JaguarOne Σεπτέμβριος 8, 2005 #2421 Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 16:25] "συμπυκνος" νομιζα πως ηταν το σωστο (τοτε που το RAM παλευε να τα λεει ολα στα ελληνικα). Ναι, και δημιούργησε περισσότερες απορίες απ'ότι έλυσε...
kx5 Σεπτέμβριος 8, 2005 #2423 Σεπτέμβριος 8, 2005 Ήταν κάποτε ένας πάρα πολύ έξυπνος Θεσσαλονικιός. Ο δείκτης IQ του ξεπερνούσε το 180!!! Συνάμα ο άνθρωπος αυτός ήταν και πολύ κοινωνικός. Τελευταία όμως αντιμετώπιζε πρόβλημα με τις παρέες του καθώς σε όλες τις συζητήσεις που είχανε πάντοτε αποστόμωνε τους άλλους (λόγω του ανώτερου μυαλού του). Οι φίλοι/γνωστοί είχαν ξενερώσει μαζί του και έπαψαν να του μιλάνε. Στεναχωρημένος με την κατάσταση αυτή ο άνθρωπός μας παίρνει την απόφαση να επισκεφθεί έναν ειδικό γιατρό ώστε με κάποιον τρόπο να τον φέρει στο νοητικό επίπεδο ενός φυσιολογικού ανθρώπου.Συνάντηση με το γιατρό:-Γιατρέ μου... έτσι και έτσι...-Μην ανησυχείς αγαπητέ μου, υπάρχει μέθοδος να ρίξουμε το IQ σου στο επίπεδο που επιθυμείς.-Αν είναι έτσι ας προχωρήσουμε!Τον δένει λοιπόν ο γιατρός σε μια καρέκλα και του συνδέει στο κεφάλι διάφορα καλώδια. Με το που ενεργοποιεί τα μηχανήματα αμέσως ανάβει ένας μετρητής και γράφει: 181-Αυτός είναι ο δείκτης νοημοσύνης σου, λέει ο γιατρός.Πατάει ο γιατρός την έναρξη και πολύ σιγά ο μετρητής αρχίζει να κατεβαίνει 180-179-178..........Εκείνη τη στιγμή ο γιατρός αρχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στην κοιλιά.-Φίλε μου, λεέι ο γιατρός, πρέπει να πάω τουαλέτα για λιγάκι. Με το που θα βγώ θα αποσυνδέσουμε τα καλώδια και θα είσαι πλέον ένας φυσιολογικός άνθρωπος.Τρέχει ο γιατρός στην τουαλέτα να ξαλαφρώσει. Εκεί που κάθετε στη λεκάνη πιάνει ένα περιοδικό, αρχίζει την ανάγνωση και φυσικά... ξεχνιέται! Η ώρα περνά και εκεί που διάβαζε πέφτει το μάτι του πάνω σε ένα άρθρο για την τεχνητή νοημοσύνη.-ΑΜΑΝ! ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!Βγαίνει τρέχοντας με τα βρακιά κατεβασμένα και βρίσκει τον άνθρωπο πάνω στην καρέκλα φυτό! Ο μετρητής γράφει 0!!!-ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!???Τίποτα ο άνθρωπος... φυτό.-ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣ?Ακίνητος ο άλλος...-ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!!!!!!!!............................................................................................................ΠΑΟΚ!
def Σεπτέμβριος 9, 2005 #2426 Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
esdee Σεπτέμβριος 9, 2005 #2427 Σεπτέμβριος 9, 2005 Ηταν η κλασσικη ταξη του δημοτικου...Ξεκιναει η σχολικη χρονια και καποια απο τις πρωτες μερες στα πλαισια της γνωριμιας της δασκαλας με τα παιδια, η τελευταια τους λεει-Σημερα θα πουμε τι δουλεια κανουν οι μπαμπαδες μας, πες μας εσυ κωστακη-Εμενα ο μπαμπας μου ειναι γιατρος-Μπραβο Κωστακη, παρα πολυ καλο επαγγελμα κανει ο μπαμπας σου,εσενα ελενιτσα?-Εμενα ο μπαμας μου ειναι ταχυδρομος, λεει η Ελενιτσα-Μπραβο Ελενιτσα, και αυτο ειναι ενα πολυ χρησιμο επαγγελμα, Εσενα Νικολακη τι δουεια κανει ο μπαμπας σου?-Εμενα ο μπαμπας μου ειναι πιανιστας σε μπουρδ***,κοκαλο η δασκαλα, τον προσπερναει στα γρηγορα για να μην γινει σουσουρο στην ταξη τη ειναι μπουρδ*** κτλ, Πιανει τον Νικολακη μετα το τελος της ωρας και τον ξαναρωταει τι δουλεια κανει ο μπαμπας του!Τα ιδια ο ΝικολακηςΑποφασιζει να παει η δασκαλα σπιτι να ρωτησει τον ιδιο τον πατερα τη δουλεια κανει!Φτανει στο σπιτι του Νικολακη οπου συνανταει μια καθως πρεπει οικογενια καθονται μηλανε για λιγη ωρα και φτανει η σηζυτηση στο επιμαχο θεμα-Ξερετε επειδη ανησυχω για το γιο σας, τον ρωτησα τη δουλεια κανετε και μου ειπε οτι ειστε πιανιστας σε μπουρδ***, ισχυει?Βαζει τα γελια ο πατερας και της λεει-Οχι μην ανησυχητε, προγραμματιστης ειμαι πανω σε TCP/IP, αλλα λεγονται τετοια πραγματα σε μικρο παιδι?
SLN Σεπτέμβριος 14, 2005 #2431 Σεπτέμβριος 14, 2005 Τραγικη περιπτωση ανθρωπου...ξερεις τι παει να πει να εισαι πετυχημενος στη δουλεια σου, να εχεις βγαλει του κοσμου τα λεφτα, να αγοραζεις ομαδες, να ανοιγεις νεες εταιριες, να καθοριζεις την οικονομια του τοπου σου και μολις πας να συστηθεις σε εναν ξενο να λες.....-Hello, nice to meet you... Kontominas!!*condom*in*ass για τους αργοστροφους.....
jpavly Σεπτέμβριος 14, 2005 #2432 Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Τραγικη περιπτωση ανθρωπου... ξερεις τι παει να πει να εισαι πετυχημενος στη δουλεια σου, να εχεις βγαλει του κοσμου τα λεφτα, να αγοραζεις ομαδες, να ανοιγεις νεες εταιριες, να καθοριζεις την οικονομια του τοπου σου και μολις πας να συστηθεις σε εναν ξενο να λες..... -Hello, nice to meet you... Kontominas!! *condom*in*ass για τους αργοστροφους..... :hehe: έλιωσα.α.α.α.α.α.α..
ea6gka Σεπτέμβριος 15, 2005 #2433 Σεπτέμβριος 15, 2005 PCMCIA: People Can't Memorize Computer Industry AcronymsISDN: It Still Does NothingAPPLE: Arrogance Produces Profit-Losing EntitySCSI: System Can't See ItDOS: Defective Operating System - Dead Operating SystemBASIC: Bill's Attempt to Seize Industry ControlIBM: I Blame MicrosoftDEC: Do Expect CutsOS/2: Obsolete Soon, TooWWW:World Wide WaitMACINTOSH: Most Applications Crash; If Not, The Operating System HangsPENTIUM: Produces Erroneous Numbers Through Incorrect Understanding of MathematicsCOBOL: Completely Obsolete Business Oriented LanguageWINDOWS: Will Install Needless Data On Whole SystemMICROSOFT: Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools Teenagers
greekfragma Σεπτέμβριος 16, 2005 #2434 Σεπτέμβριος 16, 2005 μιλαμε για πολυ γελιο........ cLopyright by Tito;)
TiTo Σεπτέμβριος 16, 2005 #2435 Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 04:17] μιλαμε για πολυ γελιο........ cLopyright by Tito;) thnx Για το cLopyright greekfragma
ea6gka Σεπτέμβριος 20, 2005 #2437 Σεπτέμβριος 20, 2005 Τρελό ξανθό γκομενάκι βγαίνει στο μπαλκόνι του να κάνει ηλιοθεραπεία. Αφού τα έχει πετάξει όλα, σκάει έξω πλήρως λαδωμένο.Λίγο αργότερα από το επάνω διαμέρισμα, κατεβαίνει χαρτάκι καρφιτσωμένο σε πετονιά που φέρει το μήνυμα :"Είσαι απίστευτη και θέλω όπωσδήποτε να βγούμε το βραδάκι για ένα ποτό.Αν θέλεις κι εσύ, τράβα την πετονία μία φορά. Αν δε θέλεις, τράβα την πετονιά σαράντα φορές, τις δέκα τελευταίες πιο γρήγορα."
spc Σεπτέμβριος 20, 2005 #2438 Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Τρελό ξανθό γκομενάκι βγαίνει στο μπαλκόνι του να κάνει ηλιοθεραπεία. Αφού τα έχει πετάξει όλα, σκάει έξω πλήρως λαδωμένο. Λίγο αργότερα από το επάνω διαμέρισμα, κατεβαίνει χαρτάκι καρφιτσωμένο σε πετονιά που φέρει το μήνυμα : "Είσαι απίστευτη και θέλω όπωσδήποτε να βγούμε το βραδάκι για ένα ποτό. Αν θέλεις κι εσύ, τράβα την πετονία μία φορά. Αν δε θέλεις, τράβα την πετονιά σαράντα φορές, τις δέκα τελευταίες πιο γρήγορα." ΕΛΕΟΣ! ΛΥΘΗΚΑ! ΚΟΡΥΦΑΙΟ! :rofl: :rofl: :rofl:
Samael Σεπτέμβριος 20, 2005 #2439 Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Τρελό ξανθό γκομενάκι βγαίνει στο μπαλκόνι του να κάνει ηλιοθεραπεία. Αφού τα έχει πετάξει όλα, σκάει έξω πλήρως λαδωμένο. Λίγο αργότερα από το επάνω διαμέρισμα, κατεβαίνει χαρτάκι καρφιτσωμένο σε πετονιά που φέρει το μήνυμα : "Είσαι απίστευτη και θέλω όπωσδήποτε να βγούμε το βραδάκι για ένα ποτό. Αν θέλεις κι εσύ, τράβα την πετονία μία φορά. Αν δε θέλεις, τράβα την πετονιά σαράντα φορές, τις δέκα τελευταίες πιο γρήγορα." LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.