Samael Απρίλιος 1, 2005 #2061 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Μπαίνει ένας σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο : Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο». Ο πελάτης ρίχνει μια ματια προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει. Που είναι το αστείο;» του λέει ο υπάλληλος. Βλέπω ένα γυμνό ανδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου» απαντά ο πελάτης. Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει "Θα σου δώσω 2 σφαίρες, την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της που@@@ας και την άλλη στον που@@ο αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο"». «Έγινε» απαντά ο πελάτης. Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά και επιστρέφει την μια σφαίρα στον υπάλληλο. «Δεν χρειάζομαι δεύτερη» του λέει. «Γίνεται και με μια....» Xαχαχα!Καλο καλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Απρίλιος 1, 2005 #2062 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 ... :blink: :drool: :drool: :drool: :drool: http://www.exonome.com/fj/yzpl/ http://www.exonome.com/fj/phkl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 2, 2005 #2063 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Ιδικά το 2ο με το γουναρικό το κάνεις και μαξιλάρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 3, 2005 #2064 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Κάθεται μία τύπισσα σ ένα μπαράκι και πίνει το ποτό της όταν παρατηρεί έναν μαύρο να την κοιτάει επίμονα.Μετά από λίγο έρχεται κοντά της και σιγά-σιγά πιάνουν κουβέντα.Μετά από 2-3 ποτά η κουβέντα έχει προχωρήσει αρκετά και ο μαύρος προτείνει στην τύπισσα να πάνε να το κάνουν.- Θα ήθελα, του λέει αυτή, αλλά φοβάμαι- Τι φοβάσαι; της λέει αυτός- Ε, να ξέρω ότι εσείς οι μαύροι την έχετε μεγάλη και φοβάμαι ότι θα πονέσω- Έλα τώρα, της λέει αυτός, δεν τρέχει τίποτα, κανονική την έχω δεν θα πονέσεις καθόλου- Απαπα, λέει αυτή με τίποτα σου λέω φοβάμαι. Το πολύ-πολύ να σου πάρω μία πίπα αν θεςΓυρίζει ο μαύρος απογοητευμένος και φεύγοντας λέει: ’σε καλύτερα, πίπα αν είναι κάνω και μόνος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 3, 2005 #2065 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 - Tι κάνει ένας σκωτσέζος όταν πάρει φωτιά το σπίτι του; Αναπάντητες στην πυροσβεστική.- Τι κάνει μία αράχνη πάνω σε έναν Η/Υ; Φτιάχνει την δική της ιστοσελίδα!!- Γιατί ανακαλύφθηκαν οι λευκές σοκολάτες; Για να λερώνονται και οι μαύροι!!!-----------------------------------------------------------------------Τι μαθαίνουμε από το σινεμά· Ο αρχηγός της αστυνομίας δίνει πάντα 48 ώρες προθεσμία. · Μπορείς να προσγειώσεις ένα τζάμπο αρκεί να σου μιλά κάποιος απο κάτω. · Ο άντρας δεν αισθάνεται πόνο απ τις σφαίρες που τρώει παρά μόνο οταν κάποια γκόμενα του πλένει την πληγή. · Το σύστημα εξαερισμού είναι καλή κρυψώνα και σε πάει όπου θές. · Όλες οι βόμβες είναι ωρολογιακές με μεγάλα κόκκινα νούμερα για να ξέρεις πότε θα εκραγούν. · Τα σεντόνια όλα έχουν σχήμα L φθάνουν πάνω απ τα στήθη μια γυναίκας και μέχρι την μέση του άντρα. · Πάντοτε υπάρχει χώρος να παρκάρεις εκεί που πάς. · Όλοι όσοι ξυπνούν απο εφιάλτη είναι υδρωμένοι. · Τα κραγιόν και τα μέικ απ παραμένουν ακόμη και σε κατάδυση για ψαροντούφεκο. · Δεν έχει σημασία με πόσους θα τα βάλεις έτσι κι αλλιώς οι αντίπαλοι έρχονται ένας ένας. · Όλα τα αυτοκίνητα που τρακάρουν εκρύγνηνται και τυλίγονται στις φλόγες. · Όλες οι κλειδαριές ανοίγουν με μια πιστωτική εκτός αν το σπίτι καίγεται και υπάρχει ένα παιδί μέσα. · Είναι πολύ πιθανό να γλυτώσεις απο μία μάχη αρκεί να μην πείς πως πεθύμησες την οικογένεια σου. · Τα βράδια οι κουζίνες δεν έχουν φώς, γιατί του ψυγείου είναι αρκετό.· Τα εξάσφαιρα πιστόλια πολλές φορές ρίχνουν έως και 75 σφαίρες με ένα γέμισμα. · Όλοι οι αστυνομικοί ντετέκτιβ συχνάζουν σε στρυπτιζάδικα. · Όσο ξύλο και αν φάς ακόμη κι αν σε σαπίσουν στις γροθιές θα την γλυτώσεις με λίγο αίμα απ το στόμα.· Αν περνάμε μέσα απο μια πόλη, σίγουρα θα πέσουμε πάνω σε κάποια παρέλαση.· Ο πύργος του Αιφελ στο Παρίσι, φαίνεται απο οποιδήποτε παράθυρο της πόλης.· Όποτε θές να φορτώσεις το όπλο σου με σφαίρες, πάντα θα έχεις, άσχετα αν δεν κουβαλούσες απο πρίν.· Ακόμη και μιλώντας Αγγλικά, πάντα μπορείς να περάσεις σαν Γερμανός Αξιωματικός.· Πληρώνεις πάντα το ταξί, χωρίς να δείς πόσο έγραψε και πάντα λές "κράτα τα ρέστα".· Η μάνα πάντα μαγειρεύει αυγά και μπέικον το πρωί για την φαμίλια, άσχετα αν ποτέ δεν έχουν τον χρόνο να καθήσουν και να φάνε.· Ένα και μόνο σπίρτο είναι ικανό να φωτίσει μια ολόκληρη σπηλιά.· Δεν είναι απαραίτητο να πείς "γειά σου" όταν αρχίζεις ή τελειώνεις ένα τηλεφωνικό διάλογο.· Ακόμη κι αν οδηγείς σε δρόμο ευθύ, το τιμόνι θα το στρίβεις πότε λίγο αριστερά, πότε λίγο δεξιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 3, 2005 #2066 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Παρτε το χαμπαρι ΡΕΕΕΕΕ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 3, 2005 #2067 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 4, 2005 #2068 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από daospi [Χθες, στις 22:36] ... θεικο:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 4, 2005 #2069 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 ε?? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 4, 2005 #2070 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Eλληνάρας!!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 4, 2005 #2071 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Ένα πλούσιο ζευγάρι είναι προσκεκλημένοι σ' ένα πάρτι. Η κυρία αποφάσισε να δώσει άδεια εξόδου για τη νύχτα στον μπάτλερ τους, τον Τζέημς.Του είπε ότι θα επέστρεφαν πολύ αργά και ότι μπορούσε να απολαύσει τη βραδιά με τους φίλους του.Τα πράματα όμως δεν πήγαν καλά και η κυρία έπληξε στο πάρτι και αποφάσισε να γυρίσει σπίτι μόνη της, γιατί ο άντρας της ήταν με κάτι πολύ σπουδαίους πελάτες του και δεν ήθελε να τον διακόψει.Μόλις μπήκε στο σπίτι, είδε τον Τζέημς να κάθεται μόνος του στο μεγάλο τραπέζι της τραπεζαρίας. Του είπε να την ακολουθήσει. Τον οδήγησε στο δωμάτιό της.Τότε έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα.Τον κοίταξε και χαμογέλασε.- Τζέημς, βγάλε το φόρεμά μου.Ο Τζέημς εκτέλεσε την εντολή της προσεκτικά.- Τζέημς, συνέχισε η κυρία, βγάλε τις κάλτσες μου και τις ζαρτιέρες.Ο μπάτλερ την υπάκουσε σιωπηλός.- Τζέημς, βγάλε το σουτιέν μου και την κυλόττα μου.Καθώς το έκανε κι αυτό η ένταση στο δωμάτιο είχε φτάσει στο απροχώρητο.Η κυρία τον κοίταξε και, μετά από μια βασανιστική σιωπή, του είπε:- Αν ποτέ σε ξαναπιάσω να φοράς τα ρούχα μου, θα ψάχνεις για δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 4, 2005 #2072 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 5, 2005 #2073 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αυτα ειναι!!!!! :upside: :upside: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 5, 2005 #2074 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από daospi [Χθες, στις 23:02] :banging: με το μπαρδον αλλα.....χεσε ψηλα κι αγναντευε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 5, 2005 #2075 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης με το μπαρδον αλλα.....χεσε ψηλα κι αγναντευε lol:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 5, 2005 #2076 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης με το μπαρδον αλλα..... χεσε ψηλα κι αγναντευε H φωτο ειναι ο ορισμος αυτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 6, 2005 #2077 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 παει μια ξανθια σε ενα σουβλατζιδικο και λεει-θελω ενα σουβλακι απολαο μαγαζατορας ρωταει με γυρο η καλαμακι?και αυτη απανταει:-μπα βγαινουν και σε χυμο τωρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Απρίλιος 6, 2005 #2078 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 !Δεν ήξερα οτι υπάρχουν ξύλινα Laptop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 6, 2005 #2079 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 http://www.vamvax.net/almanako/ALMANAKOframeset.htm Εχω λιωσει θεε μου....:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 6, 2005 #2080 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Kanonieris [Σήμερα, στις 14:53] !Δεν ήξερα οτι υπάρχουν ξύλινα Laptop! και οχι μονο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.