Chosen Φεβρουάριος 11, 2005 #1921 Φεβρουάριος 11, 2005 Η απάντηση του Βούδα στο πιο πρόσφατο άκυρο της ημέρας:"ίσιωσε τη χωρίστρα και σβήσε το θρεντ..."ειλικρινά γελούσα κανα τρίλεπτο non-stop!
Georgesod Φεβρουάριος 11, 2005 #1922 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 20:56] Η απάντηση του Βούδα στο πιο πρόσφατο άκυρο της ημέρας:"ίσιωσε τη χωρίστρα και σβήσε το θρεντ..."ειλικρινά γελούσα κανα τρίλεπτο non-stop! Mπα στην αρχή έλεγε "ίσιωσε τη μύτη" αλλά το άλλαξε
Kasp3rskyJunior Φεβρουάριος 14, 2005 #1923 Φεβρουάριος 14, 2005 Ήταν κάποτε τρεις νυχτερίδες και έλεγαν τα κατορθώματα τους. Λέει η πρώτη:- "Που λέτε εχθές έκανα ένα φοβερό κατόρθωμα. Με βλέπετε που είμαι έτσι γεμάτη αίματα και κρέατα στο πρόσωπό μου. Εκείνο το βουνό το βλέπετε;"- "Το βλέπουμε", απαντούν οι άλλες απορημένες.- "Ε λοιπόν, πίσω από εκείνο το βουνό βρίσκεται ένα μεγάλο κάστρο. Κατασπάραξα όλους όσους βρίσκονταν εκεί, δεν άφησα κανέναν! Τρομερή βραδιά!"Μετά παίρνει το λόγο η δεύτερη νυχτερίδα και λέει:- "Α, αυτό δεν είναι τίποτα. Που να δείτε εγώ τι έκανα. Το βλέπετε εκείνο το βουνό;"- "Το βλέπουμε", απαντούν οι άλλες.- "Ε λοιπόν, πίσω από εκείνο το βουνό βρίσκεται ένα μεγάλο χωριό. Δεν άφησα κανέναν. Τους εξαφάνισα όλους. Δεν βλέπετε όλα αυτά τα αίματα επάνω μου; Τρομερή βραδιά, έσκασα στο φαί!!"Αναστατωμένη η τρίτη νυχτερίδα μέσα στα αίματα κι αυτή αλλά σε πολύ χειρότερη κατάσταση λέει:- "Που να σας τα λέω για μένα... Το βλέπετε εκείνο το βουνό;"- "Το βλέπουμε", απαντούν οι άλλες.- "Ε λοιπόν... Εγώ δεν το είδα...!
Kanonieris Φεβρουάριος 14, 2005 #1924 Φεβρουάριος 14, 2005 20 τρόποι για να γίνετε ενοχλητικοί σε μία κηδεία!1. Πείτε ότι είστε σίγουρος ότι ο νεκρός κουνήθηκε.2. Ρωτήστε πόση ώρα είναι σίγουροι ότι πέθανε.3. Βάλτε ένα αυτοκόλλητο στο φέρετρο "Να μπορεί να αναπνέει".4. Πηγαίνετε στην κηδεία ντυμένος όπως ο νεκρός.5. Φορέστε ένα μπλουζάκι "Grateful Dead".6. Πείτε στην χήρα ότι θα της πήγαινε να είναι δίπλα του.7. Πείτε στην χήρα ότι η κηδεία θα της κόστισε ένα σωρό λεφτά.8. Ρωτήστε την χήρα πότε θα ξαναρχίσει να φλερτάρει.9. Πάρτε μαζί σας ένα σκύλο και βάλτε τον να το παίζει νεκρός.10. Βάλτε ένα αναμμένο τσιγάρο στο στόμα του νεκρού.11. Πηγαίνετε με ένα φτυάρι στην εκκλησία.12. Βάλτε κάτω από το φέρετρο ένα ζευγάρι παπούτσια.13. Βάλτε μέσα στο φέρετρο ένα τηλεκατευθυνόμενο κασετόφωνο και όταν κάποιος ασπάζεται τον νεκρό, κάντε το να του μιλάει.14. Βάλτε πάνω στο φέρετρο μια κάρτα παρκαρίσματος.15. Πείτε στην χήρα να αγκαλιάσει το φέρετρο για να βγάλετε φωτογραφία.16. Ρωτήστε την χήρα αν μπορείτε να πάρετε ένα δάκτυλο του νεκρού.17. Ρωτήστε την μητέρα του νεκρού τι έκανε όταν της το είπαν.18. Πείτε στην μητέρα ότι δεν περιμένατε να πεθάνει πρώτα αυτός.19. Πείτε ότι η αγαπημένη του εκπομπή στην TV αναβλήθηκε.20. Ασπαστείτε τον νεκρό, πείτε ότι σας έπεσαν μέσα στο φέρετρο οι φακοί επαφής και αρχίστε να ψάχνετε.
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2005 #1925 Φεβρουάριος 14, 2005 Μετά από χρόνιες μελέτες η αλήθεια για το πως "γονιμοποιούνται" τα δέντρα...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2005 #1926 Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Samael LoL! Γιατι τα "΅πουρδέλο" κ "γα΅ήσω" δε σε χαλαν? (εγραψε το ανεκδοτο btw!!) Μου φαινεται πως η λεξη μπουρδελο δεν θεωρειται υβριστικη, παρα μονο αν την κανεις εσυ. πχ Σε μπουρδελο γεννηθηκες ? Οσο για το αλλο, ναι ειμαι απαραδεκτος, το διορθωσα ηδη !!!
ATi Φεβρουάριος 14, 2005 #1927 Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Μετά από χρόνιες μελέτες η αλήθεια για το πως "γονιμοποιούνται" τα δέντρα... Κι είχα μια απορία ρε παιδί μου!
Κοπρίτης Φεβρουάριος 14, 2005 #1929 Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 18:49] Η γιαγια του Ποπαυ με προβοσκιδα και οπτικο πεδιο 250 μοιρων... εξελιγμενο ειδος...
DJD Φεβρουάριος 14, 2005 #1930 Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςκαι οπτικο πεδιο 250 μοιρων... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ pampers λέμε
spc Φεβρουάριος 17, 2005 #1932 Φεβρουάριος 17, 2005 Έρχεται το κοριτσάκι μετά το σχολείο κλαμένο στον μπαμπά και του λέει:Μπαμπά σήμερα στο σχολείο ο Γιαννάκης μου έπιασε το χέριΕ και; (λέει ο μπαμπάς)Ε, μετά με φίλησεΑαααα! (λέει ο μπαμπάς)Μετά μου χάιδεψε το πόδιΟ μπαμπάς κοιτάει θυμωμένοςΜετά άρχισε να μου βγάζει το μπλουζάκιΜετά την φούστα.Ο μπαμπάς έξαλλος..Μετά μου έβγαλε το βρακάκι και με χάιδεψε.Ο μπαμπάς λοιπόν σηκώνεται έξαλλος, κοιτάει εξαγριωμένος το κοριτσάκι, και τραβώντας του ένα χαστούκι του λέει Ας το διάολο κωλοκόριτσο, μας κ@ύλωσες βραδιάτικα!
spc Φεβρουάριος 20, 2005 #1940 Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Ομαδική; αυτό λέγεται αλλιώς......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.