Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Ξημερώματα Τρίτης και ενώ το αντρόγυνο κοιμάται χτυπάει το κουδούνι. Ξυπνάει ο άντρας, πηγαίνει στη πόρτα και βλέπει έναν άγνωστο.

- Τι θες άνθρωπε μου τέτοια ώρα;

- Αν μπορείτε καλέ κύριε να κατέβετε να με σπρώξετε σας παρακαλώ;

- Είσαι με τα καλά σου βρε άνθρωπε μου; Εγώ αύριο δουλεύω και θέλω να κοιμηθώ. ’ντε στην ευχή του Θεού μην έχουμε άλλα...

Πάει να κοιμηθεί και ξανά τα ίδια.

Του λέει λοιπόν η γυναίκα του:

- Βρε άντρα μου άντε να τον βοηθήσεις τον άνθρωπο. Δεν θυμάσαι τότε που είχαμε πάθει το ίδιο και μας βοήθησε εκείνος ο καλός άνθρωπος αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν.

- Ναι βρε γυναίκα έχεις δίκιο.

Βάζει μια φόρμα, πάει κάτω στο δρόμο και δεν βλέπει τίποτα. Βάζει μια φωνή λοιπόν:

- Κύριε, εσείς που θέλετε να σας σπρώξω, που στον διάολο είστε;

- Εδώ, εδώ πίσω στις κούνιες !!!

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Kanonieris

Ξημερώματα Τρίτης και ενώ το αντρόγυνο κοιμάται χτυπάει το κουδούνι. Ξυπνάει ο άντρας, πηγαίνει στη πόρτα και βλέπει έναν άγνωστο.

- Τι θες άνθρωπε μου τέτοια ώρα;

- Αν μπορείτε καλέ κύριε να κατέβετε να με σπρώξετε σας παρακαλώ;

- Είσαι με τα καλά σου βρε άνθρωπε μου; Εγώ αύριο δουλεύω και θέλω να κοιμηθώ. ’ντε στην ευχή του Θεού μην έχουμε άλλα...

Πάει να κοιμηθεί και ξανά τα ίδια.

Του λέει λοιπόν η γυναίκα του:

- Βρε άντρα μου άντε να τον βοηθήσεις τον άνθρωπο. Δεν θυμάσαι τότε που είχαμε πάθει το ίδιο και μας βοήθησε εκείνος ο καλός άνθρωπος αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν.

- Ναι βρε γυναίκα έχεις δίκιο.

Βάζει μια φόρμα, πάει κάτω στο δρόμο και δεν βλέπει τίποτα. Βάζει μια φωνή λοιπόν:

- Κύριε, εσείς που θέλετε να σας σπρώξω, που στον διάολο είστε;

- Εδώ, εδώ πίσω στις κούνιες !!!

Πρεπει να το εχουν ποσταρει 10-15 φορες......

Ωραία πονηριά.. (Τι κάθομαι και σκέφτομαι ,τέτοιες ώρες..)

Έστω ένας διψήφιος αριθμός ,π.χ. ΑΒ (οπου Α,Β τα ψηφία του).Σου ζητάει μετα να αφαιρέσεις το άθροισμα των ψηφίων του.Έτσι έχεις 10*Α+Β -(Α+Β)= 9*Α , οπότε όποιο αριθμό και να σκεφτείς , θα έχεις πάντα πολ/σιο του 9 σαν αποτέλεσμα.Αν προσέξετε θα δείτε ότι όλα τα πολ9(μέχρι το 9*9) εχουν όλα ίδιο συμβολάκι.. ;) + το ότι κάθε φορά που ξαναπαίζεις αλλάζει την αντιστοίχηση των συμβόλων , ώστε να μην ψυλλιαστεί κανείς τπτ.

Αρχική απάντηση από papatsonis

Έστω ένας διψήφιος αριθμός ,π.χ. ΑΒ (οπου Α,Β τα ψηφία του).Σου ζητάει μετα να αφαιρέσεις το άθροισμα των ψηφίων του.Έτσι έχεις 10*Α+Β -(Α+Β)= 9*Α , οπότε όποιο αριθμό και να σκεφτείς , θα έχεις πάντα πολ/σιο του 9 σαν αποτέλεσμα.Αν προσέξετε θα δείτε ότι όλα τα πολ9 εχουν όλα ίδιο συμβολάκι.. ;) + το ότι κάθε φορά που ξαναπαίζεις αλλάζει την αντιστοίχηση των συμβόλων , ώστε να μην ψυλλιαστεί κανείς τπτ.

Εγκεφαλεεεεεεεεεεεεεε..........................

Αρχική απάντηση από papatsonis

Έστω ένας διψήφιος αριθμός ,π.χ. ΑΒ (οπου Α,Β τα ψηφία του).Σου ζητάει μετα να αφαιρέσεις το άθροισμα των ψηφίων του.Έτσι έχεις 10*Α+Β -(Α+Β)= 9*Α , οπότε όποιο αριθμό και να σκεφτείς , θα έχεις πάντα πολ/σιο του 9 σαν αποτέλεσμα.Αν προσέξετε θα δείτε ότι όλα τα πολ9(μέχρι το 9*9) εχουν όλα ίδιο συμβολάκι.. ;) + το ότι κάθε φορά που ξαναπαίζεις αλλάζει την αντιστοίχηση των συμβόλων , ώστε να μην ψυλλιαστεί κανείς τπτ.

:T: :T:

Πραγματικό γράμμα στο playboy και η απάντηση.....

Αγαπητό Playboy,

είσαι το καλύτερο περιοδικό που έχω διαβάσει ποτέ. Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το σκύλο μου, και είμαι σε βαθιά απόγνωση. Κάθε φορά που κάνω έρωτα με το φίλο μου (είμαι gay), ο σκύλος μας (αγ.. Βερνάρδου) έρχεται και του γλύφει τα "καλαμπαλίκια". Έχουμε δοκιμάσει να τον δέσουμε ή να τον κλείσουμε έξω από το δωμάτιο, αλλά ουρλιάζει τόσο δυνατά που δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε.

’σε που δια΅αρτύρονται και οι γείτονες, γιατί ΅ας αρέσει να το κάνου΅ε στις

3 το πρωί, και εκείνη την ώρα, όλοι οι ξενέρωτοι κοιμούνται. Έτσι αναγκαστικά αφήνουμε το σκύλο ελεύθερο, αλλά με το που ακουμπάει με τη γλώσσα του τα αχαμνά του φίλου μου, τελειώνει (ο φίλος μου, όχι ο σκύλος) και δεν μπορούμε να απολαύσουμε την ερωτική μας περιπέτεια. ʼσε που φοβάμαι μήπως κολλήσει τίποτα ο σκύλος, γιατί μόλις πρόσφατα ξεφορτωθήκαμε τον έρπη.

Σε παρακαλώ, ßοήθησέ ΅ε, εί΅αι απελπισ΅ένος.

Χρήστος Τρίκαλα

..............................

Αγαπητέ Τρικαλά,

Το πρόβλημά σου είναι εξαιρετικά απλό. Μόλις ο σκύλος έρθει στο Δωμάτιο, θα αλείφετε και οι δυο σας τα "μπιρμπιλόνια" σας με ζουμί από χοιρινή μπριζόλα.

Έτσι ο σκύλος θα γλύφει και τους δυο σας και θα τελειώνετε ταυτόχρονα.

Αν η λύση σου φαίνεται κακή (γιατί θα τελειώνετε και οι δυο γρήγορα), μπορείτε την επόμενη φορά που θα μπει στο δωμάτιο ο σκύλος, να τον πηδήξετε και οι δύο (ταυτόχρονα) από πίσω. και πες μου μετά αν θα ξαναέρθει στο δωμάτιο.

Ε, αν και αυτό αποτύχει, ΅πορείς να αλείψεις τα "κουρκου΅πίνια" του φίλου σου ΅ε λίγη φόλα.

Αρχική απάντηση από Samael

Αααααααχαχαχχχαχαχα

Ρε δε παμε καλααααααααααααααααααααααααααα!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

πονηρό αγόρι εσύ με τις διεθνείς κατακτήσεις σου, μην δεις post με sex, αμέσως μέσα είσαι :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.