκα, άσε τις βλακειες και έλα σου λέω!!!"

-"Μα Σπύρο, έχω και τη σπανακόπιτα στο φούρνο, θα καεί!!!"

-"Χεσε τη σπανακόπιτα κούκλα μου και τσακίσου εδώ", λέει και κατεβάζει το

παντελόνι...

-"Τουλάχιστον έλα στη κουζίνα, να έχω το νου μου στο φούρνο!!!"

Πάνε λοιπόν στην κουζίνα, αρχίζουν να δουλεύουν το ... εργαλείο, ενώ η

γυναίκα ρίχνει και κλεφτές ματιές στο φούρνο. Σε κάποια φάση απλώνει το χέρι

και τον κλείνει κιόλας!!! Σε λίγο τελειώνει ο Σπύρος και ανακουφισμένος

αράζει στην καρέκλα... Βγάζει τη σπανακόπιτα η γυναίκα του απ΄τον φούρνο,

τρώει ο Σπύρος, την κάνει "ταράτσα"...

Ποιό το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας??

Kαι η π**α ολόκληρη, και ο Σπύρος χορτάτος!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.