Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Συγνώμη αλλά πόσες ακριβώς φορές έχουμε δει βέρα στο μεσαίο δάχτυλο. Η κοπέλα φαίνεται (μεταξύ άλλων) σοβαρή και επομένως δε νομίζω να έκανε το λάθος να παντρευτεί.

Μαλιστα. ΟΚ. Η κοπελα φαινεται τοσο ΣΟΒΑΡΗ στην φωτογραφηση.....ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ...Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, και οχι μονο το δικο σου, αλλα και του γειτονα απο διπλα, απο απεναντι, απο κατω, απο πανω κτλ,κτλ.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδιά ηγ κοπέλα δεν δείχνει όλα τα απόκρυφα σημεία επομένως δείχνει κάποια μικρή σοβαρότητα. Τώρα από κοντά λίγοι είναι αυτοί που θα απαντήσουν.;):p:inlove: :inlove: :coax: :coax: :coax:

Τον κακομοιρο χοντρουλη ασιατη που ειχε φαει το Photochop της ζωης του, τον θυμαστε; Ανακαλυψα σελιδα ενος τυπα, που εχει κανει απο μονος του καμια 30-40 παραλλαγες και εχει μεσα και ολες τις υπολοιπες μαζεμενες (προσοχη, η σελιδα ειναι 5Mb)

fatkidmichaeljackson2.jpg

Noμιζω οτι για να δικαιολογηθει ενας user να σου δωσει το link πρεπει να εχεις 600+ posts αλλα δεν ειμαι σιγουρος... :)

Σορρυ παιδια φανταστηκα οτι επειδη δεν εχει σεξουαλικη πραξη δεν θα πειραζε αλλωστε δεν δειχνει και τιποτα σημαντικο δεν εχει καποια γυμνη!!!Και παλι σορρυ.

Αρχική απάντηση από ea6gka

οποιος θελει το εχω σε πμ

Δεν το παιρνουν οποιοι και οποιοι αυτο!προσοχη στις επιλογες.Εκτος αν παρακαλεσει καποιος ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!! :D

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 12:51]

Δεν το παιρνουν οποιοι και οποιοι αυτο!προσοχη στις επιλογες.Εκτος αν παρακαλεσει καποιος ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!! :D

[ΜΑΝΑΒΗΣ λαικης αγορας mode]

ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ 1ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟΟΟΟΟΟ.........ΑΣΤΟ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ 2[ΜΑΝΑΒΗΣ λαικης αγορας mode]

:hehe::rofl::hehe:

σειρα απο το ναυτικο που ηταν αξιωματικος στο εμπορικο ναυτικο μου εδειχνε φωτογραφιες απο βενεζουελα με τετοιες μεσα, περνανε καλα αυτοι οι ναυτικοι:hehe:

[καταλοιπο του σαββατοκυριακου-κακια] μην πει κανεις πλεον για τα δικα μου οφτοπικ ποστς γιατι την επομενη φορα που θα ειπωθει κατι τετοιο προς εμενα ,καλυτερα να εχουν γνωση οι φυλακες και να με κανουν κατευθειαν μπαν με συνοπτικες διαδικασιες... [ / καταλοιπο του σαββατοκυριακου]

Ασχετο ea6gka η υπογραφη σου ειναι απο το the wall των PINK FLOYD (την ταινια)

Και επισης οποιος θελει το λινκ ΠΜ.

Αρχική απάντηση από ison

Ασχετο ea6gka η υπογραφη σου ειναι απο το the wall των PINK FLOYD (την ταινια)

Και επισης οποιος θελει το λινκ ΠΜ.

Goodbye blue sky

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.