Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2005 #2461 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Ρωτάει το παιδί τον πατέρα του:- Μπαμπά, γιατί εσύ είσαι άσπρος, η μαμά μαύρη και εγώ κίτρινος;Και απαντά ο πατέρας:- Αγόρι μου, με την παρτούζα που έπεσε εκείνο το βράδυ να ευχαριστείς το Θεό που δεν γαβγίζεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 23, 2005 #2462 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 http://www.bigad.com.au/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 23, 2005 #2463 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Πόντιοι-Βραζιλία 0-12 Ποδόσφαιρο μεταξύ Εθνικής Ποντίων και Βραζιλίας. Το σκορ είναι 0-12 και λίγο έξω απο τη μεγάλη περιοχή κερδίζουν φάουλ οι Βραζιλιάνοι. Ο Πόντιος τερματοφύλακας δίνει οδηγίες στο τείχος αλλά παρατηρεί ότι οι παίχτες είναι γυρισμένοι ανάποδα και τον κοιτάζουν.Αυτός έκπληκτος τους λέει:Τι με κοιτάτε ρε παιδιά; τη μπάλα κοιτάξτε!Και ο Πόντιος αμυντικός:Τι λες ρε; να χάσουμε τέτοιο γκολ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 24, 2005 #2464 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [23-09-2005 21:19] http://www.bigad.com.au/ :clap: :clap: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 25, 2005 #2465 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Κορυφή+χλιδή... :banging: Αρχική απάντηση από Chosen ownedpr0n.wmv LOL!!! Aπίστευτα, γέλασα ΠΑΡΑ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 25, 2005 #2466 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 25, 2005 #2467 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 http://video.google.com/videoplay?docid=2428643356101239067 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 27, 2005 #2468 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Kαλό κορίτσι η Μαρία, αλλά πολύ αθώα. Η μητέρα της ανησυχούσε συνεχώς για το τι θα απογίνει. Όταν έμαθε ότι η κόρη θα έβγαινε ραντεβού και με έναν άγνωστο κόντεψε να πάθει έμφραγμα με τη σκέψη του τι μπορεί να συνέβαινε. Την έπιασε λοιπόν, λίγο πριν φύγει, και την συμβούλεψε τα παρακάτω: - Πρόσεξε κόρη μου. Τώρα που θα πας στο ραντεβού, αν, λέω αν, τυχόν ο συνοδός σου προσπαθήσει να σου πιάσει τα β..., θα του πεις, μη, έχει αγκάθι και τρυπάει. Εντάξει; Και αν, αν λέω, προσπαθήσει να σε πιάσει χαμηλά, ξέρεις, ανάμεσα στα πόδια, θα τον σταματήσεις λέγοντας του: Μη, είναι φούρνος και καίει. Να θυμάσαι. Χαρούμενη, και σίγουρη με τις συμβουλές τις μάνας της, φεύγει η Μαρία. Περνούν οι προκαθορισμένες ώρες, περνά και άλλη μία, περνούν δύο τρεις, η μητέρα της έβγαλε σπυράκια από την ανησυχία της. Τι κάνει τόσες ώρες, τι να έπαθε, δεν τα συνηθίζει αυτά, και άλλα τέτοια. Τελικά, λίγο πριν η μητέρα της ειδοποιήσει το στρατό να πάει να τη βρει, κατά τις τέσσερις το πρωί, εμφανίζεται στο κεφαλόσκαλο η Μαρία. Η μάνα της, σίγουρη ότι είναι καλά, αρχίζει το κλασσικό μοτίβο: - Που ήσουν παλιοκόριτσο, λωρίδες θα βγεις από τα χέρια μου, λέγε γρήγορα τι σου συνέβη και καλύτερα να είναι πιστευτό. - Ήμουν με το Γιώργο μαμά. Με πήγε για φαγητό. - Τόσες ώρες για φαγητό, ε; λέγε που πήγατε. - Ε, να, μετά το φαγητό, πήγαμε μια βόλτα στην παραλία. - Τι, βόλτα στην παραλία η δική μου κόρη! παλιοκόριτσο, θα σε ταράξω. Και μετά τι έγινε; - Ε, καθίσαμε στα βραχάκια. - ΑΑΡΡΓΓΚΚ, βραχάκια. άκου βραχάκια. Και τι διάολο κάνατε στα βραχάκια; - Ε, μιλούσαμε, και, να, κάποια στιγμή πήγε να μου πιάσει τα β.... (στο σημείο αυτό, πρέπει να σημειώσουμε ότι η μαμά έχει πάρει μια απόχρωση ροζ-προς το σάπιο μήλο και κάνει μια μεγάλη παύση πριν μπορέσει να αρθρώσει την επόμενη κουβέντα) - Και εσύ πως αντέδρασες; - Ε, φυσικά του είπα, σταμάτα, έχει αγκάθι και τρυπάει. (ξεφύσημα ανακούφισης από τη μεριά της μαμάς) - Α, πάλι καλά. Και τότε σε έφερε πίσω, ε; Ε; (προσδοκία). - Εεεεε, όχι τότε ήταν που προσπάθησε να με πιάσει κάτω χαμηλά, ανάμεσα στα πόδια. Μια έντονη έκφραση πανικού στο πρόσωπο της μητέρας. Το χρώμα γίνεται ωχρό λαχανί, και η παύση μεγαλύτερη) - Και εσύ τι έκανες; τι έκανες, ε; - Ε, μα ότι με συμβούλεψες. Του είπα, μη, σταμάτα, είναι φούρνος και θα σε κάψει. (ξανά ανακούφιση) - Μπράβο κόρη μου. Τότε ήταν που σε παράτησε και γύρισες με τα πόδια, ε; - Εεε, όχι ακριβώς, τότε είπε: - Να βάλω ένα λουκανικο στον φούρνο να το ψήσω; (...ησυχία...) - Και τι έγινε; - Ε, ρε μάνα, δυόμισι ώρες το έψηνε, και όταν το έβαλα στο στόμα μου, ακόμη ωμό ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Σεπτέμβριος 28, 2005 #2469 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Πάει ένας Κύπριος στα everest. -Θέλω ένα σάντουιτς -Τι να βάλω μέσα? -Τυρίν, ντομάταν, πιπεριάν... -Ρε φίλε, σε παρακαλώ, μπορείς να μη βάζεις "ν" στο τέλος των λέξεων? -Οκ! -Συνέχισε λοιπόν, τί άλλο να βάλω στο σάντουιτς? -Ζαμπό, μπέικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 28, 2005 #2470 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 28, 2005 #2471 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 ψχαχαχααχ , καμμμεεενοιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Σεπτέμβριος 29, 2005 #2472 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 astrolabos - > ναι η γιαγια μου ειναι computer freak αφου σου λεω εφτιαξε το δικο της pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 29, 2005 #2473 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 χα χα!! πολι καλο!! να τι να κανεις αμα το πισι κωλαει......φατο!!!!! λολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 29, 2005 #2474 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 με τόσα σιρόπια φυσικό είνια να κολλάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 3, 2005 #2475 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Γιατι οι ποντιες εγκυες δε πινουνε νερο?Για να μην σκουριασει το βλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 3, 2005 #2476 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Γιατι οι ποντιες εγκυες δε πινουνε νερο?Για να μην σκουριασει το βλημα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 3, 2005 #2477 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Δεν ξερω αν το εχουν ξαναποσταρει, αλλα δακρυσα με τον κ@ραγκιοζη...http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 3, 2005 #2478 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Δεν ξερω αν το εχουν ξαναποσταρει, αλλα δακρυσα με τον κ@ραγκιοζη...http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html αυτος ειναι γνωστος απο παλια!Τρελλο γελιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 3, 2005 #2479 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:29] Δεν ξερω αν το εχουν ξαναποσταρει, αλλα δακρυσα με τον κ@ραγκιοζη... http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html Αυτό ατιμούτσικo δεν το είχες δεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 4, 2005 #2480 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Priceless... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.