Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

και αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να βγάζουμε βόλτα το σκύλο (ΚΑΙ με την κορόνα στο χέρι, βεβαίως βεβαίως) :p

post-88-1416071291,8253_thumb.jpg

A wife was making a breakfast of fried eggs for her husband. Suddenly her husband burst into the kitchen:

"Carefull... CAREFULL! Put in some more butter! Oh my GOD! You're cooking too many at once. TOO MANY! Turn them! TURN THEM NOW! We need more butter. Oh my GOD! WHERE are we going to get MORE BUTTER? They're going to STICK! Carefull ... CAREFULL! I said be CAREFULL! You NEVER listen to me when you're cooking! Never! Turn them! Hurry up! Are you CRAZY? Have you LOST your mind? Don't forget to salt them. You know you always forget to salt them. Use the salt. USE THE SALT! THE SALT!"

The wife stared at him. "What the hell is wrong with you? You think I don't know how to fry a couple of eggs?"

The husband calmly replied: "I just wanted to show you what it feels like when I am driving with you in the car."

Ειπα να μη το σχολιασω.. αλλα δεν γινεται..!

Που στο καλο πας και τα βρισκεις ?(θελω ερλ )

-- Ας κανω και μια μεταφραση

Μια συζυγος κανει για πρωινο τηγανητα αυγα στον συζυγο της .

Ξαφνικα ο συζυγος της ορμαει μεσα στην κουζινα

'' προσεχε... ΠΡΟΣΕΧΕ !

Βαλε λιγο ακομα βουτυρο ! Ω Θεε μου! Τηγανιζεις παρα πολλα σε μια τηγανια. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

Γυρισε τα. ΓΥΡΙΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ !Χρειαζομαστε κι'αλλο βουτυρο. ω Θεε μου! ΠΟΥ να παμε για να βρουμε ΚΙ'ΑΛΛΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ? αυτα ετοιμαζονται να ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! προσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ !

Σου ειπα ΠΡΟΣΕΧΕ ! δεν με ακους ΠΟΤΕ οταν μαγειρευεις ! ποτε ! γυρισε τα ! βιασου !

Εισαι ΤΡΕΛΛΗ ? Εχεις ΧΑΣΕΙ το μυαλο σου ?Μη ξεχασεις να τα αλατισεις .ξερεις οτι συνηθως ξεχνας να τα αλατισεις .Χρησιμοποιησε το αλατι !

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ! ΤΟ ΑΛΑΤΙ !''

Η γυναικα τον κοιταζει '' Τι στο καλο παει λαθος με εσενα ? Νομιζεις οτι δεν ξερω πως να τηγανισω δυο αυγα ''

Ο συζυγος ηρεμος της απανταει '' απλα ηθελα να σου δειξω πως ειναι η αισθηση οταν οδηγαω με σενα μεσα στο αμαξι ''

Μου την δινουν τα swf !

Webmaster που ειναι εκεινο το λινκ με τον Γκρινιαρη ? ,καντο καμια πασα προς τα εδω .

Αρχική απάντηση από paschalia

Webmaster που ειναι εκεινο το λινκ με τον Γκρινιαρη ? ,καντο καμια πασα προς τα εδω .

STFW

Α!

Εκτος απο τον κο Γκουγκλ ειχα την εντυπωση οτι το ειχες βαλει και παλιοτερα ξες ... ,αλλα οκζ παω να ψαξω .

Ήταν μια φορά ένας που είχε εξοχικό σπίτι και πολλά προβλήματα με κλέφτες.

Έτσι λέει μια μέρα στη γυναίκα του:

- Γυναίκα θα πας να αγοράσεις τον καλύτερο σκύλο φύλακα. Δεν με νοιάζει το κόστος, να είναι μόνο ο καλύτερος...

Πάει λοιπόν αυτή στον καλύτερο εκπαιδευτή σκύλων:

- Θα ήθελα τον καλύτερο σκύλο-φύλακα που έχετε, πληρώνω όσο-όσο.

- Είστε σίγουρη;

- Ναι. Κανένα λυκόσκυλο, ντόμπερμαν...

- αμα θέλετε το καλύτερο ακολουθήστε με.

Της δείχνει ένα κανίς μήκους ούτε μισού μέτρου.

- Μα... με δουλεύετε κύριε; Είναι δυνατόν να είναι αυτό το σκυλάκι ο καλύτερος φύλακας;

- Μα φυσικά κυρία μου αφού ξέρει και καράτε...

- Τι πράγμα;

- Να σας κάνω μια επίδειξη...Του λες το όνομα του αντικειμένου που θέλετε να επιτεθεί και μετά τι λέξη καράτε. Για παράδειγμα «ΠΟΡΤΑ ΚΑΡΑΤΕ»

Ορμάει τότε ο σκύλος στην πόρτα και με μια κλωτσιά τη σχίζει στα δύο.

- Αμάν έχετε δίκιο, λέει η γυναίκα. Για να δοκιμάσω κι εγώ: «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΡΑΤΕ»

Ορμάει πάλι ο σκύλος και σχίζει στα δύο τη βιβλιοθήκη...

Παίρνει τότε η γυναίκα το σκύλο να τον δείξει στον άντρα της.

- Αγάπη μου, ορίστε ο σκύλος που μου είπες να αγοράσω.

- Μα καλά, τρελάθηκες εντελώς! Αυτό το κανισάκι πήρες για φύλακα; Μας δουλεύεις;

- Το ξέρω μα αυτός δεν είναι συνηθισμένος σκύλος: ξέρει καράτε!

- Τιιιιι; «Ξέρει και καράτε»... @ΡΧΙΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ξέρει! (...)

Will, Robbie and Kylie went for a night on the town, as they

left the night-club, Kylie slipped and got her head stuck between the

railings of the fence opposite the club.

Robbie decided to take full advantage of this and lifted up her

little skirt, pushed her thong to one side and gave her a good seeing

to.

"Its your turn now, Will" grinned Robbie but Will started crying.

Robbie asked "Why are you crying, Will? What's wrong?"

Will sobbed "My head won't fit between the railings"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.