Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Γραμμα προς τον υπουργο Αμύνης

Κύριε υπουργέ Αμυνας,

Eπιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.

Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.

Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου. Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Αρα ο γιος μου είναι θείος μου.

Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.

Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου.

Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.

Ένας τύπος πηγαίνει σε ένα pet shop αποφασισμένος να αγοράσει το πιο περίεργο ζώο που θα βρεί. Μετά την σχετική συννενόηση με τον υπάλληλο ο τελευταίος του προτείνει ένα εξωτικό ιγκουάνα.

-Αααα, ιγκουάνα μέχρι και η πεθερά μου έχει πάρει, τί άλλο έχετε;

-"Έχουμε επίσης και αυτόν τον απίθανο σκίουρο ο οποίος πλένει πιάτα", λέει ο υπάλληλος!

-"Καλή φάση" σκέφτεται ο τύπος, "αλλά έχω πλυντήριο σπίτι οπότε μάλλον αχρείαστος θα μου είναι. Τίποτα άλλο;"

Έπειτα απο αρκετή ώρα καταλήγουν στο πιο εξωτικό ζώο του καταστήματος, μία σαρανταποδαρούσα που μιλάει!!! Ενθουσιασμένος ο παίχτης τρέχει στο σπίτι όπου και τακτοποιεί το ζωάκι σε μια πολυτελή γυάλα με τα νεράκια της το φαγάκι της και τα σχετικά. Στο καπάκι όμως δέχεται τηλέφωνο απο φίλο για μπύρες στο κοντινό μπαράκι.

Στρέφεται λοιπόν στην σαρανταποδαρούσα για την πρώτη επικοινωνία:

-Θα πάω δίπλα για μπύρες, είσαι μέσα;

Μούγκα η σαρανταποδαρούσα...

-Εσένα μιλάω ρε θα έρθεις για μπύρες, συνεχίζει ενοχλημένος. Τάφος η σαρανταποδαρούσα.

-Λοιπόν εγώ πάω εσύ θα χάσεις...

-’κουσα, άκουσα ρε μαλάκα! Παπούτσια δένω!!

O ογδονταοχτάχρονος Μπάρμπα-Γιώργης και η ογδοντατριάχρονη Κυρά-Μαριγώ είχαν δεθεί πολύ κατά την διάρκεια παραμονής τους στον οίκο ευγηρίας. Αν kαι δεν κάνανε έρωτα, κάθε βράδυ πήγαινε η Κυρά Μαριγώ στο δωμάτιο του Μπάρμπα-Γιώργη, ξαπλώνανε στο κρεβάτι και βλέπανε τηλεόραση ενώ του κρατούσε τα "ιδιαίτερά" του. Κάποιο βράδυ μπήκε η Κυρά-Μαριγώ στο δωμάτιο του Μπάρμπα-Γιώργη και βρήκε εκεί μιαν άλλη συγκάτοικο του οίκου ευγηρίας, ξαπλωμένη μαζί του στο κρεββάτι, βλέποντας τηλεόραση και κρατώντας τα "ιδιαίτερά" του. Γιώργη", φωνάζει σπαραχτικά η Κυρά-Μαριγώ, "είναι πιο όμορφη από μένα";

OXI!" απαντά ο Γιώργης

Εχει πιο εντονη προσωπικότητα απο εμένα?

OXI!" απαντά ο Γιώργης

"Τότε πες μου σε παρακαλώ τί είναι αυτό που έχει η Κυρά-Παγώνα που δεν το έχω εγώ;"

"Πάρκινσον" απαντά ο Μπαρμπα-Γιώργης...

Ήταν καλοκαίρι στο δάσος έκανε τρομερή ζέστη και ο μέρμηγκας ήταν έξω καταϊδρωμένος και μάζευε ξύλα... Εκεί που μάζευε ξύλα ακούει ένα φρενάρισμα ιιιιιιιι.... γυρνάει και τι να δει! Ο τζίτζικας μέσα σε ένα MERCEDES CABRIO SL500 με δύο θεογκόμενες!

> "Έλα ρε άτομο τι κάθεσαι και κάνεις εδώ και μαζεύεις ξύλα του λεει ο τζίτζικας..

> "Αδερφέ, χειμώνας έρχεται και μαζεύω προμήθειες για το τζάκι."

> "Καλά τρελός είσαι ρε... πάμε εδώ στην παραλία να κάνουμε το μπανάκι μας έχω και τα δύο μωρά μαζί ... κοίτα πως σε κοιτάνε ρεεεε... χαζός είσαι που θα κάτσεις να μαζέψεις ξύλα... Παραλία, Μπανάκι, BEACHBAR και σφηνάκια... "

> "Όχι ρε φίλε δεν μπορώ έχω δουλειά ακόμα ..."

> "Καλά ρε φιλαράκι δεν πειράζει τα λέμε ... να ξέρεις εσύ χάνεις!!!"

> Φεύγει ο τζίτζικας, αναστενάζει ο μέρμηγκας και συνεχίζει το κουβάλημα.

> Περνάνε κανά δύο βδομάδες εκεί που ήταν ο μέρμηγκας πάλι στο δάσος και μάζευε τροφή (ντάλα ο ήλιος) σκαει μύτη το γνωστό φρενάρισμα.

> Γυρνάει ο μέρμηγκας με βαριά καρδιά και τι βλέπει... Ο γνωστός τζίτζικας με ένα JEEP 4x4 GRAND CHEROKEE και από πίσω κοτσαδούρα με ένα κότερο 20 μέτρα!!!! Πάνω στο κότερο 10 θεογκόμενες 2μετρες να τον χαιρετάνε!!!

> "ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!" φωνάζει ο τζίτζικας

> "Καλημέρα ... " του απαντάει ο μέρμηγκας με ξεψυχισμένη φωνή!

> "Aντε , παράτα το κουβάλημα και ανέβα στο εργαλείο μαζί με τα κορίτσια πάμε ΜΥΚΟΝΟ τριήμερο!"

> "... εεεεε... ξέρεις έρχεται χειμώνας και αν δεν μαζέψω τροφή θα πεινάσουμε..."

> "ΡΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!! Μαζεύεις από βδομάδα τροφή ! καβάλα να φύγουμε.

> Τα κορίτσια σε περιμένουν πώς και πως! κοίτα κορμιά κοίτα ρεεε πως σε κοιτάνε!!!!!"

> "...όχι ρε φίλε δεν μπορώ"

> "ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ!!!! ΧΑΖΟΣ τι να σου πω ....." του λεει ο τζίτζικας και βάζει μπρος και την κάνει...

> Περνάει το καλοκαίρι, περνάει το φθινόπωρο και έρχεται ο χειμώνας. Έξω έχει 2 μέτρα χιόνι και ο μέρμηγκας είναι αραχτός στην πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι... χαζεύει τηλεόραση Πρωινό Καφέ" και πίνει το τσαγάκι του χαλαρός.... Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα "ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ" και ακούει μια φωνή "ΦΙΛΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙ". Σηκώνεται αργά αργά και πάει στην πόρτα... ανοίγει την πόρτα και κοντεύει να πάθει έμφραγμα!

> Ο τζίτζικας με στολή Χιονοδρόμου κασκολάκι και γυαλιά να του χαμογελάει και πίσω του το γνωστό JEEP με αλυσίδες και από πάνω φορτωμένο με πέδιλα του σκι! μέσα στο JEEP δυό ξανθές μοντέλες να του χαμογελάνε!

> "Έχεις 10 λεπτά καιρό να ετοιμαστείς και να κατέβεις να φύγουμε! Έχω κλείσει ΣΑΛΕ στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ και θα πάμε για σκι με τα κορίτσια ... άντε κατέβα!"

> .. Aφωνος ο μέρμηγκας έχει καταπιεί τη γλώσσα και έχει μείνει με ανοικτό το στόμα ... "Aντε ρε μη χαζεύεις... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ Γρήγορα!!! Τα κορίτσια ανυπομονούν να σε γνωρίσουν!!!!"

> "Έεεε, Φίλε μου τζίτζικα δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω σήμερα μαζί σου αλλά σε παρακαλώ πολύ κάνe μου μια χάρη! αν εκεί πάνω στο βουνό δεις τον ΑΙΣΩΠΟ... πες του ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙ!!!!!!"

Πάει ένας παπάς σε ένα μαγαζί ωδικών πτηνών για να αγοράσει τροφή για το παπαγαλάκι που είχε στο σπίτι.Μπαίνοντας μέσα ακούει ψαλμωδίες "μπράβο" λέει,"αυτό είναι μαγαζί"γυρίζει γύρω του και τι να δεί.

Βλέπει ένα παπαγάλο να ψέλνει."Ωωω" λέει "αυτό είναι, θα τον αγοράσω και θα τον βάλω να ψέλνει στην εκκλησία κάθε Κυριακή".Έτσι και έγινε,φεύγοντας του λέει ο μαγαζάτορας "για να ψέλνει θα πρέπει να του σηκώνεις το αριστερό το πόδι"-"λαμπρά" λέει αυτός και φεύγει.

Και πραγματικά κάθε Κυριακή γινόταν στην εκκλησία πανικός.

Το μαθαίνει και ο Μητροπολίτης και λέει να πάει να ρίξει μια ματιά.Όντως και εγέννετο,άφωνος ο Μητροπολίτης φωνάζει τον παπά και του λέει "Μα αυτό και αν είναι θαύμα.Πες μου παιδί μου πώς το κάνει αυτό ο παπαγάλος"?-"Είναι απλό"του απαντάει αυτός"του σηκώνεις το αριστερό πόδι και αυτός ψέλνει".

Και με αφέλεια ο Μητροπολίτης ρωτάει"αν του σηκώσεις και το άλλο πόδι τότε τι κάνει"?

Και πετάγεται ο παπαγάλος και λέει"Θα πέσω ρε μ@λ@κ@".

Oι επιβάτες μιας πτήσης της Ryanair κάθονται στις θέσεις τους και

περιμένουν τους πιλότους. Σύντομα, δύο άνδρες μπαίνουν στον αεροπλάνο,

με στολή πιλότου. Φορούν μαύρα γυαλιά. Ο ένας από τους δύο συνοδεύεται

από έναν σκύλο για τυφλούς και ο άλλος βρίσκει το δρόμο του με την

βοήθεια ενός άσπρου μπαστουνιού. Προχωρούν στον διάδρομο, μπαίνουν στο

πιλοτήριο και ξανακλείνουν την πόρτα. Πολλοί από τους επιβάτες γελούν

νευρικά και όλοι κοιτάζονται με μία έκφραση που πηγαίνει από την

έκπληξη

στον φόβο ή τον σκεπτικισμό. Μερικοί ψάχνουν τις κάμερές τους. Μερικά

λεπτά αργότερα οι μηχανές του αεροπλάνου ξεκινούν και το αεροπλάνο

επιταχύνει στην πίστα. Τρέχει όλο και πιο γρήγορα και μοιάζει σα να μην

πρόκειται να απογειωθεί ποτέ. Οι επιβάτες κοιτάζουν από τα παράθυρα

τους

και διαπιστώνουν ότι το αεροπλάνο κατευθύνεται ίσια σε μια λίμνη που

βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου απογείωσης. Το αεροπλάνο τώρα τρέχει

πολύ γρήγορα στην πίστα και πολλοί επιβάτες διαπιστώνουν ότι δεν

πρόκειται να απογειωθούν ποτέ και ότι όλοι θα πέσουν στην λίμνη. Οι

φωνές των έντρομων επιβατών γεμίζουν το αεροπλάνο, αλλά αυτή ακριβώς τη

στιγμή, το αεροπλάνο απογειώνεται γλυκά, χωρίς το παραμικρό

πρόβλημα. Οι επιβάτες ηρεμούν, χαμογελούν, νιώθοντας λίγο ανόητοι που

πίστεψαν σε αυτό το κακόγουστο αστείο. Λίγα λεπτά αργότερα το γεγονός

ξεχάστηκε. Στο πιλοτήριο, ο πιλότος ψαχουλεύει το ταμπλό με τα όργανα,

βρίσκει το κουμπί του αυτόματου πιλότου και τον βάζει σε λειτουργία.

Λέει μετά στον συγκυβερνήτη: "Ξέρεις τι πραγματικά με φοβίζει"

"Όχι" απαντά ο άλλος.

"Μια απ' αυτές τις μέρες, θα βάλουν τις φωνές πολύ αργά και θα πνιγούμε

όλοι μας."

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ @@ΑΡΙΕΣ????????

ξέρω την απάντηση.....

ΟΧΙ.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.