Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

-ΤΙ ΓΛΥΚ0 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤουΛΟΥΜΠΑ.

-ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο

ΛΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ....

Αναλογο...

- Τι ειναι αυτό ?

- Αυτο ειναι τουφεκι.

- Αν δεν το παρει ο Φεκης να το παρω εγω ?

:blink:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 19:02]

-ΤΙ ΓΛΥΚ0 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤουΛΟΥΜΠΑ.

-ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο

ΛΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ....

-ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ

-ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΑΚΙΑ.

-ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ:blink:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Μια πάπια μπαίνει σε ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν:

«Έχεις ψωμάκι;»

Μπάρμαν:«Όχι.»

Πάπια:«Έχεις ψωμάκι;»

Μπάρμαν:«Όχι, δεν έχουμε ψωμάκι.»

Μπάρμαν:«Όχι, δεν έχουμε γ # μημ$νο ψωμάκι.»

Μπάρμαν:«Κουφή είσαι, δεν έχουμε καθόλουγ@μημ$νοψωμάκι, ρώτα με άλλη μια

φορά και θα καρφώσω το γ # μημ$νο ράμφος σου στο μπαρ ενοχλητικό

μπάσταρδο πουλί!»

Πάπια:«Έχεις καρφιά;»

Δυο γκομενιτσες θελαν να πανε να τα πιουν μονες τους.Τα αγορια τους δε γουσταραν γιατι ξεραν τι αλητρες ηταν,και δεν τοχαν σε τιποτα να κανουν στριπτιζ πανω στην μπαρα μετα απο καμια δεκαρια ποτα.Αλλα τι μπορουσαν να κανουν;Τιποτα.

Βγηκαν λοιπον οι κοπελιες πηγαν σε δυο τρια μπαρ ειπιαν και 5-6 ποτα η καθεμια κεραστικαν και αλλα τοσα απο τους θαμωνες και γινανε στουπι.

Στο γυρισμο,τις επιασε κοψιμο,οπως κανονικα πιανει τις γυναικες ολες μαζι.Σταματανε το αμαξι εξω απο μια μαντρα νεκροταφιου καθοτι το θεμα δεν σηκωνε αναβολη. Μετα απο ενα μικρο δισταγμο αποφασισαν μπηκαν μεσα στο νεκροταφειο τα κατεβασαν και τακαν.Η μια σκουπιστικε με το βρακι της και το πεταξε.Η αλλη που δεν ηθελε να χαλασει το σινιε βρακακι της πηρε μια ανθοδεσμη απο ενα φρεσκο ταφο εκει διπλα ,σκουπιστηκε και φορεσε το βρακακι της.

Την αλλη μερα οι γκομενοι τους συναντηθηκαν για καφε,και ηταν πανικοβλημενοι

-Μ@λ@κ@ κατι εγεινε,η δικη μου γυρισε σπιτι χωρις βρακι!!!

-Αυτο δεν ειναι τιποτα μ@λ@κ@ εμενα η δικη μου γυρισε σπιτι μ'ενα αυτοκολλητο στον κωλο που ελεγε "θα μας μεινεις αξεχαστη".

Αρχική απάντηση από ea6gka

Δυο γκομενιτσες θελαν να πανε να τα πιουν μονες τους.Τα αγορια τους δε γουσταραν γιατι ξεραν τι αλητρες ηταν,και δεν τοχαν σε τιποτα να κανουν στριπτιζ πανω στην μπαρα μετα απο καμια δεκαρια ποτα.Αλλα τι μπορουσαν να κανουν;Τιποτα.

Βγηκαν λοιπον οι κοπελιες πηγαν σε δυο τρια μπαρ ειπιαν και 5-6 ποτα η καθεμια κεραστικαν και αλλα τοσα απο τους θαμωνες και γινανε στουπι.

Στο γυρισμο,τις επιασε κοψιμο,οπως κανονικα πιανει τις γυναικες ολες μαζι.Σταματανε το αμαξι εξω απο μια μαντρα νεκροταφιου καθοτι το θεμα δεν σηκωνε αναβολη. Μετα απο ενα μικρο δισταγμο αποφασισαν μπηκαν μεσα στο νεκροταφειο τα κατεβασαν και τακαν.Η μια σκουπιστικε με το βρακι της και το πεταξε.Η αλλη που δεν ηθελε να χαλασει το σινιε βρακακι της πηρε μια ανθοδεσμη απο ενα φρεσκο ταφο εκει διπλα ,σκουπιστηκε και φορεσε το βρακακι της.

Την αλλη μερα οι γκομενοι τους συναντηθηκαν για καφε,και ηταν πανικοβλημενοι

-Μ@λ@κ@ κατι εγεινε,η δικη μου γυρισε σπιτι χωρις βρακι!!!

-Αυτο δεν ειναι τιποτα μ@λ@κ@ εμενα η δικη μου γυρισε σπιτι μ'ενα αυτοκολλητο στον κωλο που ελεγε "θα μας μεινεις αξεχαστη".

Ελιωσα στο γελιο ...ΚΟΡΥΦΑΙΟ

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης αναζητά νέα ταλέντα για τη νέα υπερπαραγωγή

του

και ξαμολά τους συνεργάτες του στην ύπαιθρο, στα νησιά, στα βουνά

και

τα λαγκάδια. "Θέλω κάποιον που να κάθετε ώρες ολόκληρες ακίνητος

κοιτάζοντας το άπειρο για μια σκηνή της νέας μου ταινίας" τους λέει

κι

εκείνοι σκοτώνονται να τον βρούν.

'Επειτα από πολύ αναζήτηση βρίσκουν τον κατάλληλο σε ένα ξερονήσι,

ένας παππούς που όλη μέρα καθότανε σε ένα καφενέ αμίλητος και

κοίταζε

το πέλαγος. Ειδοποιούν το μέγα σκηνοθέτη, πηγαίνει εκεί, συμφωνούν,

υπογράφουν, στήνουν φώτα, μηχανές και ...πάμε! Ο σκηνοθέτης

ενθουσιασμένος τραβά το κεντρικό πλάνο όπου ο παππούς κοιτά το

πέλαγος

ακίνητος και αμίλητος, με βλέμμα βαθιά σκεπτικό.

Περνάνε 2 ώρες γυρίσματος, 3 ώρες, 6 ώρες, 8 ώρες οπότε κάπου στις

8,5

ώρες ο Αγγελόπουλος πετάγεται από την καρέκλα του.

"Στοοοοοοοοοοοοοπ" φωνάζει και κατευθείνετε προς τον ...πρωταγωνιστή

παππού. "Θέλω έτσι όπως κάθεσαι και κοιτάζεις το πέλαγος να έχουμε

και

λίγη δράση, να κάνεις "τσακ" και να ρίξεις μια χάντρα από το

κομπολόι

σου" του λέει ο σκηνοθέτης.

Και ο πρωταγωνιστής: "Τι λε ρε Αγγελόπουλε, εσύ δε ψάχνεις για

ηθοποιό, εσύ θέλεις κασκαντέρ!!!!!"

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 07:08]

Oops! :unsure:

τωρα καταλαβαινετε γιατι λεω οτι δεν με στεναχωρει οταν παθαινουν καποια καταστροφη οι αμερικανοι?ειτε ειναι τρομοκρατες ειτε σεισμοι ειτε τυφωνες......οι ανθρωποι εχουν χαζεψει απο το πολυ μακντοναλντ kfc και την τοση κοκακολα και δεν ξερουν απλα που τους πανε τα τεσσερα.........

καλυτερα να εξαφανιστουν λοιπον απο τον χαρτη παρα να συνεχισουν να κυβερνουν τον πλανητη.................

και δεν ειναι θεμα μονο καθοδηγησης απο την κυβερνηση τους.........ειναι οτι δεν στροφαρει ο εγκεφαλος τους για να το πω λαικα

.γενικα σαν λαος δεν εχουν να προσφερουν τιποτα το αξιολογο ουτε να μας δειξουν κατι σημαντικο απο τον πολιτισμο τους.

να χρησιμοποιησω και μια εκφραση καπως μεταφορικη...........στην ουσια μια κακοφτιαγμενη μιξη ειναι απο ευρωπαικες φυλες και τιποτα παραπανω.........

φτανει για σημερα το πολιτισμικο μου σοκ γιατι προβλεπω να μπαινω φυλακη αν συνεχισω

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=19689:tomato:

Αρχική απάντηση από Chosen

Oops! :unsure:

τι να πώ ρε παιδιά, δε μπορώ να το πιστέψω:-O

είναι απίστευτο με πόση απάθεια μιλούν για πόλεμο.

ίσως να μην ξέρουν τι είναι.

εδώ νομίζουν ότι το Ιράν βρίσκεται στην Αυστραλία!:(

Δεν είναι όλοι το ίδιο, έχω γνωρίσει άπειρα άτομα από Βοστόνη και Νέα Υόρκη και δεν έχουνε καμία σχέση με τους βλάχους του βίντεο(υ). Μη κοιτάτε που οι συγκεκριμένοι φοράνε Nike και οδηγούν 4Χ4, ντορβάδες είναι. Είναι οι κλασικοί αστοιχείωτοι/αμόρφωτοι/ακαλλιέργητοι "τσοπάνηδες" που κάθε χώρα έχει αντίστοιχα.

Και μη μου πείτε ότι άμα πάτε σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας, ξέρουν όλοι που είναι το Ιράν και το Colorado. Απλά το συγκεκριμένο κανάλι είναι κωμικό, ρώτησαν 300-400 άτομα, βρήκανε τους 5 αμόρφωτους, εθνικιστές για το κλιπάκι και το γέλιο έρχεται αυτόματα.

Πόσο δύσκολο είναι να κάνω κι εγώ ένα κλιπάκι με 5 Έλληνες που δεν ξέρουν που πέφτει το Detroit, η Κουάλα Λουμπούρ και το Τιεν Αν Μεν, και να λένε μετά οι άλλοι "Πώπω όλοι οι Έλληνες είναι επικίνδυνα αστοιχείωτοι";

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.