ea6gka Δεκέμβριος 6, 2005 #2621 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 παρτε και αλλο ενα μολις ηρθεΝίκη γοήτρου με κίνητρο το όνομα της Ρεάλ αναζητεί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Σόλιντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2005 #2622 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Τι κοινο εχουν ο αραπης που πουλαει CD και το χεσιμο???Και τα δυο ερχονται την ωρα που πινεις καφε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 7, 2005 Author #2623 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 7, 2005 #2624 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Αφιερωμενο στο SLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 7, 2005 #2625 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 15:54] ....ο αραπης.... τσκ τσκ τσκ:nuke: :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 7, 2005 #2626 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Η κοπελιά μου και έχω τα είχαμε για περισσότερο από ένα χρόνο, και έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μου μας βοηθούσαν με κάθε τρόπο, οι φίλοι μου με προέτρεπαν να το κάνω, και η κοπελιά μου; Ήταν ένα όνειρο! Υπήρχε μόνο ένα πράγμα που με ενοχλούσε, και πάρα πολύ μάλιστα, και αυτό ήταν η μικρότερη αδελφή της. Η μελλοντική κουνιάδα μου ήταν είκοσι ετών, φορούσε στενές μίνι φούστες και κοντά μπλουζάκια. Πολύ συχνά έσκυβε όταν βρίσκονταν κοντά μου και μου προσέφερε μια πολύ σέξυ θέα του σχεδόν ανύπαρκτου - εσώρουχού της. Πρέπει να το έκανε επίτηδες. Δεν το έκανε ποτέ όταν ήταν κοντά μας και κάποιοι άλλοι.Μια μέρα η μικρή μου κουνιάδα με φώναξε και μου είπε ότι ήθελε να μου εξομολογηθεί κάτι πριν παντρευτώ την αδελφή της. Μου είπε λοιπόν ότι με ποθούσε και ότι είχε συναισθήματα για μένα που δεν μπορούσε να ξεπεράσει, και ότι δεν ήθελε πραγματικά να τα ξεπεράσει. Μου είπε ότι ήθελε να κάνει έρωτα μαζί μου έστω και μία φορά, πριν να παντρευτώ και δεσμευτώ για πάντα με την αδελφή της.Είχα πάθει σοκ και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Μου είπε, "πηγαίνω επάνω στο δωμάτιό μου, και αν θέλεις να το κάνεις, έλα να με πάρεις".Τα είχα παίξει. Ήμουν κοκαλωμένος από το σοκ βλέποντάς την να ανεβαίνει τα σκαλιά. Όταν έφθασε στην κορυφή της σκάλας, σήκωσε την φούστα της, έβγαλε αργά την κιλότα της και την πέταξε κάτω από τα σκαλοπάτια προς το μέρος μου. Κοντοστάθηκα για μια στιγμή, και μετά γύρισα και πήγα κατ' ευθείαν στην εξώπορτα. ’νοιξα την πόρτα και βγήκα έξω από το σπίτι. Πήγα κατ' ευθείαν προς το αυτοκίνητό μου.Ο μελλοντικός μου πεθερός στεκόταν έξω. Με δάκρυα στα μάτια, με αγκάλιασε και μου είπε, "είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που πέρασες το μικρό μας τεστ. Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο άντρα για την κόρη μας. Καλώς ήλθες στην οικογένειά μας".Το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας:Πάντα να κρατάτε τα προφυλακτικά στο αμάξι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 7, 2005 #2627 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 XAXAXAXXXXXAXAXAXAXA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 7, 2005 #2628 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 καλα στο moto.gr βλεπεις τα απιστευτα : Πριν από μερικές μέρες ήμουν στο βενζινάδικο, όταν ήρθε μια γυναίκα και ζήτησε ένα "710" Οι παρευρισκόμενοι κοιταχτήκαμε απορημένοι, ώσπου μια φωνή ρώτησε "τι είναι το 710"? Τότε η γυναίκα απάντησε "Ξέρεις, βρίσκεται στο κέντρο της μηχανής. Πρέπει να το έχω χάσει κάπου και χρειάζομαι ένα καινούριο" "Σε τι χρησιμεύει αυτό το 710, τι κάνει?" ρώτησε κάποιος. Αυτή απάντησε ότι δεν γνώριζε, αλλά είχε προσέξει πως το "εξάρτημα" αυτό υπήρχε πάντοτε στη συγκεκριμένη θέση, στο κέντρο της μηχανής. Ο υπάλληλος της έδωσε ένα μπλοκ και της είπε να ζωγραφίσει το "εξάρτημα" μπας και βγάλει άκρη. Η γυναίκα άρχισε με το να ζωγραφίσει έναν κύκλο περίπου 6 εκ. διάμετρο και κατόπιν έγραψε στη μέση του κύκλου "710" Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2005 #2629 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 μετα απο μια πολυ ασχημη μερα στη σχολη ερχεσαι εδω μεσα και ξεσπας.να σαι καλα γιωργη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 7, 2005 #2630 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 looooooooooooooooool Aκου 710!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 7, 2005 #2631 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Ζευγαρι ξαπλωνει το βραδυ για υπνο.Γυριζει η γυναικα πλευρο και σβηνει το φως.Ομως ο συζυγος εχει ορεξη για τρελλιτσες αναβει το φως και αρχιζει να την πασπατευει και να την φιλαει.Γυριζει τοτε η γυναικα και τον λεει "Αντρα μου δεν μπορω αποψε εχω αυριο ραντεβου με τον γυναικολογο" και αλλαζει πλευρο.Ο αντρας ακαθεκτος και αφου το φιλοσοφειλιγακι γυριζει και ρωταει "Αγαπη μου μηπως εχεις ραντεβου και με τον οδοντιατρο?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Δεκέμβριος 8, 2005 #2632 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από 2cpu Ζευγαρι ξαπλωνει το βραδυ για υπνο.Γυριζει η γυναικα πλευρο και σβηνει το φως. Ομως ο συζυγος εχει ορεξη για τρελλιτσες αναβει το φως και αρχιζει να την πασπατευει και να την φιλαει.Γυριζει τοτε η γυναικα και τον λεει "Αντρα μου δεν μπορω αποψε εχω αυριο ραντεβου με τον γυναικολογο" και αλλαζει πλευρο.Ο αντρας ακαθεκτος και αφου το φιλοσοφει λιγακι γυριζει και ρωταει "Αγαπη μου μηπως εχεις ραντεβου και με τον οδοντιατρο?" Απιστευτο, απο τα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 8, 2005 #2633 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 θελει τεχνη για να καταφερεις να το κανεις ετσι ενα cascade... δεν γινετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 9, 2005 #2634 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 9, 2005 #2635 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Την κάμερα Alonso, την κάμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 9, 2005 #2636 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 ^^ ποια καμερααα :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2005 #2637 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Την κάμερα Alonso, την κάμερα [bέγγος mode ON] MΑΝΟΥΥΥΥΥΥΥΛΑ [bέγγος mode OFF] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Δεκέμβριος 9, 2005 #2638 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 11:49] Την κάμερα Alonso, την κάμερα Φαντασου το Playstation 3 πωσ θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 9, 2005 #2639 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από tyxeros [Σήμερα, στις 16:17] Φαντασου το Playstation 3 πωσ θα ειναι σωστος ο παιχτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 9, 2005 #2640 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 σχολια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.