uNick Σεπτέμβριος 28, 2011 #6901 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Κατι ανθρωποι σαν αυτα τα παιδια φταινε που γιναμε ετσι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 28, 2011 #6902 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Περπατούσε ο Γιωργάκης (Παπανδρέου) πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω. - "Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω;", τους λέει ο Γιωργάκης. - "Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland", λέει το πρώτο παιδάκι. - "Εγώ θέλω ένα φορτηγό γεμάτο σοκολάτες και καραμέλες ", λέει το δεύτερο παιδάκι. - "Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό", λέει το τρίτο παιδάκι. - "Μα δεν είσαι ανάπηρο", απαντά Γιωργάκης. - "Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 29, 2011 #6903 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 http://www.agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/3283-ΣΤΟ-ΑΓΙΟΝ-ΟΡΟΣ-Ο-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Έχουν μία ευκαιρία να κάνουν κάτι καλό. Να τον κρατήσουν εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 29, 2011 #6904 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 ή να τον ρίξουν από τα μπαλκόνια της Σιμωνόπετρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Σεπτέμβριος 29, 2011 #6905 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 Παει ένας τύπος σε ένα εστιατόριο. Τον ρωτάει το γκαρσονι τι θα πάρει, σκύβει του μυρίζει τη ποδιά και του λέει: "Βλέπω του λέει ότι σήμερα φτιάξατε στιφάδο οπότε του λέει πιάσε μια μερίδα". Παραξανεύεται το γκαρσόνι απο το γεγονός οτι απο τη μυρωδιά της ποδιάς ο άλλος κατάλαβε τι φαγητο ετοίμαζαν μέσα, του φέρνει την παραγγελία και όταν ο πελάτης τον καλέι να τον πληρώσει του λέει να βάλουν στοίχημα και ότι απο δω και μπρος όσες φορές έρχεται στο μαγαζί αν βρίσκει με τη μυρωδιά τη φαγητό έχουν θα τρώει τσάμπα. Αλλιώς θα το πληρώνει διπλό. Ο τύπος δέχεται και επι 6 μήνες τρώει τσάμπα. Το γκαρσόνι έχει δει και αποειδεί, το μαγαζί πάει για φούντο, ο τυπάς φέρνει και φιλαράκια του και τρώνει όλοι τσάμπα. Ωσπου μια μέρα με τον που τον βλέπει να ρχεται παει μέσα στη κουζίνα όπου δουλέυει μαγείρισσα η μάνα του, της λέει την ιστορία και αυτή παίρνει την ποδιά του γιού της και την τρίβει στο νιμου της.Βγαίνει έξω το γκαρσόνι πάει στον τύπο και του λέει "πάει το στοίχημα;". "Φυσικά" του λέει αυτός, πιάνει την ποδιά τη μυρίζει, την ξαναμυρίζει και σε μια φάση τους λεει. "Ρε μαλακισμένο της κυρα Σπυριδούλας ο γιος είσαι;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 29, 2011 #6906 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 Μια φορά και έναν καιρό ηταν ο @RootX που ονειρεύτηκε ότι πρόφτασε τον Chosen σε βίντεο με γκόμενες : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 1, 2011 #6907 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Μια ψιλοαμερικανιά:The Only Correct usages of the "F" word When is F**K Acceptable? There are only eleven times inhistory where the "F" word hasbeen considered acceptable for use. They are as follows:11. "What the F**k do you mean,we're sinking?"-- Capt. E.J. Smith of RMS Titanic, 191210 . "What the F**k was that?"-- Mayor Of Hiroshima , 19459. "Where did all those F**king Indians come from?" -- Custer, 18778. "Any F#$%ing idiot couldunderstand that." -- Einstein, 19387. "It does so F**king look likeher!" -- Picasso, 19266. "How the F**k did you work that out?" -- Pythagoras, 126 BC5. "You want WHAT on the F**king ceiling?" -- Michelangelo, 15664. "Where the F**k are we?" -- AmeliaEarhart, 19373. "Scattered F**king showers, myass!" -- Noah, 4314 BC2. "Aw c'mon. Who the F**k is goingto find out?" -- Monica Lewinsky, 1992And A Drum Roll Please.............!1. "Geez, I didn't think they'd get thisF**king mad." -- Bin Laden, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 2, 2011 #6908 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Why did the hipster burn his mouth?Because he ate his food before it was cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 2, 2011 #6909 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 6. "How the F**k did you work that out?" -- Pythagoras, 126 BC Ο Πυθαγόρας δεν ζούσε το 126πΧ... Έζησε το 580π.Χ. - ~490π.Χ., οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι 526πΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Οκτώβριος 2, 2011 #6910 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Συζητούν 2 φίλοι.... -Πω πω,δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα τις τελευταίες μέρες με την κρίση και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης... -Εγώ πάλι κοιμάμαι σαν μωρό... -Πλάκα κάνεις!!! -Όχι,καθόλου, κάθε 2 ώρες ξυπνάω και κλαίω.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 3, 2011 #6911 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Υιός: Μπαμπά, θέλω να επιλέξω εγώ ποια κοπέλα θα παντρευτώ.Πατέρας: Όχι.Υιός: Μα μπαμπά, θέλω να παντρευτώ την κόρη του Bill GatesΠατέρας: Α, έτσι αλλάζει το πράγμα.Πατέρας: Ο υιός μου θέλει να παντρευτεί την κόρη σουBG: Όχι.Πατέρας: Είναι CEO της HSBCBG: Α, έτσι αλλάζει το πράγμα.Πατέρας: Θέλω να κάνετε τον υιό μου CEO στην τράπεζά σας.HSBC: Όχι.Πατέρας: Μα θα παντρευτεί την κόρη του Bill GatesHSBC: A, έτσι αλλάζει το πράγμα.Έτσι γίνονται οι δουλειές…υγ. Με αυτό το σκεπτικό έκλεισε ο Ωνάσης τη μεγαλύτερη συμφωνία του, για τα πετρέλαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 3, 2011 #6912 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 *παφ* Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 4, 2011 #6913 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 One of Michael Jackson's doctors is on trial and it's not his plastic surgeon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 4, 2011 #6914 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Περπατούσε ο Γιωργάκης (Παπανδρέου) πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω. - "Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω;", τους λέει ο Γιωργάκης. - "Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland", λέει το πρώτο παιδάκι. - "Εγώ θέλω ένα φορτηγό γεμάτο σοκολάτες και καραμέλες ", λέει το δεύτερο παιδάκι. - "Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό", λέει το τρίτο παιδάκι. - "Μα δεν είσαι ανάπηρο", απαντά Γιωργάκης. - "Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι"... Αφου δεν τον σκοτωσαν τοτε που ψαχναν τον πατερα του... Ηταν και αυτη μια ευκαιρια.Ηταν μικρος βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 4, 2011 #6915 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Πάει ο άντρας στο σπίτι και βλέπει την γυναίκα του να πλένει πιάτα.- "Γυναίκα παράτα τα όλα και έλα να κάνουμε sex!"Παρατάει η γυναίκα το πλύσιμο των πιάτων κι αρχίζει με χαρά να ξεντύνεται!- "Όχι εδώ μωρό μου, σήμερα λέω να πάμε για πρώτη φορά στο απέναντι παρκάκι, να κάνουμε κι εμείς μια φορά κάτι τρελό, θέλεις;"Η γυναίκα ενθουσιάζεται και χωρίς δεύτερη κουβέντα ανοίγει την πόρτα και πάνε στο απέναντι παρκάκι! Αρχίζει το μπαλαμούτι και τα σχετικά, ώσπου ξαφνικά εμφανίζεται ένας αστυνομικός και τους πιάνει:- "Τί γίνεται εδώ; Δεν ντρέπεστε; Θα σας κόψω πρόστιμο για προσβολή δημοσίας αιδούς!"Αντιδράει ο άντρας, αλλά ο αστυνομικός δεν δέχεται τίποτε και αρχίζει να τους κόβει κλήσεις.- "Λοιπόν για τον κύριο 30 ευρώ πρόστιμο και για την κυρία 100 ευρώ πρόστιμο!"- "Καλά κύριε αστυνομικέ", ρωτάει ο άνδρας, "γιατί εγώ 30 και η γυναίκα μου 100;"- "Γιατι η γυναικα σας ηταν εδω και χθες!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 4, 2011 #6916 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Ήταν τρεις φίλες, η Αννα, η Βαρβάρα και η Γωγώ. Αυτές λοιπόν οι τρεις φίλες, πήγαιναν κάθε απόγευμα για καφέ. Ένα απόγευμα λοιπόν λέει η Αννα: - "Κορίτσια, δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη χθες. Ήρθε ο Ανδρέας αργά από την δουλειά του, κατασκοτωμένος από την κούραση και του λέω: - "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ, να σε ξεκουράσω εγώ." Kι έτσι έγινε. Mέχρι να βγει από το μπάνιο, εγώ είχα φορέσει ότι πιο πρόστυχο εσώρουχο είχα και τον περίμενα. Μόλις βγήκε, του τραβάω την πετσέτα του, τα πιάνω και του λέω: - "Mωρό μου, τι κρύα αρ..... είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω εγώ." Kι έγινε κορίτσια της τρελής μέχρι το πρωί! - "Θα το δοκιμάσω κι εγώ", λέει η Βαρβάρα. Την επόμενη μέρα λοιπόν, βρίσκονται πάλι οι τρεις φίλες και κατενθουσιασμένη η Βαρβάρα τους λέει: - "Αννα είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα ακριβώς το ίδιο και είχε... φοβερά αποτελέσματα. Ήρθε χθες ο Βασίλης από τη δουλειά, ψόφιος από την κούραση. Και του είπα: - "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω." Mέχρι να βγει από το μπάνιο, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο βρήκα μπροστά μου και μόλις βγαίνει από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνω και του λέω: - "Mωρό μου, τι κρύα αρ..... είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω." Kι έγινε της κόλασης μέχρι το πρωί. Tότε, σκέφτηκε και η Γωγώ: - "Γιατί μόνο αυτές; Θα δοκιμάσω κι εγώ!" Την επόμενη μέρα λοιπόν, θα ξαναβρίσκονταν οι τρεις φίλες. Η Βαρβάρα όμως είχε περιέργως αργήσει. Κάποια στιγμή, μετά από πάρα πολύ ώρα, έρχεται η Γωγώ, μαύρη από το ξύλο, γεμάτη μελανιές και γδαρσίματα. - "Τι έπαθες καλέ;", τη ρωτάνε οι φίλες της. - "Να, εχθές όταν ήρθε ο Γιάννης από την δουλειά, πεθαμένος από την κούραση, του λέω: - "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο και έλα μετά εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω." Eν τo μεταξύ, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο είχα στο σπίτι (Σνιφ-σνιφ) - "Ε, ωραία και μετά τι έγινε;" - "Μόλις βγήκε από το μπάνιο, πάω κοντά του, του τραβάω την πετσέτα και του λέω: - "Mωρό μου, γιατί έχεις ζεστά αρ.....; O Ανδρέας και ο Βασίλης τα είχαν κρύα!" Ο Τοτός όταν ήτανε μικρός έβριζε πολύ. Γι'αυτό η δασκάλα του είπε στα κορίτσια όποτε βρίζει να ουρλιάζουν και να τρέχουν. Μια φορά λοιπόν ο Τοτός καθότανε λυπημένος στο παράθυρο της τάξης του. Πηγαίνουν τα κορίτσια της τάξης και τον ρωτάνε:-Γιατί Τοτέ είσαι λυπημένος;-Γιατί φτιάχνεται ένα μπουρδέλο απέναντι και δεν είναι ακόμα έτοιμο.-Ααα... ουρλιάζουν εκείνες και τρέχουν.-Και τότε λέει ο Τοτός που πάτε ρε πουτ@νες ακόμα στα μπετά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 4, 2011 #6917 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Πωωωωωω, ειδικά το πρώτο.... Να φανταστείς το είχαν κάνει "σκετς" οι ΑΜΑΝ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 4, 2011 #6918 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 I would make a joke about gays…Butt f*ck it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Οκτώβριος 4, 2011 #6919 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 I would make a joke about gays…Butt f*ck it. ή ... "ahh scrrew the HOLE thing" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 4, 2011 #6920 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Q: What's the difference between oral and anal sex?Oral sex makes your dayand anal sex makes your "whole week" (hole weak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.