Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Πάει ένας τύπος στο γιατρό και λέει:

- Γιατρέ μου, έχω ένα τρομερό πρόβλημα. Κλάνω συνεχώς, όμως οι κλανιές μου είναι άοσμες και δεν ακούγονται καθόλου.

- Τι μου λέτε;

- Ναι. Και, για να είμαι ειλικρινής, τόση ώρα που μιλάμε μπορεί να έκλασα και δέκα φορές.

- Ωραία, πάρτε αυτά τα χάπια και ελάτε πάλι ύστερα από ένα μήνα.

Ύστερα από ένα μήνα:

- Γιατρέ, δεν ξέρω τι είχαν τα χάπια που μου έδωσες, αλλά τα πήρα και τώρα τα πράγματα είναι χειρότερα. Κλάνω με την ίδια συχνότητα όπως πριν, αλλά τώρα βρομάνε απαίσια.

- Ωραία, τώρα που διορθώσαμε την όσφρησή σας, ας δούμε τι θα κάνουμε και με την ακοή σας

:slap:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 20:28]

Xεχεχ!

Μη στο χαλασω αλλα ολα αυτα που ειχα σε αυτο το .doc απο το lab ηταν :hehe:

Θυμόμουνα μερικά αλλά δεν ήμουνα σίγουρος και αυτά με αρέσανε τα άλλα ήταν βλακείες τέλειος

Ενας Γερμανος, ενας Ελληνας κι ενας Αλβανος πεθαινουν και οδευουν προς την πυλη του Παραδεισου.

Φτανουν λοιπον μπροστα στον Αγιο Πετρο με το τεραστιο βιβλιο καταστασης εισοδου.

Ελεγχει λιγο το βιβλιο και τους λεει:

Πολυ καλα. Και οι 3 ειστε στην λιστα για τον παραδεισο. Απλα θελω να ζητησω βοηθεια σε κατι πριν να σας αφησω να μπειτε.

Επειδη η πυλη εχει τα ψιλοχαλια της, σκευτομουνα να κανω καποιες μικροδιορθωσεις.

Να φτιαξουμε ρε παιδακι μου λιγο την αψιδα, κανα καλο βαψιματακι και τετοια.

Πειτε καποιες προσφορες που εχετε να μου κανετε, και θα αποφασισω ποιος θα την αναλαβει.

Σκεφτεται ο Αλβανος, το κοιταει απο εδω, το κοιταει απο εκει και λεει:

Εγω Αγιε, θελω 4.000. 2.000 τα υλικα και αλλα 2.000 για την δουλεια που θα σου κανω.

Ενταξει λεει ο αγιος Πετρος αλλα να ρωτησω και τους αλλους.

Σκεφτεται ο Γερμανος. Το κοιταει καλα καλα, και λεει:

Εγω Αγιε θελω 6.000. 2000 τα υλικα αλλα και 4.000 για τον κοπο μου. Θα σου κανω ομως καλυτερη δουλεια γιατι εχω πτυχιο και μηχανικου αλλα και αρχιτεκτονα.

Ενταξει λεει αλλα να δουμε και τον Ελληνα.

Σκεφτεται λοιπον ο Ελληνας και λεει:

Κοιτα αγιε. Εγω για την δουλεια αυτη θελω 10.000.

10.000? Γιατι τοσα πολλα, απανταει ο Αγιος Πετρος.

Κοιτα αγιε, 2.000 τα υλικα , 4.000 για μενα και ......... 4.000 για σενα.

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 08:32]

Ενας Γερμανος, ενας Ελληνας κι ενας Αλβανος πεθαινουν και οδευουν προς την πυλη του Παραδεισου.

Φτανουν λοιπον μπροστα στον Αγιο Πετρο με το τεραστιο βιβλιο καταστασης εισοδου.

Ελεγχει λιγο το βιβλιο και τους λεει:

Πολυ καλα. Και οι 3 ειστε στην λιστα για τον παραδεισο. Απλα θελω να ζητησω βοηθεια σε κατι πριν να σας αφησω να μπειτε.

Επειδη η πυλη εχει τα ψιλοχαλια της, σκευτομουνα να κανω καποιες μικροδιορθωσεις.

Να φτιαξουμε ρε παιδακι μου λιγο την αψιδα, κανα καλο βαψιματακι και τετοια.

Πειτε καποιες προσφορες που εχετε να μου κανετε, και θα αποφασισω ποιος θα την αναλαβει.

Σκεφτεται ο Αλβανος, το κοιταει απο εδω, το κοιταει απο εκει και λεει:

Εγω Αγιε, θελω 4.000. 2.000 τα υλικα και αλλα 2.000 για την δουλεια που θα σου κανω.

Ενταξει λεει ο αγιος Πετρος αλλα να ρωτησω και τους αλλους.

Σκεφτεται ο Γερμανος. Το κοιταει καλα καλα, και λεει:

Εγω Αγιε θελω 6.000. 2000 τα υλικα αλλα και 4.000 για τον κοπο μου. Θα σου κανω ομως καλυτερη δουλεια γιατι εχω πτυχιο και μηχανικου αλλα και αρχιτεκτονα.

Ενταξει λεει αλλα να δουμε και τον Ελληνα.

Σκεφτεται λοιπον ο Ελληνας και λεει:

Κοιτα αγιε. Εγω για την δουλεια αυτη θελω 10.000.

10.000? Γιατι τοσα πολλα, απανταει ο Αγιος Πετρος.

Κοιτα αγιε, 2.000 τα υλικα , 4.000 για μενα και ......... 4.000 για σενα.

Δεν το λες καλά.

2000 υλικά 3000 εγώ 3000 εσύ άγιε και 2000 ο Αλβανός που θα κάνη τη δουλειά.

Αρχική απάντηση από jax7480

Καταγγελω επισημα τον κυριο ΕςΠιΣι. Ψευδετε ασυστολα...δεν ξεκινησε ετσι το Τσουναμι...

:rofl: :rofl: :rofl:

λέω και εγώ, τόσες ώρες ασχολίαστο πέρασε....

(εγώ προσπάθησα να είμαι πιο διακριτικός - εσύ κατευθείαν στο ψητό :hehe: )

Α, και να μην ξεχνιόμαστε το ''ΨεύδετΕ'' με ΑΙ (=ΨεύδετΑΙ) :D

Αρχική απάντηση από Borg

... Η ιστορία της ζωής μου ...

Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα ότι θα βρω ένα κορίτσι.

Οταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος,

κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.

Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά

παραήταν συναισθηματική.

Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική,

έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα

ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα .

Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή.

Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα.

Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι

χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.

Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να

παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο,

ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε

τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά

αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα

κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του.

Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο

της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ..... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο

φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. .

Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για ένα κορίτσι με μεγάλα βυζιά :D

Θεικό!

:T:

Ποιές ήταν οι τελευταίες λέξεις που ακούστηκαν πριν το tsunami??

"Πολύ ωραίες παραλίες έχει εδώ Μαρίκα μου. Κάτσε να πάρουμε ένα τηλέφωνο και τη Ντόρα..."

Sex Lesson...

-Πατέρα, γιατί το σεξ είναι τόσο αρεστό πράγμα?

-Επειδή η αίσθηση του μοιάζει με αυτήν που έχεις όταν σκαλίζεις τη μύτη σου, παιδί μου!

-Γιατί οι γυναίκες ευχαριστιούνται το σεξ περισσότερο από τους άντρες?

-Όταν σκαλίζεις τη μύτη σου τι νιώθει πιο καλά, το δάχτυλό σου ή η μύτη σου?

-Γιατί οι γυναίκες μισούν το βιασμό?

-Αν περπατάς στο δρόμο, και κάποιος άγνωστος έρθει και σου σκαλίσει τη μύτη θα σου αρέσει?

-Γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν σεξ όταν έχουν περίοδο?

-’μα αρχίσει και τρέχει αίμα η μύτη σου, συνεχίζεις να τη σκαλίζεις?

-Γιατί δεν αρέσει στους άντρες να φορούν προφυλλακτικό?

-Εσένα σου αρέσει να σκαλίζεις τη μύτη σου όταν φοράς γάντια?

-Γιατί οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ δημόσια, και πάντα κρύβονται?

-Θα σκάλιζες τη μύτη σου μπροστά σ' όλη την τάξη? ...Βλάκα...:boxed:

Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:

- Μπαμπά, τι είναι η πολιτική; Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει ση&άδια ωρί&ανσης, του απαντάει με ένα παράδειγ&α:

- Κοίταξε παιδί μου... Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας. Η μαμά, είναι σαν την κυ&έρνηση, κανονίζει τα πάντα &έσα στο σπίτι. Εγώ, ο πατέρας, εί&αι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονο&ία του σπιτιού. Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Τέλος, το μωρό που έχουνε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας. Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει;

- Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρε&άτι του.

Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του &ωρού.

Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί... Πηγαίνει στην κρεββατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός! Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους... πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα!

Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!

"Tι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά? θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια, να διακόψω τον μπαμπά; Nτρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό; Eγώ δεν ξέρω να το κάνω..."

Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο.

Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:

- Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;

- Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.

- Και τι συμπέρασμα έβγαλες;

- Όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη, η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά! :D

Το ζευγάρι κοιμάται αμέριμνο στο σπίτι, 3 η ώρα το πρωί όταν ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Έντρομοι πετάγονται από το κρεβάτι.

Ο άντρας πάει στο θυροτηλέφωνο και ρωτάει:

-"Ποιος είναι;"

Ακούγεται μια αντρική φωνή" - "Φίλε, κατεβαίνεις να με σπρώξεις λίγο, σε παρακαλώ;"

-"ΤΙ;;; ενίσταται ο άντρας, "Μας ξύπνησες νυχτιάτικα για να κατέβω να σε σπρώξω; Δεν είσαι με τα καλά σου. ’ντε παράτα μας!"

και... γυρίζει στο κρεβάτι του, όπου εξηγεί στη γυναίκα του τι έγινε.

Σε κανένα 10λεπτο, μόλις τους ξανάπαιρνε ο ύπνος, νά' σου πάλι το κουδούνι. Πετάγεται από το κρεβάτι ο τύπος, τρέχει στο

θυροτηλέφωνο κι ακούει πάλι την ίδια φωνή:

- "Έλα, ρε φίλε! Κατέβα λίγο να με σπρώξεις σε παρακαλώ ! "

Έξαλλος ο άντρας, του απαντάει -"Ρε, άμα κατέβω κάτω, θα σε κάνω μαύρο, το κατάλαβες; Εξαφανίσου, μην φωνάξω την αστυνομία!".

Γυρίζει ξανά στο κρεβάτι, οπότε του λέει η γυναίκα του: - "Βρε αγάπη μου, ξυπνήσαμε που ξυπνήσαμε, κι όσο νά' ναι άνθρωποι

είμαστε ... Θα μπορούσε να συμβεί και σένα μέσα στη νύχτα να μείνεις με το αυτοκίνητο και να μην υπάρχει ψυχή να σε βοηθήσει.

’ντε, κάνε ένα ψυχικό, να πάει στα κομμάτια - μπας και ησυχάσουμε..."

"Τέλος πάντων, ας σου κάνω το χατίρι, γιατί αυτός είναι ικανός να ξαναχτυπήσει..." Ρίχνει ένα μπουφάν πάνω από τις πυτζάμες

και κατεβαίνει στον δρόμο, όπου όμως ... δεν υπάρχει ψυχή! Κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, τίποτα.

Βάζει μια φωνή: - "Πού είσαι εσύ που φωνάζεις τόση ώρα να σε σπρώξω;"

Κι ακούει τη φωνή του τύπου από το παρκάκι δίπλα :

"ΕΔΩ, ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ !!".. :p

Αρχική απάντηση από Cyan_lio [Χθες, στις 23:22]

Το ζευγάρι κοιμάται αμέριμνο στο σπίτι, 3 η ώρα το πρωί όταν ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Έντρομοι πετάγονται από το κρεβάτι.

Ο άντρας πάει στο θυροτηλέφωνο και ρωτάει:

-"Ποιος είναι;"

Ακούγεται μια αντρική φωνή" - "Φίλε, κατεβαίνεις να με σπρώξεις λίγο, σε παρακαλώ;"

-"ΤΙ;;; ενίσταται ο άντρας, "Μας ξύπνησες νυχτιάτικα για να κατέβω να σε σπρώξω; Δεν είσαι με τα καλά σου. ’ντε παράτα μας!"

και... γυρίζει στο κρεβάτι του, όπου εξηγεί στη γυναίκα του τι έγινε.

Σε κανένα 10λεπτο, μόλις τους ξανάπαιρνε ο ύπνος, νά' σου πάλι το κουδούνι. Πετάγεται από το κρεβάτι ο τύπος, τρέχει στο

θυροτηλέφωνο κι ακούει πάλι την ίδια φωνή:

- "Έλα, ρε φίλε! Κατέβα λίγο να με σπρώξεις σε παρακαλώ ! "

Έξαλλος ο άντρας, του απαντάει -"Ρε, άμα κατέβω κάτω, θα σε κάνω μαύρο, το κατάλαβες; Εξαφανίσου, μην φωνάξω την αστυνομία!".

Γυρίζει ξανά στο κρεβάτι, οπότε του λέει η γυναίκα του: - "Βρε αγάπη μου, ξυπνήσαμε που ξυπνήσαμε, κι όσο νά' ναι άνθρωποι

είμαστε ... Θα μπορούσε να συμβεί και σένα μέσα στη νύχτα να μείνεις με το αυτοκίνητο και να μην υπάρχει ψυχή να σε βοηθήσει.

’ντε, κάνε ένα ψυχικό, να πάει στα κομμάτια - μπας και ησυχάσουμε..."

"Τέλος πάντων, ας σου κάνω το χατίρι, γιατί αυτός είναι ικανός να ξαναχτυπήσει..." Ρίχνει ένα μπουφάν πάνω από τις πυτζάμες

και κατεβαίνει στον δρόμο, όπου όμως ... δεν υπάρχει ψυχή! Κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, τίποτα.

Βάζει μια φωνή: - "Πού είσαι εσύ που φωνάζεις τόση ώρα να σε σπρώξω;"

Κι ακούει τη φωνή του τύπου από το παρκάκι δίπλα :

"ΕΔΩ, ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ !!".. :p

Τελειο !:D :D :D

Τι ειπε ο ελεφαντας οταν ειδα τον ταρζαν πρωτη φορα ;

Καλα με τοση μικρη προβοσκιδα ....πως αναπνεεις ;

:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.