greekfragma Οκτώβριος 8, 2005 #2501 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 19:10] Δεν είναι όλοι το ίδιο, έχω γνωρίσει άπειρα άτομα από Βοστόνη και Νέα Υόρκη και δεν έχουνε καμία σχέση με τους βλάχους του βίντεο(υ). Μη κοιτάτε που οι συγκεκριμένοι φοράνε Nike και οδηγούν 4Χ4, ντορβάδες είναι. Είναι οι κλασικοί αστοιχείωτοι/αμόρφωτοι/ακαλλιέργητοι "τσοπάνηδες" που κάθε χώρα έχει αντίστοιχα. Και μη μου πείτε ότι άμα πάτε σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας, ξέρουν όλοι που είναι το Ιράν και το Colorado. Απλά το συγκεκριμένο κανάλι είναι κωμικό, ρώτησαν 300-400 άτομα, βρήκανε τους 5 αμόρφωτους, εθνικιστές για το κλιπάκι και το γέλιο έρχεται αυτόματα. Πόσο δύσκολο είναι να κάνω κι εγώ ένα κλιπάκι με 5 Έλληνες που δεν ξέρουν που πέφτει το Detroit, η Κουάλα Λουμπούρ και το Τιεν Αν Μεν, και να λένε μετά οι άλλοι "Πώπω όλοι οι Έλληνες είναι επικίνδυνα αστοιχείωτοι"; θα συμφωνησω με αυτα που λες........αλλα.........γενικα το ποσοστο των ζωων αμερικανων ειναι πολυ μεγαλυτερο εναντι των ζωων σε αλλους λαους.για μενα λοιπον εαν αυτοι ειναι η πλειοψηφια του αμερικανικου λαου μπορω να πω οτι συνεχιζω να εχω την αποψη που προειπα....και δεν νομιζω οτι χρειαζομαστε πολλες ακομα αποδειξεις για το απο που κραταει η σκουφια τους ή για το τι αθλια παστα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 8, 2005 #2502 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unseen :blink: Mα ειναι δυνατον? Και νομιζα οτι εγω δεν ημουν καλος στην Γεωγραφια ...ΜΙΛΑΜΕ Ε Λ Ε Ο Σ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 8, 2005 #2503 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:17] γενικα το ποσοστο των ζωων αμερικανων ειναι πολυ μεγαλυτερο εναντι των ζωων σε αλλους λαους. απο που το ξερεις αυτο; για μενα λοιπον εαν (υποθεση; δυο γραμμες πιο πανω ησουν σιγουρος) αυτοι ειναι η πλειοψηφια του αμερικανικου λαου μπορω να πω οτι συνεχιζω να εχω την αποψη που προειπα (και για την οποια πρεπει να εισαι πολυ περηφανος)....και δεν νομιζω οτι χρειαζομαστε (εσυ ισως, εμεις θελουμε πολλες ακομα) πολλες ακομα αποδειξεις για το απο που κραταει η σκουφια τους ή για το τι αθλια παστα ειναι (ισως αν κοιταξεις λιγο γυρω σου, θα δεις οτι το μονο που διαφερει σε ανθρωπους αυτου του ειδους, ειναι η εθνικοτητα στο διαβατηριο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Οκτώβριος 8, 2005 #2504 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Δεν είναι όλοι το ίδιο, έχω γνωρίσει άπειρα άτομα από Βοστόνη και Νέα Υόρκη και δεν έχουνε καμία σχέση με τους βλάχους του βίντεο(υ). Μη κοιτάτε που οι συγκεκριμένοι φοράνε Nike και οδηγούν 4Χ4, ντορβάδες είναι. Είναι οι κλασικοί αστοιχείωτοι/αμόρφωτοι/ακαλλιέργητοι "τσοπάνηδες" που κάθε χώρα έχει αντίστοιχα.Και μη μου πείτε ότι άμα πάτε σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας, ξέρουν όλοι που είναι το Ιράν και το Colorado. Απλά το συγκεκριμένο κανάλι είναι κωμικό, ρώτησαν 300-400 άτομα, βρήκανε τους 5 αμόρφωτους, εθνικιστές για το κλιπάκι και το γέλιο έρχεται αυτόματα.Πόσο δύσκολο είναι να κάνω κι εγώ ένα κλιπάκι με 5 Έλληνες που δεν ξέρουν που πέφτει το Detroit, η Κουάλα Λουμπούρ και το Τιεν Αν Μεν, και να λένε μετά οι άλλοι "Πώπω όλοι οι Έλληνες είναι επικίνδυνα αστοιχείωτοι"; Απίστευτο, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,:alien: Αυτό που μου ΄κανε μεγάλη εντύπωση, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι το πόσο καλά καβατζομένοι είναι.περνάν απο δίπλα σου και ούτε που τους υποψιάζεσαι.πάνε οι εποχές με τα αυθεντικά, original ζώα, που με τη πρώτη ματιά έλεγες ότι αυτός είναι για φατούρο. :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 8, 2005 #2505 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 wow! (Το wow βλάπτει σοβαρά την υγεία...) ^^ λούζερς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Οκτώβριος 8, 2005 #2506 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen wow! (Το wow βλάπτει σοβαρά την υγεία...) ^^ λούζερς... Ακριβώς. Για κάτι τέτοιους μιλάω. Ξέρεις με τη μία ποιον έχεις απεναντί σου.:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 8, 2005 #2507 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 αχχαχαχχαχαχαχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 8, 2005 #2508 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 19:40] γενικα το ποσοστο των ζωων αμερικανων ειναι πολυ μεγαλυτερο εναντι των ζωων σε αλλους λαους.απο που το ξερεις αυτο; οπως ξερω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των γιαπωνεζων εχουν M.O IQ πολυ υψηλοτερο απο αυτο των αμερικανωνΑρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 19:40] (ισως αν κοιταξεις λιγο γυρω σου, θα δεις οτι το μονο που διαφερει σε ανθρωπους αυτου του ειδους, ειναι η εθνικοτητα στο διαβατηριο)η οποια εθνικοτητα ειτε το θελουμε ειτε οχι στιγματιζει μια ομαδα ανθρωπων συμφωνα με της διαφορετικοτητα της σε σχεση με αλλες ομαδες εθνικοτητες.και επαναλαμβανω........τα ηθη εθιμα και τον πολιτισμο γενικοτερα των αμερικανων τον γνωριζουμε.εγω λοιπον ΚΡΙΝΩ οτι ο συγκεκριμενος λαος ειναι πολυ κατωτερος απο αρκετους αλλους λαους και αυτο το κομπλεξ κατωτεροτητας το βγαζουν με το να το παιζουν αφεντικα στον υπολοιπο κοσμο ωστε να επιβεβαιωνουν συνεχως οτι ειναι ανωτεροι και πιο ισχυροι.αυτα και λυπαμαι που αυτη η κουβεντα γινεται μεσα στο φορουμ πραγμα το οποιο δεν μπορω να συνεχισω.ελευθερα οποτε θες να συνεχισουμε απο κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 9, 2005 #2509 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 20:17] οπως ξερω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των γιαπωνεζων εχουν M.O IQ πολυ υψηλοτερο απο αυτο των αμερικανων Link;Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 20:17] εγω λοιπον ΚΡΙΝΩ οτι ο συγκεκριμενος λαος ειναι πολυ κατωτερος απο αρκετους αλλους λαους Τελευταία φορά που κάποιο άτομο αποφάσισε ότι ένας λαός μπορεί να θεωρηθεί κατώτερος ή ανώτερος από κάποιον άλλον, είχαμε παγκόσμιο πόλεμο.Ποιος είσαι εσύ που θα ΚΡΙΝΕΙΣ έναν λαό και στην τελική πως μπορεί ένας λαός να θεωρηθεί ανώτερος ή κατώτερος; Ως προς τι; Με ποια κριτήρια; Ύψος, βάρος, IQ, αβροφροσύνη, ευγένια, τρόπους στο τραπέζι, συμβολή στην κοινωνία; Για εξήγησέ μας...Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 20:17] αυτο το κομπλεξ κατωτεροτητας το βγαζουν με το να το παιζουν αφεντικα στον υπολοιπο κοσμο ωστε να επιβεβαιωνουν συνεχως οτι ειναι ανωτεροι και πιο ισχυροι. Ρε Γιωργάκη αφού ούτε το έχεις ψάξει, ούτε σου πάει η φασιστόφατσα, άσ'το το ρημάδι! Ποιος το παίζει αφεντικό; Οι ελάχιστοι νεοϋρκέζοι που γνώρισα, το μόνο που ζητούσανε από τους πολιτικούς τους, ήτανε να φροντίσει για τους άπορους και τους άστεγους της γειτονιάς τους, έτσι ώστε και να μειωθεί η εγκληματικότητα στην πόλη τους και να μην πεινάει ο κόσμος. Σε καμία περίπτωση δεν τους ενδιέφερε να στείλουνε τα παιδιά τους σε έναν πόλεμο ενάντια σε έναν ανύπαρκτο κίνδυνο.’λλος παίρνει τις αποφάσεις στην χώρα τους, αυτοί το μόνο που τους ζητήθηκε να αποφασίσουν, είναι να διαλέξουν ανάμεσα στον Ηλίθιο και στον Πανηλίθιο για πρόεδρο.Εσύ πόσους Αμερικάνους γνώρισες; Νορμάλ άτομα με οικογένειες, ανησυχίες, μέσο εισόδημα και μέσο IQ, όχι 18χρονα τσουτσέκια στο XSForum που διαθέτουν 600$ για καρτούλα για bench και νομίζουν ότι ο πόλεμος είναι Counterstrike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 9, 2005 #2510 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 παραδινομαι..............εγω δεν εβαλα ΟΛΟΥΣ τους αμερικανους πολιτες στο ιδιο καζανι αλλα την πλειοψηφια τους.που το μονο που τους νοιαζει ειναι η τηλεοραση το φαστ φουντ το ΝΒΑ και τα βιντεο γκεημς.ε ας κανουν και καναν πολεμο να περναει η ωρα........οσοι αμερικανοι γνωρισα(κοντα στα 20-25 ατομα) οι περισσοτεροι ηταν υπεροπτες αξεστοι και παταγαν επι πτωματων για να περνανε αυτοι καλα..........καποιοι που ειχαν λιγο φιλοτιμο τους εφαγε η μαρμαγκα που λενε..........οπως και να το κανουμε ο πολιτισμος ενος λαου λεει πολλα για την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ατομων που τον απαρτιζουν.............επαναλαμβανω οτι υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.αλλα το τελικο αποτελεσμα φαινεται απο τις συλλογικες πραξεις και κινησεις ολοκληρης της ομαδας.......απο τη στιγμη λοιπον που η πλειψηφια των αμερικανων ψηφισε ναι στον πολεμο του ιρακ ναι στον πολεμο του κοσοβου ναι στον πολεμο εναντιον της κουβας ναι εναντιον στον πολεμο της κορεας........(συμφωνα με δημοσκοπησεις της κοινης γνωμης ΠΡΙΝ απο καθε πολεμο)δεν καταλαβαινω γιατι να πρεπει σωνει και καλα να εχω ησυχη τη συνειδηση μου για τον συγκεκριμενο λαο.σαν αποτελεσμα ειμαι πολυ επιφυλακτικος και πολυ καχυποπτος σε οτιδηποτε αναμιγνυεται αμερικανικη χειρα.εχω στη γειτονια αρκετους αλλοδαπους..........και πακιστανους και αλβανους........οι πακιστανοι ολη μερα δουλευουν στις οικοδομες οπως και οι αλβανοι...........οταν ομως γυρισουν σπιτι τους μετα την δουλεια οι αλβανοι θα τρεξουν να παρουν με τα λεφτα της οικοδομης μτχ ανταλλακτικα για να τα χωσουν πανω στο φορντ εσκορτ που εχουν αγορασει ωστε να κανει παραπανω θορυβο ή να τα παιξουν σε χαρτια ειτε να τα πιουν σε κωλομπαρα.......ενω οι πακιστανοι θα πανε στο σουπερ μαρκετ να παρουν τροφιμα για τα κοινοβια στα οποια μαζευονται.........ξαναλεω οτι δεν ειναι ολοι οι αλβανοι φυσικα ετσι ουτε ολοι οι πακιστανοι αγγελουδια........αλλα η πλειοψηφια τους.εγω με αυτον τον τροπο βγαζω τα συμπερασματα μου για τον καθε λαο.τωρα για το αν ειμαι υπερηφανος που ειμαι ελληνας αυτο ειναι αλλη ιστορια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 9, 2005 #2511 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:43] παραδινομαι..............εγω δεν εβαλα ΟΛΟΥΣ τους αμερικανους πολιτες στο ιδιο καζανι αλλα την πλειοψηφια τους.που το μονο που τους νοιαζει ειναι η τηλεοραση το φαστ φουντ το ΝΒΑ και τα βιντεο γκεημς.ε ας κανουν και καναν πολεμο να περναει η ωρα........οσοι αμερικανοι γνωρισα(κοντα στα 20-25 ατομα) οι περισσοτεροι ηταν υπεροπτες αξεστοι και παταγαν επι πτωματων για να περνανε αυτοι καλα..........καποιοι που ειχαν λιγο φιλοτιμο τους εφαγε η μαρμαγκα που λενε..........οπως και να το κανουμε ο πολιτισμος ενος λαου λεει πολλα για την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ατομων που τον απαρτιζουν.............επαναλαμβανω οτι υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.αλλα το τελικο αποτελεσμα φαινεται απο τις συλλογικες πραξεις και κινησεις ολοκληρης της ομαδας.......απο τη στιγμη λοιπον που η πλειψηφια των αμερικανων ψηφισε ναι στον πολεμο του ιρακ ναι στον πολεμο του κοσοβου ναι στον πολεμο εναντιον της κουβας ναι εναντιον στον πολεμο της κορεας........(συμφωνα με δημοσκοπησεις της κοινης γνωμης ΠΡΙΝ απο καθε πολεμο)δεν καταλαβαινω γιατι να πρεπει σωνει και καλα να εχω ησυχη τη συνειδηση μου για τον συγκεκριμενο λαο.σαν αποτελεσμα ειμαι πολυ επιφυλακτικος και πολυ καχυποπτος σε οτιδηποτε αναμιγνυεται αμερικανικη χειρα.εχω στη γειτονια αρκετους αλλοδαπους..........και πακιστανους και αλβανους........οι πακιστανοι ολη μερα δουλευουν στις οικοδομες οπως και οι αλβανοι...........οταν ομως γυρισουν σπιτι τους μετα την δουλεια οι αλβανοι θα τρεξουν να παρουν με τα λεφτα της οικοδομης μτχ ανταλλακτικα για να τα χωσουν πανω στο φορντ εσκορτ που εχουν αγορασει ωστε να κανει παραπανω θορυβο ή να τα παιξουν σε χαρτια ειτε να τα πιουν σε κωλομπαρα.......ενω οι πακιστανοι θα πανε στο σουπερ μαρκετ να παρουν τροφιμα για τα κοινοβια στα οποια μαζευονται.........ξαναλεω οτι δεν ειναι ολοι οι αλβανοι φυσικα ετσι ουτε ολοι οι πακιστανοι αγγελουδια........αλλα η πλειοψηφια τους.εγω με αυτον τον τροπο βγαζω τα συμπερασματα μου για τον καθε λαο.τωρα για το αν ειμαι υπερηφανος που ειμαι ελληνας αυτο ειναι αλλη ιστορια......... Δεν θέλω να αναφερθώ εκτενώς στον επιφανειακό τρόπο που εξετάζεις τις συνήθειες κάθε λαού. Θέλω όμως να σου επισημάνω ότι μπερδεύεις τον αμερικάνικο λαό δηλαδή τους Ινδιάνους, με τους αμερικανούς πολίτες που είναι Κινέζοι, Πακιστανοί, Ινδοί, Έλληνες, Αλβανοί, Τούρκοι, Μεξικάνοι, Περουβιανοί, Ολλανδοί, ’γγλοι, Γερμανοί, Βέλγοι, κλπ κλπ.Αν και το αμερικανικό μοντέλο έχει δήξει την αποτυχία των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, εντούτοις η συμπεριφορά που αναφέρεις οφείλετε στο εκπαιδευτικό τους σύστημα που παράγει εξειδικευμένους στο έπακρο και με μηδενικές γνώσεις εκτός του αντικειμένου τους. Ουσιαστικά είναι αγράμματοι.Αποδεδειγμένα από μελέτες ο λαός με τον υψηλότερο μέσο όρο νοημοσύνης είναι οι ’ραβες. Δυστυχώς δεν συμβαδίζει η εξυπνάδα με την επιτυχία, οικονομική κυρίως αλλά και κοινωνική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtg Οκτώβριος 9, 2005 #2512 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 τι γλυκό ειναι αυτό?τουλούμπακαλα...αν δεν το θελει ο Λούμπας πειτε μου να το φαω εγώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtg Οκτώβριος 9, 2005 #2513 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 τι γλυκά είναι αυτά ???κοκάκια ααααα!! εχω ένα φίλο που τον φωνάζουν έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 9, 2005 #2514 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 07:49] Δεν θέλω να αναφερθώ εκτενώς στον επιφανειακό τρόπο που εξετάζεις τις συνήθειες κάθε λαού. Θέλω όμως να σου επισημάνω ότι μπερδεύεις τον αμερικάνικο λαό δηλαδή τους Ινδιάνους, με τους αμερικανούς πολίτες που είναι Κινέζοι, Πακιστανοί, Ινδοί, Έλληνες, Αλβανοί, Τούρκοι, Μεξικάνοι, Περουβιανοί, Ολλανδοί, ’γγλοι, Γερμανοί, Βέλγοι, κλπ κλπ. Αν και το αμερικανικό μοντέλο έχει δήξει την αποτυχία των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, εντούτοις η συμπεριφορά που αναφέρεις οφείλετε στο εκπαιδευτικό τους σύστημα που παράγει εξειδικευμένους στο έπακρο και με μηδενικές γνώσεις εκτός του αντικειμένου τους. Ουσιαστικά είναι αγράμματοι. Αποδεδειγμένα από μελέτες ο λαός με τον υψηλότερο μέσο όρο νοημοσύνης είναι οι ’ραβες. Δυστυχώς δεν συμβαδίζει η εξυπνάδα με την επιτυχία, οικονομική κυρίως αλλά και κοινωνική. κι ομως γιαγκο δεν τους μπερδευω.γνωριζω πολυ καλα για τις ινδιανικες φυλες της αμερικης και το μοντελο των σημερινων κατοικων της περιοχης που οπως λες ειναι ενα μειγμα αλλων εθνικοτητων που εποικησαν παλιοτερα. οντως το προβλημα εντοπιζεται στο εκπαιδευτικο συστημα.συμφωνω 100% οτι ολα ξεκινανε απο την παιδεια με την οποια καποιος γαλουχιζεται.θελω να ελπιζω οτι η κατασταση μπορει να ανατραπει οχι μονο για τους πολιτες των ΗΠΑ(για να το πω πιο σωστα) αλλα και για την παιδεια ολων των υπολοιπων λαων πανω στη γη ωστε να σταματησει το πισωγυρισμα του ανθρωπινου νου στην εποχη του homo lupus(γιατι πλεον εχουμε γινει χειροτεροι και απο τον homo sapiens)............. αυτα και παρακαλω το θεμα να κλεισει εδω γιατι πραγματικα μεσα απο ενα φορουμ σιγουρα καποιος δεν μπορει να εκφρασει επακριβως αυτα που θελει.......για μενα ειναι πολυ πιο ορθος τροπος η συζητηση απο κοντα με καποιον και οχι μεσα απο εκατονταδες χιλιομετρα καλωδιωσεων ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 9, 2005 #2515 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από mtg τι γλυκό ειναι αυτό?τουλούμπακαλα...αν δεν το θελει ο Λούμπας πειτε μου να το φαω εγώ.. Αρχική απάντηση από mtg τι γλυκό ειναι αυτό?τουλούμπακαλα...αν δεν το θελει ο Λούμπας πειτε μου να το φαω εγώ.. Εσυ και ea6gka πρεπι να εχετε την ιδια πηγη...τα ποσταρε στην προηγουμενη σελιδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtg Οκτώβριος 9, 2005 #2516 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 σημερα τα διαβασα δεν το ηξερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 11, 2005 #2517 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Καλά και μείς δεν πάμε πίσω.....ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛ που ήρθαμε απο το άστρο Χ και μετά έχουμε και μυστικές δυνάμεις και μυστικά όπλα και το μυαλό που δεν υπάρχει αλλού καθώς και και και....... μην συνεχίσω άλλο θα παρεξηγηθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 11, 2005 #2518 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα BILD ένας κακόμοιρος Δανός 43 ετών έπαθε το εξής: Ο άνθρωπος είχε στο αριστερό του κωλομέρι δυο μεγάλες κρεατοελιές που μία μέρα αποφάσισε να τις βγάλει από τον φόβο να μην εξελιχθούν σε κάτι κακόηθες.... Πάει λοιπόν το παλικάρι στο νοσοκομείο της Κοπενχάγης για να κάνει εκεί την επέμβαση. Στο χειρουργείο ο υπεύθυνος γιατρός πριν την επέμβαση του έκατσε μία τοπική νάρκωση... και το δράμα άρχισε... Με την νάρκωση το σώμα του άντρα χαλάρωσε, οπότε του φεύγει μία ΒΑΡΒΑΤΗ κλανιά... Την στιγμή της πορδής όμως ο χειρούργος είχε σκύψει πάνω του με ένα ηλεκτρονυστέρι για να του καυτηριάσει τις ελιές.... Αρπάζει που λέτε φωτιά η κλανήθρα του λεβέντη και επειδή είχαν απολυμάνει τον πισινό του ασθενή με οινόπνευμα, λαμπάδιασε ο κώλος του ΜΑΖΙ με το πουλάκι του (πριν καεί ήταν πουλάρα....αλλά μετά ψιλομάζεψε....). Ο ίδιος διηγείται την ιστορία ως εξής: ...μετά την νάρκωση βλέπω ξαφνικά να καίγεται το πουλί μου μαζί με τα @ρχείδια τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2005 #2519 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Aαααααουτςς........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 11, 2005 #2520 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Ένας πωλητής σε εκτός έδρας ταξίδι, πτώμα και με άσχημη διάθεσημπαίνει σε ένα μοτέλ της Εθνικής και ζητάει από τον ρεσεψιονίστα έναδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο.Ο ρεσεψιονίστας γνέφει καταφατικά και δίνει στον πωλητή ένα κλειδί γιατο δωμάτιο 8 και το διπλανό μπάνιο, του εύχεται καληνύχτα και τουδίνει ένα μενού πρωινού για την επομένη.Ο άντρας μπαίνει με βαριά βήματα στο δωμάτιο, πετάει τα πράγματά του,αρπάζει μια πετσέτα και κατευθύνεται στο μπάνιο για ένα παρατεταμένο,χαλαρωτικό μπάνιο. Μόλις φτάνει στο μπάνιο, βρίσκει μια πανέμορφηξανθιά μέσα στο μπάνιο.-Με συγχωρείς αλλά αυτό είναι το μπάνιο ΜΟΥ, είναι για αποκλειστική χρήση!-Συγνώμη αλλά ο ρεσεψιονίστας μου έδωσε το κλειδί γι΄ αυτό το μπάνιο, απαντάει η ξανθιά.Κοιτάζονται για λίγη ώρα και μετά την άβολη σιωπή, της λέει.-Δεν είσαι καθόλου άσχημη, με μια λάμψη στο μάτι.-Ούτε εσύ, του απαντάει με ενδιαφέρον.-Γ*μιέσαι; ρωτάει ο άντρας,-ΝΑΙ απαντάει εκείνη.-Τότε άντε και γ*μήσου, αυτό είναι το μπάνιο ΜΟΥ, λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.