Kanonieris Σεπτέμβριος 27, 2004 #1321 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Η παγκόσμια οικονομία με παραδείγματαΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη μία στο γείτονά σου ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα ΦΑΣΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου πουλά λίγο γάλα ΝΑΖΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλας ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ: Εχεις 2 αγελάδες , η κυβέρνηση παίρνει και τις 2, σκοτώνει τη μία, αρμέγει την άλλη και στο τέλος πετά το γάλα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία, αγοράζεις ένα ταύρο, πολλαπλασιάζεις το κοπάδι και η οικονομία αναπτύσσεται ομαλά. Στη συνέχεια, πουλάς όλο το κοπάδι, γίνεσαι εισοδηματίας και ζεις καλύτερα. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία και αναγκάζεις την άλλη να παράγει το γάλα που αντιστοιχεί σε 4 αγελάδες. Αργότερα, προσλαμβάνεις έναν εμπειρογνώμονα για να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η αγελάδα έπεσε νεκρή. ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις 2 αγελάδες και απεργείς επειδή θέλεις 3. ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να έχουν το 1/10 του μεγέθους τους και να παράγουν 20 φορές περισσότερο γάλα. Μετά σχεδιάζεις ένα έξυπνο καρτούν, το ονομάζεις COWKEMON και το πουλάς σε όλο τον κόσμο. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να ζουν 100 χρόνια, να τρώνε μία φορά το μήνα και να αυτοαρμέγονται. ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες αλλά δεν ξέρεις που είναι, έτσι κάνεις διάλειμμα για φαγητό. ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες, τις μετράς και μαθαίνεις ότι στην πραγματικότητα έχεις 5. Τις ξαναμετράς και μαθαίνεις ότι έχεις 42. Την Τρίτη φορά μαθαίνεις ότι έχεις δύο ξανά. Μετά σταματάς να μετράς και ανοίγεις ακόμη ένα μπουκάλι βότκα. ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες, 300 ανθρώπους να τις αρμέγουν, ισχυρίζεσαι ότι εξασφαλίζεις πλήρη απασχόληση και υψηλή παραγωγικότητα και συλλαμβάνεις τον δημοσιογράφο που ανακοινώνει τους παραπάνω αριθμούς. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες, τις πουλάς όσο-όσο, με τα λίγα χρήματα που σου δίνουν δίνεις προκαταβολή για να πάρεις αυτοκίνητο, το οποίο αποπληρώνεις σε 7.083 δόσεις. ΙΝΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες και απλά τις λατρεύεις (είναι ιερό ζώο στην Ινδία) ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εχεις δύο αγελάδες και είναι και οι δύο τρελές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 27, 2004 #1322 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Οι αρετέςΌταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές. Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς κι υπομονετικούς.Για τους Ελληνες είπε- θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ.Όταν τελείωσε τη δημιουργία του Κόσμου τον πλησίασε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε:- Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές αλλά στους Ελληνες έδωσες τρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.- Εχεις δίκιο Γαβρίλε, είπε ο Κύριος. Στάθηκα απρόσεχτος κι αυτή μου η απροσεξία θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα. Το βρήκα. Θα παραμείνουν και οι τρεις αρετές αλλά κάθε Ελληνας θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο.Κι έτσι κι έγινε.Αν ένας Ελληνας τίμιος και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ δεν είναι έξυπνος, αν είναι έξυπνος και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ δεν είναι τίμιος,κι αν είναι έξυπνος και τίμιος δεν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 27, 2004 #1323 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Σε εχω προλάβει εδω , αριθμ 520 :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 27, 2004 #1324 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Ετσι Ετσι Ετσι! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 27, 2004 #1325 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 loooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 27, 2004 #1326 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Ακόμη ένα ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Πάει ένας τύπος στο γιατρό και λέει: - Γιατρέ μου, έχω ένα τρομερό πρόβλημα. Κλάνω συνεχώς, όμως οι κλανιές μου είναι άοσμες και δεν ακούγονται καθόλου. - Τι μου λέτε; - Ναι. Και, για να είμαι ειλικρινής, τόση ώρα που μιλάμε μπορεί να έκλασα και δέκα φορές. - Ωραία, πάρτε αυτά τα χάπια και ελάτε πάλι ύστερα από ένα μήνα. Ύστερα από ένα μήνα: - Γιατρέ, δεν ξέρω τι είχαν τα χάπια που μου έδωσες, αλλά τα πήρα και τώρα τα πράγματα είναι χειρότερα. Κλάνω με την ίδια συχνότητα όπως πριν, αλλά τώρα βρομάνε απαίσια. - Ωραία, τώρα που διορθώσαμε την όσφρησή σας, ας δούμε τι θα κάνουμε και με την ακοή σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 27, 2004 #1327 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από KanonierisΑν ένας Ελληνας τίμιος και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ δεν είναι έξυπνος, αν είναι έξυπνος και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ δεν είναι τίμιος,κι αν είναι έξυπνος και τίμιος δεν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 28, 2004 Author #1328 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Δημοσιευμένες Αγγελίες σε ελληνικές εφημερίδες Ζητείται αλβανός για γύρισμα της σούβλας του Πάσχα. Μισθός: 5000 Πωλείται FIAT TYPO μοντέλο 92, τρακαρισμένο, σε άριστη κατάσταση ΖΗΤΩ να μου χαρίσουν δίπλωμα οδήγησης για μηχανή ΧΑΘΗΚΕ κινητό Sony στην περιοχή Μοναστηρακίου. Δίδεται αμοιβή ίσης της αξίας του κινητού. ΠΩΛΕΙΤΑΙ πέος 20cm λόγω αλλαγές φύλλου. ΖΗΤΕΙΤΑΙ τρίτος για παρτούζα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ γάιδαρος που ζευγαρώνει μόνος του!!! ΑΝΤΡΕΑ μην αλευρώσεις τις πατάτες..! Είμαι gay και θέλω γνωριμία με γυναίκα ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 45αρα, παραμελημένη, ατυχήσασα και μη ικανοποιήσασα, ζητά απόλαυση από πραγματικό άντρα. Βάζω τον φούρνο, βάζεις το κεφαλάκι; Μπορείς να με λες Πάμελα. ΑΛΒΑΝΟΣ εμφανίσιμος, ψηλός (1,4 από Αργυρόκαστρο, μεγαλωμένος με τα ιδανικά του σοσιαλισμού, ζητεί γνωριμία με Φιλιππινέζα, που πιστεύει στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για την δημιουργία σοβαρής σχέσης χωρίς μαρξιστικά ταμπού. Επιπλέον προσόντα : 27cm, άνευ φόρας. ΖΗΣΕ 24 ώρες, ώριμες ξαναμμένες γυναίκες, ανικανοποίητες νοικοκυρές. Έμπειρη ανακούφιση σε 1 λεπτό ! (Μαζί με τα προκαταρκτικά). Επιβλητικός έρωτας, μεγάλη ερεθισμένη κυρία. ΖΗΤΕΙΤΑΙ μπάρμαν γυναίκα. 35χρονος, ευκατάστατος, με βελούδινο σώμα, άτριχος από την φύση του, ζητά εσένα τον τριχωτό, δυναμικό, ενεργητικό και άνεργο. Προϋπηρεσία κωλομπαρά, στο Πεδίο του ’ρεως, θα ληφθεί σοβαρά υπ όψιν. ΖΗΤΩ να μου χαρίσουν έγχρωμες τηλεοράσεις, στερεοφωνικά συγκροτήματα, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες, μηχανές, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, κότερα, καταθέσεις στο εξωτερικό. ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ. ΖΕΥΓΑΡΙΑ ζητούνται με σκοπό την αναβίωση των Αρχαίων Ρωμαϊκών Οργίων. Φωτογραφικές μηχανές απαγορεύονται αυστηρά. Μόνο VIDEO. ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ μου ζητώ για γνωριμία γάμου, έστω και κακομούτσουνη, μέχρι 75 ετών, το πολύ 148 κιλά, ευαίσθητη και καλοσυνάτη κοπέλα. Προίκα δική της. Πανωσέντονα δικά μας. ΖΗΤΩ λάδια μαγειρικής μεταχειρισμένα, βαμβακέλαια, σπορέλαια, σογιέλαια, μουρουνέλαια... κ.λ.π. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κρασί χύμα. ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ αυτοκίνητα; Γιατί να σας εξαπατήσουν κάπου αλλού; Ελάτε πρώτα σε εμάς. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ; Γράψτε μας σήμερα κιόλας για να σας βοηθήσουμε. ΠΩΛΕΙΤΑΙ μηχανάκι με δύο ρόδες, τρίκυκλο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ πωλήτρια. ΠΩΛΕΙΤΑΙ σκύλος. Τρώει τα πάντα, ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά. ΕΙΜΑΙ η χρυσοχέρα Δέσποινα. Ζυμάρι πιάνω και κολώνα της ΔΕΗ γίνεται. Θα σε κάνω να λιώσεις. ΑΝΤΡΑΣ, ειλικρινής, παίρνει τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 28, 2004 Author #1329 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Και μια για τον chosen που ειναι FAN του Spiderman Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 28, 2004 Author #1330 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Μηπως γνωριζετε τις κοπελιες απο κατω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 28, 2004 Author #1331 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Να σας βοηθησω λιγο? Πως περναν τα χρονια ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 28, 2004 #1332 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Τι εγινε στο Αμερικανικο Πενταγωνο την 11/9???? http://www.freedomunderground.org/memoryhole/pentagon.php#Main Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 28, 2004 #1333 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Ποιες είναι αυτές ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 28, 2004 #1334 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 πρώην σταρ της τηλεόρασης (κοριτσάκια σε σειρές usa των 90's)τώρα της κόβω για π@ρν σταρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 28, 2004 #1335 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 ειναι μονταζ... εχει παρει το ματι μου καπου την κανονικη φωτο. *αλλα παλι ποτε δεν ξερεις... αμερικανοι ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 28, 2004 #1336 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 JimK το μια τρελλη οικογενεια (ετσι δεν το ελεγαν?) ειναι . αλλα εσυ πρεπει να ησουν αρκετα μικρος τοτε και δεν το ειχες προλαβει .Ο Jhon Stamos den επαιζε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 28, 2004 #1337 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από unseen ειναι μονταζ... εχει παρει το ματι μου καπου την κανονικη φωτο. *αλλα παλι ποτε δεν ξερεις... αμερικανοι ειναι. τώρα γιατί μας χαλάς την φαντασίωση; :D χωρίς πλάκα πάντως, έχω την εντύπωση ότι έχω δει αντίστοιχες φωτό των μικρών με παρεμφερή ''αμφίεση'' οπότε κλίνω προς το γεγονός ότι μάλλον είναι αληθινές Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 28, 2004 #1338 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 θεληματικά μωρά πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 28, 2004 #1339 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 00:44] θεληματικά μωρά πάντως με τις ντροπες τζιμακο, πεινασμενος θα μεινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Σεπτέμβριος 28, 2004 #1340 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 μήπως η σειρά λεγόταν full house? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.