YDinopoulos Φεβρουάριος 4, 2005 #1901 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Οι 22 τυποι του μ@λάκα....1. Ο ορατός...Κοιτα έναν μ@λάκα2. Ο Tefal....Ξεκόλρε ρε μ@λάκα3. Ο σταθερός....Εμεινε μ@λάκας4. Ο αδιόρθωτος....Ε, τον μ@λάκα5. Ο επώνυμος....Ελα ρε Μ@λάκα6. Ο νυχτωμένος...Ξυπνα μ@λάκα7. Ο χαμένος.....Που εισαι ρε μ@λάκα8. Ο φευγατος...Την εκανε ο μ@λάκας9. Ο βαθμοφόρο....Α, τον αρχιμ@λάκα10. Ο αμφίβολος...Καλα, μ@λάκας εισαι;11. Ο διπλος.....Και πουστ*ς και μ@λάκας!12. Ο ευρεσιτέχνης...Μ@λάκας με πατέντα13. Ο εμετικος....Τα ξερασε ολα ο μ@λάκας14. Ο καλοδεχουμενος....Καλως τον μ@λάκα15. Ο εξακριβωμενος....Ειναι τελικα μ@λάκας16. Ο επιρρεπης....Μην γινεσαι μ@λάκας τωρα17. Ο εκνευριστικος....Αει γ@μησου μ@λάκα18. Ο ανεκδιήγητος....μα ποσο μ@λάκας εισαι ?19. Ο αργοκίνητος.....Αντε ρε μ@λάκα, κουνησου20. Ο φαφλατας....Μιλαμε για πολυ μ@λάκα21. Ο επαναλαμβανομενος.....Την ειπε παλι ο μ@λάκας22. Ο σωβινιστης: Μ@λάκας μπορει να ειμαι, πουστ*ς οχι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 4, 2005 #1902 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Μία γυναίκα ήταν στη reseption του ξενοδοχείου της και περίμενε να πάρει το κλειδί της.Καθώς περίμενε έρχεται δίπλα της ένας τύπος και κατά λάθος την χτυπά με τον αγκώνα του στο στήθος.Μες την ντροπή του προσπαθούσε να βρει μια καλή δικαιολογία.Της λέει λοιπόν:"Αν η καρδιά σου είναι τόσο μαλακή όσο το στήθος σου...ελπίζω να με συγχωρέσεις"Και απαντάει αυτή:"Αν ο που**** σου είναι τόσο σκληρός όσο ο αγκώνας σου...θα είμαι στο δωμάτιο 202"!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 4, 2005 #1903 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Ένα ζευγάρι συνουσιαζόταν και λέει η γυναίκα στον άνδρά: -Αχ τι μου κάνεις άντρα μου !!! Τι μου κάνεις άντρα μου......-Χάρη σου κάνω μωρή!!!Κι άλλο ένα:Πως κάθονται 4 ξανθιές σε μια καρέκλα;Την γυρίζουν ανάποδα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 4, 2005 #1904 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Μια ξανθιά μαθήτρια στον καθηγητή της πληροφορικής: "Κύριε, μου σβήνετε σας παρακαλώ τον υπολογιστή γιατί δεν μπορώ μόνη μου;""Μα δεν έχεις μάθει ακόμα ούτε να τερματίζεις;", τη ρωτά ο καθηγητής εκνευρισμένος."Ασφαλώς και ξέρω να τερματίζω!", απαντά η ξανθιά προσβεβλημένη. "Απλώς δεν ξέρω να χρησιμοποιώ τον πυροσβεστήρα." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 4, 2005 #1905 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Μια παρέα από γυναίκες πήγε διακοπές και είδαν ένα πενταόροφο ξενοδοχείο με μια πινακίδα που έγραφε: "Μόνο για γυναίκες". Αφού είχαν πάει εκδρομή μόνες τους, αποφάσισαν να πάνε εκεί. Ένας πολύ ωραίος άντρας στην ρεσεψιόν τους εξήγησε: "Έχουμε πέντε ορόφους, ανεβείτε έναν-έναν και όταν βρείτε αυτό που σας ικανοποιεί, μείνετε εκεί. Εύκολα θα αποφασίσετε γιατί κάθε όροφος έχει πινακίδες που γράφουν τι είναι μέσα." Έτσι άρχισαν να ανεβαίνουν και στον πρώτο όροφο η πινακίδα έλεγε: "Όλοι οι άντρες εδώ τον έχουν κοντό και λεπτό". Οι φιλενάδες γέλασαν και χωρίς δισταγμό ανέβηκαν παραπάνω. Στον δεύτερο όροφο η πινακίδα έλεγε: "Όλοι οι άντρες εδώ τον έχουν μακρύ και λεπτό". Πάλι δεν έφτανε και ανέβηκαν παραπάνω. Στον τρίτο όροφο η πινακίδα έλεγε: "Όλοι οι άντρες εδώ τον έχουν κοντό και χοντρό". Πάλι μια απογοήτευση και ανέβηκαν παραπάνω ξέροντας ότι υπάρχουν δυο όροφοι ακόμα. Στον τέταρτο όροφο η πινακίδα ήταν τέλεια, έλεγε: "Όλοι οι άντρες εδώ τον έχουν μακρύ και χοντρό". Οι γυναίκες ενθουσιάστηκαν και είπαν να μπουν αλλά σκέφτηκαν ότι υπάρχει ένας ακόμα όροφος. Αναρωτώμενες μήπως χάσουν κάτι πάνε στον πέμπτο, όπου η πινακίδα έλεγε: "Δεν υπάρχουν άντρες εδώ. Αυτός ο όροφος κτίστηκε απλά για να αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει τρόπος να ευχαριστηθεί μια γυναίκα." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 4, 2005 #1906 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ATi Μια παρέα από γυναίκες πήγε διακοπές και είδαν ένα πενταόροφο ξενοδοχείο με μια πινακίδα που έγραφε: "Μόνο για γυναίκες". Αφού είχαν πάει εκδρομή μόνες τους, αποφάσισαν να πάνε εκεί. Ένας πολύ ωραίος άντρας στην ρεσεψιόν τους εξήγησε: "Έχουμε πέντε ορόφους, ανεβείτε έναν-έναν και όταν βρείτε αυτό που σας ικανοποιεί, μείνετε εκεί. Εύκολα θα αποφασίσετε γιατί κάθε όροφος έχει πινακίδες που γράφουν τι είναι μέσα." Έτσι άρχισαν να ανεβαίνουν και στον πρώτο όροφο η πινακίδα έλεγε: "Όλοι οι άντρες εδώ τον έχουν κοντό και λεπτό". Οι φιλενάδες γέλασαν και χωρίς δισταγμό ανέβηκαν παραπάνω. Στον δεύτερο όροφο η πινακίδα έλεγε: "Όλοι οι άντρες εδώ τον έχουν μακρύ και λεπτό". Πάλι δεν έφτανε και ανέβηκαν παραπάνω. Στον τρίτο όροφο η πινακίδα έλεγε: "Όλοι οι άντρες εδώ τον έχουν κοντό και χοντρό". Πάλι μια απογοήτευση και ανέβηκαν παραπάνω ξέροντας ότι υπάρχουν δυο όροφοι ακόμα. Στον τέταρτο όροφο η πινακίδα ήταν τέλεια, έλεγε: "Όλοι οι άντρες εδώ τον έχουν μακρύ και χοντρό". Οι γυναίκες ενθουσιάστηκαν και είπαν να μπουν αλλά σκέφτηκαν ότι υπάρχει ένας ακόμα όροφος. Αναρωτώμενες μήπως χάσουν κάτι πάνε στον πέμπτο, όπου η πινακίδα έλεγε: "Δεν υπάρχουν άντρες εδώ. Αυτός ο όροφος κτίστηκε απλά για να αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει τρόπος να ευχαριστηθεί μια γυναίκα." Ίδιο post, ίδιος user. Κλικ μι ωρεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 4, 2005 #1907 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Hero [Χθες, στις 21:35] Ίδιο post, ίδιος user. Κλικ μι ωρεεεεεε Φαίνεται κάποιοι δεν θα το έπιασαν με την πρώτη και δεν θα γι αυτό το ξαναποστάρισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 5, 2005 #1908 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Sorry ρε παιδιά δεν το πρόσεξα. ...Και το 'λεγα εγώ ότι κάτι μου θυμίζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 8, 2005 #1909 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 8, 2005 #1910 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 8, 2005 #1911 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Ένας δρυοκολάπτης από την Μακεδονία και ένας δρυοκολάπτης από την Ήπειρο > >διαφωνούσαν για το ποιό μέρος έχει τα σκληρότερα δέντρα για τρύπημα. > > > >Ο δρυοκολάπτης από την Μακεδονία του έδειξε ένα δέντρο, στην Μακεδονία, > >που κανείς εκεί πέρα δεν μπορούσε να τρυπήσει, αλλά ο δρυοκολάπτης από > >την Ήπειρο το τρύπησε εύκολα. > > > >Ο δρυοκολάπτης από την Μακεδονία είχε μείνει άναυδος. > > > >Ο δρυοκολάπτης από την Ήπειρο προσκάλεσε τον δρυοκολάπτη από την > >Μακεδονία να τρυπήσει κι αυτός ένα δέντρο που κανείς στην 'Ήπειρο δεν > >μπορούσε να τρυπήσει. > >Πράγματι ο δρυοκολάπτης από την Μακεδονία τα κατάφερε κι αυτός εκεί > >πέρα. > >Οι δύο δρυοκολάπτες είχαν προβληματιστεί σοβαρά γιατί ο δρυοκολάπτης από > >την Ήπειρο τρύπησε εύκολα το Μακεδονικό δέντρο και ο δρυοκολάπτης από > >την Μακεδονία τρύπησε εύκολα το Ηπειρώτικο δέντρο, και μάλιστα ενώ στην > >πατρίδα τους οι ίδιοι δεν μπορούσαν. > >Αφού το σκέφτηκαν καλά-καλά κατέληξαν και οι δύο στο ίδιο συμπέρασμα: > > > >Το πουλί είναι πιο σκληρό, όταν είναι μακριά από το σπίτι του. > > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 9, 2005 #1912 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ 25+1 σημαντικά πράγματα που με δίδαξε η μαμά μου: 1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ "Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα." 2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ "Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί." 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ "Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο,δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω." 4. ΛΟΓΙΚΗ "Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ." 5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ "Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου." 6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ "’λλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;" 7. ΕΙΡΩΝΕΙΑ "Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο." 8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ "Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;" 9. ΩΣΜΩΣΗ "Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου." 10. ΑΝΤΟΧΗ "Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβύθια σου." 11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας." 12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ "Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;" 13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ "Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ σε θα σε σκοτώσω." 14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ "Πού τάμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου;Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;" 15. ΖΗΛΕΙΑ "Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος." 16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ "Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις." 17. ΥΠΟΜΟΝΗ "Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι." 18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ "Σταμάτα να αλλοιθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλοίθωρος." 19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ "Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις." 20. ΧΙΟΥΜΟΡ "Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις φας από πάνω." 21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ "Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις." 22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ "Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες." 23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ "Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ.Μην είσαι βλάχος." 24. ΣΟΦΙΑ "Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις." 25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα.Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα." +1 ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ (αμέσως μετά τον γάμο "’ντε, κάντε κι ένα παιδάκι τώρα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ θα το μεγαλώσω." (ένα-δυο χρόνια αργότερα "Όποιος έχει παιδί κάθεται στο σπίτι του και το μεγαλώνει. Αρκετά! Εγώ τα δικά μου τα μεγάλωσα!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 10, 2005 #1913 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Από τις ακραιότερες βεβηλώσεις που έχω δει... (κι από τις πιο αστείες though...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 10, 2005 #1914 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 11:24] Από τις ακραιότερες βεβηλώσεις που έχω δει... (κι από τις πιο αστείες though...) Υπάρχει μεγάλη κακία στον κόσμο... εντάξει είναι μια άθλια παιδική εκπομπή... αλλά όχι και έτσι. :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 10, 2005 #1915 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Από τις ακραιότερες βεβηλώσεις που έχω δει... (κι από τις πιο αστείες though...) Ήδη τρίζουν τα κόκκαλα του συγχωρεμένου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 10, 2005 #1916 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Είναι μια ξανθιά οδηγός και μια ξανθιά τροχονόμος.Η ξανθιά οδηγός περνάει με κόκκινο και τη σταματάει η τροχονόμος. -Συγνώμη θα μπορούσα να δώ το δίπλωμά σας;Η ξανθιά ψάχνει κάνα 5λεπτο στην τσάντα της.-Δεν μπορώ να το βρώ. Θα μπορούσατε να μου πείτε πως είναι περίπου;-Είναι τετράγωνο και έχει πάνω τη φωτογραφία σας-Α! Το βρήκα. Η οδηγός δίνει στην τροχονόμο ένα καθρεφτάκι.-Ωχ, συγγνώμη! Δεν κατάλαβα οτι ήσασταν τροχονόμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Φεβρουάριος 10, 2005 #1917 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Επισκέπτεται κάποιος πολίτης/πιστός τη μητρόπολη και ζητεί τον μητροπολίτη."Πού είναι ο σεβασμιότατος", Ρωτάει στην είσοδο του γραφείου."Κοιμάται", απαντάει ο κλητήρας."Αααα, βρίσκεται στην αγκαλιά του Μορφέα!""Δεν ξέρω πώς το λένε το παιδί", ναύτης είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 11, 2005 #1918 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 11, 2005 #1919 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Μπαίνει ένας Κρητικός σε ένα ΅πουρδέλο και λέει στην τσατσά: Θέλω να γ@΅ήσω απ΄τον κώλ@ Του λέει η τσατσά: θα πας στον τρίτο να βρεις την Ρίτσα... Πάει στον τρίτο, ?ρίσκει την Ρίτσα, της λέει τι θέλει και του λέει : 500 Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί όπου βρίσκει.... Πανικόβλητη η Ρίτσα του λέει: Καλά, καλά....... 400 Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί ξανά όπου βρίσκει.... Πανικόβλητη ΅ια φορά ακό΅η η Ρίτσα του λέει: Καλά, καλά....... 200 Βγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί ξανά όπου να΄ναι ΅έσα στο δω΅άτιο.... Μην αντέχοντας άλλο η Ρίτσα του λέει: Στα΅άτα σε παρακαλώ να πυροβολείς, έλα να το κάνου΅ε τζά΅πα....... Ξεκινάει λοιπόν το σκηνικό, περνάει καλά ο Κρητικός και ΅ε το που τελειώνει η φάση βγάζει 500 και τα πετάει στο κρεβάτι.... Τρελαίνεται η Ρίτσα και του λέει: Καλά εσύ κόντεψες να ΅ας σκοτώσεις ΅όλις σου είπα την τι΅ή, τι κάνεις τώρα......? Και ο Κρητικός της λέει: Οι ΅παλωθιές ήταν για να σφίξουν οι κώλ@ι........ ΥΓ Αν υπαρχει προβλημα με τα @να αλλαξω τις λεξεις με το "ποπος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 11, 2005 #1920 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulosΥΓ Αν υπαρχει προβλημα με τα @να αλλαξω τις λεξεις με το "ποπος" LoL! Γιατι τα "΅πουρδέλο" κ "γα΅ήσω" δε σε χαλαν? (εγραψε το ανεκδοτο btw!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.