astrolabos Φεβρουάριος 20, 2005 #1941 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ουζοκατάνυξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 20, 2005 #1942 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #1943 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Τα Αγαπημένα μας ΣοταΑγαπημένο γλυκό :Σοτολάτα Αγαπημένο κινητό : SotorollaΑγαπημένο αυτοκίνητο : ΚΙΑ SotorsΑγαπημένο άθλημα : Sotokan karateΑγαπημένο φαγητό : Sotoπουλο με πατάτεςΑγαπημένο άσμα (Ελληνικό) : Ντιρι ντιρι ντιρι, το σπίτι του Σοτιρι Αγαπημένος σκηνοθέτης : Σοτερμπεργκ ΣτηβενΑγαπημένος ποδοσφαιριστής : Σοτα ΑρβελαντζεΑγαπημένη λιχουδιά : ΣοτοφρεταΑγαπημένη διασκέδαση : Αδιάκοπο surfing με τον Soternet Exploder Αγαπημένο Software : Soton AntivirusAγαπημένος εγκληματίας : Sorin SoteiΑγαπημένος σχεδιαστής : Jean Paul SotieAγαπημένο ρόφημα : SupersotonicΑγαπημένος αρσιβαρίστας : Μπύρος Δήμας (άντε γεια μας)Αγαπημένες διακοπές :στο Sotiland (αποικία του Λεσότο)Αγαπημένο χαλαρωτικό : Soton ice - teaΑγαπημένος αθλητής : Χαβιέ ΣοτομαγιόρΑγαπημένο κράτος : ΛεσότοΑγαπημένο ύφασμα : σοτενAγαπημένο αθλητικό καναλi : sotersportΑγαπημένος καφές : frapuccino Aγαπημενος καπνος : old soternΑγαπημενες καραμελες : soterman's friendAγαπημενος υπερηρωας : soootermaanΠως λεγεται η κινηση ματ : Κολπο σοτοΑγαπημενη γραμματοσειρα : Arial Sota Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #1944 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 http://sotirisnet.freepage.gr/(ps den einai diko mou to site:P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Φεβρουάριος 20, 2005 #1945 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Παλιό αλλά καλό:Γιατί τιμώρησαν τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη?Εδώ ο Φώσκολος έχει κάνει 3000 επεισόδια στη "λάμψη" και δε τον έχει πειράξει κανείς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Φεβρουάριος 20, 2005 #1946 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 13:02] :jump: Πόλύ καλό!!!!! !!!!! Καλό επίσης και το παγκοσμίως άγνωστο ρητό: H EYTYXIA ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ( παράφραση του παγκοσμίως γνωστου ρητου : TA ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Φεβρουάριος 20, 2005 #1947 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ένα ζευγάρι είχε επισκέψεις το βράδυ στο σπίτι αλλά για κακή τους τύχη είχε πάει 2 και αυτοι δεν ξεκουμπιζόταν με τίποτα...Οπότε σε κάποια στιγμή ο άντρας αγανακτισμένος λέει στη γυναίκα του μπροστα στους καλεσμένους:Ρε γυναίκα δεν πάμε να κοιμηθούμε?Μπορεί να θέλουν να φύγουν οι άνθρωποι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 21, 2005 #1948 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 21, 2005 #1949 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 21, 2005 #1950 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 ... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 21, 2005 #1951 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Τρία ανέκδοτα για μηχανικούς σε μορφή pps (power point).sales_vs_engineers.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 22, 2005 #1952 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 [καμένος mode on ]Είναι σε ένα αυτοκίνητο τρεις φοιτητές. Ένας μηχανολογίας, ένας ηλεκτρολογίας και ένας πληροφορικής. Καθώς πηγαίνουν το αμάξι χαλάει και μένουν στη μέση του δρόμου.Μηχ: Λοιπόν από την πείρα μου σίγουρα είναι πρόβλημα με τα μηχανολογικά. Ηλεκ: Αποκλείεται σου λέω οπωσδήποτε φταίνε τα ηλεκτρολογικάΠληρ: Ρε παιδία να βγούμε και να ξαναμπούμε μήπως τρέξει!------------------------Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων:Αυτοί που ξέρουν το Δυαδικό και αυτοί που δεν το ξέρουν.[/καμένος mode off ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 22, 2005 #1953 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από spc Έρχεται το κοριτσάκι μετά το σχολείο κλαμένο στον μπαμπά και του λέει:Μπαμπά σήμερα στο σχολείο ο Γιαννάκης μου έπιασε το χέριΕ και; (λέει ο μπαμπάς)Ε, μετά με φίλησεΑαααα! (λέει ο μπαμπάς)Μετά μου χάιδεψε το πόδιΟ μπαμπάς κοιτάει θυμωμένοςΜετά άρχισε να μου βγάζει το μπλουζάκιΜετά την φούστα.Ο μπαμπάς έξαλλος..Μετά μου έβγαλε το βρακάκι και με χάιδεψε.Ο μπαμπάς λοιπόν σηκώνεται έξαλλος, κοιτάει εξαγριωμένος το κοριτσάκι, και τραβώντας του ένα χαστούκι του λέει Ας το διάολο κωλοκόριτσο, μας κ@ύλωσες βραδιάτικα! Φοβερό, φοβερό Μπράβο spc γ@μ@το!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 22, 2005 #1954 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Ήταν μια μέρα ο Μανωλιός και κατέβηκε στην πόλη να αγοράσει μια καμπαρντίνα. Μπαίνει στο μαγαζί, αγοράζει την καμπαρντίνα και βγαίνοντας κουμπώνει κατά λάθος την κουμπότρυπα της πουκαμίσας με το κουμπί της καμπαρτίνας. Προχωράει πιο κάτω και συναντάει το Μιχαλιό: - Ε, ρε Μιχαλιό, τι κάνεις; - Καλά είμαι, ορέ Μανωλιό. Ωραία καμπαρντίνα, αλλά μωρέ πώς να στο πω, την έχεις κουμπώσει στραβά και αν πας στο χωριό θα σε κοροϊδεύουν!! - Εμένα έτσι μ' αρέσει, και άντε και γ...!!! Παρακάτω συνάντάει τον Σήφη. - Ε, ρε Σηφαλιό, τι κάνεις; - Καλά είμαι, ωρέ Μανωλιό. Ωραία καμπαρντίνα, αλλά μωρέ πώς να στο πω, την έχεις κουμπώσει στραβά και αν πας στο χωριό θα σε κοροϊδεύουν!! - Εμένα έτσι μ' αρέσει, και άντε και γ...!!! Φεύγει νευριασμένος ο Σήφης, και συναντά το Μιχαλιό. Συζητώντας λένε ότι συνάντησαν τον Μανωλιό, και μόλις του είπαν για την καμπαρντίνα τους έβρισε, και αποφασίζουν να πάρουν τηλέφωνο τον θείο του, να του το πει με τρόπο. Φτάνοντας στο σπίτι ο Μανωλιός, χτυπάει το τηλέφωνο: - Έλα ρε θείε, τι κάνεις; - Τι να κάνω παιδί μου; Εδώ κάθομαι και προσπαθώ να τελειώσω μία μαντινάδα. Δεν έρχεσαι να πιούμε κάνα ρακί και να την τελειώσουμε μαζί; Πάει ο Μανωλιός στον θείο του, και καθώς έπιναν ρακή, λέει ο Μανωλιός: - Ρε θείε, πες μου την μαντινάδα. Θείος: -Της καμπαρντίνας το κουμπί είναι του πουκαμίσου Μανωλιός: - Όλοι γαμιούνται σήμερα, άντε και συ γ....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 22, 2005 #1955 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 16:13] ... Θείος: -Της καμπαρντίνας το κουμπί είναι του πουκαμίσου Μανωλιός: - Όλοι γαμιούνται σήμερα, άντε και συ γ....! :hehe: Πολύ καλό... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 22, 2005 #1956 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αν μπορείς να αρχίσεις τη μέρα σου χωρίς καφεΐνη,Αν μπορείς να είσαι χαμογελαστός αγνοώντας πόνους και κούραση,Αν μπορείς να μη διαμαρτύρεσαι και να μην κάνεις τους ανθρώπους να βαριούνται με τα προβλήματά σου,Αν μπορείς να τρως το ίδιο φαΐ κάθε μέρα και να είσαι ευγνώμων γι' αυτό,Αν μπορείς να καταλάβεις πότε οι αγαπημένοι σου είναι πολύ απασχολημένοι για να σου αφιερώσουν χρόνο,Αν μπορείς να αδιαφορήσεις όταν οι άνθρωποι ξεσπάνε επάνω σου,Αν μπορείς να δεχθείς κριτική και κατηγορίες χωρίς αντίσταση,Αν μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κόσμο χωρίς ψέματα και εξαπάτηση,Αν μπορείς να νικήσεις το άγχος χωρίς ιατρική βοήθεια,Αν μπορείς να χαλαρώσεις χωρίς αλκοόλ,Αν μπορείς να κοιμάσαι βαθιά κάθε βράδυ,τότε κατά πάσα πιθανότητα είσαι ο οικογενειακός σκύλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 22, 2005 #1957 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 22, 2005 #1958 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 24, 2005 #1959 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Why wasn't Jesus born in America?They couldn't find three wise men and a virgin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 25, 2005 #1960 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Μια ιδεα για τις αποκριες..... (Οσοι πιστευουν οτι ειναι σοκιν, ας κλεισουν τα ματια και ας πατησουν Alt-F4. Βοηθαει..:P:P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.