LL_NEO Ιούνιος 25, 2005 #2361 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Ποιο Amsterdam ρε; Στα Tirisfal Glades είναι βγαλμένη η φωτό και ο τύπος είναι undead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 27, 2005 #2362 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Hahahah! Φυσικα απoλαυστε κ την υπεροχη μουσικη του clip Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 28, 2005 #2363 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Ξεκινά το μάθημα της Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στην 6η δημοτικού. Αρχίζει η δασκάλα:- Που λέτε παιδιά, μεταξύ σας υπάρχουν και κοριτσάκια και αγοράκια...- Κυρία! κυρία! πετάγεται ο Τοτός.- Σώπα Τοτό... μισό λεπτό! Λοιπόν τα αγοράκια κάποια ημέρα θα γίνουν άντρες και τα κοριτσάκια γυναικες!!- Κυρία κυρία! ξαναπετάγετε ο Τοτός.- Σώπα Τοτό!!!!! Όταν λοιπόν τα κοριτσάκια γίνουν γυναίκες ...- Κυρία κυρία! επαναλαμβάνει ο Τοτός.- Ε...ΛΕΓΕ ΡΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!- Όσοι έχουμε γ@μήσει να πάμε έξω για μπάσκετ; ------------------------------- Μόλις γύρισε ο μπαμπάς του Τοτού από τη δουλειά και λέει στον Τοτό:- Πήγαινε σε παρακαλώ να φέρεις τις παντούφλες μου.Ο Τοτός πηγαίνει στο δωμάτιο της αδελφής του όπου ήταν με μια φίλη της και της λέει:- Ο μπαμπάς μου είπε να σας π*δ*ξω και τις δύο.Η αδελφή του, του απαντά πως αποκλείεται να είπε τέτοιο πράγμα ο πατέρας τους και ο Τοτός τότε φωνάζει στο μπαμπά του:- Μπαμπά μόνο τη μια;Και ο μπαμπάς του, του απαντά:- Και τις δύο βρε ηλίθιε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 28, 2005 #2364 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Από τον χθεσινό (27/6/2005) ξάδερφο Λέων:Θέλει ένα κουφός να κάνει πλάκα σε ένα χαζό φίλο του.Του λέει λοιπόν:- Κουφός: Πόσο κάνει 2+1;- Χαζός: 5- Κουφός: Ωραία, να την φας και να ναι κρύα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούνιος 28, 2005 #2365 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:24] Από τον χθεσινό (27/6/2005) ξάδερφο Λέων: Θέλει ένα κουφός να κάνει πλάκα σε ένα χαζό φίλο του. Του λέει λοιπόν: - Κουφός: Πόσο κάνει 2+1; - Χαζός: 5 - Κουφός: Ωραία, να την φας και να ναι κρύα! :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:.. σε καλό σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 28, 2005 #2366 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Σήμερα το πρωί ενώ περπατούσα να πάω γυμναστήριο, δύο τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι μου, βλέπω στο κουτί που έχουνε τα ρολόγια της ΔΕΗ οι γείτονες την παρακάτω επιγραφή!!!! Σας μιλάω ακόμα γελάω!!!! :worship: :worship: :worship: Υ.Γ. Το κορυφαίο είναι η μετάφραση στα αγγλικά που έχει κάνει ο ιδιοκτήτης του κουτιού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 28, 2005 #2367 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 16:55] Σήμερα το πρωί ενώ περπατούσα να πάω γυμναστήριο, δύο τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι μου, βλέπω στο κουτί που έχουνε τα ρολόγια της ΔΕΗ οι γείτονες την παρακάτω επιγραφή!!!! Σας μιλάω ακόμα γελάω!!!! :worship: :worship: :worship: Υ.Γ. Το κορυφαίο είναι η μετάφραση στα αγγλικά που έχει κάνει ο ιδιοκτήτης του κουτιού.... [gta total burnout] Ρε Μητσο μου δειχνεις στο χαρτη που ειναι αυτο το tag να το σβησω αλλα τρια μου εμειναν μονο... [/gta total burnout] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 28, 2005 #2368 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Σ'ένα μπαρ μπαίνουν ένας Αμερικάνος, ένας Ρώσσος κι ένας Πόντιος. Σε λίγο πηγαίνει το γκαρσόν για παραγγελία. - Τί θα πάρετε; ρωτάει το γκαρσόν. - Ενα BLACK AND WHITE, λέει ο Αμερικάνος. - Ενα BLACK RUSSIAN, λέει ο Ρώσσος. - Εσείς τί θα πάρετε; ρωτάει το γκαρσόν τον πόντιο. - Ξέρω γω ρε παιδί μου, λέει ο Πόντιος, πιάσε ένα BLACK AND DECKER... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούνιος 28, 2005 #2369 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από spc Από τον χθεσινό (27/6/2005) ξάδερφο Λέων: Θέλει ένα κουφός να κάνει πλάκα σε ένα χαζό φίλο του. Του λέει λοιπόν: - Κουφός: Πόσο κάνει 2+1; - Χαζός: 5 - Κουφός: Ωραία, να την φας και να ναι κρύα! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούνιος 28, 2005 #2370 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 > > > > Έχετε ακούσει για τα Βραβεία Στέλλα; Έφτασε ο καιρός να εξετάσουμε> > > > τις υποψηφιότητες για τα ετήσια βραβεία Στέλλα. Τα Στέλλα πήραν το> > > > όνομά τους από την 81χρονη Στέλλα Λίμπεκ που έχυσε καφέ πάνω της και> > > > κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τα McDonalds . Αυτή η δίκη ενέπνευσε> > > > τα βραβεία Στέλλα για τις πιο παρανοϊκές πετυχημένες μηνύσεις στις> > > > Η.Π.Α.. Φέτος, οι υποψήφιοι είναι οι εξής:> > > >> > > >> > > >> > > > 1. Κάρα Ουόλτον, Κλέιμοντ, Ντελαουέαρ. Μήνυσε και κέρδισε τη δίκηαπό> > έναν> > > >> > > > ιδιοκτήτη νυκτερινού κέντρου, αφού έπεσε από το παράθυρου της> > > > τουαλέτας και έσπασε τα δύο μπροστινά της δόντια. Αυτό συνέβη όταν η> > > > κ,. Ουόλτον προσπαθούσε να το σκάσει από το παράθυρο της τουαλέτας> > > > γυναικών, για να μην πληρώσει τα 3,5 δολάρια του κουβέρ. Της> > > > επιδικάστηκαν 2.500 δολάρια συν τα οδοντιατρικά έξοδα!> > > >> > > >> > > >> > > > 2. Τζέρι Ουίλιαμς, Λιτλ Ροκ, A ρκανσας. Του επιδικάστηκαν 14.500> > > > δολάρια συν τα ιατρικά έξοδα όταν τον δάγκωσε το beagle (στμ. είδος> > > > σκύλου) του γείτονά του. Ο σκύλος ήταν δεμένος με αλυσίδα μέσα στον> > > > περιφραγμένο κήπο του ιδιοκτήτη του. Η αποζημίωσε δε δικαίωσε τις> > > > προσδοκίες του μηνυτή επειδή οι ένορκοι πίστεψαν ότι ο σκύλοςμπορεί> > > > να είχε προκληθεί λιγάκι από το γεγονός ότι ο κ. Ουίλιαμς τον> > > > πυροβολούσε κατ' εξακολούθηση με αεροβόλο.> > > >> > > >> > > >> > > > 3. Καρλ Τρούμαν, 19 ετών, Λος A ντζελες. Κέρδισε αποζημίωση 74.000> > > > δολαρίων συν ιατρικά έξοδα όταν ο γείτονάς του πάτησε το χέρι τουμε> > > > ένα αυτοκίνητο Χόντα Ακόρντ. Ο κ. Τρούμαν προφανώς δεν αντελήφθηότι> > > > κάποιος βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου την ώρα πουπροσπαθούσε> > > > να κλέψει τα τάσια του γείτονά του.> > > >> > > >> > > >> > > > 4. Ένα εστιατόριο στη Φιλαδέλφια υποχρεώθηκε να καταβάλλει στην κ.> > > > Κάρσον, Λάνκαστερ Πενσιλβάνια, 113.500 δολάρια επειδή αυτή γλίστρησε> > > > σε αναψυκτικό που είχε χυθεί στο πάτωμα και έσπασε τον κόκυγά της.Το> > > > αναψυκτικό είχε χυθεί όταν η κ. Κάρσον είχε περιλούσει με αυτό το> > > > συνοδό της, περίπου 30 δευτερόλεπτα νωρίτερα, κατά τη διάρκεια μιας> > > > διαφωνίας.> > > >> > > >> > > >> > > > 5. Τέρενς Ντίκσον, Μπρίστολ, Πενσιλβάνια. Προσπαθούσε να βγει από το> > > > σπίτι που μόλις είχε "αδειάσει" από το γκαράζ. Δεν μπόρεσε όμως να> > > > ανοίξει την αυτόματη πόρτα του γκαράζ γιατί ο μηχανισμός της είχε> > > > χαλάσει. Δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο σπίτι επειδή η πόρτα πουσυνέδεε> > > > το γκαράζ και το σπίτι είχε κλειδώσει όταν την έκλεισε. Επιβίωσεχάρη> > > > σε μια κούτα Πέπσι και μια μεγάλη σακούλα ξηρής σκυλοτροφής. Μήνυσε> > > > την ασφάλεια του ιδιοκτήτη ισχυριζόμενος ότι η περιπέτειά του, του> > > > προκάλεσε αδικαιολόγητη ψυχική οδύνη. Οι ένορκοι συμφώνησαν σε> > > > αποζημίωση 500.000 δολαρίων.> > > >> > > >> > > >> > > > 6. Καθλίν Ρόμπερτσον, Όστιν, Τέξας. Της επιδικάστηκαν 780.000δολάρια> > > > από σώμα ενόρκων της περιοχής της επειδή έσπασε τον αστράγαλό τηςαφού> > > > σκόνταψε σε ένα παιδάκι το οποίο έτρεχε μέσα σε ένα κατάστημα> > > > επίπλων. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος δικαιολογημένα εξεπλάγησανμε> > > > την κατηγορία, αφού το κακομαθημένο παιδάκι ήταν γιος της κ.> > > > Ρόμπινσον.> > > >> > > >> > > >> > > > 7. Το μεγάλο φαβορί για φέτος, ο κ. Μερβ Γκραζίνσκι, Οκλαχόμα,> > > > Οκλαχόμα. Ο κ. Γκραζίνσκι αγόρασε ένα ολοκαίνουριο αυτοκινούμενο> > > > τροχόσπιτο μάρκας Winnebago , μήκους 8 μέτρων. Στην πρώτη του> > > > διαδρομή, πηγαίνοντας το τροχόσπιτο σπίτι του, ρύθμισε τον αυτόματο> > > > έλεγχο πλοήγησης (στμ. cruise control - σύστημα που διατηρεί σταθερή> > > > την ταχύτητα του αυτοκινήτου ενώ ο οδηγός δεν πατάει το γκάζι) στα70> > > > μίλια την ώρα και έφυγε από τη θέση του οδηγού για να φτιάξει έναν> > > > καφέ στο πίσω μέρος του τροχόσπιτου. Όπως ήταν φυσικό, το όχημαβγήκε> > > > από τον αυτοκινητόδρομο και ανατράπηκε. Ο κ. Γκραζίνσκι μήνυσε την> > > > Winnebago επειδή το εγχειρίδιο οδηγιών δεν τον συμβούλευε ότι αυτό> > > > ήταν κάτι που δεν μπορούσε να κάνει. Οι ένορκοι του επιδίκασαν> > > > αποζημίωση ύψους 1.750.000 δολαρίων συν ένα νέο όχημα. Μετά απόαυτήν> > > > την υπόθεση, η εταιρία τροποποίησε τα εγχειρίδιά της, από φόβομήπως> > > > υπάρξουν και άλλοι εντελώς ηλίθιοι που θέλουν να αγοράσουν ταοχήματά> > > > της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούνιος 28, 2005 #2371 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Ένα ζευγάρι αρσενικών ομοφυλόφιλων αποφασίζουν να αποκτήσουν παιδί.>Για να τους μοιάζει, βρίσκουν κάποια κοινή φίλη, την πληρώνουν αδρά και με εξωσωματική γονιμοποίηση την καθιστούν έγκυο με το δικό τους σπέρμα.>Μέσα σε 9 μήνες έχουν το ποθητό αποτέλεσμα.>Πηγαίνουν στη κλινική να δουν το μωρό και βλέπουν πολλά μωρά που χτυπιούνται και κλαίνε ακατάπαυστα.>Μόνο το δικό τους, που τους μοιάζει εκπληκτικά, είναι το μόνο που δεν κλαίει, δεν χτυπιέται, κάθεται εκεί ήσυχο και χαμογελαστό.>Οι τύποι βλέπουν το θέαμα ευτυχισμένοι. Επιτέλους κατάφεραν να κάνουν ένα παιδί που και να τους μοιάζει και να είναι ευτυχισμένο...>Μια αδελφή (νοσοκόμα μιλάμε) που είναι εκείνη τη στιγμή περαστική τους λέει:>- Μη χαίρεστε τόσο πολύ, περιμένετε να δείτε τι γίνεται όταν του βγάζουμε τη πιπίλα απ' τον.... ποπό του!!!!...>>>> Ένας καθηγητής πανεπιστημίου, βοτανολόγος, ερευνούσε σε ένα χωριό τη φύση. Ξάφνου πιάνει μια τρομακτική καταιγίδα και μουσκεμένος όπως είναι χτυπάει την πρώτη πόρτα που βλέπει. Του ανοίγει μια κυρία που ο άντρας της έλειπε μετανάστης χρόνια. Τον βάζει μεσα, τον περιποιείται, του δίνει στεγνά ρούχα και του δίνει να φάει. Αφού φάγανε, τον οδήγησε στο δωμάτιο του και τον ρώτησε αν χρειάζεται κάτι άλλο...>- Όχι εμείς οι πανεπιστημιακοί είμαστε ολιγαρκείς, έχουμε τα βιβλία μας, τις σημειώσεις μας...>- Καλώς, απάντησε και έφυγε.>Μετά μια ώρα και αφού σκεφτόταν ότι μετά από τόσα χρόνια ένας άνδρας ήταν και πάλι στο σπίτι της, φοράει ένα sexy νυχτικό και πάει να ρωτήσει αν θέλει κάτι...>- Όχι εμείς οι πανεπιστημιακοί είμαστε ολιγαρκείς, έχουμε τα βιβλία μας, τις σημειώσεις μας...>- Καλώς, απάντησε και έφυγε.>Το ίδιο σκηνικό άλλες δυο φορές, αλλά μάταια.>Το άλλο πρωί, καθώς έτρωγαν πρωινό στην αυλή με τα αρνάκια, τα κατσικάκια και τα λοιπά ζώα του σπιτιού, ο καθηγητής παρατηρεί ότι υπάρχουν μόνο 2 κότες και 10 κοκκόρια.>Περίεργος ρωτάει γιατί οι κόκκορες είναι περισσότεροι από τις κότες και όχι το αντίθετο.>Και η κυρία του απαντάει:>- Α, μην τους βλέπετε έτσι. Ο ένας π@δάει, οι άλλοι είναι πανεπιστημιακοί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 29, 2005 #2372 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Lame ending but funny non the lesshttp://www.storewars.org/flash/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούλιος 9, 2005 #2373 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Το μπάρμπεκιου είναι το μοναδικό είδος ετοιμασίας φαγητού, το οποίο οι άνδρες ξέρουν να κάνουν και γίνεται ως εξής:1. Η γυναίκα πηγαίνει στο χασάπικο και αγοράζει το κρέας και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο.2. Η γυναίκα ετοιμάζει τις σαλάτες, τα φρούτα, τα γλυκά.3. Η γυναίκα κάνει την προετοιμασία του κρέατος για το μπάρμπεκιου, το βάζει σε πιατέλες και το πηγαίνει στο μπάρμπεκιου, όπου ο άντρας περιμένει πίνοντας μπύρες.4. Ο άντρας βάζει το κρέας πάνω στη σχάρα.5. Η γυναίκα μπαίνει στο σπίτι, και στρώνει το τραπέζι με όλα τα απαραίτητα.6. Η γυναίκα βγαίνει έξω και φωνάζει στον άντρα ότι το κρέας καίγεται και πρέπει να το κατεβάσει από τη σχάρα.7. Ο άντρας βγάζει το κρέας από τη σχάρα και το δίνει στη γυναίκα να το κουβαλήσει μέσα.8. Η γυναίκα το σερβίρει στο τραπέζι.9. Όλοι οι καλεσμένοι επαινούν τον άντρα για το υπέροχο ψήσιμο και υπενθυμίζουν στη γυναίκα πόσο τυχερή είναι με ένα τέτοιο άντρα δίπλα της.10. Η γυναίκα μαζεύει το τραπέζι και πλένει τα πιάτα.11. Ο άντρας ρωτάει τη γυναίκα αν είναι ικανοποιημένη που αυτός ανέλαβε σήμερα την ετοιμασία του φαγητού και όταν αυτή τον κοιτάζει με μισό μάτι, αυτός παραπονιέται ότι οι γυναίκες δεν είναι ικανοποιημένες με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 11, 2005 #2374 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ Μετά από έρευνα που διενήργησε εταιρεία ερευνών, διαπιστώθηκε πως στην εταιρεία μας οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν μεταξύ τους ένα λεξιλόγιο κάπως ανάρμοστο και πολλές φορές γεμάτο ύβρεις. Επιθυμώντας η εταιρεία μας να διατηρήσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO 9002 λήφθηκε η απόφαση πωςτέτοιες συμπεριφορές δε θα γίνονται εφεξής αποδεκτές. Θέλοντας να συμβάλλουμεστην ομαλότερη μετάβαση σε ένα επίπεδο επικοινωνίας πιο εκλεπτυσμένο δημιουργήθηκε η παρακάτω λίστα περιπτώσεων με τις προτεινόμενες αλλαγές: Να γίνεται χρήση: Σοβαρά; Απίστευτο! Εντυπωσιακό! Αντί: Πω, πω κουφάθηκα ρε π*στη! Να γίνεται χρήση: Αυτή τη στιγμή είμαι απασχολημένος Αντί: Μήπως να σου πάρω και καμία π*πα; Να γίνεται χρήση: Δε με απασχολεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζήτημα Αντί: Στ'@ρχίδια μου! Να γίνεται χρήση: Μου αρέσουν οι προκλήσεις Αντί: Γ@μώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή! Να γίνεται χρήση: Δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο εγχείρημα Αντί: Τι στο διάολο έχω να κάνω εγώ με αυτή την π@π@ριά! Να γίνεται χρήση: Θα είναι δύσκολο να συντονίσουμε τις ενέργειές μας Αντί: Να πάει να γ@μηθεί και να το κάνει μόνος του ο κ@ριόλης! Να γίνεται χρήση: Ναι, οπωσδήποτε σήμερα θα μπορέσω να δουλέψω μερικέςώρες παραπάνω Αντί: Ωραία! Και κερατάς και δαρμένος! Να γίνεται χρήση: Δε γνωρίζει ο συνάδελφος το συγκεκριμένο πρόβλημα Αντί: Είναι εντελώς μ@λ@κας! Να γίνεται χρήση: Με συγχωρείτε Αντί: ΕΕ! Εσύ! Να γίνεται χρήση: Με συγχωρείτε κύριε Αντί: ΕΕ! Εσύ! Ναι, εσύ ρε μ*λ*κα! Να γίνεται χρήση: Ο προϊστάμενος δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα Αντί: Είστε όλοι άχρηστοι! Να γίνεται χρήση: Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σε εξυπηρετήσω Αντί: Δε γ@μιέσαι λέω γω! Να γίνεται χρήση: Επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές της Αντί: Τι; Πήρε προαγωγή; Αναρωτιέμαι πόσους από το διοικητικό συμβούλιο έχει τσ*μπουκώσει Να γίνεται χρήση: Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα που σου έδωσα; Αντί: Τι τα έκανες τα κ*λόχαρτα; Να γίνεται χρήση: Νομίζω πως η πρότασή σου είναι ανεφάρμοστη Αντί: Καλά, σκ@τά έχεις στο μυαλό σου; Να γίνεται χρήση: Το νέο αίτημα του για αύξηση απορρίφθηκε Αντί: Πάλι τα @ρχίδια μου πήρε! Να γίνεται χρήση: Πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι οι συνάδελφοι Αντί: Πάμε παιδιά! Όλοι μαζί να τους γ@μήσουμε τους κ*λοκαπιτάλες! Να γίνεται χρήση: Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω ανέλιξη Αντί: Θα ψοφήσεις και θα είσαι ακόμα κλητήρας! Να γίνεται χρήση: Το φωτοτυπικό έχει τεθεί εκτός λειτουργίας Αντί: Πάλι χάλασε η μπακατέλα! Να γίνεται χρήση: Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες Αντί: Μπ**ρδέλο έχουμε καταντήσει! Να γίνεται χρήση: Ο ανελκυστήρας δε λειτουργεί Αντί: Από τα σκαλιά και άμα σ'αρέσει! Να γίνεται χρήση: Νομίζω πως ο προϊστάμενος είναι σήμερα σε καλή διάθεση Αντί: Είναι ακόμα τύφλα από χθες Να γίνεται χρήση: Πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειές σας Αντί: Σκουλήκια! Θα δουλέψετε μέχρι να λιώσετε! Να γίνεται χρήση: Το αποτέλεσμα είναι μάλλον φτωχό Αντί: Καλά τόση ώρα για αυτή τη μ*λ*κία; Να γίνεται χρήση: Καλημέρα κύριε Διευθυντά! Αντί: Καλώς τ'@ρχίδια μας τα δυο Να γίνεται χρήση: Έχετε αναπτήρα; Αντί: Δώσε φόκο! Να γίνεται χρήση: Το κάπνισμα πρέπει να το περιορίσουμε Αντί: Ρε σεις! Τεκέ το κάναμε εδώ μέσα! Να γίνεται χρήση: Η εταιρεία μας σκέφτεται Αντί: Μας έχουν γραμμένους! Pamela Panopoulou DTP Dept. IT PUBLICATIONS HELLAS PC World Greece Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 17, 2005 #2375 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Δεν βλεπω κανουργια ανεκδοτακια και .... Οριστε ενα ανεκδοτακι που διαβασα καπου και μου αρεσε!! Στο σχολειο κανουν μαθηματα καλης συμπεριφορας και σαβουαρ βιβρ. Η δασκαλα ρωταει τα παιδια: -Εσυ Γιαννακη αν εβγαινες με μια κοπελα απο καλη οικογενεια και με πολυ καλη εκπαιδευση για δειπνο και ηθελες να πας τουαλετα τι θα ελεγες? -Θα ελεγα <<Παω μισο λεπτο να κατουρησω>>. -Η δασκαλα : << Ααα οχι ,αυτο θα ηταν πολυ αγενες....Εσυ κωστακη πως θα το ελεγες? -κωστακης:<<θα ,με συσυγχωρεις καλη μου φιλη αλλα πρεπει να παω τουαλετα>>. -Δασκαλα:<<Ναι ...καπως καλυτερα αλλα η λεξη τουαλετα οταν τρως ακουγεται πολυ ασχημα!!Εσυ Τοτο απεδειξε μοας ποσος εξυπνος εισαι και πες μας ποσο καλα θα το ελεγες!! -εγω κυρια θα ελεγα:<<Καλη μου,παρακαλω να με συγχωρεσεις που θα σε εγκαταλειψω για μισο λεπτο αλλα δυστηχως πρεπει να χαιρετησω εναν πολυ καλο μου φιλο ,τον οποιον ευελπιστω να σου γνωρισω αμεσως μετα το φαγητο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 17, 2005 #2376 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 AΦου ειδα τις προσφατες φωτο του 38-45 θυμηθηκα αλλο !!!(με αλογομυγα)Συζητανε δυο ζωα μεταξυ τους!!-Τι ζωο εισαι?-Λυκοσκυλο.-Δλδ?-Ο μπαμπας ηταν λυκος και η μαμα μου σκυλα.Εσυ?Τι ζωο εισαι?-Αλογομυγα!-δλδ?-Ο μπαμπας μου ηταν αλογο και η μαμα μου μυγα!-Καλα οι δικοι σου το παρακαναν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 22, 2005 Author #2377 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Ένας λοχαγός ήταν υπεύθυνος σε μια στρατιωτική άσκηση, που περιελάμβανε και βολές τηλεκατευθυνόμενων πυραύλων. Βρισκόταν λοιπόν στο κέντρο ελέγχου πυρός των πυραύλων και καθόριζε μαζί με ένα δόκιμο τις βολές. Σε κάποια βολή όμως, ενας πύραυλος παρουσίασε βλάβη και κατευθυνόταν προς κατοικημένη περιοχή! Πανικός! Έπεσαν πάνω στα όργανα ελέγχου με το δόκιμο και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ο δόκιμος έβαλε τον σωστό κωδικό τηλεπυροδότησης και ο πύραυλος αυτοκαταστράφηκε. Γυρίζοντας στη βάση, τους περίμεναν όλοι με χαρά στα πρόσωπά τους. Ο διοικητής έτρεξε κατευθείαν στο λοχαγό, του έσφιξε το χέρι και του είπε: - "Τα θερμά μου συγχαρητήρια". Ο λοχαγός όμως αμέσως του απάντησε: -"Κύριε διοικητά, εγώ δεν έκανα τίποτα, ότι έγινε το έκανε ο δόκιμος από εδώ!" Οπότε γυρνά ο διοικητής στο δόκιμο και του λέει: - "Συγχαρητήρια κ. δόκιμε, η γυναίκα του κ. λοχαγού έκανε δίδυμα αγοράκια!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 22, 2005 Author #2378 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει. Αν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα. Αν αληθεύει ότι πολλά κορίτσια έχουν την τάση να παντρεύονται άντρες που τους θυμίζουν τον πατέρα τους, τότε εξηγείται το γιατί τόσες πολλές μητέρες κλαίνε στους γάμους. Αν δεν έχεις την γυναίκα, αυτό σημαίνει ότι κάποιος άλλος έχει δυο. Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση. Αυτό που με ανησυχεί με το μέλλον είναι ότι όσο πάει και πλησιάζει. Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε. Γελάει τελευταίος όποιος δεν κατάλαβε το ανέκδοτο. Είμαι Πόντιος ομοφυλόφιλος. Πηγαίνω με γυναίκες. Είναι εύκολο να πεθαίνεις για μια γυναίκα, το δύσκολο είναι να ζεις μαζί της. Έχω διαβάσει τόσα πολλά γύρω από τους κινδύνους του ποτού και του τσιγάρου, που αποφάσισα να κόψω το διάβασμα. Η χώρα διαλύεται από την αδιαφορία αλλά τι με νοιάζει εμένα!!! Θέλω να γίνω αυτός που ήμουνα όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα. Μην παντρευτείς ποτέ για τα λεφτά, θα σου έρθει φθηνότερα αν τα δανειστείς. Ο γάμος είναι η διαδικασία του να ανακαλύπτεις σιγά σιγά τι είδους άντρα θα προτιμούσε η γυναίκα σου. Oι εργένηδες ξέρουν περισσότερα για τις γυναίκες από τους παντρεμένους. Aν δεν ήξεραν θα ήταν κι αυτοί παντρεμένοι. Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας", όταν αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται "έρευνα". Το άθροισμα της ομορφιάς και της εξυπνάδας είναι πάντα σταθερό. Το άσχημο με την θεωρία είναι πως σου λέει πως δουλεύει ένα σύστημα, όχι γιατί δεν δουλεύει. Το κακό με το να καταφέρνεις να κάνεις κάτι σωστά με την πρώτη προσπάθεια είναι ότι κανείς δεν εκτιμά το πόσο δύσκολο ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 23, 2005 #2379 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Ελπίζω να μην το έχουνε ήδη πει... Είναι ο Τοτός στην τάξη με τα υπόλοιπα παιδιά. Μπαίνει μέσα η δασκάλα των καλλιτεχνικών και τους προτείνει, αντί για μάθημα, να παίζαν ένα ωραίο παιχνίδι. Ναι ναι! όλα τα παιδάκια είπαν με μια φωνή. Ωραία, λέει η καθηγήτρια, το παιχνίδι λέγεται ποιος θα βρει τι ζωάκι ζωγραφίζω! Θα ζωγραφίζω στον πίνακα ένα ζωάκι και όποιος μαντέψει πρώτος ποιο είναι θα κερδίζει! Ξεκινάει λοιπόν η δασκάλα να ζωγραφίζει. Δεν περνάει καλά καλά μισό λεπτό, πετάγετε ο Τοτός: Κυρία κυρία!!! Το βρήκα το βρήκα!!! Είναι ένα λιοντάρι!!! Όχι παιδί μου, δεν είναι ένα λιοντάρι, είναι ένα γατάκι, αλλά μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Μουτρώνει λίγο ο Τοτός αλλά αποφασίζει να βρει το επόμενο σχέδιο με επιτυχία. Και πάλι δεν περνάει μισό λεπτό, δυο γραμμές έχει προλάβει να κάνει η δασκάλα: Κυρία κυρία!!! Το βρήκα το βρήκα!!! Είναι ένας λύκος!!! Όχι αγόρι μου, δεν είναι λύκος, είναι ένα σκυλάκι, αλλά μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Ξανά μούτρα ο Τοτός . Σβήνει το παλιό σχέδιο η δασκάλα, πάει να κάνει καινούριο, να ξανά ο Τοτός: Κυρία κυρία!!! Το βρήκα το βρήκα!!! Μα παιδί μου πάλι δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα! Μα το βρήκα κυρία!!! Είναι ένας καρχαρίας!!! Αχ παιδί μου, όχι, δεν είναι καρχαρίας, είναι ένα δελφίνι...Αλλά μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Ε, δεν ήθελε και πολύ, τα παίρνει στο κρανίο ο Τοτός :fist: :rant: και της λέει: Κυρία να σας ρωτήσω εγώ κάτι? Βεβαίως παιδί μου, ό,τι θες. Λοιπόν, είναι στη στάση του λεωφορείου 4 κυρίες. Και οι 4 έχουν από ένα παγωτό. Η 1η το δαγκώνει λίγο λίγο στην άκρη. Η 2η το γλύφει απαλά με τη γλωσίτσα της. Η 3η το βάζει όολο μέσα στο στόμα της. Και τέλος η 4η, τα κάνει όλα αυτά, μαζί. Η απορία μου κυρία είναι: Ποια από όλες είναι η παντρεμένη??? Κοκκινίζει η δασκάλα, μα παιδί μου τι είναι αυτά που ρωτάς του λέει, αλλά ο Τοτός ανένδοτος: Είστε η δασκάλα μου και ωφείλετε να μου απαντήσετε!!! Ε λοιπόν, η παντρεμένη πρέπει να είναι αυτή και που το δαγκώνει, και που το γλύφει και που το βάζει όλο μέσα στο στόμα της. Όοοοχι κυρία...Η παντρεμένη είναι αυτή που φοράει τη βέρα...Αλλά...Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 25, 2005 #2380 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.