Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα BILD ένας κακόμοιρος Δανός 43 ετών έπαθε το εξής:

Ο άνθρωπος είχε στο αριστερό του κωλομέρι δυο μεγάλες κρεατοελιές που μία μέρα αποφάσισε να τις βγάλει από τον φόβο να μην εξελιχθούν σε κάτι κακόηθες....

Πάει λοιπόν το παλικάρι στο νοσοκομείο της Κοπενχάγης για να κάνει εκεί την επέμβαση.

Στο χειρουργείο ο υπεύθυνος γιατρός πριν την επέμβαση του έκατσε μία τοπική νάρκωση... και το δράμα άρχισε...

Με την νάρκωση το σώμα του άντρα χαλάρωσε, οπότε του φεύγει μία ΒΑΡΒΑΤΗ κλανιά...

Την στιγμή της πορδής όμως ο χειρούργος είχε σκύψει πάνω του με ένα ηλεκτρονυστέρι για να του καυτηριάσει τις ελιές....

Αρπάζει που λέτε φωτιά η κλανήθρα του λεβέντη και επειδή είχαν απολυμάνει τον πισινό του ασθενή με οινόπνευμα, λαμπάδιασε ο κώλος του ΜΑΖΙ με το πουλάκι του (πριν καεί ήταν πουλάρα....αλλά μετά ψιλομάζεψε....).

Ο ίδιος διηγείται την ιστορία ως εξής:

...μετά την νάρκωση βλέπω ξαφνικά να καίγεται το πουλί μου μαζί με τα @ρχείδια τους...

attachment.php?s=&postid=206615

:rofl: :rofl:

Περίπου πριν 2 εβδομάδες έμεινα σε ένα ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι μόνη με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχα ξανα αισθανθεί αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις "εταιρείες συνοδών" για τις οποίες δίνονται πληροφορίες στην έξοδο αεροδρομίων, κυρίως για άνδρες. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα χαρτιά που είχα βρήκα ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία κυρίως ανδρική και συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο.

Αφού ανέλυσα με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισα να του τηλεφωνήσω...Γαμώτο.

Με τη μπροσούρα στα χέρια μου - που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική-, σήκωσα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό.

Εκείνος: Γεια!, απάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή.

Εγώ: Γεια! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον...

Όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σεξ! Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σεξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα!!!

Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα. Αν αυτό μπορεί να πει ένας άντρας, εγώ θέλω να το κάνω!

Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα...! Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο.. με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις.

Πώς σου φαίνεται....?

Εκείνος: Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό.... αλλά κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9...

Μου εσκασε "πνευματωδες" email-ακι με τον τιτλο-"κλειδι"

"Slightly more than a gazillion"

Rumsfeld in one of his morning briefs tells President Bush "...Sir, 3 Brazilian troops were killed in yesterday's battle in Iraq."

President Bush drops his head into his hands and has an overwhelming look of sorrow. As silence blankets the room, Rumsfeld looks around in astonishment as the president shows this very uncharacteristic look of compassion. The president lifts his head and shakes it from side to side in disbelief.

"Is everything okay, Mr. President?" asks Rumsfeld.

To which the president replies "... how many is a brazilian?"

Μια γυναίκα ξυπνάει αργά το βράδυ και ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της δεν είναι στο κρεβάτι. Φοράει τη ρόμπα της και κατεβαίνει να τον ψάξει.

Τον βρίσκει να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας, βυθισμένο σε βαθιές σκέψεις και απλώς να

κοιτάζει με απλανές βλέμμα τον τοίχο, έχοντας μπροστά του μια κούπα καφέ.

Εξακολουθεί να τον κοιτά καθώς αυτός σκουπίζει ένα δάκρυ από τα μάτια του και πίνει μια ρουφηξιά καφέ.

"Τι σου συμβαίνει αγάπη μου;", ψιθυρίζει μπαίνοντας στην κουζίνα,

"γιατί είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα;"

"Θυμάσαι τότε που είχαμε πρωτογνωριστεί πριν από 20

χρόνια, τότε που ήσουν ακόμη 16 χρονών;"

"Μα φυσικά και το θυμάμαι!", του απαντάει.

"Θυμάσαι τότε που μας έπιασε ο πατέρας σου να κάνουμε έρωτα

στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου;"

"Ναι, κι αυτό το θυμάμαι!"

"θυμάσαι μήπως και τη στιγμή που πήρε την καραμπίνα και μου

είπε ότι, ή θα σε παντρευτώ ή θα με στείλει φυλακή για 20 χρόνια;"

"Ναι αγάπη μου, το θυμάμαι κι αυτό!"

"Σήμερα θα είχα αποφυλακιστεί...",της λέει, σκουπίζοντας ένα ακόμα δάκρυ από το πρόσωπο του..

^ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ

Τρεις επιχειρηματίες τα πίνουν σ' ένα μπαρ και συζητάνε πόσο χαζές είναι οι

>γυναίκες τους.

>

>Λέει ο πρώτος: "Η δικιά μου είναι εντελώς χαζή. Την προηγούμενη εβδομάδα

>πήγε στο σούπερ μάρκετ κι αγόρασε 300 ευρώ κρέας γιατί ήταν σε προσφορά και

>δεν έχουμε καν κατάψυξη για να το βάλουμε."

>

>Ο δεύτερος συμφωνεί ότι αυτή ακούγεται πολύ χαζή αλλά επιμένει ότι δικιά

>του είναι πιο στόκος.

>

>" Ακριβώς πριν μια βδομάδα πήγε και ξόδεψε 17000 ευρώ για να πάρει ένα

>καινούργιο αυτοκίνητο και δεν ξέρει καν να οδηγεί!"

>

>Ο τρίτος, ο ξανθός, κουνάει το κεφάλι του σκεπτικά και συμφωνεί ότι και οι

>δύο σύζυγοι των φίλων του είναι βούρλα, αλλά πιστεύει ότι η δικιά του τις

>ξεπερνάει.

>

>"Κάθε φορά που το σκέφτομαι με πιάνουν τα γέλια", λέει. "την προηγούμενη

>εβδομάδα η γυναίκα μου έφυγε για διακοπές στην Ελλάδα. Την παρακολούθησα

>που έφτιαχνε τις βαλίτσες της και πρέπει να πήρε τουλάχιστον πέντε πακέτα

>με προφυλακτικά μαζί της. Και δεν έχει καν πουλί..."

oyaaaaaaou!!!Τι αμαξι ειναι αυτο ρε??Fiat 128??H zastava!!Πρεπει να φοραει κινητηρα απο lancia integale και να εχει στη λιγοτερη καμμια 400αλογα!!ΠΡεπει να εχει πολυ δυναμη κοιτα κλιση που πηρε για τη προσπεραση!!!:boxed::p

Αρχική απάντηση από DarkSaga

skoda target 105

nope,it a Dacia :p

Ειναι το κλασσικο τους χρωμα κιολας,αν κ το target ηταν ιδιο νομιζω(κ τα 2 απο τα πλεον ασχημα αυτοκινητα που εχουν βγει ποτε...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.