jax7480 Ιούνιος 19, 2005 Author #2341 Ιούνιος 19, 2005 Τελευταία μέρα μαθήματος στο έτος σε ένα σπουδαίο μάθημα, όσο καιπαλούκι.. Ο καθηγητής κύριος Θασασκοψώπουλος αναγγέλει:Την άλλη βδομάδα, πρώτη μέρα της εξεταστικής, δίνετε το μάθημα.Οποιαδήποτε απουσία δεν θα δικαιολογηθεί, ακόμη και για αυτούςπου έχουν δώσει όλες τις ασκήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώεπανάληψη της εξέτασης. Ούτε για τους επί 30 συναπτά έτη "συναδέλφους" που επιμένουν νατο δίνουν κάθε χρόνο. Από κάτω βαβούρα... Μα, μου, σου, του.. Τέλος πάντων, λέει οκκΚαθηγητής, θα φανώ ελαστικός στην περίπτωση που πάθετε κάτι πολύ σοβαρό, δηλαδή σεπερίπτωση σοβαρής ασθένειας(μεθ' αποδεικτικών) ή θανάτου πολύ συγγενικού προσώπου(επίσηςαποδεδειγμένα(πιστοποιητικό θανάτου από τον παππά την ενορίας και το μητροπολίτη)).Σετέτοια περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να έρθετε θα δώσετε εξετάσεις σε άλλη χρονικήστιγμή.Εξυπνάκιας φοιτητής από κάτω:-Και αν δεν μπορέσουμενα έρθουμε λόγω εξαντλητικού σεξ όλο το Σαββατοκύριακο???????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ από κάτω, γέλια, χαμός,πλήρης αταξία... Μετά από λίγο και αφού έχει αποκατασταθεί η τάξη οκαθηγητής οφείλει μία απάντηση:- Στην περίπτωση όπως εσύ εννοείς αυτή του εξαντλητικού σεξ.........Θα γράψεις με το άλλο χέρι...
jax7480 Ιούνιος 19, 2005 Author #2342 Ιούνιος 19, 2005 - Μαμά, στο σχολείο με κοροιδεύουν, με λένε πούστη- Και συ τι έκανες;- Τους χτύπησα με το τσαντάκι του μέικαπ
Chosen Ιούνιος 20, 2005 #2346 Ιούνιος 20, 2005 Leeroy ο Θεός του WoW! Το guild την έχει πέσει έξω από την φωλιά με τα απίστευτα τέρατα και ο CL βγάζει σύστημα στρατηγικής κλπ για οργανωμένη επίθεση. Εκείνη την στιγμή επιστρέφει από AFK ο Leeroy που έχει φτάσει ήδη το διανοητικό επίπεδο της αμοιβάδας (ξεκίνησε από Lineage) και ...Δε λέω τίποτα άλλο, κατεβάστε το και δείτε το!
Chosen Ιούνιος 20, 2005 #2349 Ιούνιος 20, 2005 "Μα τα αντέγραφα για προσωπική μου χρήση Κε Δικαστά..."
.38-.45 Ιούνιος 21, 2005 #2350 Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 02:16] Leeroy ο Θεός του WoW! Το guild την έχει πέσει έξω από την φωλιά με τα απίστευτα τέρατα και ο CL βγάζει σύστημα στρατηγικής κλπ για οργανωμένη επίθεση. Εκείνη την στιγμή επιστρέφει από AFK ο Leeroy που έχει φτάσει ήδη το διανοητικό επίπεδο της αμοιβάδας (ξεκίνησε από Lineage) και ...Δε λέω τίποτα άλλο, κατεβάστε το και δείτε το! God damn it Leroy..Leroy, you're moron..This is ridiculous..Leroy, you're just stupid as hell..lol, και λιγα ακουσε.
ea6gka Ιούνιος 21, 2005 #2352 Ιούνιος 21, 2005 ελιωσα οταν ειδα αυτο :"Μείωση του ΦΠΑ στα καύσιμα ζητά η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος"http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=633257&lngDtrID=251
jax7480 Ιούνιος 22, 2005 Author #2353 Ιούνιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ελιωσα οταν ειδα αυτο :"Μείωση του ΦΠΑ στα καύσιμα ζητά η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος"http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=633257&lngDtrID=251 Τον χειμωνα θα πεσει πολυ κλαμα λεμε. Παω να αγορασω πρεσκοτ. Θα μας χρειαστει...
ison Ιούνιος 22, 2005 #2354 Ιούνιος 22, 2005 http://www.wontonway.com/computers/copter.html Και το σκορ μου μεχρις στιγμης
greekfragma Ιούνιος 22, 2005 #2355 Ιούνιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 14:57] http://www.wontonway.com/computers/copter.html Και το σκορ μου μεχρις στιγμης τς τς τς.....εισαι μικρος ακομα:devil:
Ilias83 Ιούνιος 23, 2005 #2357 Ιούνιος 23, 2005 Είναι πολύ παλιό παιχνιδάκι, αλλά νομίζω κορυφαίο...Σε φάση να είμαστε 8 άτομα πάνω απο τον υπολογιστή για το ποιος θα πάει πιο μακριά...Μετά από άπειρο χρόνο εξάσκησης να πω οτι τα σκόρ σας είναι πολύ μικρά...
ea6gka Ιούνιος 23, 2005 #2358 Ιούνιος 23, 2005 Tι θα ήθελες να ακούς συχνότερα από μια γυναίκα..1) Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά? Μήπως πρέπει να πιείς μία μπύρα ακόμη?2) Καλά, τί γαμάτη κλανιά ήταν αυτή?Ρίξε άλλη μία!! 3) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.4) Πάω μιά στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.5) Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι? Τί κάθεσαι εδώ? 6) Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα...οπίσθιά μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μιά φορά? 7) Είσαι τόσο σέξυ όταν είσαι πιωμένος! 8) Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα γήπεδο με τα παιδιά...το ρωτάς?? 9) Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία.... 10) Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις! 11) Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δείς....μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα...δεν είναι πολύ πρόστυχη? blink12) Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια. 13) Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μιά τσόντα,να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο. 14) ’σε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου αμά θές για δώρο ένα διαρκείας για τον βάζελο κτλ. 15) Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!
feanorian82 Ιούνιος 23, 2005 #2359 Ιούνιος 23, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=245626#post245626:rolleyes:
jax7480 Ιούνιος 25, 2005 Author #2360 Ιούνιος 25, 2005 Αγαπητη μητερα, ηθελα να σου πω οτι τα πραγματα ειναι πολυ καλα εδω στο Αμστερνταμ. Περναω παρα πολυ καλα και γνωρισα και ενα πολυ καλο παιδι. Ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του και εχουμε αρχισει ηδη να σκεφτομαστε τον γαμο. Θα τον λατρεψετε. Ειναι σεμνος, γοητευτικος, προσχαρος, ευγενικος. Τελος του μηνα θα κατεβουμε μαζι στην Ελλαδα για να τον γνωρισετε κι εσεις και να μας δωσετε την ευχη σας. Σας στελνω και μια φωτογραφια που βγαλαμε προσφατα μαζι. Η κορη σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.